παντως το multistrada 620 τα εχει και τα δυο!
παντως το multistrada 620 τα εχει και τα δυο!
πλευρο γυρισα αλλα παλι multistrada βλεπω...ξερεις υπαρχουν κι αλλες χωρες που φτιαχνουν μηχανακια οπως η ιταλια...πως το αιτιολογεις αυτο;...και που εισαι...avatar με ducati 998(matrix)σε βρισκω καπως αντιφατικο εως γραφικο.Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Γυρνα πλευρο γιατι νομιζω οτι ονειρευεσαι
διαβασε τα παρακατω μολις γυρισω πλευρο...
ENGINE
Type L-twin cylinder, 2 valves per cylinder Desmodromic; air cooled
Displacement 618 cc
Bore x Stroke 80 x 61.5 mm
Compression Ratio 10.5:1
Power* 46.4 kw - 63 hp @ 9500 rpm
Torque* 5.7 kgm @ 6750 rpm
Fuel injection Marelli electronic fuel injection, 45 mm throttle body
Exhaust Single steel muffler and pipe system with catalytic converter
Emissions Euro 2
Καλησπέρα. Για μένα και τα δύο είναι όμορφα αν και το versys είναι πιο φρέσκο. Το strom είναι δείχνει τεράστιο, ένω το versys δείχνει πιο ικανό μέσα στην πόλη που κακά τα ψέμματα περνάμε τον περισσότερο καιρό μας. Όσο αναφορά τα ταξίδια και την άνεση όλα πάνε όσο αντέχεις να τα πάς. Γνώμη μου πάντα.
Ένα πορτοκαλί για μένα και γρήγορα παρακαλώ...
Τα λέμε...
Σήμερα είδα για πρώτη φορά από κοντά το versus....
Αν εξαιρέσουμε το φανάρι μπροστά που από τις φωτό μου είχε κάτσει στραβά και συνεχίζω να το απεχθάνομαι, κατά τ' άλλα μπορώ να πω ότι μου φάνηκε πολύ συμπαθητικό και τολμώ να πω όμορφο...
Σίγουρα φαίνεται μικρότερο από το Στρώμα και δείχνει ευέλικτο ακόμα και σταματημένο....
Το αν θα καταφέρει να πάρει ικανό μερίδιο αγοράς μένει να το δούμε...
Φιλε dodoΑρχικά δημιουργήθηκε από dodos_1
πλευρο γυρισα αλλα παλι multistrada βλεπω...ξερεις υπαρχουν κι αλλες χωρες που φτιαχνουν μηχανακια οπως η ιταλια...πως το αιτιολογεις αυτο;...και που εισαι...avatar με ducati 998(matrix)σε βρισκω καπως αντιφατικο εως γραφικο.
διαβασε τα παρακατω μολις γυρισω πλευρο...
ENGINE
Type L-twin cylinder, 2 valves per cylinder Desmodromic; air cooled
Displacement 618 cc
Bore x Stroke 80 x 61.5 mm
Compression Ratio 10.5:1
Power* 46.4 kw - 63 hp @ 9500 rpm
Torque* 5.7 kgm @ 6750 rpm
Fuel injection Marelli electronic fuel injection, 45 mm throttle body
Exhaust Single steel muffler and pipe system with catalytic converter
Emissions Euro 2
Στο Avatar εχω οτι γουσταρω
Το οτι δεν γουσταρω τα ιταλικα απο που το συμπεραινεις ?
Γραφικος οκ, για πες μας εσυ τωρα απο τα χαρακτηριστικα που παραθετεις ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ TO VERSYS ΚΑΙ ΤΟ STROM???????????
Kawasaki
Maximum power 47 kW {64 PS} / 8,000 rpm
Maximum torque 61 N·m {6.2 kgf·m} / 6,800 rpm
Suzuki
Maximum power 50 kW {67 PS} / 8,800 rpm
Maximum torque 60 N·m / 6,400 rpm
ξαναγυρνα πλευρο και ανεβασε και το ducati corse μποξερακι σου που εχει κατεβει
πολύ ψηλότερα βγάζει τα άλογα το ducati, και επίσης ψηλότερα τη ροπή που είναι και μικρότερη. Πάντως λόγω βάρους κ ζυγίσματος πιστεύω θα είναι καλύτερο από το Vstrom... Οι δαιφορές που έχει το VStrom στο ταξίδι ίσως φανούν αν πας Ισπανία και κείθε, μέχρι Θεσ/νίκη κλπ και τα τρία το ίδιο ξεκούραστα θα σε πανε αν είσαι κάτω από 35-40
Υπάρχει και η αντίθετη άποψη.Αρχικά δημιουργήθηκε από zolotas
το kawasaki δεν θα πουλησει γιατι δεν ειναι ομορφο ........μην ξεχναμε οτι πολλοι κοιτανε και την μοστρα...... παρα επιδοσεις
και γιατί έχετε φάει όλοι στράβωμα με το φανάρι δεν μπορώ να το καταλάβω.
Το μηχανάκι από εικαστικής απόψεως είναι TOP.
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Φιλε dodo
Στο Avatar εχω οτι γουσταρω
Το οτι δεν γουσταρω τα ιταλικα απο που το συμπεραινεις ?
Γραφικος οκ, για πες μας εσυ τωρα απο τα χαρακτηριστικα που παραθετεις ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ TO VERSYS ΚΑΙ ΤΟ STROM???????????
Kawasaki
Maximum power 47 kW {64 PS} / 8,000 rpm
Maximum torque 61 N·m {6.2 kgf·m} / 6,800 rpm
Suzuki
Maximum power 50 kW {67 PS} / 8,800 rpm
Maximum torque 60 N·m / 6,400 rpm
ξαναγυρνα πλευρο και ανεβασε και το ducati corse μποξερακι σου που εχει κατεβει
καταρχην δεν φοραω μποξερακι ducati corse.ειναι aprilia racing.
δευτερον τη ροπη που εχει το ducati δεν τα εχουν τα αλλα δυο.οποτε σε εκκινηση αστο.
τριτον τα ρεπριζ που εχει το ducati δεν τα εχουν τα αλλα δυο.οποτε εν κινησει παλι αστο.
και για να κλεισω το θεμα εχω οδηγησει-τεσταρει σε βολτες και το multi και το v-strom.
οποτε τις αποψεις σου μην τις κανεις copy paste απο αλλες σελιδες.μπορει να λενε και βλακειες.
ΥΓ.μην με κανεις να ξαναγυρισω πλευρο...σε παρακαλω.
Τεσπα αν και δεν νομιζω οτι τα εχει το multi
Υγ καπου εχω γραψει οτι το 916 ειναι απο τις ομορφοτερες μοτο
Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Τεσπα αν και δεν νομιζω οτι τα εχει το multi
Υγ καπου εχω γραψει οτι το 916 ειναι απο τις ομορφοτερες μοτο
Πιστευω οτι η αντιπαραθεση μεταξυ V-strom - Versys ειναι εντελως ατοπη.
Και οπως ειπε φιλος προηγουμενως που νομιζει οτι να πας Θεσσαλονικη με αυτα τα δυο ειναι το ιδιο πραγμα, δεν εχει την παραμικρη ιδεα μαλλον τι προκειται να αγορασει.
Να αξιολογειτε καλυτερα τα μηχανακια, οχι επειδη εχουν ιδια λαστιχα, και ιδια διαφημιση απο τις εταιρειες ως προς τις δυνατοτητες τους, να αναμασατε τις ιδιες σαχλαμαρες.
:a41: :a41: :a41:
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Οκ φιλε
εσυ που εισαι ο μεγαλος μηχανοβιος, ο εμπειρος και γνωστης μπορεις να καταλαβεις τις λεπτες διαφορες που ολοι εμεις οι υπολοιποι λογω της ασχετοσυνης μας δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε
δεν σε αναγκασε κανεις να ασχοληθεις και αφου αποφασισες να γραψεις καντο με ποιο ομορφο τροπο
Ο τροπος που γραφω αυτος ειναι ειτε σου αρεσει ειτε οχι.Αρχικά δημιουργήθηκε από X_NR750
Οκ φιλε
εσυ που εισαι ο μεγαλος μηχανοβιος, ο εμπειρος και γνωστης μπορεις να καταλαβεις τις λεπτες διαφορες που ολοι εμεις οι υπολοιποι λογω της ασχετοσυνης μας δεν μπορουμε να ξεχωρισουμε
δεν σε αναγκασε κανεις να ασχοληθεις και αφου αποφασισες να γραψεις καντο με ποιο ομορφο τροπο
Δεν ειμαι υπερμηχανοβιος αλλα σιγουρα μπορω να διακρινω οτι το V-Strom και το Versys ειναι 2 εντελως διαφορετικα μηχανακια και οι διαφορες τους δεν ειναι λεπτες αλλα τεραστιες.
Οποτε η συγκριση μεταξυ των 2 δεν υφισταται.
Να το συγκρινουμε με Multistrada, Aprilia Strada, Ktm DukeΙΙ640, XTX660 ,ante kai Yamaha Mt-03 που μαλλον ειναι της ιδιας φιλοσοφιας, τοτε μαλιστα.
Ειναι σαν να μου συγκρινετε το Aprilia Caponord, με το CBF1000 ενα πραμα, επειδη οι κινητηρες μοιαζουν εχουν και τα 2 φαρδια σελα και οι εταιρειες λενε οτι δορτωνονται και πανε ταξιδι.
Ελα που δεν εχουν καμια σχεση.
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Μη με τρελαίνεις ρε φίλε μου gcrook που θα συγκρίνουμε το Versys με όλες τις ΜΟΝΟΚΥΛΙΝΔΡΕΣ που έγραψες ενώ δε μπορούμε να το συγκρίνουμε με ένα 650 ψηλό δυκίλινδρο μηχανάκι.... :rotflmao: :rotflmao: Ελα σε παρακαλώ, λογικέψου, κάτι πρέπει να σε πείραξε και τα λες αυτά, δε μπορεί να είσαι τόοοοσο άσχετος! Φιλικά. (αν και δε μας μίλησες καλα) JohnPan