Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 43 από 43

Θέμα: Πανελληνια Συγκεντρωση και Οικονομικη Κριση

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Μου θυμιζει τα ΚΤΕΛ που σταματουσαν παλια στον Ισθμο σε ¨συγκεκριμενα¨ καφε...
    Εκρινε βεβαια δημοκρατικα παντα ο οδηγος...
    ...cause the place seems still alive...

ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΜΑ!!!!!!!

Παιδια ηρθε η ωρα να απαντησω στο ΘΕΜΑ που ανοιξα.Λοιπον νομιζω οτι το θεμα μου ηταν Για την Πανελληνια συγκεντρωση και το οικονομικο κοστος .Δυστηχως οπως γινεται και σε αλλα ΠΟΣΤ σε φορουμ αντι να επικεντρωθει το ζητημα στο θεμα του ποστ γραφονται οτιδηποτε αλλα και κανει το θεμα να φαινεται ακαιρο και ΜΥΖΕΡΟ και ο πολυς κοσμος να απαξιωση να μπει στον κοπο να το διαβασει.
    Σας παρακαλω λοιπον και σεβαστητε την αποψη του αρθρογραφο αυτου του ποστ και μην γραφεται ασχετα πραματα με το θεμα.
    Το θεμα μου ειναι η οικονομικη δυσκολια που Εχει περιελθει ο μεσος μοτοσυκλετιστης τον 700 και μειον ευρο,ο ανεργος μοτοσυκλετιστης και πως μπορει στην φετινη συγκεντρωση να υπαρξει μειωση τιμων απο την ΜΟΤΟΕ καθως καθε χρονο βλεπουμε αυξηση τιμων.Και επειδη η ΠΣΜ δεν ειναι προνομιο των λιγων αλλα ολων πρεπει η ΜΟΤΟΕ και η συνεργαζομενες λεσχες αυτης να κατανοησουν το υπαρκτο οικονομικο ΖΗΤΗΜΑ του καθενα μας και να δειξη ενα ανθρωπινο προσωπο φετος.Η ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ.Η ΜΟΤΟΕ μεσο των συγκεντρωσεων της θελει να περναει ΜΗΝΥΜΑΤΑ σωστα?.Ευκαιρια φετος να κανει αυτο με την μειωση τιμων.

Στο δια ταυτα.Οποιος θελει ας υποστιριξει τα γραφομενα μου και οποιος αλλος θελει ας με κατηγορησει.Αλλα ρε παιδια μην ξεφευγουμε απο το συγκεκριμενο θεμα του ΠΟΣΤ σας παρακαλω.Σε αυτο το ποστ δεν μιλαω ουτε για τα διοδια ουτε για τους δρομους ουτε για κομματισμους πολιτικες κτλ.Απλα θετω ενα συγκεκριμενο θεμα.
    Σας ευχαριστω

Φίλε είμαι υπέρ σε κάθε μείωση τιμών , ειδικά αυτή την εποχή.
    Όμως , όταν θέλεις γύρω στα 100 – 150 ευρώ μόνο για να πας και να έρθεις στην συγκέντρωση (βενζίνες , διόδια , κάνα σάντουιτς ,νερά , κονσέρβες κ.λπ.) και ζητάς να κόψουν κάτι από τα 40-60 ευρώ για την συμμέτοχη ,όσο και να κόψουν πάλι δεν βγαίνει…
    Δυστυχώς , έχουμε φτάσει στο σημείο να σκεφτομαστε να πάμε μια βόλτα με μοτοσυκλέτα μιας και όλοι μετράμε και τα σεντς …

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Φίλε είμαι υπέρ σε κάθε μείωση τιμών , ειδικά αυτή την εποχή.
    Όμως , όταν θέλεις γύρω στα 100 – 150 ευρώ μόνο για να πας και να έρθεις στην συγκέντρωση (βενζίνες , διόδια , κάνα σάντουιτς ,νερά , κονσέρβες κ.λπ.) και ζητάς να κόψουν κάτι από τα 40-60 ευρώ για την συμμέτοχη ,όσο και να κόψουν πάλι δεν βγαίνει…
    Δυστυχώς , έχουμε φτάσει στο σημείο να σκεφτομαστε να πάμε μια βόλτα με μοτοσυκλέτα μιας και όλοι μετράμε και τα σεντς …
    Για αυτο το λογο ανεβασα αυτο το ποστ.Διοτι ενας μοτοσυκλετιστης για να ερθει στην συγκεντρωση θα δωσει λεφτα απο το σερβις κτλ κτλ μεχρι τα καυσιμα σχεδον εναν μισθο.Τουλαχιστον να γλυτωσει εστω το ελαχιστο βοηθωντας τον και βοηθωντας ολους τους μοτοσυκλετιστες η ιδια η ομοσπονδια που μαχεται για αυτον.

εγω με την παρεα μου το 2005 εχαμε εξοδα απο λεωνιδιο 200ευρω με 80λεπτα την βενζινα.φετος που τα υπολογισαμε θελαμε γυρω στο 400 και την κανουμε για ιταλια.γιατι να παμε να κανουμε μαγκα τον κορελλη λιγα ατομα αξιζουν απο την μοτοε και αυτα δεν ειναι μονο λογια δικα μου.το εισιτηριο μπορει να ειναι καλο με αυτα που σου προσφερει αλλα γιατι ποτε δεν βγαινουν να πουν τι μιζα θα παρουν και απο τον δημο βυσσας και απο την νομαρχια
    σημασια δεν εχει να φτασεις αλλα να αναρωτηθεις πως εφτασα

Αρχικά δημιουργήθηκε από KR-ZX12
    εγω με την παρεα μου το 2005 εχαμε εξοδα απο λεωνιδιο 200ευρω με 80λεπτα την βενζινα.φετος που τα υπολογισαμε θελαμε γυρω στο 400 και την κανουμε για ιταλια.γιατι να παμε να κανουμε μαγκα τον κορελλη λιγα ατομα αξιζουν απο την μοτοε και αυτα δεν ειναι μονο λογια δικα μου.το εισιτηριο μπορει να ειναι καλο με αυτα που σου προσφερει αλλα γιατι ποτε δεν βγαινουν να πουν τι μιζα θα παρουν και απο τον δημο βυσσας και απο την νομαρχια
    ΑΝ δεν ξερεις μην μιλας εσυ μπορεις να τα κανεις αυτα.ποτε η ομοσπονδια δεν πηρε λεφτα στα χερια απο δημους και νομαρχιες απλα αναλαμβαναν να πληρωσουν τα συγκροτηματα που πηγαιναν σε αυτους τα τιμολογια ποτε δεν υπηρξε χρημα στην ΜΟΤΟΕ απο κρατικο φορεα.........
    Η λεσχη της Αμαλιαδας μπορει να κανει την πανελληνια αλλα δεν υπηρξε ενδιαφερον απο κρατικους φορεις εκει....Μεσω των τοπικων λεσχων γινεται η πανελληνια....Αν εχεις πρωσοπικα προβληματα λυστα αλλου
    Στην Ιταλια 1 4μερο αναλογης συγκεντρωσης κοστιζει μονο η εισοδος 200 ευρω!!!!Τα οποια προπληρωνεις μεσω τραπεζας(ετσι γινεται στην ευρωπη) για να ξερουν ακριβως ποσα ατομα θα ειναι δεν βλεπω εκει να κατηγορεις κανενα..........
    Στην Σικελια (Αιτνα) στην ετησια εχεις παει ποτε?

Αρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
    Για αυτο το λογο ανεβασα αυτο το ποστ.Διοτι ενας μοτοσυκλετιστης για να ερθει στην συγκεντρωση θα δωσει λεφτα απο το σερβις κτλ κτλ μεχρι τα καυσιμα σχεδον εναν μισθο.Τουλαχιστον να γλυτωσει εστω το ελαχιστο βοηθωντας τον και βοηθωντας ολους τους μοτοσυκλετιστες η ιδια η ομοσπονδια που μαχεται για αυτον.
    Το ίδιο (σχεδόν) πράγμα λέμε φίλε μου…. Έχουν αυξηθεί τόσο πολύ τα έξοδα που και ΤΣΑΜΠΑ να το κάνει η ΜΟΤΟΕ πάλι κάποιοι δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν…
    Δεν ξέρω που πάει το ποσό που ζητά η ΜΟΤΟΕ….
    Δεν ξέρω αν είναι λαμογια , όπως την περιγράφουν μερικοί , ή αν είναι εντάξει…
    Πάντως , τα 40-50 ευρω για 4 μέρες κάμπινγκ + συναυλίες + έξοδα διοργάνωσης δεν μου φαίνονται και …ληστεία …
    Τώρα , αν μπορούν να κόψουν κάτι , καλό θα ήταν , αλλά δεν πιστεύω να βοηθήσει και πολύ κάποιον που έχει μεγάλη οικονομική στενότητα…
    Θέλω να πιστεύω όμως ότι ,αν κάποιος μοτοσικλετιστής δεν μπορεί να διαθέσει τα 40-50 ευρω για την συμμέτοχη , η ΜΟΤΟΕ θα τον βοηθήσει (και εκεί θα φάνει και ο χαρακτήρας της )

πρωην μελος Το avatar του/της idi

Re: Πανελληνια Συγκεντρωση και Οικονομικη Κριση

Αρχικά δημιουργήθηκε από ger_zoym
    ........και επειδη η ''ΜΕΚΚΑ'' του Ελληνα μοτοσυκλετιστη ειναι η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ......
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παιδια ας μην κατηγορουμε ανθρωπους και ποσο μαλλον να αναφερονται και ΟΝΟΜΑΤΑ.Το πιστευο του καθενος για την ΜΟΤΟΕ ας το κρατησει εκτος αυτου του ποστ και πανω απο ολα δεν θελω να θιχτουν ατομα μεσο αυτου το ποστ.Αφρικανε εν μερι εχεις λιγο αδικο,διοτι στην ΙΤΑΛΙΑ εχουν και μια Πολυ ποιο ανεπτυγμενη ποιοτητα Ζωης με βαση την Δικια μας.Απο μισθους μεχρι.........Αυτοι ειναι ευρωπαιοι.Εμεις απλα καποια στιγμη μπορει να γινουμε.Δεν νομιζω να υπαρχει εκει ανθρωπος να περνει 700 ευρο μισθο και να εχει 1,5ευρο βενζινη.Ολα ειναι αναλογα.Εμεις ειμαστε στον πατο πλεον.Συγκρισεις με χωρες τις ευρωπης και ελλαδος μαλλον ειναι αδικες.Μονο με παρακμαζουσα αφρικανικα κρατη μπορουμε να συγκριθουμε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Το ίδιο (σχεδόν) πράγμα λέμε φίλε μου…. Έχουν αυξηθεί τόσο πολύ τα έξοδα που και ΤΣΑΜΠΑ να το κάνει η ΜΟΤΟΕ πάλι κάποιοι δεν θα μπορέσουν να ανταπεξέλθουν…
    Δεν ξέρω που πάει το ποσό που ζητά η ΜΟΤΟΕ….
    Δεν ξέρω αν είναι λαμογια , όπως την περιγράφουν μερικοί , ή αν είναι εντάξει…
    Πάντως , τα 40-50 ευρω για 4 μέρες κάμπινγκ + συναυλίες + έξοδα διοργάνωσης δεν μου φαίνονται και …ληστεία …
    Τώρα , αν μπορούν να κόψουν κάτι , καλό θα ήταν , αλλά δεν πιστεύω να βοηθήσει και πολύ κάποιον που έχει μεγάλη οικονομική στενότητα…
    Θέλω να πιστεύω όμως ότι ,αν κάποιος μοτοσικλετιστής δεν μπορεί να διαθέσει τα 40-50 ευρω για την συμμέτοχη , η ΜΟΤΟΕ θα τον βοηθήσει (και εκεί θα φάνει και ο χαρακτήρας της )
    Συμπληρωνω οχι καποιος αλλα ΟΛΟΥΣ.Ο σκοπος αλλωστε ειναι να βρεθουμε ολοι μαζι και οχι να μαζευτη χρημα.

Κυριε IDI αμφιβαλετε για κατι που λεω στα γραφομενα μου?

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    φιλε μου αν το θεμα σου ειναι η μειωση της τιμης δε μπορω να ειμαι αντιθετος... ολα ακριβα ειναι στην Ελλαδα ετσι και αλλιως, δε μπορω ομως να ακουω μπαρμπουτσαλα περι μεκας και λοιπες αηδίες.... μη κανουμε παλι τη συζητηση περι μοτοσυκλετισμου στην Ελλαδα....

btw
    οποιος δεν εχει λεφτα καλυτερα να μη παει καθολου (δε χανει τιποτα!) και να κανει κανα ταξιδακι με τη παρεα του

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    φιλε μου αν το θεμα σου ειναι η μειωση της τιμης δε μπορω να ειμαι αντιθετος... ολα ακριβα ειναι στην Ελλαδα ετσι και αλλιως, δε μπορω ομως να ακουω μπαρμπουτσαλα περι μεκας και λοιπες αηδίες.... μη κανουμε παλι τη συζητηση περι μοτοσυκλετισμου στην Ελλαδα....

btw
    οποιος δεν εχει λεφτα καλυτερα να μη παει καθολου (δε χανει τιποτα!) και να κανει κανα ταξιδακι με τη παρεα του
    Δεκτον ακουστηκες ,απλα επειδη δεν με ξερεις μη σχολιαζεις με αρνητισμο και ειρωνια τα γραφομενα μου.Αλλωστε ενας απλος μοτοσυκλετιστης-φυσιολατρης ειμαι.Δεν ανηκω ουτε σε λεσχες ουτε πουθενα.Οδηγαω και γουσταρω οπως ολοι μας.Εγω ετσι αισθανομαι και εγραψα ΜΕΚΚΑ.Δεν κατηγορησα ομως καποιον.

Αρχικά δημιουργήθηκε από africanos31
    ΑΝ δεν ξερεις μην μιλας εσυ μπορεις να τα κανεις αυτα.ποτε η ομοσπονδια δεν πηρε λεφτα στα χερια απο δημους και νομαρχιες απλα αναλαμβαναν να πληρωσουν τα συγκροτηματα που πηγαιναν σε αυτους τα τιμολογια ποτε δεν υπηρξε χρημα στην ΜΟΤΟΕ απο κρατικο φορεα.........
    Η λεσχη της Αμαλιαδας μπορει να κανει την πανελληνια αλλα δεν υπηρξε ενδιαφερον απο κρατικους φορεις εκει....Μεσω των τοπικων λεσχων γινεται η πανελληνια....Αν εχεις πρωσοπικα προβληματα λυστα αλλου
    Στην Ιταλια 1 4μερο αναλογης συγκεντρωσης κοστιζει μονο η εισοδος 200 ευρω!!!!Τα οποια προπληρωνεις μεσω τραπεζας(ετσι γινεται στην ευρωπη) για να ξερουν ακριβως ποσα ατομα θα ειναι δεν βλεπω εκει να κατηγορεις κανενα..........
    Στην Σικελια (Αιτνα) στην ετησια εχεις παει ποτε?

Δηλαδη ο δημος πληρωνει τα συγκροτηματα? Αν ναι οταν η μοτοε βαζει εισιτηριο για τη συναυλια και υπαρχουν πολλοι κατοικοι που το πληρωνουν τα λεφτα αυτα που πανε?
    γιατι ο δρομος ειν'αληθεια
    χιλια κι ενα παραμυθια
    ειναι το σπιτι μας
    δεν εχει ΤΕΛΟΣ

Αρχικά δημιουργήθηκε από tadi
    Δηλαδη ο δημος πληρωνει τα συγκροτηματα? Αν ναι οταν η μοτοε βαζει εισιτηριο για τη συναυλια και υπαρχουν πολλοι κατοικοι που το πληρωνουν τα λεφτα αυτα που πανε?
    Stiς συναυλιες παντα ειναι στην εισοδο ανθρωποι του δημου......απο αυτους κοβουν εισητηρια για τις συναυλιες οσοι εχουν πληρωσει για 4μερο δεν πληρωνουν.......Δεν ειναι ανθρωποι της ΜΟΤΟΕ.ΕΧΟΥΝ ξεχωριστο stand και κοβουν αλλα εισητηρια και αποφασιζουν για την τιμη(δημοτικο συμβουλιο)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. κατι κουρασμένα παλικάρια ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΜΟΤΟ και οικονομική κρίση
    από lc8ergr1 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 30
    Τελευταίο μήνυμα: 15/05/2013, 11:15
  2. Απαντήσεις: 65
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2011, 11:15
  3. Ένα ξένο βλέμμα στα τεκταινόμενα της Ελλάδος και την οικονομική κρίση...
    από Gandalf dr685sm στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2010, 09:50
  4. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 03/08/2010, 11:34
  5. Super heroes και οικονομική κρίση.
    από vangelis 64 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/11/2009, 18:55

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε