Σελίδα 295 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 195245285290291292293294295296297 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 4.411 έως 4.425 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τρεις κρουσεις απο Ολυμπιακο ειχε ο μπαγεβιτς επι προεδριας μελισσανιδη.....Παρολα αυτα..
    Τις εγραψε στα @ρχιδι@ του.....

ΚΑΙ ΑΥΤΟ!!! το ξερετε παρα πολυ καλα....

Δεν κανατε τιποτα για να τον προστατευσετε.....
    ΡΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΘΑ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ???

ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ???

υ.γ. δεν υπηρχε προεδρια μονο Μελισσανιδη αλλα και Καρρα...και αν θυμαμαι καλα ο Θειος ανελαβε το 93???και δεν ειχε μυρωδια απο μπαλλα???και ο Τροχανας ανελαβε το 94???

Αυτο το ηξερε ολος ο κοσμος.......

Ηταν καραγκιοζης !!

Δεν μου απαντας ομως.....

Εσεις .... Οι φιλαθλοι....Οι οπαδοι.... Τι κανατε...???

Γιατι δεν απαντας...????
    ΟΚ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ...ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΩς ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΑΥΤΟΣ Η ΕΓΩ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ΡΕ ΘΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Η ΘΑ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ???

ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ???

υ.γ. δεν υπηρχε προεδρια μονο Μελισσανιδη αλλα και Καρρα...και αν θυμαμαι καλα ο Θειος ανελαβε το 93???και δεν ειχε μυρωδια απο μπαλλα???και ο Τροχανας ανελαβε το 94???
    Ο τροχανας ανελαβε καλοκαιρακι του 95 !

Απο τοτε που πρωτοανελαβε ο θειος το 93 ειχε φαγωθει με τον ντουσαν...

Η γνωμη μου με το αν εφευγε.... Οχι αν σταματουσε τα καραγκιοζιλικια ο τροχανας και τον αφηνε να δουλεψει ελευθερα οπως ο μελισσανιδης....

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Ο Bajevic αγαπητέ το ξέραμε αρκετοί πριν το ανακοινώσουν , οτι ήταν έτοιμος για να έρθει πίσω.

Όσο για την ασθένεια.. το συμφωνώ... αλλά αυτή την στιγμή ο ασθενής πεθαίνει και θα πάμε να κοιτάξουμε για πονόδοντο (γιατί σε αυτό το επίπεδο το κατάτασσω το συγκεκριμένο θέμα , την συγκεκριμένη χρονική στιγμή);

Για το θέμα Τροχανά... όπως τα ξέρεις εσύ , τα ξέρω και εγώ... με την διαφορά όμως οτι ο Μπάγιεβιτς ναι μεν είχε αποφασίσει να φύγει... αλλά το επίσπευσε με διάφορες επιπρόσθετες μαλακίες που είχε πεί ο συγκεκριμένος.

Η ΑΕΚ ήδη είχε παρουσιάσει σημάδια διάλυσης απο την στιγμή που πήγε στον Τροχανά και ήταν ορατό και το είχαμε δέι το έργο... ειδικά απο την στιγμή που είχε βγεί και έλεγε περί οικονομικής κατάστασης απο τον Μελισσανίδη , και τον πριν απο αυτό αποχωρήσαντα Καρρά.

Ο Σέρβος έχει ενα πρόβλημα... χωρίς πρόεδρο δύσκολα τα καταφέρνει.. το έκανε μόνο μια φορά με τον Ψωμιάδη και ρίσκαρε αρκετά. Όταν πέρασε η ΑΕΚ στο καθεστώς διάλυσης προ του άρθρου 44.

Για το τι θα κάνει τώρα.. θα περιμένω να δώ για να κρίνω..

Για τους κόκκινους τώρα... ειδικά απο τον Σέρβο , πρέπει να είναι οι μόνοι που δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο... τους έφτιαξε όπως είπε ο Mats ενα αυτόματο κορμό-πιλότο που τους πήγαινε μέχρι και το 2006.

Και επειδή πολύ μπλα-μπλα έπεσε και τηγανίτα τίποτα... το γήπεδο είναι ο καθρέφτης.. αν τα καταφέρει ο Σέρβος θα το δούμε .. αν οχι.. τότε είναι η ώρα της κρίσης όσον αφορά τις ικανότητες του.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

ΟΚ ΓΑΥΡΙΖΕΙΣ...ΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΤΟΝ ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΦΥΓΕΙ....ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΠΩς ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ...Η ΑΥΤΟΣ Η ΕΓΩ....ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΕ ΑΥΤΟΣ....

Δεν με διαβαζεις...... Σας το ελεγε απο το φθινοπορο.....

(Αν δεν σταματησει "ο τροχανας" εγω φευγω !)

Και σε ξαναρωταω.... Ποιος τον στηριξε τοτε......???

Ξερεις..???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
    Ο Bajevic αγαπητέ το ξέραμε αρκετοί πριν το ανακοινώσουν , οτι ήταν έτοιμος για να έρθει πίσω.

Για τους κόκκινους τώρα... ειδικά απο τον Σέρβο , πρέπει να είναι οι μόνοι που δεν θα πρέπει να έχουν παράπονο... τους έφτιαξε όπως είπε ο Mats ενα αυτόματο κορμό-πιλότο που τους πήγαινε μέχρι και το 2006.

Gandalf
    Σωστα τα λες και επαυξανω......

Το θεμα το δικο μου ειναι... Τα του μπαγεβιτς τα πρωταθληματα τελικα.....

Δεν ηταν πετσινα..???

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    το ένα δεν αναιρεί το άλλο.. απο το 96 και μέχρι το 01, προσωπικά απο όσα έχω διαβάσει και έζησα.. ναι... τα θεωρώ πέτσινα.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

τελικα εχετε ολοι δικιο....

ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ (ΞΑΝΑ) ΣΥΓΝΩΜΗ???

ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΣΟΥ.........

Ότι καλύτερο έχετε νά έπιδείξετε σάν όμάδα...........

ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.........

ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ.........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....!!!!!

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    ΠΑΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2008-2009...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΠΛΑ ΘΥΜΙΣΟΥ.........

Ότι καλύτερο έχετε νά έπιδείξετε σάν όμάδα...........

ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕ.........

ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ.........ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ....!!!!!

Μπορεις καλλυτερα......

( Το γιατι πρεπει να μας τσουζει δεν καταλαβα αλλα ας ειναι..... Δεν ειναι η πρωτη φορα...)

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    ΠΑΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ 2008-2009...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Καλο !!!!!!!!!!

Το αλλο το ξερεις....

Τέσσερις καλόγριες σε ένα αυτοκίνητο τρακάρουν σκοτώνονται και παρουσιάζονται στον Άγιο Πέτρο στην πύλη του παραδείσου. Ρωτάει την πρώτη ο Άγιος:
    - "Παιδί μου, έχεις αμαρτήσει;"
    - "Ναι", απαντά η πρώτη. "Μια φορά είδα το όργανο ενός άντρα"...
    - "Δεν πειράζει" λέει ο Άγιος. "Πήγαινε και ξέπλυνε να μάτια σου με αγιασμό από την λιμνούλα εδώ δίπλα και πέρασε μέσα"...
    Πάει η δεύτερη:
    - "Εσύ παιδί μου, έχει αμαρτήσει;"
    - "Ναι", απαντά αυτή... "Εγώ όχι μόνο είδα όργανο άνδρα, αλλά το έπιασα κιόλας!"
    - "Πήγαινε και εσύ και ξέπλυνε τα χέρια και τα μάτια σου και πέρασε μέσα", της λέει ο Άγιος.
    Πάει και η τρίτη αλλά πετάγεται η τέταρτη και την σπρώχνει, ρωτώντας τον Άγιο βιαστικά:
    - "Να πάω εγώ να κάνω μερικές γαργάρες και να περάσω";

:rotflmao: :rotflmao:

τελικα εχετε ολοι δικιο....

ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΗΣΕ (ΞΑΝΑ) ΣΥΓΝΩΜΗ???

Ξαναδιαβασε...... Ισως καταλαβεις....

<<<Για όσα έγιναν στο παρελθόν με την Ορίτζιναλ: «Δεν θέλω να μιλήσω για το παρελθόν. Ξέρω ότι ένα μεγάλο κομμάτι της Ορίτζιναλ είναι εναντίον μου. Έχω ζητήσει συγνώμη από όσους πίκρανα όταν έφυγα. Δεν είναι δύσκολο να πεις συγγνώμη, αλλά να την εννοείς. Καθημερινά πολλοί λένε συγγνώμη και δεν γίνεται τίποτα. Εγώ θα πω συγγνώμη και πραγματικά το εννοώ. Πρέπει να ζητήσω συγγνώμη και από την οικογένειά μου για όσα άκουσε.>>>

Το οτι ζηταει συγνωμη μονο και μονο επειδη πικρανε ( και μονο αυτο ) καποιους οταν εφυγε....
    Δεν σημαινει οτι ειχε δεχεται οτι ειχε αδικο.......

Υπαρχουν και αεκτζηδες που δεχονται οτι ειχε δικιο που σηκωθηκε και εφυγε και ας ...... Πικραθηκαν....

οπως και οτι ηξερα απο την τριτη στις 5.30 οτι ειχε κλεισει...ε kalgeorge???

Οντως και μπορω να το επιβεβαιωσω....
    λιγο πιο νωρις μου ειχε στειλει πμ με την επισημη συμφωνια του πλεον

Μολις ειδα και την συνεντευξη....μου φανηκε φοβερα γελοια ρε παιδια...τι να πω..

¨ζηταω συγνωμη που πικρανα τον κοσμο οταν εφυγα¨

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από cityfly στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3850
    Τελευταίο μήνυμα: 04/03/2009, 12:06

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα