Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 118

Θέμα: θεματα φιλοσοφικης Bmwδιασης....

με εχετε βαλει σε τρελες σκεψεις ολοι ρε γμτ,κατα καποιο τροπο μου ανατρεπετε τα δεδομενα.
    Ποσο σκληρη,ειναι η "σκληρη"χρηση που αναφερεται ο Dr Big για να σπασει το μπεμπε.
    Αλλα απτην αλλη για να τα λεει αυτος αυτα, σαν κατοχος μπεμπας κατι θα ξερει! η του ετυχε η περιπτωση ?!!
    τι να πω εχω χασει τον μπουσουλα , δεν θελω να ειμαι αρνητικος, ειδικα οταν καποιος μου καταθετει την πειρα του,αλλα το σιγουρο ειναι οτι μου εχουν ανατραπει τα δεδομενα ....ΚΤΜ για οσο παει???!!! ξερω γω λες τελικα???
    Καποτε ειχα χρονο,αλλα δεν ειχα χρημα.....
    Τωρα δεν εχω ουτε χρονο,ουτε χρημα....

Bladerunner Το avatar του/της siraxanz
    Ζήλεια.....
    ταξίδι νάναι και με καλή παρέα...ζητώ πολλά? :-)

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από pantheman
    με εχετε βαλει σε τρελες σκεψεις ολοι ρε γμτ,κατα καποιο τροπο μου ανατρεπετε τα δεδομενα.
    Ποσο σκληρη,ειναι η "σκληρη"χρηση που αναφερεται ο Dr Big για να σπασει το μπεμπε.
    Αλλα απτην αλλη για να τα λεει αυτος αυτα, σαν κατοχος μπεμπας κατι θα ξερει! η του ετυχε η περιπτωση ?!!
    τι να πω εχω χασει τον μπουσουλα , δεν θελω να ειμαι αρνητικος, ειδικα οταν καποιος μου καταθετει την πειρα του,αλλα το σιγουρο ειναι οτι μου εχουν ανατραπει τα δεδομενα ....ΚΤΜ για οσο παει???!!! ξερω γω λες τελικα???

Επειδη σε βλεπω μπερδεμενο, ποτε μη βασιζεσαι σε γνωμη ενος η δυο η δεκα (μεταξυ αυτων και η δικη μου) για να κρινεις την αξιοπιστια μιας μοτοσυκλετας. Γι'αυτο υπαρχουν τα φορουμ, για να τα διαβαζεις και να κρινεις. Ειμαιι πρωην κατοχος 1150 και νυν κατοχος 950. Πριν τις αγορασω και τις δυο, ρουφηξα δυο τρια σχετικα ξενα φορουμ και μεσα στην διαρκεια πολλων ετων παρακολουθοντας τα, εβγαλα τρια συμπερασματα, τα εξης δυο:
    α) Τα BMW ειναι λιγοτερο αξιοπιστα απ'οτι ο θρυλος το χει γραψει.
    β) Τα ΚΤΜ ειναι περισσοτερο αξιοπιστα απο το σχετικο ουρμπαν μυθ.

Επιπροσθετως,
    1)Αν σε ενδιαφερει να διασκεδαζεις την οδηγηση στο χωμα (και οχι απλα να πηγαινεις γκλουκ γκλουκ γκλουκ) το ΚΤΜ ειναι μονοδρομος. Το μπεμβε υποφερει στο χωμα απο δυο πραγματα, την μπροστινη αναρτηση .... και την πισινη. Στο θεμα αντοχης που ρωτησες, αν δεις πως ειναι φτιαγμενος ο αξονας πισω θα καταλαβεις. Για δρομο μια χαρα, για χωμα, οχι. Εδω το ΗΡ2 που υποτιθεται ειναι εντουρο, εχει παρουσιασει προβληματα στο πισω συστημα κι ας ειναι και πιο ενισχυμενο απο του απλου GS.
    2) Θεωρω προσωπικα το μπεμβε πανακριβο γι αυτο που ειναι.

Θα προτεινα, να ξεχασεις το θεμα 'αξιοπιστια' γιατι δεν βγαινει ακρη, οσα υπερ, τοσα κατα και για το μεν και για το κατεμ. Προσανατολισου στο τι σου αρεσει αισθητικα και τη χρηση θες να κανεις. Το σιγουρο ειναι οτι το ΚΤΜ χανει σε σχεση με το μπεμβε πολυ λιγοτερο στο δρομο, απ'οτι το μπεμβε χανει σε σχεση με το κτμ στο χωμα.

Καλη τυχη στην επιλογη σου!

ΥΓ Σε περιπτωση που αποφασισεις να παρεις ΚΤΜ, οπως ξαναματαειπα και πριν, παρε 950, οχι 990 και τσεπωσε την διαφορα για σερβις, ρεκτιφιε, βαψιμο, κοντεμα, μακρεμα και οτι αλλο τραβαει η ορεξη σου. Και κατι αλλο πολυ βασικο κατα τη γνωμη μου. Το ΚΤΜ δε σ'αφηνει στη μεση του πουθενα αν το φροντιζεις. Το μπεμβε ομως οταν παθει κατι θα το παρει γερανος.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

ευχαριστω ειλικρινα για ολες τις συμβουλες και για τον χρονο σας,ολους

ξεχωριστο thread αναφορων βλαβων σε ΚΤΜ adventure.....

παιδια ειναι 15 σελιδες καθαρης απογοητευσης,τι να πω....
    Μετα απο ολα αυτα που διαβασα παντως λυπαμαι τα παιδια που τα μηχανακια τους περνανε τοσες ωρες στο συνεργειο αντι για βολτα.
    Ισως αυτο που λεει ο DrBig να εχει δικιο τελικα "τα ΚΤΜ τα παιρνουν πρεζακηδες",δεν εξηγηται αλλιως να συνεχιζεις να κανεις κατι που βλεπεις οτι σου κανει κακο.
    Και μονο η αγωνια που παιζει καθε φορα ...."τι θα μου βγαλει σημερα" η "τι επαθε παλι" θα με ειχε ριξει στα βαρια.
    Ειδικα αυτον τον ανθρωπο τον gefr θα επρεπε να του στησουν αδριαντα και τον αγιοποιησουν,τι να πω πρεπει να ειναι τερας υπομονης ο ανθρωπος.

Ετσι και αλλιως απτην αρχη μου αρεσε το BMW ......

Ειχα το 950 3 χρονια ,ειχα 530 ,εχω τωρα το 990 καιδεν εχω παθει ποτε ζημια ,και ουτε φοβαμαι μην μεινω καπου.
    Οι αληθινοί παράδεισοι είναι οι παράδεισοι που έχουμε χάσει

και ποτε σου να μην παθεις ...φτου φτου σκορδα
    απλα με παραξενευει το γεγονος οτι καποιος ειπε να παραθεσουν τι τραβηγματα τους εχει κανει το μηχανακι και γεμισανε 15 σελιδες ,ενω εψαχνα να βρω και για το BMW κατι αντιστοιχο και δεν βρηκα
    Μη με παρεξηγεις δεν θελω να την πω σε κανεναν για το μηχανακι του ,απλα θελω να ειμαι σιγουρος για το που θα επενδυσω τα λεφτα μου ουτως ωστε να αποδωσουν σε ξενοιαστα χιλιομετρα ευχαριστησης και οχι αγωνιας και πατεντας για να δουλευει σωστα το μηχανακι

Βουνό και θάλασσα... Το avatar του/της Greg_950 S

να την πω σε κανεναν για το μηχανακι του ,απλα θελω να ειμαι σιγουρος για το που θα επενδυσω τα λεφτα μου ουτως ωστε να αποδωσουν σε ξενοιαστα χιλιομετρα ευχαριστησης και οχι αγωνιας και πατεντας για να δουλευει σωστα το μηχανακι
    Sorry φίλε, αλλά για επενδύσεις μόνο στο χρηματιστήριο του Τόκιο....
    Δες το Var(k)adero ή το καινούριο ( και ακριβό) Tenere 1200.
    Το πρώτο σίγουρα θα δουλεύει ακόμα μετά τις 200.000 Km , όταν θα ανακυκλώνονται τα μέταλλα του συνομήλικου του GS...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    ,ενω εψαχνα να βρω και για το BMW κατι αντιστοιχο και δεν βρηκα....
    Και δεν θα βρείς ίσως...

όταν το πληρώνεις χρυσό δεν το λές ούτε στο εαυτό σου, πόσο μάλλον σε φόρουμ.

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από Greg_950 S
    Sorry φίλε, αλλά για επενδύσεις μόνο στο χρηματιστήριο του Τόκιο....
    Δες το Var(k)adero ή το καινούριο ( και ακριβό) Tenere 1200.
    Το πρώτο σίγουρα θα δουλεύει ακόμα μετά τις 200.000 Km , όταν θα ανακυκλώνονται τα μέταλλα του συνομήλικου του GS...
    το θέμα ειναι γιατι να κάνει κανείς 200,000 χλμ με βαραδέρο.

εκτός εαν πρέπει να πληρώσει πολλές αμαρτίες :wacko:
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    απλα με παραξενευει το γεγονος οτι καποιος ειπε να παραθεσουν τι τραβηγματα τους εχει κανει το μηχανακι και γεμισανε 15 σελιδες ,ενω εψαχνα να βρω και για το BMW κατι αντιστοιχο και δεν βρηκα
    Forums are a clearing house for information on problems, not a group masturbation area.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    Και δεν θα βρείς ίσως...

όταν το πληρώνεις χρυσό δεν το λές ούτε στο εαυτό σου, πόσο μάλλον σε φόρουμ.

:rotflmao:
    και οι αλλοι με τα ΚΤΜ γιατι τα εχουν ξεμπροστιασει εντελως?????
    Τοσο ακομπλεξαριστοι ειναι?
    παντως μου φαινετε περιεργο να ειναι ακριβος στην συντηρηση ενας αεροψυκτος κινητηρας που για να δεις το 85% των ζωτικων του μερων δεν χρειαζετε να λυσεις ουτε βιδα......, επ σας προλαβα στα κακα σχολια ,το εχει εξεπιτηδες ετσι για να μη λυνεις συνεχεια ε?:rotflmao:
    Ελα ρε σταματηστε να γελατε σας βλεπω λεμε

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    το θέμα ειναι γιατι να κάνει κανείς 200,000 χλμ με βαραδέρο.

εκτός εαν πρέπει να πληρώσει πολλές αμαρτίες :wacko:
    μπουαχαχαχαχαχαχα τα ειπες ολα:a19:
    Και εγω χοντα καβαλαω προς το παρον, και για αυτο που ειναι δεν εχω κανενα παραπονο ειδικα απο αξιοπιστια (7 χρονια 71+χ. χλμ)
    αλλα αυτο το βαραντερο σαν μεθυσμενος βισωνας με χανγκ οβερ ειναι.....
    Σορυ προς τους κατοχους, ειναι απλα η (οχι και τοσο) ταπεινη μου αποψη.
    ετυχε να το καβαλησω μια μερα κολλητα με GS και η συγκριση ηταν ανευ σχολιων
    Στο μονο τομεα που μπορω να παραδεχτω το Ντερο ειναι σε μεγαλη βολτα απο ανοιχτους δρομους και ομαλες τροχιες,αντεχει και φορτωμα ....σε ολα τα υπολοιπα ομως......τι ναπω....

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Φτου κι'απ την αρχη!

1) Ο Gefr ειχε/εχει 950 του 03, ητοι πρωτο μοντελο. Ειπαμε, για 950 κοιταμε απο 05 και μετα.

2) Οι κινητηρες στις μηχανες ειναι τα πλεον αξιοπιστα κομματια. Αυτο ισχυει και για το 950/990 και για τα 1200 μπεμβε. Τα προβληματα συνηθως αφορουν προβληματα στα περιφερειακα. Θυμαμαι προσφατο θρεντ τυπου που οργωνε με 950 τα βουνα για 100,000κμ χωρις κανενα προβλημα.

3) Αν θελεις να μαθεις για τα δυο μηχανακια που συζηταμε διαβασε στο www.advrider.com οχι εδω. Οι αμερικανοι τα πηδανε τα μηχανακια τους, οι ελληνες τα κανακευουμε (ως επι το πλειστον) και λογω της εμφυτης πονηριας μας, δεν λεμε και πολλα πολλα γιατι θελουμε και να μπορουμε να τα πουλησουμε περισσοτερο απ'οτι τα αγορασαμε.

Μην ακους φημες, τα αφρικα για παραδειγμα θεωρουνται 'σκυλια' και δεν υπαρχει ενα που να μην χρειαστηκε ανορθωτη η αντλια βενζινης, η και τα δυο.

[Και ζυγιζει και 800 κιλα, και ειναι και ψοφιο, και εχει χαλια αναρτησεις, και δεν εχει φρενα. Κατα τ'αλλα σκυλι. ]
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    file πηγαινε κανε τα μια βολτα και τα δυο και μετα θα αποφασισεις...

ασε στην ακρη τις ζημιες, πηγαινε οδηγα τα

Σελίδα 3 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ενα καλο site με τεχνικα θεματα
    από EKEINOS στο forum Τεχνικά άρθρα
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2008, 02:28
  2. Απαντήσεις: 174
    Τελευταίο μήνυμα: 15/10/2005, 21:45
  3. θεματα ασφαλειας
    από siokatas στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 5