Και για σενα και για οποιον αλλο θελειΑρχικά δημιουργήθηκε από fish-hummer
Φιλε Sapadak εγς ψηνομαι για C 70 αν θελεις μπορεισ να μου το στειλεις.Ευχαρισω!!!
http://rapidshare.de/files/11205987/...anual.zip.html
8,72 Mb
Καλο downloading
Και για σενα και για οποιον αλλο θελειΑρχικά δημιουργήθηκε από fish-hummer
Φιλε Sapadak εγς ψηνομαι για C 70 αν θελεις μπορεισ να μου το στειλεις.Ευχαρισω!!!
http://rapidshare.de/files/11205987/...anual.zip.html
8,72 Mb
Καλο downloading
γεια σας παιδια
κανενα manual για CBF 600S????
CBF600s
Θελω να ευχαριστησω ΔΗΜΟΣΙΑ τον "tifoefs"
για την αποστολη του manual για τη ΚΑΛΗ MOY (πλεον)
Τον οποιο δεν το γνωριζω προσωπικα και χωρις να μου εχει ΚΑΜΙΑ υποχρεωση οταν του το ζητησα αν μπορει να μου το στειλει εννοοντας μεσω καποιου λινκ κτλ κτλ μου ειπε οχι θα σου το στειλω σε ενα CD
Αν και επεμεινα οχι δεν χρειαζετε να κανεις εξοδα(cd, ταχυδρομικα) αλλα επεμεινε.
Και σημερα ΤΣΟΥΠ στη δουλεια σκαει ενα γραμμα.
Το κοιταω και λεω θα ειναι απο κανενα προμηθευτη
ηταν απο τον "tifoefs" το CD με το Manual για την ΚΑΛΗ ΜΟΥ
Βλεπω χωρα αποστολης ΟΛΛΑΝΔΙΑ τρωω ενα κολλημα
Δεν ξερω τι να πω μου φαινετε απιστευτο πως καποιος ανγωστος ασχοληθηκε να "καψει" ενα CD και να το στειλει στην Ελλαδα σε καποιον αγνωστο.
Καποιες τετοιες κινησεις με κανουν και συγκινουμε και σκεφτομαι οτι ΜΟΝΟ με εμας τους Ελληνες πρεπει να συμβαινουν αυτα.
Αλλα και παλι ειμαι σοκαρισμενος με την κινηση του "tifoefs"
Φιλε αν και δεν σε γνωριζω προσωπικα 1000 ευχαριστω οχι τοσο για το μανουαλ αλλα για την ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙΝΗΣΗ που εκανες.
Οταν και αμα με το καλο σε βγαλει ο δρομος σου προς τη μαμα πατριδα και ιδιαιτερα στα Βορεια να μην ξεχασεις εκεινη τη που λεγαμε.
Ευχαριστω και παλι
LeF
Καλα νασαι αν και εχεις βαρκαδερο !
Θα πιουμε μπυρονια ετσι ;;
ξέρεις κανείς κάνα λινκ για το freewind του 2001
έχω ψάξει παντού και δεν το βρίσκω πουθενά
Επειδή το έψαχνα κι εγώ, τελικά το αγόρασα από ebay και ησύχασα.
Το αρχείο είναι 13mb και λόγω της σύνδεσης δεν μπορώ να το ανεβάσω κάπου στείλε pm τα στοιχειά σου να σου το στείλω σε cd.
Παιδιά μήπως ξέρει κανείς από που μπορώ να αγοράσω το Service manual για το Varadero 2003 και μετά?Εστω και κατάστημα εξωτερικού που να στέλνει Ελλάδα.Ευχαριστώ
eBay...
Εχω ψάξει και δεν βρίσκω για 2003 και μετά.Αρχικά δημιουργήθηκε από Tropeas
eBay...
Επειδη ζαλίστηκα από τα πολλα λινκς , υπαρχει τίποτα για bROS PGM 400 ? κατα προτίμηση σε ελληνικά ... ΧααχΑχΧΑαχχαχα
Modenas Kriss 125
GSXR 600 K4
PLEAZE????????
πλιιιιιιιζζζζζζζζζζζζζζζζ?????????????
αγγλικα και γερμανικα δεν εχω προβλημα......
Jimi Hendrix - First Rays Of The New Rising Sun
pedes geia sas k please help.
mou feran 4 sasman apo honda supra k cub se kouti xima limena k prepei na kano toulaxiston 3.
psaxno gia manual gia to supra k gia to cub to opoio na deixnei to sasman.
pou mporo na vro??
Αρχικά δημιουργήθηκε από motoartservice
pedes geia sas k please help.
mou feran 4 sasman apo honda supra k cub se kouti xima limena k prepei na kano toulaxiston 3.
psaxno gia manual gia to supra k gia to cub to opoio na deixnei to sasman.
pou mporo na vro??
Απο c70 δεν σου κανει???
http://rapidshare.de/files/11205987...Manual.zip.html
file mou to epsaxa apo poio pano pou to eixes k den eida pou8ena na exei to sasman analitika.