Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Σκεύτομαι να αποχωριστώ το KLX

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από johnpan
    Δεν ξέρω ακριβώς τι παίζει με το παρελθόν σας, αλλά άτομα με XT και ψευτο ΚΤΜ πώς μπορούν να μιλάνε με τέτοια άνεση για χειροποίητα ΤΜ?
    Δε θέλω να παρεξηγηθώ, εγώ γιαπωνέζος είμαι, αλλά τα ΤΜ έχουν ξεφύγει ρε παιδιά, πώς να το κάνουμε?
    :rotflmao:

Και η ΜΑΛΑΚΙΑ χειροποίητη είναι...

Αν από τα παραπάνω που διάβασες (αν μπήκες στον κόπο) κατάλαβες ότι οι κάτοχοι ΧΤ και ψευτοΚΤΜ (αλήθεια, πως είναι τα αληθοΚΤΜ ??) έχουν κάτι με τα ΤΜ ή τα σνομπάρουν, μάλλον έχεις πρόβλημα κατανόησης γραπτών κειμένων !!!!

Όσο για το "χειροποίητο" είναι ένα ωραίο παραμύθι (μέχρι και Πιστοποιητικό Αυθεντικότητας σου δίνουν με την αγορά - με την λογική προφανώς ότι κυκλοφορούν ΤΟΟΟΟΟΣΑ πολλά ΤΜ που βγαίνουν και "μαϊμούδες").

Εν τοιαύτη περιπτώσει, θα έπρεπε η VOR να σνομπάρει την ΤΜ και η Verdematti την VOR και ........ και εγώ όλους - επειδή έβαλα ντίζα αποσυμπιεστή από χειρόφρενο Autobianchi και έχω πλέον ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ μηχανάκι !!!

Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΚΑΙ ΓΩ

ΚΑΡΑ-ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ SM EITE EINAI ENDURO EITE EINAI PARIS-DAKAR ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΚΤΜ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΝΙΑΙΟ.....

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?

Η ΤΜ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΟΤΑΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΚΑΙ 10 ΑΛΟΓΑ ΣΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ....ΠΕΡΣΙ 79 ΦΕΤΟΣ 89 ΕΕ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ 99...

ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕ ΞΑΝΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΜ...ΓΟΥΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ

ΑΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΤΜ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ 91 ΑΛΟΓΑ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ!!

ΤΑ ΑΚΟΥΣ OLDMAN?ΧΘΕΣ ΤΑ ΜΕΤΡΑΓΑ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΞΕΦΥΓΑΝ ΚΑΝΑ 2!!
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

Δεν είναι τυχαίο το οτι όσοι είναι κάτοχοι ΚΤΜ απάντησαν με ηλίθια post, κινούμενα πάνω-κάτω στο ίδιο λεξιλόγιο και σύνταξη, (και μετά αποκαλούν εμένα "πρόβατο" τα πρόβατα) ενώ όσοι έχουν όοοοοοολες τις άλλες μάρκες μοτό απάντησαν σαν ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!!!

Σούπερ κομπλεξάρες λέμε, κάτι που είναι καλύτερο από τα ΚΤΜ είναι μούφα, μόνο τα ΚΤΜ είναι καλά, δε σπάνε δε χαλάνε, βγάζουν τα περισσότερα άλογα, οι γιαπωνέζοι είναι 100 χρόνια πίσω σε τεχνολογία, οι Ιταλοί μόνο μακαρονάδες ξέρουν να φτιάχνουν και πάει λέγοντας.

Κι εγώ fan των Ιαπωνικών είμαι με ιδιαίτερη συμπάθεια στα Kawa, αλλά μου γυάλισε το ΤΜ και αν έβγαινε πολιτικό θα το έπαιρνα. Άν έβγαινε κανένα καλό ΚΤΜ θα το ζαχάρωνα κι αυτό αλλά που....

Α και oldman μη ξεχνάς να κατεβάζεις το χειρόφρενο όταν ξεκινάς!!! Πιάνει και στους 2 τροχούς ή μόνο στον πίσω? Τα Autobianchi δε φημίζονται για τα καλά χειρόφρενα ρε συ, βάλε ένα original ΚΤΜ racing χειρόφρενο καλύτερα να είναι και ομολογκαρισμένο!!!!!!
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

ΠΑΟ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΘΥΡΑ 13 Το avatar του/της XTMPAM

ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ

ΕΙΣΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΟΥ?ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    http://www.new.facebook.com/group.php?gid=29204961236

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII

TO ΘΕΜΑ

πηγε ..περιπατο..
    δεν ειπα εγω τουλαχιστον πουθενα οτι τα κτμ [μαλιστα τη βρωμερη αυτη λεξη -κτμ- δεν την ανεφερα πουθενα..]
    ειναι καλυτερα απο τα τμ..
    στα 89 αλογα..στα πηδαει ολα..και σε ολα αυτα απάντησα εγω..
    τωρα αν εσυ θες να παρεις τμ...ειναι καθαρα δικο σου θεμα..
    τωρα αν τα κτμ δεν ειναι καλα..και καποια αλλα ειναι καλυτερα...το αφηνω να το κρινει η ιστορία τους στα βαθρα στους παγκοσμιους αγωνες.

τωρα χρηστε εσυ μπορεις να πας να παρεις οτι θες..ΓΙΑΤΙ..ειναι σιγουρο οτι θα ειναι καλυτερο απο το κτμ.

οποτε μη κολας με τη μαρκα διαλεξε κατι..βαφτισέ το καλυτερο ολων..[μιας και αυτο κανουμε ολοι με τις επιλογες μας..] και παμε τριήμερο τωρα ολοι..να περασουμε ομορφα!!

εγω το μονο που ηθελα να σου δείξω ειναι οτι αυτα που διαβασες και σου πανε για αλογα μανουαλ κτλ...ειναι επιστημονικη φαντασια και μονο.
    απο κει και περα..διαλεγεις και αναλογα ζεις..η στη πραγματικοτητα η στο φανταστικο σου κοσμο.

καλες αγορες.

Re: ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ΕΙΣΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΤΟΤΟΥ?ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ!!!!

:rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΙ αυτό μου το έχει ρωτήσει κι άλλος ΚΤΜάκιας από εδώ μέσα!!!! Σύμπτωση; Δε νομίζω! Σε παραπέμπω στα παραπάνω.....

Ο επόμενος..........
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

Re: TO ΘΕΜΑ

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    πηγε ..περιπατο..
    δεν ειπα εγω τουλαχιστον πουθενα οτι τα κτμ [μαλιστα τη βρωμερη αυτη λεξη -κτμ- δεν την ανεφερα πουθενα..]
    ειναι καλυτερα απο τα τμ..
    στα 89 αλογα..στα πηδαει ολα..και σε ολα αυτα απάντησα εγω..
    τωρα αν εσυ θες να παρεις τμ...ειναι καθαρα δικο σου θεμα..
    τωρα αν τα κτμ δεν ειναι καλα..και καποια αλλα ειναι καλυτερα...το αφηνω να το κρινει η ιστορία τους στα βαθρα στους παγκοσμιους αγωνες.

τωρα χρηστε εσυ μπορεις να πας να παρεις οτι θες..ΓΙΑΤΙ..ειναι σιγουρο οτι θα ειναι καλυτερο απο το κτμ.

οποτε μη κολας με τη μαρκα διαλεξε κατι..βαφτισέ το καλυτερο ολων..[μιας και αυτο κανουμε ολοι με τις επιλογες μας..] και παμε τριήμερο τωρα ολοι..να περασουμε ομορφα!!

εγω το μονο που ηθελα να σου δείξω ειναι οτι αυτα που διαβασες και σου πανε για αλογα μανουαλ κτλ...ειναι επιστημονικη φαντασια και μονο.
    απο κει και περα..διαλεγεις και αναλογα ζεις..η στη πραγματικοτητα η στο φανταστικο σου κοσμο.

καλες αγορες.
    Και γιατι ρε φίλε δε μπορούσες από την αρχή να πεις τη γνώμη σου με αυτόν τον πολύ ωραίο τρόπο που την είπες τόρα;;;

Με κάνεις να αναρρωτιέμαι αν οι εξάρσεις μαλακίας που σε καταβάλλουν είναι η εξαίρεση ή ο κανόνας σε σένα!
    NO BOOTS,
    NO JACKETS,
    NO HELMETS,
    JUST BALLS.

ειδικός χρήστης Το avatar του/της Rezeguet

Re: ΚΑΙ ΓΩ

Αρχικά δημιουργήθηκε από XTMPAM
    ΚΑΡΑ-ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΕ ΑΛΛΑ ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΜΟΤΟ ΚΑΙ ΠΑΩ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ SM EITE EINAI ENDURO EITE EINAI PARIS-DAKAR ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΔΩ ΟΤΙ ΤΑ ΨΕΥΤΟ-ΚΤΜ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΕΝΙΑΙΟ.....

ΤΩΡΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ?

δηλαδη ΠΑΡΑΔΕΧΕΣΤΕ οτι η Χοντα ειναι η καλυτερη εταιρια του κοσμου??
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Yessir!
    O Captain! my Captain! our fearful trip is done;
    The ship has weathered every rack, the prize we sought is won;
    The port is near, the bells I hear, the people all exulting,
    While follow eyes the steady keel, the vessel grim and daring.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2016, 20:37
  2. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/02/2010, 13:16
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 01/10/2004, 10:07
  4. ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ Η ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΩ?
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2004, 01:49