Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 89

Θέμα: υπεροψία ή γνώση ικανοτήτων;

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    κάνετε λάθος, η τουμπα δεν ειναι μες το παιγνίδι και σκοπός φαντάζομαι της φιλιας (και των φόρα σαν πληροφορία) ειναι να αποτρέψουμε τετοιες αλαζονίες είτε απο τον εαυτό μας είτε απο τους οικείους μας....

εγω θα σου έλεγα να κατευνάσεις τον φίλο σου μιλώντας του για τουμπες και για αλλες τετοιες συμφορές απο πραγματικα παραδείγματα όχι τοσο για να τον φοβίσεις αλλα για να του δημιουργήσεις την εικόνα οτι αυτό που θεωρεί εύκολο δεν ειναι και τόσο, όσο του ότι η τουμπα πονάει...

απο κοκοράκια αλλα τίποτε βεβαια... στο ασθενοφόρο ομως μεσα περιπλανώμενος κανα 4ωρο τα πράγματα ειναι διαφορετικά
    φίλε stabak,την μέρα που είμασταν στο τρακντέι καθήσαμε στα πιτς να δούμε λίγο "πλατεια". Σε ένα σεσιον που καθήσαμε είδαμε τρεις πτώσεις από αναβάτες οι οποίοι,ναι μεν πήγαιναν γρήγορα αλλά κάθονταν σαν κουτσουρα στο μηχανάκια τους.ο φίλος το είδε μπροστά του,μέχρι και ασθενοφόρο μπήκε μέσα.

Παλαιό μέλος
    Με τι μηχανακι δε μου ειπες?????????

Η αληθεια ειναι οτι μονο οταν γυρνας χωρις αγχος βελτιωνεσαι. Αν εχεις το χρονο στο μυαλο σου κανεις τσαπατσουλιες και λαθη. Αν χαλαρωσεις και πεις θα το απολαυσω μαλλον θα γυρισεις πιο γρηγορα.

Πολλοι φιλοι μου ηταν καλυτεροι απο μενα στην αρχη στην πιστα γιατι πολυ απλα εγω φοβομουν.
    Ηθελα να ξερω οτι θα γυρισω τοσο αλλα θα γυρισω σιγουρα.

Και μη μπερδευεις τα πραγματα το οτι κανεις μαθηματα δε σημαινει οτι γυρνας γρηγορα απλως οτι εχει μια καλη βαση αν τη δουλεψεις για να γυρνας με ασφαλεια.

Ουσιαστικα το css ειναι μια οδηγικη φιλοσοφια. Απο κει και περα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλες ουτε οτι αυτη ειναι η σωστη για σενα.

Συνηθως οι τυποι με την ταυτοτητα γυρναν πιο γρηγορα αρχικα.

Συνεχιζω να πιστευω οτι το 1.09 για πρωτη μερα δεν υπαρχει...

Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
    δες ανθρωπος που μιλησε

αυτά του τα έλεγα όταν πρωτομπήκαμε στην πίστα, για να τον παρηγορήσω, και τα θυμάται ακόμα:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    εγω ειμαι περηφανη για τους φιλους μου οταν κανουν κατι που τους ευχαριστει και αν δω οτι εχουν αγνοια θα τους
    επισημανω καποια πραγματα εαν και εφοσον γνωριζω και οχι μια και 2 αλλα πολλες φορες αλλα δεν θα σταματησω
    να τους μιλαω επειδη μου ειπαν ποσο γρηγοροι ειναι με τη μηχανη τους οεο

αν τωρα δεν ειναι φιλος και ειναι απλα <<απο την παρεα>> και σου την εσπασε με το υφακι του εεεε ξεσπασου και γραψτον
    στα παλια σου τα λαστιχα που εκανες 560 τρακ ντει με αυτα γιατι δεν ειχες λεφτα να αλλαξεις και ειναι μισο χιλιοστο απο
    κατι μαυρο γυρω απο τη ζαντα λολ και ομγ και γουατδεφακ

αυτα ειχα να πω
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Αν ειστε φιλοι οντως, και αυτο σημαινει οτι νοιαζεται ο ένας για τον άλλον, εσυ μεν πρεπει να συνεχισεις να τον συνετίζεις στο θέμα ασφάλειας (οχι χρονων) και εκεινος να ριξει λιγο την μυτη του και να σε ακούσει ως πιο εμπειρο στο θέμα πιστας....

αν δεν γινει αυτό, μαλλον δεν ειστε φιλοι... οποτε και εις αλλα με υγεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Με τι μηχανακι δε μου ειπες?????????

Η αληθεια ειναι οτι μονο οταν γυρνας χωρις αγχος βελτιωνεσαι. Αν εχεις το χρονο στο μυαλο σου κανεις τσαπατσουλιες και λαθη. Αν χαλαρωσεις και πεις θα το απολαυσω μαλλον θα γυρισεις πιο γρηγορα.

Πολλοι φιλοι μου ηταν καλυτεροι απο μενα στην αρχη στην πιστα γιατι πολυ απλα εγω φοβομουν.
    Ηθελα να ξερω οτι θα γυρισω τοσο αλλα θα γυρισω σιγουρα.

Και μη μπερδευεις τα πραγματα το οτι κανεις μαθηματα δε σημαινει οτι γυρνας γρηγορα απλως οτι εχει μια καλη βαση αν τη δουλεψεις για να γυρνας με ασφαλεια.

Ουσιαστικα το css ειναι μια οδηγικη φιλοσοφια. Απο κει και περα δε σημαινει οτι δεν υπαρχουν αλλες ουτε οτι αυτη ειναι η σωστη για σενα.

Συνηθως οι τυποι με την ταυτοτητα γυρναν πιο γρηγορα αρχικα.

Συνεχιζω να πιστευω οτι το 1.09 για πρωτη μερα δεν υπαρχει...
    το μηχανάκι του ήταν ένα Super duke.
    Μενέλαε,δεν πιστεύω φίλε ότι επειδή έκανα ένα CSS θα τους περνάω όλους από πάνω. Είμαι ακριβώς της ίδιας απόψεως με σένα.προσωπικα ,όπως είπα και παραπάνω τα εχω βρει με εμένα.όταν αποφάσισα να κάνω το σχολείο πηγα με σκοπό να μάθω να καβάλαω το μοτορι μου και να ξέρω γιατί το καβάλάω.το κυριότερο όμως είναι ότι όταν τελείωσα το σχολείο και πέρασε λίγος καιρός πηγαίνοντας στα τρακντέι είχα ξεκαθαρίσει στο μυαλό ότι αυτό που κάνω το απολαμβάνω γιατί ξέρω για ποιο λόγο γίνεται,αλλά πάνω από όλα γιατί ξέρω ότι το κάνω με ασφάλεια.τα πέντε -δέκα πράματα που μού έδειξαν εκεί ήταν στάνταρ και στη σειρά για να παω γρήγορα και να το διασκεδάσω άλλο πάνω από όλα για να ξέρω για ποιο λόγο π.χ ανοίγουμε γκάζι στη στροφή.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    το μηχανάκι του ήταν ένα Super duke.

εγω μπερδευτηκα τωρα εχει σουπερ ντιουκ και σας ειπε δωστε μου 1000ρι να παω ποιο γρηγορα?εεεε κατι δεν
    εχω καταλαβει :rotflmao: αααασε που τα 1000ρια σουπερ σπορτ χανοντε μεσα στα μεγαρα γιατι δεν
    μπορουν να εκμεταλευτουν τις ευθειες καθοτι ειναι μικρες και θελει κατι @@ νααααα να πηγαινεις τεζα γκαζι οσο προφταινεις
    και να λυωνεις τα φρενα για να μπεις στι στροφη τες πα δε ξερω το σουπερντιουκ μαμει και δερνει για πιστα
    ειναι σαν να εχω 1098 και να λεω δωστε μου ενα ρ1 να κατεβασω χρονο η παλι κατι δεν εχω καταλαβει βοηθατε ρεεεε

λολ και λολ και γουατ δε φακ

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Παλαιό μέλος
    Ενταξει το super duke εδω που τα λεμε δεν ειναι και χρεπι!!!!!!!!!!!!!!

Μηπως στην ειπαν για να σε δουλεψουν επειδη εχεις κανει μαθηματα?????

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    to xrepi SD einai?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

λοιπον δωστε του 1000σσ και αμα κανει καλυτερο χρονο απο το ΣΔ να μου τρυπησετε τη μυτη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της camen
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    το σουπερντιουκ μαμει και δερνει
    Ευγε νεα μου
    Κραταω αυτο και οποιος θελει παμε και αντιπαραθεσεις...

7 years of fuckin up Το avatar του/της Stabak
    Το συγκεκριμένο μηχανάκι εχει ενα προσόν να πηγαίνει γρήγορα ευκολα... τι θελω να πω, εχει γρηγορη γεωμετρία και πολυ καλα φρενα... ολα αυτα ομως μεχρι ενα σημείο οπου και εκει δειχνει οτι δεν ειναι πλασμένο γι αυτον τον σκοπο, ξυνουν λαιμοι, καπακια καμπανας κλπ... μεχρι να σκασει η φωτοβολίδα.... χωρις να προειδοποιήσει αλλο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Stabak
    Αν ειστε φιλοι οντως, και αυτο σημαινει οτι νοιαζεται ο ένας για τον άλλον, εσυ μεν πρεπει να συνεχισεις να τον συνετίζεις στο θέμα ασφάλειας (οχι χρονων) και εκεινος να ριξει λιγο την μυτη του και να σε ακούσει ως πιο εμπειρο στο θέμα πιστας....

αν δεν γινει αυτό, μαλλον δεν ειστε φιλοι... οποτε και εις αλλα με υγεια
    εύη μου,δεν αποφάσισα μόνο εγώ να μην του μιλάω.τα είπαμε πάλι και συνέχιζε το ίδιο βιολί σε φάση να του λέω εγώ "έλα σε μαλάκα ,μην το παίζεις χεράς σε μας " και να απαντάει πολύ φυσικά και ωραία"τι να κάνουμε ρε φίλε αφού είμαι χεράς και θα κατεβάσω και κάτω από 1.06 άμα λαχει" .τις προάλλες κανόνιζαμε βόλτα με την παρέα του ζήτησα να έρθει και είπε ένα ξερό όχι.δ πόσο το μαλάκα να κάνω;

όσων αφορά το μηχανάκι,επειδή όπως ξέρετε και γω SD εχω και ξέρω πως πάει το μηχανάκι και για αυτό το λατρεύω,για αυτό το λόγο του τα έλεγα αυτα γιατί ξέρω ότι τα SS στα μέγαρα πρέπει να ξέρεις να τα πας,πόσο μάλλον να κατάβασεις χρόνους τόσο χαμηλά.όχι επειδή ο υπέρδούκας το κάνει πιο εύκολα άντε κάνουμε κόμπο ότι εργαλείο κυκλοφορεί.

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    @Allst@rfρύδιασου:
    Ρε αρχικατιναριά, αυτές είναι οι κουβέντες που κάνετε την ιερή ώρα του γκαΐφέ...?
    Ποιός την έχει μεγαλλίτερη ή καλλίτερη...?
    Και όχι μόνο αυτό, αλλά ψυχραίνεστε κιόλΑ...?

Πίστεψέ με φίλε, θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά μετά απο λίγα -έως ελάχιστα- χρόνια και θα γελάς με τον εαυτό σου...

Τσίμπα όμως και δυό γιατί σε πάω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Ενταξει το super duke εδω που τα λεμε δεν ειναι και χρεπι!!!!!!!!!!!!!!

Μηπως στην ειπαν για να σε δουλεψουν επειδη εχεις κανει μαθηματα?????
    και γω το σκέφτηκα αλλά είπα να το παίξω πιο χαζός και να μην πονηρέυτω ότι σκέφτεται , τέτοια κακία ,όντας φίλος μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    @Allst@rfρύδιασου:
    Ρε αρχικατιναριά, αυτές είναι οι κουβέντες που κάνετε την ιερή ώρα του γκαΐφέ...?
    Ποιός την έχει μεγαλλίτερη ή καλλίτερη...?
    Και όχι μόνο αυτό, αλλά ψυχραίνεστε κιόλΑ...?

Πίστεψέ με φίλε, θα τα σκέφτεσαι όλα αυτά μετά απο λίγα -έως ελάχιστα- χρόνια και θα γελάς με τον εαυτό σου...

Τσίμπα όμως και δυό γιατί σε πάω.
    Pap,μα τον κύριο και εγώ έτσι το είδα στην αρχή αλλά ρε φίλε το είπα και πάλι με πείραξε που και καλά κάνει μόστρα σε φίλους.
    Ενας φίλος παραπάνω είπε να το πηγαίναμε στοίχημα αλλά με την ασφάλεια του δεν παίζω.όχι τίποτα άλλο έχει και 3 παιδιά ο τρελλακιας.

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αποφυγή κλοπων...προσωπική γνώση για αποτρεπτικα μέτρα
    από Gandalf dr685sm στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 19:24
  2. Ψάχνωντας την γνώση...
    από d2996562 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 24/04/2006, 05:26
  3. Απαντήσεις: 24
    Τελευταίο μήνυμα: 22/06/2005, 19:19
  4. Παιδιά και γνώση (Υ.Γ. προς νέους γονείς)
    από cityfly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 19/04/2005, 14:52
  5. Απαντήσεις: 68
    Τελευταίο μήνυμα: 03/09/2004, 15:52

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ