Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 48

Θέμα: Δίκτυο Bmw : Παράπονα στην εξυπηρετηση

Καλημέρα, εγω πάλι απο το συνεργείο στη βουλιαγμένης, οπου και παω τα τελευταία 5 χρόνια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Νομίζω οτι το να έχεις προσωπικό παράπονο απο κάποιον και να αρχίσεις να κατηγορείς γενικά και να χτυπιέσαι "μην ξαναπάτε στον έτσι και στον αλλιώς" είναι καθαρά υποκειμενικό και λάθος.
    Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Leonebmw
    ...Νομίζω οτι το να έχεις προσωπικό παράπονο απο κάποιον και να αρχίσεις να κατηγορείς γενικά και να χτυπιέσαι "μην ξαναπάτε στον έτσι και στον αλλιώς" είναι καθαρά υποκειμενικό και λάθος.
    +1
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Από το συνεργείο στη Βουλιαγμένης έχω μικρή αλλά θετική εμπειρία. Έκανα εκεί την τοποθέτηση του συναγερμού, γιατί ο προηγούμενος ιδιοκτήτης τον είχε βγάλει εντελώς. Ότι ακριβώς μου είχε πει (κ. Ελλάδιος) σε αντίθεση με την αντιπροσωπεία του συναγερμού που άλλα μου είπε στο τηλέφωνο και άλλα όταν πήγα από κοντά.

Από service κλπ ακόμη δεν χρειάστηκα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    Επίθετο

προπετής, -ής, -ές

αναιδής (ΕΙΜΑΙ) , θρασύς (ΕΙΜΑΙ) , ιταμός (ΕΙΜΑΙ)

βιαστικός (ΕΙΜΑΙ) , απερίσκεπτος(ΕΙΜΑΙ)

σε περίπτωση που υπάρχουν απόριες από κάποιον
    [σπαμ ον]:
    Να κάνω μια διόρθωση:

προπετής = επιρρεπής. Επίθετο προπετής που παράγεται από το πρό + πίπτω = σκύβω προς τα εμπρός, και σημαίνει: πρόθυμος, επιρρεπής (Αρχαία σημασία)

προπέτης = αυθάδης, θρασύς (Νεοελληνική σημασία)

Μόλις το είδα, και συγγνώμη για το σπαμ, απλά και μόνο για να μην δημιουργούνται απορίες.

[σπαμ οφ]
    Inochi, ρε!
    Για οσο.

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Degree0
    [σπαμ ον]:
    Να κάνω μια διόρθωση:

προπετής = επιρρεπής. Επίθετο προπετής που παράγεται από το πρό + πίπτω = σκύβω προς τα εμπρός, και σημαίνει: πρόθυμος, επιρρεπής (Αρχαία σημασία)

προπέτης = αυθάδης, θρασύς (Νεοελληνική σημασία)

Μόλις το είδα, και συγγνώμη για το σπαμ, απλά και μόνο για να μην δημιουργούνται απορίες.

[σπαμ οφ]
    Να κανω και εγω μια συμπληρωση στην διορθωση.
    Στην αρχαια σημασια του 'προπετής' συμπεριλαμβανεται και η νεοελληνικη του προπέτης, δηλαδη αυθαδης, προτρεχων, ιταμος, θρασυς, κλπ
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Καλημέρα, εγω πάλι απο το συνεργείο στη βουλιαγμένης, οπου και παω τα τελευταία 5 χρόνια είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Νομίζω οτι το να έχεις προσωπικό παράπονο απο κάποιον και να αρχίσεις να κατηγορείς γενικά και να χτυπιέσαι "μην ξαναπάτε στον έτσι και στον αλλιώς" είναι καθαρά υποκειμενικό και λάθος.
    Εγω, απο την αλλη νομιζω οτι και εστω ΜΙΑ κακη εμπειρια απο ενα συνεργειο αρκει για να βγαλει κανεις συμπερασμα για το ποιον του.

Πέφτουλας
    Προσθεστε αλλον ενα δυσαρεστημενο απο την αντιπροσωπεια του στην Αμφιθεας οπου ειχα την ατυχια να εξυπηρετηθω απο τον ιδιο.
    @Σοφιανος ειναι γνωστο στους κατοχους BMW οτι ειναι καπως ιδιορρυθμος ο εν λογω κυριος.
    Απο τα μέλη του συνεργειου του κανενα παραπονο.Κ μενα σε ατυχημα,οπου πληρωνε η ασφαλιστικη του αλλου,μου ζητησε να του προκαταβαλω το 50%,ενω σε αλλα συνεργεια δεν υφισταται...
    Εγω εκτοτε επισκεφτομαι το Γερακα και δεν εχω μετανιωσει καθολου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Εγω, απο την αλλη νομιζω οτι και εστω ΜΙΑ κακη εμπειρια απο ενα συνεργειο αρκει για να βγαλει κανεις συμπερασμα για το ποιον του.
    ΜΙΑ=ΚΑΜΜΙΑ, αλλιως θα έπρεπε όλοι μας να βγάλουμε δίπλωμα μηχανικού και να φτιάχνουμε τις μηχανές μας μόνοι μας. Μην μου πεις οτι υπάρχει συνεργείο χωρίς ΜΙΑ κακή εμπειρία...
    Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Κάποτε - που λέτε παιδάκια - τα BMW είχαν ένα πολύ @ρχιδάτο moderator ....!!!
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
    Εποχές κι εκείνες
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

It seems to me that Το avatar του/της OldMan
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Εποχές κι εκείνες
    Και μας την έκανε και η Βανέσσα, τελικά ...
    Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...

Και μας την έκανε και η Βανέσσα, τελικά ...
    Οποτε δεν ειχε νοημα το μοντερέισιον πλέον

(είχαν πεσει και ωραια μαλιοτραβηγματα τοτε )
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Σε όλες της εταιρίες θα βρούμε "καλούς" και "κακούς" μάστορες στη BMW το κακό είναι πως όλοι και όλοι στην Αττική είναι 6- 7 ? εξουσιοδοτημένοι και μερικοί "ξεκάρφωτοι".

ΕΝΑΣ λέει μακριά από το Γέρακα γιατί έχει δουλειά και δεν δίνει προσοχή στην εξυπηρέτηση.
    Ο άλλος πίνει νερό στο όνομά του και λέει πως ο ίδιος τα κάνει έλεγχο.
    Ο τάδε :στη Βουλιαγμένης του έκανε σκατά δουλειά και από την άλλη ο δείνα : οι μηχανικοί στη Βουλιαγμένης είναι σαΐνια
    Δεν βγάζουμε άκρη

Είναι λογικό ο κάθε ιδιοκτήτης να έχει της ιδιομορφίες του όπου σε άλλους "κάθετε" και σε άλλους όχι.και λογικό είναι να μαθαίνονται όλα τους τα στραβά εφόσον υπάρχει το ίντερνετ. Αλλά αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία,παράδειγμα
    Αυτό που έχει σημασία είναι οι ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (1) να είναι σωστοί και να μην είναι με τα φεγγάρια τους,(2) να έχουν την ίδια αντιμετώπιση σε όλους (3)να βάζουν όλα τα ανταλλακτικά στα μηχανάκια και (4) να είναι άρτια τεχνικά καταρτισμένοι .
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

ΜΙΑ=ΚΑΜΜΙΑ, αλλιως θα έπρεπε όλοι μας να βγάλουμε δίπλωμα μηχανικού και να φτιάχνουμε τις μηχανές μας μόνοι μας. Μην μου πεις οτι υπάρχει συνεργείο χωρίς ΜΙΑ κακή εμπειρία...
    Τι σχεση εχει τωρα αυτο? Επειδη δηλαδη ενδεχεται να μην υπαρχει συνεργειο χωρις κακη εμπειρια, θα πρεπει να αναθεωρησουμε την λογικη για του τι ειναι καλο και τι κακο συνεργειο?

Ενας μηχανικος που κανει ενα λαθος και το παραδεχεται δεν ειναι κατα την γνωμη μου κακος μηχανικος, αλλα ενας μηχανικος που ταλαιπωρει ενα πελατη του, ειναι αθλιος, ασχετα αν εχει εξυπηρετησει καλα αλλους 30. Για τον συγκεκριμενο μαλιστα, δεν μιλαμε για ΕΝΑ παραπονο αλλα ΠΟΛΛΑ.

Ο καθενας βεβαια εχει διαφορετικες απαιτησεις και πολλοι θεωρουνε οτι οι μηχανικοι τους κανουνε εξυπηρετηση αν καταδεχτουν να ακουμπισουν τις μηχανες τους.

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μια endurada δε μπορούμε να πάμε ρε φούστη μου...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αγόρια.....

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Tροχοί Bmw 1100gs στην Ελλάδα...;
    από makis206 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 18
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2009, 09:25
  2. η bmw πάει στην έγν.....
    από dukeandthecity στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2008, 12:04