Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: απολυθηκα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    καλο κουραγιο φιλε
    παντως τα πραγματα ειναι πολυυυυυυ δυσκολα.ειμαι ανεργος απο τον ιουλιο και μεχρι σημερα τιποτα,στελνω βιογραφικα και δεν με παιρνουν καν τηλεφωνο,οι μεγαλες εταιρειες εχουν σταματησει τισ προσληψεις για να μη διωξουν και αλλους και οι μικρες με το ζορι τα βγαζουν περα.ασε που και μενα τα λεφτα τελειωνουν μαζι και το ταμειο και αν δεν εχω βρει δουλεια το πολυ μεχρι τελος ιουνιου δε με βλεπω καλα.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Παλαιό μέλος Το avatar του/της harvester
    πες και τι δουλεια κανεις ρε φιλε να ξερουμε να ψαξουμε δουλεια και εμεις

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    μα καλα ποσοι ανεργοι ειμαστε στο φορουμ??
    εγω ρε παιδια ζαντολαστιχας ειμαι!! δεν νομιζω να ειναι ιδιετερα δυσκολο
    να βρω δουλεια!

Δύστυχος είμαστε πάρα πολλοί άνεργοι.... Και όσο πάνε και δυσκολεύουν τα πράγματα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakoulakis
    welcome to club
    αλλα τι να κανουμε :smilea: :smilea:
    να ειμαστε καλα
    ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    τα 'χω πει εγωωω

προταση
    Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mike.giann
    μα καλα ποσοι ανεργοι ειμαστε στο φορουμ??
    εγω ρε παιδια ζαντολαστιχας ειμαι!! δεν νομιζω να ειναι ιδιετερα δυσκολο
    να βρω δουλεια!
    Για ένα μικρό μαγαζί δικό σου; Το έχεις σκεφτεί; Eπισκευή ελαστικών αρχικά και μετά το βλέπεις...Σίγουρα πολλοί απέπαέ μέσα θα σε στηρίξουν!

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Για ένα μικρό μαγαζί δικό σου; Το έχεις σκεφτεί; Eπισκευή ελαστικών αρχικά και μετά το βλέπεις...Σίγουρα πολλοί απέπαέ μέσα θα σε στηρίξουν!

εκτως του οτι δεν εχω λεφτα να ξεκινησω κατι τετοιο, (και θελω καμποσα), εχω παρατηρησει οτι εδω τα νεα μαγαζια δεν κρατανε πανω απο χρονο? οποτε ειδικα αυτην την εποχη εχω και το φοβο μην ξεκινησω και στο τελος βρεθω καταχρεωμενος!!

εκτως του οτι δεν εχω λεφτα να ξεκινησω κατι τετοιο, (και θελω καμποσα), εχω παρατηρησει οτι εδω τα νεα μαγαζια δεν κρατανε πανω απο χρονο? οποτε ειδικα αυτην την εποχη εχω και το φοβο μην ξεκινησω και στο τελος βρεθω καταχρεωμενος!!

+1000

Έχω μαγαζί χρωμάτων-σιδηρικών εδώ και έξι χρόνια σε ιδιόκτητο χώρο και από το 2008 με έχει γονατίσει στη κυριολεξία, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μαγαζιά κάθε είδους.
    Πραγματικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά αυτή τη περίοδο.
    Υπομονή στα παιδιά που βιώνουν την ανεργία και εύχομαι ότι καλύτερο.
    Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε μάγκες.

o prizontas Το avatar του/της orizontas

Re: απολυθηκα!!!

απο σημερα που πεσαν οι υπογραφες ειμαι και επισημως ανεργος!!
    μετρατε μερες!! απο την τριτη που θα ξαναρχισω ψαξιμο μεχρι να
    ανακοινωσω οτι βρηκα νεα δουλεια, 15 μερες δεν θα εχουν περασει!!!

αφου ΘΑ βρεις και αφου βρηκες γιατι μας πριζεις :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αντε με το καλο να στεριωσεις

Μέλος
    Ποσα παιρνεις σαν ζαντολαστιχας που δουλευεις? Ασχολεισαι και με αλαγη αναρτησεων - ευθυγραμησεις ή μονο ζανταρισμα - ξεζανταρισμα. τι ωραριο δουλευεις?

CSS Lv.2 DONE/PSN ID:OST9 Το avatar του/της ktm640lc4
    Καταρχην να πω κουραγιο σε οσους δεν εχουν. Μαζι και εγω εδω και ενα χρονο περιπου.

Ειναι δυσκολα τα πραγματα και δεν βλεπω να γινεται τιποτα. Και απο γραφιστας το γυρισα σε οδηγος Γ' επαγγελματικο. Και τωρα ψαχνω μπας και...

Ισως ειναι λιγο μαλακια αυτο που κανω, αλλα αν ξερει κανεις κατι ας ριξει κανα pm.

ογκωδες μελος Το avatar του/της ftsmf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
    +1000

Έχω μαγαζί χρωμάτων-σιδηρικών εδώ και έξι χρόνια σε ιδιόκτητο χώρο και από το 2008 με έχει γονατίσει στη κυριολεξία, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τα υπόλοιπα μαγαζιά κάθε είδους.
    Πραγματικά είναι πολύ δύσκολα, ειδικά αυτή τη περίοδο.
    Υπομονή στα παιδιά που βιώνουν την ανεργία και εύχομαι ότι καλύτερο.
    Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε μάγκες.

παιδια καλη δυναμη τωρα με την ανεργια και ολο και κατι θα βρεθει... απλα να εχουμε ολοι υποψιν μας οτι καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη...και το λεω αυτο γιατι συνηθως οι ελληνες εχουΜε αυτη την μ@λ@κι@ στον εγκεφαλο και θελουμε αυτο που θελουμε οπως το θελουμε και να ειμαστε και ολοι διευθυντες... :rotflmao: αλλα επειδη δεν γινεται δουλεια να'ναι κι οτι να'ναι...

Υ.Γ.μιας και δουλευεις με χρωματα και μολις το ειδα εχεις κι ενα πμ να σε ρωτησω κατι σχετικο(με χρωματα οχι με την ανεργια)....
    "ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"

" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απολύθηκα...
    από McTalas στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 120
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2013, 17:30

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας