Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 94

Θέμα: Λεει θα το εκλεβε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Ρε.........ψιτ............γνωριζομαστε??
    ....πρεπει?
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    αποψε τα μεσανυχτα στο τροκαντερο

καλα ειναι να γνωριστειτε εκει?

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios

το ραντεβου θα δοθει με χαρτακια στα μηχανακια
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

...οχι νυχτα! ΦΟΒΑΜΑΙ!..........................κυκλοφορουν χαρτακηδες!

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    εσυ προσεχε το ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΠΑΠΙ και ασε τις εξυπναδες!

ΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΠΙ??? Του άλλαξε λάστιχα ο ανθρωπας, του έκανε σέρβις, το έβαψε, αλλαξε και κατι σπασμενα πλαστικα που είχες και ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΠΙ......κοιτα ρε κατι τύποι!!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim

Δε μπορω σημερα,εχω μια δουλεια στα village...!!!!
    :rotflmao:
    ...cause the place seems still alive...

κάποιος που δεν σε ξέρει είδε 3 λουκέτα σε 2 παπιά και ήταν παρέα σχολιαρόπαιδα εικάζω εγώ.

σου έκανε μια πλάκα γράφοντας σου ένα απλό χαρτί για να σε πειράξει που έβαλες 3 λουκέτα σε παπί.

μου φαίνεται ότι αυτή είναι όλη η ιστορία και τίποτα παραπάνω.

λίγο χιούμορ θέλει η ζωή μας μην είσαι τόσο αρνητικός κατευθείαν θα τον σάπιζα, θα τον έκανα, θα τον έσκιζα κτλ

μου θυμίζει τις άπειρες περιπτώσεις που γράφουν τα πιτσιρίκια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων ΘΕΛΩ ΠΛΥΣΙΜΟ

τεσπα αφού εσύ χαλιέσαι με ένα αστείο (έστω χαζό) τόσο πολύ ώστε να σπάσεις στο ξύλο κάποιον είναι δικό σου θέμα και εσύ θα πληρώσεις σε τέτοια περίπτωση τις συνέπειες των πράξεων σου οπότε δεν μας πέφτει λόγος.

Εγώ θα σου πρότεινα να αντιμετωπίζεις κάποια περιστατικά στη ζωή με άλλη διάθεση απλά

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    ΠΟΙΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΠΙ??? Του άλλαξε λάστιχα ο ανθρωπας, του έκανε σέρβις, το έβαψε, αλλαξε και κατι σπασμενα πλαστικα που είχες και ειναι ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΤΟ ΠΑΠΙ......κοιτα ρε κατι τύποι!!!!

αμα του το αφησω κανα μηνα ακομα μπορει να το κανει και 750 cc

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    κάποιος που δεν σε ξέρει είδε 3 λουκέτα σε 2 παπιά και ήταν παρέα σχολιαρόπαιδα εικάζω εγώ.

σου έκανε μια πλάκα γράφοντας σου ένα απλό χαρτί για να σε πειράξει που έβαλες 3 λουκέτα σε παπί.

μου φαίνεται ότι αυτή είναι όλη η ιστορία και τίποτα παραπάνω.

λίγο χιούμορ θέλει η ζωή μας μην είσαι τόσο αρνητικός κατευθείαν θα τον σάπιζα, θα τον έκανα, θα τον έσκιζα κτλ

μου θυμίζει τις άπειρες περιπτώσεις που γράφουν τα πιτσιρίκια στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων ΘΕΛΩ ΠΛΥΣΙΜΟ

τεσπα αφού εσύ χαλιέσαι με ένα αστείο (έστω χαζό) τόσο πολύ ώστε να σπάσεις στο ξύλο κάποιον είναι δικό σου θέμα και εσύ θα πληρώσεις σε τέτοια περίπτωση τις συνέπειες των πράξεων σου οπότε δεν μας πέφτει λόγος.

Εγώ θα σου πρότεινα να αντιμετωπίζεις κάποια περιστατικά στη ζωή με άλλη διάθεση απλά

....ειπα και πιο πριν οτι την ιδια γνωμη με εσενα εχω και εγω...πλακα απο καποιο μ@λκιστηρι ειναι το πιθανοτερο....

τωρα για το θεμα του χιουμορ και της απερισκεψιας θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση:

...αντε και τον βλεπεις!
    Πας εκει και τον βουτας! ''...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ?..'' (ας πουμε ετσι?)

πιθανη απαντηση: ''....εεε...να...πλακιτσα!...'' (παλι ας πουμε ετσι?)

Παιρνεις το χαρτακι απο τα χερια του και διαβαζεις: ''......θα στο εκλεβα ....''

...τωρα δες το με χιουμορ και αντιμετωπισε την ζωη με χαλαροτητα , λουλουδια και πεταλουδες.......εγω αγορασα αυτο το παπακι απο το υστερημα μου και το θελω σαν εργαλειο για δουλεια.
    .....σηκωσα πολλα κιβωτια και εσπασα την μεση μου για αυτα τα (εστω και λιγα) λεφτα που το πηρα...

Θα τον εκανα αλογο στο ξυλο , και αμα ερχοντουσαν μπατσοι θα τους παρεδιδα και το χαρτακι σαν μποναμα...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap

Re: Λεει θα το εκλεβε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    Σημερα πηγα στα village .....
    Παρκάρεις στο ίδιο σημείο και το αφήνεις ξεκλείδωτο.

Καφεδάκι και περιμένεις σε αμάξι με φίλο σου δυο θέσεις δίπλα.

Δεν νομίζω ότι θα χρειαστείτε περισσότερα από κανα δυό απογέυματα...

Όχι, επειδή θα στόκλεβε. Επειδή απείλησε.

Αν είναι να κλέψεις, κλέψε. Μην μιλάς.

http://www.youtube.com/watch?v=VUslG...eature=related

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos

Re: Re: Λεει θα το εκλεβε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

η επιστροφη των τιμωρων ειναι γεγονος!:rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από lettas
    άσχετο αλλά η ταινία τι έλεγε τελικά??
    κλασσικο hollywood!

Απιστευτα εφε και μεγαλειωδη ψηφιακα (και μη) σκηνικα , καλες ερμηνειες , επικες μαχες και απο μυθολογια ΜΗΔΕΝ!

...και απ'εξω κατι βλαμμενοι που βαζουν χαρτακια υποτιθεμενης κλοπης στα μηχανακια....

δεσ'την!( την τεταρτη με μισο εισητηριο ):rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από zefos1100xx
    ....ειπα και πιο πριν οτι την ιδια γνωμη με εσενα εχω και εγω...πλακα απο καποιο μ@λκιστηρι ειναι το πιθανοτερο....

τωρα για το θεμα του χιουμορ και της απερισκεψιας θα ηθελα να σου κανω μια ερωτηση:

...αντε και τον βλεπεις!
    Πας εκει και τον βουτας! ''...ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ?..'' (ας πουμε ετσι?)

πιθανη απαντηση: ''....εεε...να...πλακιτσα!...'' (παλι ας πουμε ετσι?)

Παιρνεις το χαρτακι απο τα χερια του και διαβαζεις: ''......θα στο εκλεβα ....''

...τωρα δες το με χιουμορ και αντιμετωπισε την ζωη με χαλαροτητα , λουλουδια και πεταλουδες.......εγω αγορασα αυτο το παπακι απο το υστερημα μου και το θελω σαν εργαλειο για δουλεια.
    .....σηκωσα πολλα κιβωτια και εσπασα την μεση μου για αυτα τα (εστω και λιγα) λεφτα που το πηρα...

Θα τον εκανα αλογο στο ξυλο , και αμα ερχοντουσαν μπατσοι θα τους παρεδιδα και το χαρτακι σαν μποναμα...
    μεχρι το ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ όλα καλά

αν θα μου έλεγε πλακίτσα ανάλογα πως το έβλεπα εκείνη την ώρα φίλε μου αλλά φαντάζομαι να είναι και η παρέα του κοντά γελώντας με το πως την έπαθε ο φίλος τους και να κρατάω ένα πιτσιρίκο στα χέρια μου, άντε το πολύ να του ριχνα ένα μπινελίκι και να τον έστελνα στη μαμά του που κάνει βλακείες όχι όμως και να τον σάπιζα στο ξύλο όπως λες για κάτι που δεν είναι και τόσο σοβαρό

ρε φίλε μη μου κάνεις τον Ξανθόπουλο, ούτε εμάς μας περισσεύουν αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δεν πονάει τον κόπο σου και την μέση σου που έσπασες όπως λες για να το πάρεις και σου κάνει μια πλάκα είναι και εγκληματίας και πρέπει να τον πετροβολήσουμε παραδειγματικά στο κάτω κάτω ζημιά δεν σου έκανε.

ούτε λουλούδια σου είπα να του δώσεις και άμα θα ρχοντουσταν οι μπάτσοι μια χαρά θα την φορτωνώσουνα την μύνηση για ξυλοδαρμό στο τέλος και εσύ θα του εκλ@ν@ς τα @@ του στο τέλος αφού ουσιαστικά δεν σου έκανε τίποτα παρά σου άφησε ένα χαρτάκι ό,τι και αν έλεγε αυτό.......

και μετά θα ξαναξεπάτωνες την μέση σου για να του πληρώσεις αποζημίωση και θα έβαζες και στο παπί πωλητήριο για να σου φτάσουν .........

απλά καμιά φορά δεν βλάπτει να το βάζουμε να δουλεύει και λίγο αντί να ειρωνευόμαστε, εγώ απλά την γνώμη μου σου είπα δεν σε ειρωνεύτηκα.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    μεχρι το ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ όλα καλά

αν θα μου έλεγε πλακίτσα ανάλογα πως το έβλεπα εκείνη την ώρα φίλε μου αλλά φαντάζομαι να είναι και η παρέα του κοντά γελώντας με το πως την έπαθε ο φίλος τους και να κρατάω ένα πιτσιρίκο στα χέρια μου, άντε το πολύ να του ριχνα ένα μπινελίκι και να τον έστελνα στη μαμά του που κάνει βλακείες όχι όμως και να τον σάπιζα στο ξύλο όπως λες για κάτι που δεν είναι και τόσο σοβαρό

ρε φίλε μη μου κάνεις τον Ξανθόπουλο, ούτε εμάς μας περισσεύουν αυτό δεν σημαίνει ότι όποιος δεν πονάει τον κόπο σου και την μέση σου που έσπασες όπως λες για να το πάρεις και σου κάνει μια πλάκα είναι και εγκληματίας και πρέπει να τον πετροβολήσουμε παραδειγματικά στο κάτω κάτω ζημιά δεν σου έκανε.

ούτε λουλούδια σου είπα να του δώσεις και άμα θα ρχοντουσταν οι μπάτσοι μια χαρά θα την φορτωνώσουνα την μύνηση για ξυλοδαρμό στο τέλος και εσύ θα του εκλ@ν@ς τα @@ του στο τέλος αφού ουσιαστικά δεν σου έκανε τίποτα παρά σου άφησε ένα χαρτάκι ό,τι και αν έλεγε αυτό.......

και μετά θα ξαναξεπάτωνες την μέση σου για να του πληρώσεις αποζημίωση και θα έβαζες και στο παπί πωλητήριο για να σου φτάσουν .........

απλά καμιά φορά δεν βλάπτει να το βάζουμε να δουλεύει και λίγο αντί να ειρωνευόμαστε, εγώ απλά την γνώμη μου σου είπα δεν σε ειρωνεύτηκα.....
    ..ουτε εγω σε ειρωνευτηκα....μαλλον πηρα λιγο παραπανω αμυντικη σταση λογω του προηγουμενου ερωτοδικιου , εαν νομιζες οτι σε ειρωνευομαι ζητω συγνωμη.
    ...παιρνω αυτο που λες τοις μετρητοις και δεν το εκλαμβανω σαν ειρωνια και απο μερους σου!

...ειμαστε οκ?

Και τωρα η αποψη μου.Διαφωνω με οσα λες καθετα ,οριζοντια και διαγωνια...πιανεσαι απο το συμπερασμα της υποτιθεμενης ''πλακας'' και βγαζεις ακυρη οποιαδηποτε φυσικη βια....
    εαν ηταν ετσι θα ειχες και δικιο , μαλιστα το παραδεχομαι πρωτος!!

...απο την αλλη εγω προσπαθησα να παραθεσω την γνωμη μου κανοντας μια ''μεταφορα'' στο σκηνικο Live και ασχετα οτι δεν φημιζομαι για την νευροψυχικη μου εγκρατεια , δεν νομιζω να υπαρχουν πολλοι που να εβλεπαν καποιον να σκαλιζει την μηχανη τους και να χαμογελαγανε...

Εχεις ομολογουμενως καλο γραπτο λογο αλλα επειδη προσωπικα μενω στην ουσια και κοιταω αποκλειστικα και μονο το αποτελεσμα , sorry αλλα χρειαζεται κατι περισσοτερο απο καλο βαθμο στην εκθεση και μια μεταφορα ala ξανθοπουλος για να πεισεις καποιον μηχανοβιο οταν βλεπει να του τσιτσιριζουν την μηχανη να χαμογελαει και μαλιστα να φοβοται και τις συνεπειες αν δεν χαχανιζει.....

και επειδη σαν ανθρωπος ποτε δεν μιλαω για κατι που δεν γνωριζω σου κανω γνωστο οτι πριν 4 χρονια ειχα τουλουμιασει ενα τσογλανι που μας ειχε γ@μησει τα αυτοκινητα στην λακουβα....

...μιση νυχτα στο τμημα , συμφωνια με τον γονιο να μην γινουν μυνησεις και ΑΠΟΛΥΤΗ ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ!!

...ανυπολογιστη αξια!

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf

Re: Re: Λεει θα το εκλεβε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap

Έπος!
    +990

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 20:17
  3. Θα το πάρω, μια 2η 3η 4η....γνώμη
    από J.R στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2006, 13:55
  4. Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 28/01/2006, 10:51
  5. Θα το βρουν το γηπεδο η οχι
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 56
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 13:41

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία