Μεγιά η καινούργια Ζωή σου φίλε μας σιδεροκέφαλος με το καινούργιο χόμπι έχεις να μάθεις μπόλικα πραγματάκια υπομονή και χρήμα να διαθέτεις
Ευχαριστω πολύ . Το χόμπι στο μαστροχάλασμα είναι παλιό. Από τα χαλασμένα παιχνίδια, τα ποδήλατα κλπ αλλά και τα τελευταία 3 χρόνια μαστόρευα το vfr400nc30 μου και τώρα ακόμη το rvf400. Απλά είχα την ανάγκη να ξεκινήσω κάτι τελείως από την αρχή για να ξέρω το κάθε τι που έχει πάνω σε τι κατάσταση είναι ,καθώς και να συνδυάσω- προσαρμόσω κάποια πραγματάκια που δεν μπόρω και δεν θέλω να βάλω στο rvf.
Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!
και αφού έπεσε μπόλικο wd40 για να ψιλοκαθαρίσει και μέχρι να πάρω καθαριστικο, είπα και εγώ να τα μαζέψω και έτσι τα σκέπασα να κάνουν νάνι.
Με αυτά έκλεισε η σημερινή μέρα, πιστεύοντας ότι έγιναν αρκετές εργασιές για 2 μέρες. Συνεχίζουμε αύριο και περιμένω ιδέες σας και προτάσεις που θα με εμπνέυσουν για να διαμορφώσω την τελική εικόνα του πως θα γίνει.
ΔΩΣΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ
Η ζωή είναι μεγάλη... ...μην την κάνεις καρναβάλι!!!
ΡΕΘΥΜΝΟ Χρηστος www.sv9cvk.gr
CB750 four K7 (1977) , CB750 four K2 (1972) , , XL185S
, Vespa GT200 TS50W
Καλη αρχη....και καλη τυχη....
Πολυ καλο το μηχανακι για customizing και πραγματικα καγκουροποιηθηκε με την μασκα και τις ασχετες εξατμισεις
Τα ελαστικα δεν τα σχολιαζω, λυπαμαι να βλεπω τετοιες επιλογες για υποτιθεται σπορ μηχανακια
Με 2-3 προσεκτικες επιλογες θα γινει κουκλα
καλη αρχη κι απο μενα.. κι οπως μαλλν εχεις δει το γνωριζουμε το αντικειμενο.. μου λειπει που το εδωσα αλλα ο τωρινς του κατοχος ειναι φιλος και μερακλης! να πω για στρογγυλο φαναρι χρειαζεται?
καλή αρχή με την ανακατασκευή σου και welcome to the club!