Καλα ρε οξωαποδώ ...!!![]()
Οκτώ παρά δέκα το πρωί ποστάρεις τέτοια φωτό ...???
Αυτό είναι super extra hard core και το βάζεις στην παιδική ζώνη ..???![]()
Καλα ρε οξωαποδώ ...!!![]()
Οκτώ παρά δέκα το πρωί ποστάρεις τέτοια φωτό ...???
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
μη με μαλώνεις ρε μάστορα ....Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
(θα ανέβω πάνω σε λίγες μέρες να σε πάρω στα γόνατα να σΕ πω κι άλλα παραμυθάκια )![]()
Και εγώ τώρα θα σε στείλω στα Στραβά και Ανάποδα, να βάζεις άφοβα τις τσόντες σου ...![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
crossover τωρα ΚΑΙ σε πιστόνια...
ευτυχως που δεν ειναι crossdresser
Η κρίση της μέσης ηλικίας ξεκινά στα 35.
Όνομα και πράμα τού'κατσε η κατηγορία του μοτερακίου..!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Και εγώ τώρα θα σε στείλω στα Στραβά και Ανάποδα![]()
Καβασακι ειναι ή ΥΑΜΑΗΑ?
![]()
![]()
![]()
:hypnotize :hypnotize![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Start doing what's necessary, then what's possible and suddenly doing the impossible. Just start.
Ενω εγω ρε Ακη?Μονο τακακια πισω αλλαξαμε.:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από catmaster
ειλικρινά με έχετε ψιλοπάει πίπ@-κ@λο με τις περιπτώσεις σας ...![]()
![]()
μιλάμε ένα cbf γνωστού χιλιομετροφάγου που μπήκε για τεντωτήρα - καδένα εκκεντροφόρων και άλλα ψιλά μου ήρθε να ανοίξω σαμπάνιες όταν είδα ότι δεν είναι μπουρδέλο ...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
ρε τι αλλο θα δουμε![]()
Εισαι σωστος μοτοσυκλετιστής...
…αν
Τα προφυλακτικά που χρησιμοποιείς ειναι δίγομα , σκληρά στο κέντρο και μαλακά στα πλάγια
Βρέθηκε πένσα, παρακαλείται ο κάτοχος να επικοινωνήσει με πμ :a29:
Pics
Δυστηχως εχω δει και χειροτερα ,και το σπαστικο ειναι οτι δεν το παραδεχωνται οι περισσοτεροι!
Αυτο ειναι απο επισκευη και το ειδες οταν φλαντζαρισε η απο μαμα λαθος τοποθετηση;
Η φωτο δειχνη οτι δεν ακουμπησε κατι επανω ,αυτο σημαινει καλο οιωνο ,εαν μαθεις οτι τα εμβολα εχουν offset στο κεντρο και δεν βαλεις εκκεντροφορους ποτε ,τοτε κελιστο και βαλτο μπροστα να φυγει ,φτηνα την γλιτωσες !
Ποσα χιλιομετρα δουλεψε ετσι;
Αν εχεις περαιτερω αποριες θα μπορεσω να βοηθησω
![]()
θεός...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από nickald
κοψε κανενα καφε γιατι τρεμει η οθονη και δεν βλεπεις καλα![]()
σε λάθος άνθρωπο το λες,μάλλον στο μάστορα που μονταρε το μηχανάκι πρέπει να το πούμε...
................φευγει απο το μαγαζι του και δε σηκωνει και τηλεφωνα?
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Δεν παίζει αυτό ρε φίλε από μαμά!Αρχικά δημιουργήθηκε από izzy
Aυτο ειναι απο επισκευη και το ειδες οταν φλαντζαρισε η απο μαμα λαθος τοποθετηση;
sapila racing team
bimota SB6 1995
Hornet 900 2005
Yamaha SR500 1981
BMW R75/6 1975
BMW R26 1957