Αλλο περιορίζει τον κινητήρα κι άλλο... traction control. Γιατί αυτό που λέτε είναι περιγραφή του traction...
Παλίκαρε σιδερένιος, ποτέ ξανά και συνέχισε να φοράς καλό εξοπλισμό!
Αλλο περιορίζει τον κινητήρα κι άλλο... traction control. Γιατί αυτό που λέτε είναι περιγραφή του traction...
Παλίκαρε σιδερένιος, ποτέ ξανά και συνέχισε να φοράς καλό εξοπλισμό!
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
copy-->paste απο το site της Καφα-σάκι έκανα.. Αυτά αναφέρει η Καφασάκι όχι εγω. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι αυτό το πράγμα δεν δουλεύει.Αρχικά δημιουργήθηκε από Multijohn
ΚΩΣΤΗΣ
OUCH!!
Περαστικά και ποτέ ξανά!
Τάπα το πας το εργαλείο
Σιδερένιος!
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει και τίποτα ο κριτής πάντως....Μέχρι να σηκώσει σημαία τα 3 μηχανάκια είχαν φτάσει τον theok. Ευτυχώς τα παιδιά αντέδρασαν άμεσα.
Περαστικά φίλε και υπομονή με τους πόνους. Απο high στην ίδια στροφή ταλαιπωρήθηκα ενα μήνα με το ισχίο μου.
Ναι, κατάλαβα βρε! Απλά δε νομίζω οτι και να λειτουργούσε, θα τον έσωζε. Βέβαια ποτέ δε ξέρει κανείς...Αρχικά δημιουργήθηκε από boussias
copy-->paste απο το site της Καφα-σάκι έκανα.. Αυτά αναφέρει η Καφασάκι όχι εγω. Αυτό που θέλω να πώ είναι ότι αυτό το πράγμα δεν δουλεύει.
Η ουσία είναι οτι το παλικάρι είναι ανάμεσά μας και απ'ότι είδα στο βίντεο... πολύ ''επικύνδινος''!!! Δε θα ήθελα να τον βλέπω να μου γεμίζει τον καθρέφτη!!!
Πάντα έτσι αδερφε!!!
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Φίλε μου να είσαι πάντα καλά! Έσκασα ρε γ@#(^$
Περαστικά
Φεύγω... πάω ταξίδι να επισκευτώ τον εαυτό μου...
εσένα ήταν λόγω ηλικίας η ταλαιπωρίαΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να κάνει και τίποτα ο κριτής πάντως....Μέχρι να σηκώσει σημαία τα 3 μηχανάκια είχαν φτάσει τον theok. Ευτυχώς τα παιδιά αντέδρασαν άμεσα.
Περαστικά φίλε και υπομονή με τους πόνους. Απο high στην ίδια στροφή ταλαιπωρήθηκα ενα μήνα με το ισχίο μου.
περαστικά & αγύριστα να είναι!!!
κρίμα και για τη λαχτάρα που θα πήρε ο πατέρας σου ....
να ρωτήσω κάτι...μήπως έξυνες μαρσπιέ, την ώρα που περνούσες μπροστά απο τον φωτογράφο ή ακούω λάθος στο βίντεο?
Περαστικά φίλε μου! Μακάρι όσοι πέφτουν να πεφτουν σε ελεγχόμενο περιβάλλον!
Ευτυχώς που ηταν εκει ο φυλακας αγγελος σου, ο πατερας σου!
μετα απο πτώση (στην πολη) κι εγω πνιγόμουν και στο τσάκ πρόλαβα να χαλαρωσω σπασμωδικά το λουράκι και να ξεκουμπώσω το δερμάτινο πρίν νοιωσω πως σκάω...
Περαστικα φιλε!
περαστικα σου φιλε μου,το σημαντικο ειναι οτι εισαι μαζι μας τα αλλα γινονται!
παρακολουθησα το βιντεακι νομιζω σε ειδα 2 φορες να περνας με το ασπρο κουστουμι ηταν η μηχανη σου,η πρωτη φορα με την δευτερη που σου εφυγε καμια σχεση ειχες τρομερη κλιση στην μηχανη την δευτερη φορα, μονο στα gp εχω δει αναβατες να το κανουν αυτο,σιδερενιος και παντα ορθιος!
Περαστικά φίλε μου και ποτέ ξανα!
moto.gr on Instagram: https://www.instagram.com/motogrforum/
moto.gr on Facebook: https://www.facebook.com/groups/1800...3?locale=el_GR
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια
Οδηγήστε έξυπνα και με ασφάλεια 2
ευχαριστω πολυ παιδια,πραγματικα με συγκινειτε
δεν ξερω αν θα βρω την δυναμη να ξαναμπω πιστα και αν γινει αυτο θα γινει μετα απο καιρο αφου μπαινω φανταρος τωρα και πρεπει να φτιαχτει η μηχανη..
suzuki zz 50cc
pug jet force 50cc
pug 307 wrc 65cc
aprilia rs 125cc
gsxr k8 1000cc
ninja zx12r 06
ninja zx10r 09
Περαστικά και σε σένα και στην μοτό σου.
Λίγο περίεργο πάντως που έπεσες εκεί, συνήθως τα high στην έξοδο της πλατείας γίνονται λίγο πιο πέρα, όπου ανοίγει και το γκάζ, από όσο εχω δεί τουλάχιστον.
Εσύ μάλλον το ανοίγεις νωρίτερα, είχες και πολύ μεγάλη κλίση κι εγινε το high.
Τι πιέσεις είχες στα CorsaIII?
Ρωτάω γιατί δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτα τα λάστιχα με 32 εμπρός, 30 πίσω, βέαια δεν παω και τόσο γρήγορα μάλλον.
Ελπίζω να επανέλθεις σύντομα!
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957