Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Eκατομμυριούχος ρακοσυλλέκτης!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios

tou leei kala den kserete na diavazete ke na grafete ke exete ola afta ta ekatomiria?

an kserate na diavazete ti 8a isaste simera?

ke o tipos tou apantai

neokoros ston agio louka

υπαρχει βεβαια και η αλλη οψη της ιστοριας σου

μπορει ως νεοκορος να ηταν ποιο ευτηχισμενος και χωρις λεφτα..

που δεν το πιστευω αλλα λεμε τωρα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

προσωπικα δεν αντεχω τους πολυ πλουσιους που ξαφνικα μετα το τρελο χρημα αποφασισαν να ζησουν ως ζητιανοι γιατι το κανω και εγω ξεροντας οτι οτι και να μου συμβει και καρκινο που λεει ο λογος να παθω εχω τα κατομυρια να με σωσουν με της πιο ακριβες θεραπειες,και να πεινασω οταν δεν εχω λεφτα θα ξαναπαω σπιτι να παρω ενα 10αρι να παω να φαω.και γενικως εχω τα νοτα μου καλυμενα οποτε το πεζουμε φτωχοι ενω ειμαστε πλουσιοι.αν εισαι μαγκας αγαπητε δωσε τα λεφτα σε αλλους που τα χρειαζονται.και αν πραγματικα γουσταρεις να εισαι φτωχος με τα κατομιρια κανεις την ουγκαντα να μειωσει την θνησιμοττηα στο μισο.και κατσε μετα ΚΑΝΟΝΙΚΑ ρακοσυλεκτης.θα το εκανε κανεις?μπα.

Θα μου πεις,ο καθενας θελει αυτο που δεν εχει.τεσπα cheers!
    Here she comes a ridin,Well burning down the street.

Ραντεβού...στα όνειρά σου Το avatar του/της ΜΟΡΦΕΑΣ
    Μην πάτε μακρυά. Ήξερα αδέρφια στον Πειραιά, (2 εκ των 3, και εγώ δεν ήξερα ότι είναι τρεις, αλλά μου το είπαν άλλοι που τους γνώριζαν καλύτερα), όπου αΔερφός και αδερφή, κοιμόντουσαν στα παγκάκια, μάζευαν από τα σκουπίδια πράγματα, έτρωγαν σε εστιατόρια σαν άποροι / άστεγοι, και είχαν 2-3 διαμερίσματα ο καθείς, και έπερναν το ενοίκιο. Είναι το πως έχεις συνηθήσει και πως θες να ζεις. Αυτοί είχαν επελέξει αυτόν τον τρόπο ζωής. Κάποιοι ίσως τους είχατε πετύχει κάποιες φορές και στα παγκάκια μπροστά από τον σταθμό του Η.Σ.Α.Π..

Italian Μελος Το avatar του/της Xrider
    Γιαυτο λεμε...ειναι παθολογικες καταστασεις αυτες!!!
    Τα $ ειναι για οταν ειναι νεος καποιος να τα φαει ,να τα τσακισει μεχρι τελευταιας δεκαρας,σε γκομενες,ταξιδια,αυτοκινητα,μηχανες,κοτερα,λουσα κλπ κλπ.
    Οταν γερασει ειναι για να του τα φανε οι γιατροι....
    Βεβαια υπαρχει και η περιπτωση καποιος να ξεκινησει πολυ φτωχος ,να μαζεψει πολυ χρημα με την δουλεια στην πορεια και μετα να ειναι σουπερ καρμιρης...γιατι νιωθει τον λεγομενο "πονο" του χρηματος...εδω εχει παλι χασει την μπαλα γιατι το χρημα ειναι για να ζεις οπως θελεις,δεν ζεις για να μαζευεις χρημα...το μεσο το εκαναν στοχο.
    Τελος για να μην πλατιαζω....τα σαββανα δεν εχουν τσεπες..και οπως τραγουδαει και ο Χορν στην αγαπημενη μου ταινια...μια ζωη την εχουμε και αν δεν την γλεντησουμε...αυτη η ταινια ειναι ΟΛΗ η ζωη!!!
    if anything just cannot go wrong, it will anyway -Murphy's law

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ