Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Ψαξε για ντελιβερας...Σκατο δουλεια ειναι αλλα συνηθως ολο και καποιον θελουν...![]()
Κουραγιο παντως και εχει ο Θεος για ολους...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ντελιβερας απάντησα τον λόγο που δεν θέλω να πάω, παραπάνω.
Ψαξε για ντελιβερας...Σκατο δουλεια ειναι αλλα συνηθως ολο και καποιον θελουν...![]()
Κουραγιο παντως και εχει ο Θεος για ολους...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
Συγνωμη φιλε δεν το ειδα...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι να πώ ρε φίλε.....
Μακάρι να βρείς κάτι ώσπου να ασχοληθείς στην ειδικότητά σου...
Αν πέσει τίποτα στην αντίληψή μου θα σου στείλω μύνημα....
Αρχικά δημιουργήθηκε από JZER40
Τι να πώ ρε φίλε.....
Μακάρι να βρείς κάτι ώσπου να ασχοληθείς στην ειδικότητά σου...
Αν πέσει τίποτα στην αντίληψή μου θα σου στείλω μύνημα....
Φίλε μου σε ευχαριστώ πολύ και το εκτιμώ.
(Και την ειδικότητα μου να μην βρεις στείλε μου πμ.)
Κριμα παντως, γιατι προσωπικα θεωρω delivery την καλυτερη δουλεια :P Αν και εχω full-time δουλεια γραφειου, πραγματικα ψαχνω για να δουλεψω ενα delivery το απογευμα για .... ξεκουραση (και κανα φραγκο προφανως). Ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρακι ...τελεια! Και αμα ειναι και καμια καλη περιοχη, τι καλυτερο να σου ανοιγουν φοιτητριουλες την πορτα με τις μπυζαμες :P Παντως ακομα και αυτη τη δουλεια, ειναι δυσκολο να βρεις πλεον se part-time . Συνηθως θελουν πρωινα. Πριν μερικα χρονια, περπατουσες μερικα μετρα, εμπαινες μεσα σε ενα φαστφουνταδικο, ρωτουσες και σε καμια ωρα ειχες βρει δουλεια. Tωρα......
Οδηγας δηλαδη μηχανη κανονικα αλλα δεν θες delivery λογω αυτου που εγινε με το φιλο σου? Ολοι πανω-κατω εχουμε χασει καποιον φιλο/γνωστο με τα διτροχα;x
Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Κριμα παντως, γιατι προσωπικα θεωρω delivery την καλυτερη δουλεια :P Αν και εχω full-time δουλεια γραφειου, πραγματικα ψαχνω για να δουλεψω ενα delivery το απογευμα για .... ξεκουραση (και κανα φραγκο προφανως). Ειδικα τωρα που ειναι καλοκαιρακι ...τελεια! Και αμα ειναι και καμια καλη περιοχη, τι καλυτερο να σου ανοιγουν φοιτητριουλες την πορτα με τις μπυζαμες :P Παντως ακομα και αυτη τη δουλεια, ειναι δυσκολο να βρεις πλεον se part-time . Συνηθως θελουν πρωινα. Πριν μερικα χρονια, περπατουσες μερικα μετρα, εμπαινες μεσα σε ενα φαστφουνταδικο, ρωτουσες και σε καμια ωρα ειχες βρει δουλεια. Tωρα......
:rotflmao::rotflmao:
:rotflmao:
![]()
Εχεις μια ωραια οπτικη γωνια των πραγματων...![]()
![]()
![]()
Φίλε μου μέσα στην βιασύνη να βγει η παραγγελία, πολλά μπορούν να συμβούν. Ναι οδηγώ μηχανή, πάω ταξίδια, αλλά παντού πάω με σύνεση και χαλαρά χωρίς να βιάζομαι.Αρχικά δημιουργήθηκε από Panos1313
Οδηγας δηλαδη μηχανη κανονικα αλλα δεν θες delivery λογω αυτου που εγινε με το φιλο σου? Ολοι πανω-κατω εχουμε χασει καποιον φιλο/γνωστο με τα διτροχα;x [/B]
Και κατι άλλο... Συνήθως στα delivery δουλεύεις ανασφάλιστος. Οπότε πες μου σε μια κακή στιγμή τι κάνεις? Δυστυχώς εκτός τον φίλο που προανέφερα, όλοι οι γνωστοί μου deliveraδες στην Καλαμάτα που ήμουν, έχουν σπάσει χέρια πόδια. Και ένας πρόσφατα αφαίρεση σπλήνας από ατύχημα.
Καλή η δουλειά του Delivery αλλά πάρα πολύ επικίνδυνη.
Αν σκοπευεις να δουλευεις μια ζωη εκει, τοτε βρισκεις καποιο που παρεχει ασφαλεια (διαβαζω πιο συχνα απο παλια για delivery με ασφαλεια sto xe.gr πλεον).
Αν το κανεις λογω αναγκης τοτε και παλι ειναι καλυτερα μεχρι να βρεις κατι αλλο.
Τεσπα δεκτες οι θεσεις σου, απλα με παραξενεψε λιγο
Ειναι σκατοδουλεια ρε παιδια το ντελιβερι,τι συζηταμε τωρα...![]()
![]()
![]()
Εγω πραγματικα τους παραδεχομαι ολους αυτους που με καταιγιδα και με 5 βαθμους τρεχουν να μου φερουν την μακαροναδα μου...![]()
![]()
![]()
![]()
Ειναι σκατοδουλεια ρε παιδια το ντελιβερι,τι συζηταμε τωρα...![]()
![]()
![]()
Εγω πραγματικα τους παραδεχομαι ολους αυτους που με καταιγιδα και με 5 βαθμους τρεχουν να μου φερουν την μακαροναδα μου...![]()
![]()
![]()
![]()
όταν έχει καταιγίδα και 5 βαθμούς δεν παραγγέλνουμε
![]()
![]()
sorry κιολας ,Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
όταν έχει καταιγίδα και 5 βαθμούς δεν παραγγέλνουμε
![]()
![]()
![]()
αλλα ειδικα ΤΟΤΕ παραγγελνουμε ... που να τρεχεις εξω μεσα στο ψωφοκρυο κ την βροχη να βρεις φαγωσημα ! Με λιακαδα κ καλοκαιρι πας με τα ποδια να κανεις κ την βολτα σου ...
ΥΣ: Εχω δουλεψει κουριερ χειμωνα κ ξερω τι θα πει να οδηγεις με χιονια, βροχες κ καταιγιδες ...
αλλα παρολαυτα παραγγελνω απ'εξω
DeusEx..
Προσωπικά φίλε, προτιμώ να περπατήσω με την βροχή και τους 5 βαθμούς παρά να βγάλω το όποιο παιδί πάνω σε παπί με ενα αδιάβροχο της πλάκας για να φάω μια μακαρονάδα... άσε που αυτήν την φτιάχνω και σπίτι καλύτερα.
Ο καθείς βέβαια όπως πιστεύει έτσι;
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
-Καλημερα,για την αγγελια τηλεφωνω.
-Ποσων ετων ειστε?
-45(δεν λεω 47 γιατι ειναι πιο κοντα στα 50 και χτυπαει πιο ασχημα)
-Ευχαριστουμε πολυ,η θεση εχει καλυφθει.
Πανω κατω τα ιδια ακουω καθε μερα εδω και δυο μηνες που ψαχνω για δουλεια.
Μηπως οσοι εχουμε περασει τα 45 να αυτοκτονησουμε?Δουλεια δεν μπορουμε να κανουμε,μηχανακια δεν μπορουμε να καβαλαμε(ετσι κι αλλιως δλδ γιατι το srx αρνειται να παρει μπροστα),το sex ειναι αγνωστη λεξη...αι στο γεροδιαολο.
Μπραβο ρε φιλαρακι που βρηκες δουλεια και μαλιστα στην ειδικοτητα σου.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Αρχικά δημιουργήθηκε από DeusEx
sorry κιολας ,
![]()
αλλα ειδικα ΤΟΤΕ παραγγελνουμε ... που να τρεχεις εξω μεσα στο ψωφοκρυο κ την βροχη να βρεις φαγωσημα ! Με λιακαδα κ καλοκαιρι πας με τα ποδια να κανεις κ την βολτα σου ...
ΥΣ: Εχω δουλεψει κουριερ χειμωνα κ ξερω τι θα πει να οδηγεις με χιονια, βροχες κ καταιγιδες ...
αλλα παρολαυτα παραγγελνω απ'εξω
![]()
ακριβώς έτσιΑρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Ο καθείς βέβαια όπως πιστεύει έτσι;
![]()