Λίγο πριν κάνω παραγγελία ξαναρωτάω......
Λέω κάτι λάθος?
Λίγο πριν κάνω παραγγελία ξαναρωτάω......
Λέω κάτι λάθος?
arvala παν στην εκκλησιά arvala προσκυνάνε.......
για τελωνειο παντος εγω εφερα απο αμερικη ανταλλακτικα για τις μπουκαλες απο ebay 56 ευρο σιν 55 μεταφωρικα και δεν πληρωσα τελωνειο, παρα μονο 3 ευρο τα εξοδα του τελωνειακου ελεγχου.
Αρκετά σημαντικό να ξέρουμε είναι ότι αν ψάχνουμε αντλίας Βενζίνης σε μαγαζιά με ανταλλακτικά ή στο εξωτερικό ο τύπος της αντλίας που έχει το Hornet είναι UCT-30.Αυτό η Honda δεν το λέει.
Και θα είναι ακριβώς ίδια απλά λίγη προσοχή στη ροή και την πίεση της αντλίας αν και δε διαφέρουν πολύ μεταξύ τους.
μπράβο ωραία εξέλιξη!
you rise you fall you're down then you rise again
Μετά από μια δοκιμή ακόμα σήμερα μιλάμε για άλλο μηχανάκι. Με πρώτη δευτέρα μετά τις 8000 στροφές αν ανοίξω τέρμα γκάζι το μηχανάκι διπλώνει. Νοιώθω σαν πιτσιρικάς που έβαλε φιλτροχωάνη και νομίζει ότι πήρε 10 άλογα το παπί.
Ρίξε μια ματιά και στο ebay.
Είχα θέμα με την αντλία στο Hayabusa (τιμή στην Ελλάδα 690 νομίζω)
και βρήκα μεταχειρισμένη σε εξαιρετική κατάσταση, μόλις 140 ευρώ.
Την έφερα με express courier, και ήταν στην Αθήνα σε δύο μέρες.
Υ.Γ στο car.gr οι μεταχειρισμένες έπαιζαν περίπου στα 250 ευρώ.
Και εμένα μου έκανε κάτι περίεργα αλλά εμενα είχε μαζέψει λάσπη το φιλτρο και την ζοριζε (ο προηγούμενος ιδιοκτητης μάλλον της εβαζε λασπόνερα αντί βενζίνη) . Οπότε ανέβαζε θερμοκρασία και υπολειτουργουσε. Την εβγαλα και καθάρισα φίλτρο και ντεπόζιτο και πηγαίνει και εμένα σαν καινούργια. Έχω και εγώ την ίδια αίσθηση ότι μετά τις 7-8000 στροφες ροπιάζει απότομα. Πιστεύω ότι την πρόλαβα στο παραπέντε πριν χαλάσει η αντλία της βενζίνης.
Καθάρισα 3 φορές το σώμα(αυτό το πλαστικό κουτί που είναι πάνω στη βάση της τρόμπας σα φίλτρο). Μιλάμε για πολύ λάσπη. Σίγουρα έδωσα κάποια παράταση ζωής στη τρόμπα αλλά τελικά είχα πρόβλημα. Μόνο όταν άλλαξα την τρόμπα είδα την πραγματική διαφορά. Μετά την αλλαγή κάνω προληπτικά χρήση καθαριστικού υγρού ψεκασμού μην έχει μείνει τίποτα.
Μακάρι να την έσωσες και να μη χρειαστείς τρόμπα.
ποσα χλμ έχετε και τραβάτε ζορι με αντλίες? το ακούω συχνά αλλα δεν ειχα ποτε πρόβλημα και στο στρομ εχω 125κ χλμ χωρίς να έχει πειραχτεί ποτε η αντλία. ακομη και αν ο προηγούμενος την καθάρισε, αυτο ειναι 70κ χλμ πριν.