Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Απατεωνας βενζινας.

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
    Χίλια μπράβο φίλε μου,

Πρέπει να καταλάβουμε ότι και εμείς έχουμε καθήκον να προστατεύουμε το σύνολο.

Το κράτος δεν γίνεται να είναι παντού όσο κ αν θα το θέλαμε.

Ελπίζω μόνο το κράτος να κάνει τη δουλειά του και να του χώσει ένα τεράααααστιο πρόστιμο μετά από έλεγχο!!
    Δυστηχως...αυτο που μου ειπαν οι αστυνομικοι ειναι,οτι επειδη τα προστιμα ειναι μεγαλα ποσα και οσα τρωνε τοσο ανεβαινουν τα χρηματα,αυτοι πανε και λαδωνουν η βαζουν γνωστους και τα σβηνουνε..
    Για αυτο και κλεβουνε...μπορουν να την γλυτωσουν μετα...τα κερδη ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το λαδωμα που θα χρειαστει να δωσουν.
    Αρα το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι,να μην παταμε στα πρατηρια η και μαγαζια αντιστοιχως που ξερουμε οτι ειναι κλεφτες.
    Βασικα ο λογος που εκατσα και εγραψα το τι συνεβη ειναι αυτος..να ξερουμε ολοι μας που βρισκονται τα λαμογια...απλα μακρια τους..
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
    Δυστηχως...αυτο που μου ειπαν οι αστυνομικοι ειναι,οτι επειδη τα προστιμα ειναι μεγαλα ποσα και οσα τρωνε τοσο ανεβαινουν τα χρηματα,αυτοι πανε και λαδωνουν η βαζουν γνωστους και τα σβηνουνε..
    Για αυτο και κλεβουνε...μπορουν να την γλυτωσουν μετα...τα κερδη ειναι πολυ μεγαλυτερα απο το λαδωμα που θα χρειαστει να δωσουν.
    Αρα το μονο που μπορουμε να κανουμε εμεις ειναι,να μην παταμε στα πρατηρια η και μαγαζια αντιστοιχως που ξερουμε οτι ειναι κλεφτες.
    Βασικα ο λογος που εκατσα και εγραψα το τι συνεβη ειναι αυτος..να ξερουμε ολοι μας που βρισκονται τα λαμογια...απλα μακρια τους..
    Ενταξει συμφωνω απολυτως οτι πρεπει να μεινουμε μακρια τους.Αλλα καποια στιγμη ρε το κερατο μου δεν πρεπει να τιμωρηθουν ολοι αυτοι.Ενα γιατι?Γιατι ρε?Ποσο ακομα θα το παιζουμε μαλακες?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX
    Γεια οσο καιρο ειμαστε μαλακς κ κοιταμε την παρτη μας λογο μαλακιας του συστηματος που μακροπροθεσμα καταρεει , ετσι σαπιο που ειναι ........
    love will save the planet,hate is a good start.

Νέο μέλος
    Έχεις δίκιο φίλε μου και καλά έκανες και τον κατήγγειλες.
    Αντιστοίχος ένα βράδυ αν και ήμουν με το αυτοκινήτο, προς την αρχή της αχαρνών (κεντρο) είναι δίπλα ακριβώς και το 2ο Γυμνάσιο Αθηνών, το λέω για να έχετε το νού σας όσοι είστε εδώ κοντά,
    ζήτησα 15 ευρώ αμόλυβδη και μου βάζει 10 ευρώ και σταμάτάει.... (ενώ εγώ ήμουνα μέσα στο αμάξι αλλά έριξα κοφτή ματιά πόσο έβαλε..) λέω θα μπερδεύτηκε... και τι κάνει αν έχει το θεό της...
    μπροστα στα μάτια μου βάζει την αντλία στην θέση της παταει το 15 όποτε ήταν έτοιμη να βάλει και καλά 15 ευρώ απλά για να φένεται το νούμερο..... και μου λέει ετοιμός της δίνω 20αρικο και μου δίνει 5 ρέστα και κατέβηκα και έγινε πανικός, επίσης φώναξα και γω την αστυνομία.
    Είναι της shell το βενζινάδικο, αν και δεν έχω κάτι με την shell.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    εγω δεν εχω καταλαβει τι νοημα εχει η καταγγελια βασικα αλλα οκ.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ογκόλιθος Το avatar του/της Sapadak
    Super Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    Μιλας σοβαρα?

Γιατι να γινει καταγγελια σε καποιον επαγγελματια που κλεβει?

Κανονικα θα επρεπε μαζι με την αστυνομια να ερχονταν κλιμακιο της διευθυνσης αναπτυξης (Κ.Ε.Δ.Α.Κ.) να κανει επιτοπου ελεγχο στις αντλιες (εχουν δικα τους 25λιτρα ογκομετρημενα δοχεια)

Όταν σε κλέψει εσένα κάποιος, μην τον καταγγείλεις...

Με αυτές τις νοοτροπίες έχει δημιουργηθεί το χάος σε αυτή τη χώρα, γιατί όλοι οι "επαγγελματίες" νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και ότι όλα περνάνε στο ντούκου...

Λες και αν του κάνεις φασαρία θα καταλάβει κάτι, απλά ότι του πεις από το ένα θα του μπει και από το άλλο θα βγει.. Εκεί βασίζονται όλα τα λαμόγια

Εγω παιδες στη ΘΗΒΩΝ εβαλα βενζινα οταν ηταν στο 1 ευρω σε ενα πεζο 106 που εχει τεποζιτο 45 λιτρα ποσο λετε οτι εγραψε η αντλια? 55 Η 60 λιτρα ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ!!! ΧΟΥΝΤΙΝΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ Ο ΤΥΠΟΣ!!!!! Αυτος πρεπει να διαχειριστει το χρεος της Ελλαδας θα το εξαφανισει σε χρονο ρεκορ!!!! ΜΕΝΤΑΛΙΣΤ ΣΑΣ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sapadak
    Μιλας σοβαρα?

Γιατι να γινει καταγγελια σε καποιον επαγγελματια που κλεβει?

Κανονικα θα επρεπε μαζι με την αστυνομια να ερχονταν κλιμακιο της διευθυνσης αναπτυξης (Κ.Ε.Δ.Α.Κ.) να κανει επιτοπου ελεγχο στις αντλιες (εχουν δικα τους 25λιτρα ογκομετρημενα δοχεια)
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ant0ine
    Όταν σε κλέψει εσένα κάποιος, μην τον καταγγείλεις...

Με αυτές τις νοοτροπίες έχει δημιουργηθεί το χάος σε αυτή τη χώρα, γιατί όλοι οι "επαγγελματίες" νομίζουν ότι τρώμε κουτόχορτο και ότι όλα περνάνε στο ντούκου...

Λες και αν του κάνεις φασαρία θα καταλάβει κάτι, απλά ότι του πεις από το ένα θα του μπει και από το άλλο θα βγει.. Εκεί βασίζονται όλα τα λαμόγια
    Αρχικά δημιουργήθηκε από KIMONAS
    και τωρα θα μου πειτε τι νοημα εχει η καταγγελια?

Super Moderator
    και τωρα θα μου πειτε τι νοημα εχει η καταγγελια?
    Να του κανουν ελεγχο

Να διαπιστωσουν αν κλεβει

Να πληρωσει προστιμο τη πρωτη φορα

Να του το κλεισουν το γαμηδι τη 2η φορα να βγει να πουλαει κουλουρια στην Ομονοια μετα

(μην αναρωτηθεις αν συμβαινει ετσι, αλλα ετσι πρεπει)

Να του το κλεισουν το γαμηδι τη 2η φορα να βγει να πουλαει κουλουρια στην Ομονοια μετα
    [SPAM]
    Με τα κουλούρια πάλι κλέφτης θα είναι εκεί που έχουν πάει...!!! 50 λεπτά το κουλούρι! 170δρχ!!!

Ε ρε τι ωραία που είμασταν με την δραχμούλα..!#$@(
    [/SPAM]

Να του κανουν ελεγχο

Να διαπιστωσουν αν κλεβει

Να πληρωσει προστιμο τη πρωτη φορα

(μην αναρωτηθεις αν συμβαινει ετσι, αλλα ετσι πρεπει)
    η τελευταια φραση σου λευτερη ειναι εκει που πρεπει να επικεντρωσουμε νομιζω.ετσι θα επρεπε να συμβαινει και τοτε σαφως και θα ειχε νοημα η καταγγελια.αλλα απο τη στιγμη που το αποτελεσμα ειναι 0 εις το πηλικο τι σκατα νοημα εχει η καταγγελια?

αλλωστε πριν απο τον φιλο πηγανε κι αλλοι και το καταγγειλανε το συγκεκριμενο αλλα ακομα δουλευει.οποτε δωρον αδωρον μου κανει εμενα.το πλεον εξοργιστικο ειναι οτι για ολα υπαρχουν νομοι που δεν εφαρμοζονται παρα μονο αν συμφερουν τα μεγαλυτερα ψαρια.και οταν πας να αντιδρασεις με οποιονδηποτε αλλο τροπο εισαι και παρανομος απο πανω.πολλες φορες δε και καταπτυστος,ταραξιας κλπ...

ειμαστε εγκλωβισμενοι μαγκες.και ξερετε κατι?το μονο που πετυχε το παλικαρι με την καταγγελια ειναι:
    1.να του τα κλασει
    2.να χασει χρονο
    3.να νιωσει την αδικια και αυτο να τον κανει να νιωθει ακομα χειροτερα.

συμπερασματικα λοιπον (και ειναι προσωπικη μου αποψη αυτη) η καταγγελια ειναι μια μαλακια και μιση.τωρα τι θα μπορουσαμε να κανουμε???τι προτεινω???

ας το αφησουμε καλυτερα.ειμαι καταπτυστος,ταραξιας κλπ κλπ.

Περαστικό μέλος Το avatar του/της perastikos

να βγει να πουλαει κουλουρια στην Ομονοια μετα
    Άσχετο, αλλά το να πουλάς κουλούρια στην Ομόνοια είναι επιχείρηση με τρελούς τζίρους. Δες πόσα χιλιάδες ευρώ δημοπρατείται η σχετική άδεια κάθε χρόνο....

http://www.inews.gr/88/400000EURO-ch...-etaireion.htm
    http://tiny.cc/knbc7

Super Moderator
    η τελευταια φραση σου λευτερη ειναι εκει που πρεπει να επικεντρωσουμε νομιζω
    Λογο της δουλειας (της πρωην) ξερω περιφτωση που εγινε καταγγελια (στην επαρχια ετσι) πηγε το ΚΕΔΑΚ εκανε επιτοπου μετρηση και ηταν εκτος προδιαγραφων (αληθεια ξερετε οτι ΝΟΜΙΜΑ μπορει ο μετρητης της αντλιας μπορει να κλεβει (2 τοις χιλίοις αν θυμαμε καλα) και του το κλεισαν επιτοπου για 1 εβδομαδα.

Δεν κοστιζει τιποτα να καλεσεις επιτοπου την αστυνομια και να ζητησης να ερθει επιτοπου κλιμακιο για ογκομετρηση.

Βεβαια πχ εδω που ειμαι υπαρχει ΕΝΑ ΚΛΙΜΑΚΙΟ μονο οποτε σιγουρα ή καφε θα πινουν ή θα ειναι σε καποιον ελεγχο και παιζει να μη μπορουν να ερθουν

ΜΑΥΡΟΣ ΙΠΠΟΤΗΣ Το avatar του/της DAYMAN
    η τελευταια φραση σου λευτερη ειναι εκει που πρεπει να επικεντρωσουμε νομιζω.ετσι θα επρεπε να συμβαινει και τοτε σαφως και θα ειχε νοημα η καταγγελια.αλλα απο τη στιγμη που το αποτελεσμα ειναι 0 εις το πηλικο τι σκατα νοημα εχει η καταγγελια?

αλλωστε πριν απο τον φιλο πηγανε κι αλλοι και το καταγγειλανε το συγκεκριμενο αλλα ακομα δουλευει.οποτε δωρον αδωρον μου κανει εμενα.το πλεον εξοργιστικο ειναι οτι για ολα υπαρχουν νομοι που δεν εφαρμοζονται παρα μονο αν συμφερουν τα μεγαλυτερα ψαρια.και οταν πας να αντιδρασεις με οποιονδηποτε αλλο τροπο εισαι και παρανομος απο πανω.πολλες φορες δε και καταπτυστος,ταραξιας κλπ...

ειμαστε εγκλωβισμενοι μαγκες.και ξερετε κατι?το μονο που πετυχε το παλικαρι με την καταγγελια ειναι:
    1.να του τα κλασει
    2.να χασει χρονο
    3.να νιωσει την αδικια και αυτο να τον κανει να νιωθει ακομα χειροτερα.

συμπερασματικα λοιπον (και ειναι προσωπικη μου αποψη αυτη) η καταγγελια ειναι μια μαλακια και μιση.τωρα τι θα μπορουσαμε να κανουμε???τι προτεινω???

ας το αφησουμε καλυτερα.ειμαι καταπτυστος,ταραξιας κλπ κλπ.

Ετσι οπως το θέτεις εχεις απόλυτο δικιο αλλα που θα σταματήσει αυτο;Οταν στα απλα καθημερινά ο πολίτης ειναι απροστάτευτος απο τον μικρο απατεώνα εως τον μεγάλο δράκο που του πινει το αιμα σε καθε συναλλαγή που κάνει;

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 19/10/2011, 11:07
  2. Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 16/11/2007, 05:40
  3. Ο καλός ο βενζινάς (μάλον ο ΗΛΙΘΙΟΣ ο βενζινάς)
    από hidefnick στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 13/09/2006, 10:08
  4. Απατεώνας έμπορος μοτοσυκλετών!
    από dhzou στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 09/08/2005, 08:37

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας