Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 64

Θέμα: H αλήτικη καθηγητική μαφία

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    και αλλα τοσα απο μενα.
    Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να την κανουμε.Λετε να ειμαι τοσο τουβλο που γουσταρω να ζω καπου που δεν εχω την ευκαιρια να ζω οπως αρμοζει σε καθε ανθρωπο?(Και εννοω σωστες σπουδες και επαγγελματικη αποκατασταση στην αγορα εργασιας).Μακαρι να γινοταν τοσο ευκολα.

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Μακαρι να ηταν τοσο ευκολο να την κανουμε.Λετε να ειμαι τοσο τουβλο που γουσταρω να ζω καπου που δεν εχω την ευκαιρια να ζω οπως αρμοζει σε καθε ανθρωπο?(Και εννοω σωστες σπουδες και επαγγελματικη αποκατασταση στην αγορα εργασιας).Μακαρι να γινοταν τοσο ευκολα.
    πες μου τι σε κολαει.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

πες μου τι σε κολαει.
    Ο φοβος για αυτα που ανεφερα παραπανω.Με το που παω στο εξωτερικο θα μου ανοιξουν διαπλατα τις πορτες τους?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Συγγνώμη αλλά σιγά τα ωά.

Έχουν γίνει πολύ χειρότερα. Δεν θυμάστε τι έγινε με τον Νανόπουλο? Μιλάμε για έναν από τους πλέον κορυφαίους φυσικούς παγκοσμίως.

Αντιγράφω από wikipedia

Το 1998 υπήρξε πρωτοβουλία ομάδας 32 πανεπιστημιακών (κυρίως μέλη ΔΕΠ) του τμήματος Φυσικής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για την μετάκληση του (του Νανόπουλου) στο συγκεκριμένο τμήμα. Το εντεκαμελές εκλεκτορικό σώμα που κλήθηκε να αποφασίσει απέριψε την πρόταση με ψήφους 6-4. Κατά ψήφισαν οι Νίκος Αντωνίου, Ανδρέας Κοντογούρης, Χρήστος Κτορίδης, Απόστολος Παναγιώτου, Κωνσταντίνος Παπανικόλας και Ανδρέας Πολύδωρος ενω υπέρ οι Δημοσθένης Ασημακόπουλος, Αθανάσιος Λαχανάς, Γεώργιος Παπαδόπουλος και Λεωνίδας Ρεσβάνης. Ο κ. Παναγιώτης Βαρώτσος ήταν απών.

Γενικά οι πανεπιστημιακοί στην Ελλάδα αποτελούν ένα από τα πιο κλειστά και αηδιαστικά λόμπυ. Για να μπείς στο χώρο πρέπει να έχεις γερό δόντι, ή να φας τη μισή σου ζωή γλύφοντας και προσφέροντας τη δουλειά σου σε άλλους αμισθί.

Τώρα για την Ελλάδα. Νομίζω ότι έχουμε τελειώσει σαν λαός. Αμφιβάλλω αν σε μερικές δεκάδες χρόνια, θα υπάρχουμε. Βασικά πιστεύω ότι ήδη δεν υπάρχουμε. Το ισοζύγιο μεταξύ αλητείας και αρετής γέρνει απελπιστικά υπέρ του πρώτου.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Ο φοβος για αυτα που ανεφερα παραπανω.Με το που παω στο εξωτερικο θα μου ανοιξουν διαπλατα τις πορτες τους?
    καλο ειναι να αντιμετωπιζουμε τους φοβους μας καποια στιγμη.αλλιως θα ειναι εκει για παντα και τελικα κλεισμενοι σε εναν μικροκοσμο να χανουμε την ελευθερια μας.

τωρα αν περιμενεις οτι θα πας εξω και θα κατεβασουν τα βρακια τους ολοι...το χασες το ματσακι.απλα πας σε οργανωμενες κοινωνιες με μεγαλυτερο αισθημα δικαιου απ οτι εδω που η μαγκια παιζει τον πρωτο ρολο.

απλουστατα η ακτη ελεφαντοστου ειναι χειροτερη απο την ελλαδα και η ελλαδα χειροτερη απο αλλες χωρες (για να μη συγκρινω με κατι συγκεκριμενο και αρχισουμε αλλη κουβεντα).

την οικογενεια μου θα την βλεπω συγχνοτερα αν ειμαι καπου στην ευρωπη απ οτι αν ημουνα στη λημνο για παραδειγμα.το ιδιο τους φιλους μου.τα εθιμα προσωπικα τα χω χεσμενα.αρα εγω τα προβληματα μου τα ελυσα

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Δεν ξερω τι βλεπεις (η τι παιρνεις ) και μας βλεπεις τοσο γαματους, αλλα εγω ειλικρινα διαφωνω. Ο καθενας παντως βλεπει διαφορετικα πραγματα, ολοι φοραμε τα προσωπικα γυαλια μας και τα βλεπουμε απο την δικη μας σκοπια...
    Κι εγω στην ηλικια του (και πριν ζησω στο εξωτερικο), μια χαρα τα εβλεπα...
    money cant buy me love !!!

Να φύγει ο ένας, να φύγει ο άλλος...
    Και να τους παραδώσουμε την ομορφότερη χώρα αμαχητί, έτσι;
    Όι μωρέ κοπέλια, δεν αξίζει τους!
    Εγώ δεν πάω ποθενά!
    Α που θέλει ας φύγει, στο καλό. Εγώ θα μείνω και θα πολεμώ ακόμα και μονάχος να μείνω.
    Δεν κατασκοτωθήκανε οι προγονοί μου για να τους παραδώσω εγώ τη γη ετούτηνέ να την αποκάμουνε σαν τα μούτρα τους.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

καλο ειναι να αντιμετωπιζουμε τους φοβους μας καποια στιγμη.αλλιως θα ειναι εκει για παντα και τελικα κλεισμενοι σε εναν μικροκοσμο να χανουμε την ελευθερια μας.

τωρα αν περιμενεις οτι θα πας εξω και θα κατεβασουν τα βρακια τους ολοι...το χασες το ματσακι.απλα πας σε οργανωμενες κοινωνιες με μεγαλυτερο αισθημα δικαιου απ οτι εδω που η μαγκια παιζει τον πρωτο ρολο.

απλουστατα η ακτη ελεφαντοστου ειναι χειροτερη απο την ελλαδα και η ελλαδα χειροτερη απο αλλες χωρες (για να μη συγκρινω με κατι συγκεκριμενο και αρχισουμε αλλη κουβεντα).

την οικογενεια μου θα την βλεπω συγχνοτερα αν ειμαι καπου στην ευρωπη απ οτι αν ημουνα στη λημνο για παραδειγμα.το ιδιο τους φιλους μου.τα εθιμα προσωπικα τα χω χεσμενα.αρα εγω τα προβληματα μου τα ελυσα
    Σκεψου ομως Γιωργο οτι εσυ εισαι 30 χρονων και εγω 20.Εχεις εμπειριες ζωης που εγω δεν εχω προλαβει ακομα να ζησω.Ξερεις πως θα συμπεριφερθεις,εχεις μια εργαισια ταδε(δεν ειναι το ζητημα αυτο),παρατηρεις και μπορεις να προσαρμοστεις πολυ καλυτερα απ'οτι εγω.Ειμαι 20 χρονων,εχω 2 χρονια που τελειωσα το σχολειο και τωρα αρχιζω σιγα σιγα να προσαρμοζομαι στις εργασιακες συνθηκες.Καταλαβες τωρα γιατι υπαρχει ο εσωτερικος φοβος?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Όι μωρέ κοπέλια, δεν αξίζει τους!
    Εγώ δεν πάω ποθενά!
    Α που θέλει ας φύγει, στο καλό. Εγώ θα μείνω και θα πολεμώ ακόμα και μονάχος να μείνω.
    Δεν κατασκοτωθήκανε οι προγονοί μου για να τους παραδώσω εγώ τη γη ετούτηνέ να την αποκάμουνε σαν τα μούτρα τους.
    Εσύ καλά τα λες. Ίσως επειδή είσαι Κρητικός. Αλλά η πλειοψηφία δεν τα βλέπει έτσι. Δεν νιώθει ότι ανήκει κάπου, ούτε ότι έχει καμία υποχρέωση σε κανένα. Ο κόσμος προτιμά να ζήσει σαν ξένος κάπου αλλού.
    Βέβαια αυτό δεν είναι και τόσο απλό. Όλες οι σοβαρές χώρες έχουν και σοβαρή μεταναστευτική πολιτική. Δεν έχουν όρεξη να φορτώνονται μετανάστες πολυτελείας από την Ελλάδα. Αν δεν αξίζεις πραγματικά, δεν σε δέχονται που να χτυπάς τον κώλο σου κάτω. Στην ΕΕ βέβαια είναι αλλιώς τώρα. Αλλά ποιος ξερει για πόσο.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από konsttanttinos
    Το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν να προσπαθησω να πεισω την γυναικα μου να φυγουμε στην σουηδια, σε εταιρια ερευνας και αναπτυξης προνοσοκομειακης φροντιδας, μια κι εχω αντιστοιχους τιτλους σπουδων, αλλα επειδη η αγαπη στην οικογενεια μου υπερισχυει του χρηματος, εκατσα να παιδευομαι απο τα ΤΕΠ στο ΕΚΑΒ και απο εκει σε εργαστηριο αρτοποιας μεχρι να διοριστω .
    Φυσικα παλευω στα 29 μου για επιπλεον τιτλους, οπως και πολλοι απο εδω, και σιγουρα δεν προκειται να φτασω εκει που φτανει ενα παιδι μεγαλης-γνωστης-πλουσιας οικογενειας.
    Τα τζακια εκαναν παντα κουμαντο στην ελλαδα, και οι εξυπνοι βαφτισαν την λασπη φιλοδοξια, και το θρασος φιλοτιμο.
    Αν ακομη καποιος περιμενει να αλλαξει κατι στην ελλαδα τοτε πλαναται πλανην οικτραν.
    Η ελλαδα τρωει τα παιδια της με ευχαριστηση και υστερα γλυφει το σκατο της.

Πλεον ο καθενας για την παρτη του και την οικογενεια του μεχρι να φαγωθουμε μεταξυ μας εξω απο την βουλη...και δεν θα υπαρχει ουτε παντεσπανι.
    Κωσταντίνε θα συμφωνήσω σε όλα εκτός από το "να φαγωθούμε μεταξύ μας..."
    Νομίζω ότι αν ο καθένας μας έκανε τον δικό του προσωπικό αγώνα πατώντας πάνω σε αρχές που όλοι συμφωνούμε...ισονομία, αξιοκρατία, δικαιοσύνη ...κ.τ.λ., αν δηλαδή ο καθένας μας προσπαθούσε να γίνει καλύτερος απλά αποφευγοντας να κάνει αυτά τα οποία δεν θα ήθελε να του κάνουν ίσως να κάναμε μια καλή αρχή...Αλλά ποιος είναι έτοιμος για θυσίες και ζόρια?
    Τεσπά τουλάχιστον το να τα αναδυκνίουμε αυτά τα θέματα είναι μια αρχή...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    για ελλαδα μιλαμε ρε οχι για κρητη

Σκεψου ομως Γιωργο οτι εσυ εισαι 30 χρονων και εγω 20.Εχεις εμπειριες ζωης που εγω δεν εχω προλαβει ακομα να ζησω.Ξερεις πως θα συμπεριφερθεις,εχεις μια εργαισια ταδε(δεν ειναι το ζητημα αυτο),παρατηρεις και μπορεις να προσαρμοστεις πολυ καλυτερα απ'οτι εγω.Ειμαι 20 χρονων,εχω 2 χρονια που τελειωσα το σχολειο και τωρα αρχιζω σιγα σιγα να προσαρμοζομαι στις εργασιακες συνθηκες.Καταλαβες τωρα γιατι υπαρχει ο εσωτερικος φοβος?
    κανεις δεν γεννηθηκε με εμπειριες και ετοιμες συμπεριφορες κουλη.

για ελλαδα μιλαμε ρε οχι για κρητη
    Bασικά το νομό Χανίων εννοούσα (και μάλιστα μια συγκεκριμένη περιοχή του)
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Αλλά η πλειοψηφία δεν τα βλέπει έτσι.
    Ναι γιατί κάνουν όλοι το παν να νιώθεις ξένος στη χώρα σου...
    Ξένος με το δημόσιο, ξένος με την παιδεία, ξένος με το συνάνθρωπο, ξένος με τον εαυτό σου...
    Αυτοί είναι οι ξένοι, αυτοί πρέπει να εξοβελιστούν μπας και ζήσουμε σαν αθρώποι κάποτε (ή τα κοπέλια μας μπάρεμου...)

κανεις δεν γεννηθηκε με εμπειριες και ετοιμες συμπεριφορες κουλη.

Αυτο αναφερω και εγω.Πως σταδιακα αποκτας εμπειριες ειτε καλες ειτε κακες που σε βοηθανε να μπορεσεις στην καθημερινοτητα που ζεις.Αλλιως βλεπει τα δρωμενα ενας 10χρονος σε σχεση με εμενα και αλλιως εγω σε σχεση με εσενα.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. "Τράπεζα", η μεγαλύτερη μαφία..
    από menos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 46
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2011, 16:06
  2. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 18/09/2009, 13:29
  3. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/07/2009, 20:50
  4. Απαντήσεις: 885
    Τελευταίο μήνυμα: 02/06/2008, 17:57