εχουν περασει 5 λεπτα κι ακομα κλαιω απ τα γελια!
ο αλλος...
"κυριε εξυπνε"!
![]()
![]()
![]()
![]()
εχουν περασει 5 λεπτα κι ακομα κλαιω απ τα γελια!
ο αλλος...
"κυριε εξυπνε"!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από anestef
pedia exw ena pirouni apo z kai plastika mprostina...to pirouni exei kai diskofreno...mporo na to valw sto c50 mou??an nai pws?euxaristoΜικρέ, πέτα το πιρούνι με το υδραυλικό ηλεκτρόφρενο και κράτα το σε πενήντα σου γιατί αν κάνεις κάτι διαφορετικό θα το μετανιώσεις μόλις καταλάβεις το λάθος σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από anestef
kyrie exypne to skeftika alla mallon esy den skeftikes oti mporei na exw diploma gia 50cc dioti eimai mikros...Θα μεγαλώσεις και θα καταλάβεις να 'σαι σίγουρος.
Υπάρχουν στην αγορά πενηντάρια παπιά όμορφα, με δισκόφρενα πίσω 'μπρός και πιρούνες σαν αυτήν που λες.
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
pedia euxaristo gia ths symvoules sas...alla tha ithela ena pio wraio pirouni dioti exw 2 c50 to ena einai mama kai to allo epishs kai thelo na ftiaxo to ena....opos katalavenete einai ths hlikias....apo pirounia th mou proteinete?
Δύο έχεις...? και μαμά...? Διάολε.Αρχικά δημιουργήθηκε από anestef
pedia euxaristo gia ths symvoules sas...alla tha ithela ena pio wraio pirouni dioti exw 2 c50 to ena einai mama kai to allo epishs kai thelo na ftiaxo to ena....opos katalavenete einai ths hlikias....apo pirounia th mou proteinete?
Άστα και τα δύο τότε ήσυχα μικρέ...![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από anestef
μου πουλας το ενα?
Α, ρε σε τι απελπισία έρχεσαι αν δεν έχεις μηχανάκι....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
μου πουλας το ενα?
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Πλακα πλακα φιλαρακι αμα εχεις και τα 2 μαμα, πουλα το ενα και θα πιασεις φραγκα...
μετα πας και παιρνεις ενα λιφαν 50αρι με δισκο και καθαρισες.
Δε σου λεω οτι το λιφαν θα ειναι πιο καλο απο το honda, αλλα μη νομιζεις οτι αλλαζοντας αναρτηση θα εχεις κανα τρομερο αποτελεσμα.
α! επισης, η αναρτηση απο το Ζ δεν μπαινει ευκολα. Θα χρειαστει τοσο τορνο που δε συμφερει.![]()
::Τάσος::
παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Α, ρε σε τι απελπισία έρχεσαι αν δεν έχεις μηχανάκι....
:rotflmao: :rotflmao:![]()
Κανεις λαθος!
Το θελω για το λογο που θα ΕΠΡΕΠΕ να θελει να το κρατησει ο φιλος!
![]()
Ναι, αλλά αυτός έχει και αντίγραφο...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κανεις λαθος!
![]()
Αυτό μΕ θυμίζει το ανέκδοτο με τα 2 ποιήματα:Αρχικά δημιουργήθηκε από anestef
exw 2 c50 to ena einai mama kai to allo epishs
- Το ένα είναι το "Αρνάκι άσπρο και παχύ..."
- Και το άλλο ?
- Και το άλλο επίσης !!
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αυτό δεν αναιρεί την απελπισία της α-μηχανίας....:wacko:Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Κανεις λαθος!
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Αυτό δεν αναιρεί την απελπισία της α-μηχανίας....:wacko:
![]()
![]()
Είστε ανυπόφοροι...!!!![]()
![]()
(γι αυτό μεταφερόμαστε ...)
Υ.Γ.
Ξέρω ότι ο Μάικ με λατρεύει...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...