ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΣΕ SUPERBIKE...
:rotflmao:
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΠΟΥ ΟΙ ΑΝΩ ΤΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΓΚΑΖΟΝ ΣΕ SUPERBIKE...
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
Δηλαδή τα Αμερικανάκια χρειάστηκαν 9!! χρόνια έρευνας για να μας πούνε πως ένας 60άρης έχει περισσότερες πιθανότητες για ατύχημα από έναν 30άρη ? !!!!!!!!
9 χρόνια ? :hypnotize![]()
![]()
Πάλι καλά που δεν διάθεσαν και τρελά χρηματικά ποσά!!!!
![]()
![]()
![]()
Τελικά αυτοί οι Αμερικάνοι είναι καμένοι! Όλοι ξέρουν ότι όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, και το σώμα του γίνεται λιγότερο ανθεκτικό σε χτυπήματα, και η επούλωσή τουςχρειάζεται περισσότερο χρόνο και η οδήγησή ενός ανθρώπου 20 χρονών δεν είναι ίδια με ενός που είναι 60. Για το 40 δεν ξέρω αλλά έχει δίκιο ο VALES!
9 χρόνια?????
Σκέψου πόσο τους πήρε για να περπατήσουν !![]()
![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Εχασαν πολλους φιλους......Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
σωστα, αφου γλίτωσαν σαν νεοι μεγαλωσαν και ηρέμησαν η βαρέθηκαν αυτο δεν μας κανει καλυτερους παντως (προφανως
το ξερεις , οκ)
Σηκωσαν πολλους φιλους με λιψο το μισο τους δερμα απο ηλιθιες τουμπες στην ασφαλτο..
Κοροιδευαν και επαιρναν στο ψιλο οταν εβλεπαν καποιον με το δερματινο κατακαλοκαιρο...
Προσπαθησαν να ξεπερασουν δυσαρεστες νυχτες στο Διαζωμα , στην Αυρα ....
Αισθανονται ικανοποιημενοι οσοι απο αυτους προσπαθησαν να μεταδωσουν τα επομενα χρονια το θεμα εξοπλισμος και ασφαλεια στους νεωτερους....
Δεν σημαινει οτι επειδη βαρεθηκα η κουραστικα θα ανεχτω σημερα να ανεβει ο ανηψιος μου η ο γιος μου, χωρις εξοπλισμο στην μοτο του , η δεν θα τον πιανει θλιψη βλεποντας νεους ανθρωπους στο μηχανακι τους χωρις αυτον....
Καποιοι απο εμας ( πολλοι πιστευω ) και γλιτωσαν και εγιναν καλυτεροι....
Εισαι αδικη.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εχασαν πολλους φιλους......
Σηκωσαν πολλους φιλους με λιψο το μισο τους δερμα απο ηλιθιες τουμπες στην ασφαλτο..
Κοροιδευαν και επαιρναν στο ψιλο οταν εβλεπαν καποιον με το δερματινο κατακαλοκαιρο...
Αισθανονται ικανοποιημενοι οσοι απο αυτους προσπαθησαν να μεταδωσουν τα επομενα χρονια το θεμα εξοπλισμος και ασφαλεια στους νεωτερους....
Δεν σημαινει οτι επειδη βαρεθηκα η κουραστικα θα ανεχτω σημερα να ανεβει ο ανηψιος μου η ο γιος μου, χωρις εξοπλισμο στην μοτο του , η δεν θα τον πιανει θλιψη βλεποντας νεους ανθρωπους στο μηχανακι τους χωρις αυτον....
Εισαι αδικη.
![]()
ελα αλα μοτο.γρ να πατσισουμε
εχω χασει φιλους απο μηχανες
εχω χασει συντροφο που επι 6 χρονια ηταν μαζι μου καθε μερα και οταν τον γνωρισα μισουσε τις μηχανες ...και τις εμαθε απο μενα .....απο ......μηχανη
εχω μεινει μερες σε νοσοκομεια
εχω πεσει και εγω η ιδια
και ουτε ειχα παντα κρανος ουτε ημουν νομιμη για χρονια
και γλυτωσα και ειμαι εδω να λεω οτι λεω αυτο ομως δεν κανει το συνολο τον μοτοσυκλετιστων καλυτερους επειδη
εσυ και εγω γλυτωσαμε και γιναμε καλυτεροι
οι συντριπτικη πλειοψηφια αυτων που φυσικα ΔΕΝ ειναι εδω μεσα να γραφουν δεν γιναν καλυτεροι απλα αλλαξαν γουστα
για διαφορους λογους
αν νομιζεις οτι η πλειοψηφια των μηχανοβιων ειναι εδω μεσα ....
ΕΓΩ ΣΤΟΥΜΠΙ ΕΓΩ ΟΧΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΜΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ
αν εγω ειμαι αδικη εσυ εισαι σε εναν αλλο κοσμο δικο σου...
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Εχασαν πολλους φιλους......
Εισαι αδικη.
![]()
μια χαρα...αρα στην προσεχη διετια πρεπει να φτιαξω το πιο τουμπανο του πλανητη να αφησω κληρονομια...![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Οχι ... Και δεν περιμενω το ΜΟΤΟ να μου φτιαξει αποψη....Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
αν νομιζεις οτι η πλειοψηφια των μηχανοβιων ειναι εδω μεσα ....
Η οποια ειναι οτι η σημερινη γενια μοτοσυκλετιστων ειναι στην συντριπτικη πλειοψηφια ποιο συνηδητοποιημενη και καλλυτερη σε ολα , απο τουλαχιστον την περασμενη 25τια ( ειδικα 80s - 95s ) που τον εζησα εγω..
Τελος !! Η διαφορα μας ειναι οτι η γενια μου ουτε κουραστηκε ουτε βαρεθηκε....
Απλα επαθε σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο.
![]()
Καλά, σε δέκα χρονάκια θα βγουν τα αποτελέσματα νέας έρευνας που θα αμφισβητούν την τωρινή.
safety doesn't happen by accident
Μια ερώτηση τώρα έτσι ρητορική......
Το ίδιο δεν ισχύει και για έναν οδηγό αυτοκινήτου???
Νομίζω ότι οι αμερικάνοι πήραν μηχανόβιους σαν δείγμα γιατί είναι λίγο πιο αποτελεσματικά τα ατυχήματα πάνω τους! (λόγω περιμετρικού μετάλλου στα αυτοκίνητα δεν μπορούσαν να έχουν συχνούς σοβαρούς τραυματισμούς)
Κατά τα άλλα ό,τι πιθανότητες έχει να σπάσει χέρι ένας μηχανόβιος στοα 40 τόσες έχει και ένας οποιοσδήποτε άνθρωπος!
Νομίζω?????
![]()
ρε στουμπι.....δεν ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ μαζι αν και εσυ το αρχισες αλλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
Οχι ... Και δεν περιμενω το ΜΟΤΟ να μου φτιαξει αποψη....
Η οποια ειναι οτι η σημερινη γενια μοτοσυκλετιστων ειναι στην συντριπτικη πλειοψηφια ποιο συνηδητοποιημενη και καλλυτερη σε ολα , απο τουλαχιστον την περασμενη 25τια ( ειδικα 80s - 95s ) που τον εζησα εγω..
Τελος !! Η διαφορα μας ειναι οτι η γενια μου ουτε κουραστηκε ουτε βαρεθηκε....
Απλα επαθε σε πολυ μεγαλυτερο ποσοστο.
![]()
μιλας για την γενια σου λες και ησασταν οι ηρωες του μοτοσυκλετισμου..ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ
ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ
και εσυ εισαι ενας απο αυτους
αλλα ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΡΔΕΛΗ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ..,,ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ
Πρεπει να κατσω να αναλυσω οτι η μηχανη ηταν μαγκια κλανια?πρεπει να το πω οτι και τωρα συμβαινει?οκ σε μικροτερο ποσοστο συμφωνουμε σε αυτο, αλλα συμβαινει και ειναι ακομα η πλειοψηφια !πρεπει να σου γραψω και αλλο βιογραφικο?οτι ξερω πολλους ανθρωπους απο τοτε?κανω παρεα μαζι τους η εχω συνεργαστει για διαφορες δουλειες , πρεπει να σου πω οτι ξερω τυπους
που σκαγαν με τα χτ550 για τσαμπουκα και ξυλο και πρεπει να σε φερω σε επαφη μαζι τους (οχι 1-2 ανα δεκαδες) να μιλησετε για ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟ?![]()
Τες πα προφανως ΔΕΝ ΘΕΣ να καταλαβεις τι λεω γιατι εξυπνος εισαι ...τελος απο μενα και αλλη φορα κρατα μια πισινη σε ποιον αναφερεσε οταν τον χαρακτηριζεις
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρε στουμπι.....δεν ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΙ μαζι αν και εσυ το αρχισες αλλα...
μιλας για την γενια σου λες και ησασταν οι ηρωες του μοτοσυκλετισμου..ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ
ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ
και εσυ εισαι ενας απο αυτους
αλλα ΜΗΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΛΗ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΓΑΡΔΕΛΗ
ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ..,,ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ
Πρεπει να κατσω να αναλυσω οτι η μηχανη ηταν μαγκια κλανια?πρεπει να το πω οτι και τωρα συμβαινει?οκ σε μικροτερο ποσοστο συμφωνουμε σε αυτο, αλλα συμβαινει και ειναι ακομα η πλειοψηφια !πρεπει να σου γραψω και αλλο βιογραφικο?οτι ξερω πολλους ανθρωπους απο τοτε?κανω παρεα μαζι τους η εχω συνεργαστει για διαφορες δουλειες , πρεπει να σου πω οτι ξερω τυπους
που σκαγαν με τα χτ550 για τσαμπουκα και ξυλο και πρεπει να σε φερω σε επαφη μαζι τους (οχι 1-2 ανα δεκαδες) να μιλησετε για ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΜΟ?![]()
Τες πα προφανως ΔΕΝ ΘΕΣ να καταλαβεις τι λεω γιατι εξυπνος εισαι ...τελος απο μενα και αλλη φορα κρατα μια πισινη σε ποιον αναφερεσε οταν τον χαρακτηριζεις
Παλι διαφωνουμε σε καποια πραγματα αλλα Tεσπα..... Ο καθενας με τις αποψεις του...
Αν θες μου απαντας ( να μου λυθει και η απορια......)
Ποτε τσακωθηκαμε στο παρων θρεντ...???
Και ποιον και σαν τι τον χαρακτηρισα...???
Just watching ...
(άμα 'νοχλάω να μΕ το πείτε, 'νταξ' ..??)![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Just watching ...
(άμα 'νοχλάω να μΕ το πείτε, 'νταξ' ..??)![]()
Να σε κάνω παρέα???![]()
Πάρε ένα![]()
Τρομερά ενδιαφέρον έρευνα αυτοι οι Αμερικανοί ρε παιδί μου....
![]()