Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 61

Θέμα: Απλό ή Adventure (R1200GS) ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Εχει πλακα εδω, ολοι εχουν αποψη για το GSA αλλα καποιος που να εχει GSA δεν εχει μιλησει!

Αναρωτιεμαι ολοι αυτοι που απαντησαν το εχουν οδηγησει το GSA?

Ενατξει ειναι ψηλο , και αν εισαι κατω απο 1,80 ισως να εχεις προβλημα, αλλα κατα τα αλλα δεν ειναι φαρδυτερο απο το απλο GS. Ιδιαιτερα προβληματα στην πολη δεν εχει ασε που σχεδον ολοι οι καθρεφτες των αυτοκινητων βρισκονται κατω απο το τιμονι σου.

Τωρα για το θεμα των ταξιδιων, βεβαια και με τα δυο (και το απλο και το GSA) πηγαινεις. Κι εγω οταν ημουν 17 εφτανα με το παπι απο την Αθηνα στο Πηλιο αλλα το θεμα δεν ειναι αν φτανεις αλλα πως φτανεις.

Εν πασει περιπτωσει το θεμα τελικα ειναι τα χρηματα. Αν πραγματικα σου αρεσει περισσοτερο απο το απλο GS και δε σε 'ζοριζει' οικονομικα μη το σκεφετσαι. Οπου παει το απλο GS( και το ΚΤΜ και το Vstrom) μεσα στη πολη παει και το GSA.

Αλλωστε φανταζομαι για να κοιτας τετοιο μηχανακι μαλλον δε σκοπευεις να κανεις πρωταθλητισμο στη 'σφηνα'.

Εγω παντως θα δοκιμαζα κι ενα test ride για να μου λυθουν οι τυχων αποριες.
    Εγω έχω αλλά οι λόγοι που το πήρα εγω, ίσως, να μην έχουν σχέση με τα standard του φίλου.
    Οι άντρες κάνουν επιλογές, και ζουν με αυτές.

Παίδες να ξεκαθαρίσουμε κατι. Ο καθένας αγοράζει οτι του αρέσει κι οτι μπορεί να αγοράσει. Απο εκεί και πέρα, εαν θεωρείς λογο να προτιμήσεις το GSA εναντι του απλού GS τα 800-1000 χλμ ανα δίμηνο, σόρυ αλλα δεν ειναι επαρκής λόγος και δε χρειάζεται να το οδηγήσεις το μηχανάκι για να το ξέρεις.

Το GSA έχει πολλά στανταρ που το απλό εχει στα εξτρα (γι' αυτό και το πληρώνεις) και έχει και πραγματικά μεγάλο ντεπόζιτο που διδει μια μεγάλη αυτονομία. Εαν θεωρεί καποιος οτι για 800-1000 χλμ στην Ελλαδα ειναι τοσο αραιά τα βενζιναδικα που θα του λείψει η αυτονομία του GSA, ας το πάρει.

Απλά
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΕΥΑΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟΙ,ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ Η ΠΛΗΡΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗ..
    ΓΙΑ ΤΟ ADVENTURE ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΑ,ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΡΕΛΗ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΩ..ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗ ΒΜWΑΚΗΔΕΣ ΜΟΥ ΘΟΛΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..\
    ...ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ...

voodoo practitioner Το avatar του/της mikros boudas

Re: ΕΥΑΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ..

Αρχικά δημιουργήθηκε από PANOS1100GS
    ΓΙΑ ΤΟ ADVENTURE ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΙΩΘΩ ΑΠΟ ΑΠΛΟ ΕΡΩΤΑ,ΚΑΨΟΥΡΑ ΤΡΕΛΗ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΑΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΩ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ,ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΑΩ..ΑΠΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗ ΒΜWΑΚΗΔΕΣ ΜΟΥ ΘΟΛΩΣΑΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ..
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..\
    παρε αυτο που θες αφου οικονομικα λες πως εισαι οκ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..\

Περίμενε λίγο...τώρα ανάβει η συζήτηση.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..\
    Νομίζω οτι απο όλα όσα γραφτηκαν, κρατησες αυτα που ήθελες να ακουσεις
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Έτσι γίνετε πάντα καπετάνιε... πάντα.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Έτσι γίνετε πάντα καπετάνιε... πάντα.
    Αυτό που γίνεται πάντα, φίλε VALE είναι ότι όλοι ρωτάνε/με ενώ έχουμε ήδη αποφασίσει για το τι θα κάνουμε...και ενώ οι περισσότεροι βάζουμε σε κάθε μας αγορά και το προσωπικό μας γούστο ζητάμε να ακούσουμε και επιχειρήματα για την επιλογή μας από τρίτους...
    Το παλικάρι γουστάρει τρελλά το GSA και αυτό θα πάρει και καλά θα κάνει...
    Άντε καλοτάξιδο και παντα όρθιος...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

να μιλησω κι εγω σαν την κακια πεθερα
    ειχα απλο gs και περυσι εκανα μεταβαση στο adv.την μερα που πηγα να το παραλαβω μπορω να πω οτι το φοβηθηκα,οπτικα τουλαχιστον,ειπα πως θα το κανω καλα αυτο το θεριο.
    ολες μου οι αναστολες ομως εφυγαν με το ξεκινημα μου απο την αντιπροσωπεια.
    δεν θα το παινεσω επειδη το εχω,θα το παινεσω γι αυτο που ειναι κι αυτο που βλεπω.
    αλλη αισθηση το μηχανακι,τα κιλα του τα κρυβει παρα πολυ καλα σε σημειο που αλλες μηχανες πολυ πιο ελαφριες με ζοριζαν σε καποια σημεια.
    το στησιμο του αριστο και λιγο καλυτερο απο του απλου gs.
    οι μανουβρες δεν αποτελουν μεγαλο προβλημα,καθολου θα ελεγα.
    στις μεγαλες διαδρομες απλα καθεσαι βασιλιας και απολαμβανεις την βολτουλα σου,τρομερη προστασια και σταθεροτητα ακομα και με δυνατους πλευρικους ανεμους.δεν το μετανιωσα καθολου,οπου μπαινουν και αλλες μηχανες του κυβισμου αυτου το ιδιο χωνεται κι αυτη.
    η γνωμη μου ειναι προχωρα το.
    γνωμες θα ακουσεις πολλες,παρα πολλες.

Εσένα φίλε η γνώμη σου πρέπει να είναι χρήσιμη τουλάχιστον στα μισά thread αυτού του φόρουμ μιας κι από τι βλέπω , είχες (έχεις?) ΚΤΜ990,BMW1200GS,BMW1200GSA…

Πρέπει να κάνεις ένα συγκριτικό χρήσης και των τριών και να το κάνουμε sticky….

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Μην πάρεις το adventure... Όταν το βαρεθείς δεν θα έχεις με τι να το αλλάξεις...
    Όσο έχεις το απλό θα τρώγεσαι να πας να πάρεις το αντβ... Κάτι να ταλαιπωρείς το μυαλό σου...

Προφανώς δεν ήθελες να ακούσεις αλήθειες, αλλά παράθεση διαφορών και εξτρά για επιβεβαίωση της αρχικής σου απόφασης...

Η ρεαλιστική και σωστή απάντηση στο ερώτημά σου θα ήταν, για τις ανάγκες σου πάρε το απλό και με την διαφορά ένα σκούτερ για τις μετακινήσεις σου στην πόλη.
    Το απλό έχει εύκολα αυτονομία 400 χιλιόμετρα ενώ μπορείς να του προσθέσεις τα πάντα από το αντβ...
    Έχει και πιο πολλές επιλογές σε χρώμα...
    Αυτά για τις απαιτήσεις σου.
    Ποτέ δεν μας είπες και τι είχες πριν.

Εγώ τι θα έπαιρνα; Μα και βέβαια το αντβ...

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Εχει πλακα εδω, ολοι εχουν αποψη για το GSA αλλα καποιος που να εχει GSA δεν εχει μιλησει!

Αναρωτιεμαι ολοι αυτοι που απαντησαν το εχουν οδηγησει το GSA?

.......................................
    Φίλος.............το adv έχω εδώ και 2 χρόνια και γι' αυτό το λόγο μίλησα
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

@Leonebmw & Miraze

Παιδια μη παρεξηγηστε, αλλα σ' αυτη τη κουβεντα συμμετεχουν καμμια 10αρια ανθρωποι και μετα απο τρεις σελιδες posts βρηκαμε 3 που εχουν, ειχαν η εστω εχουν οδηγησει GSA.

Δηλαδη αν ρωτησει καποιος αν θα πρεπει να παρει ενα GSXR εγω ειμαι ο πιο καταληλος να του απαντησω αν θα πρεπει να παρει το 750 η το 1100?

ΥΓ Αληθεια βγαινει ακομα 750 η το κοψανε?

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Και που το βλέπεις το κακό? Δεν έβαλε ο φίλος προϋπόθεση να είμαστε κάτοχοι για να πούμε την γνώμη μας. Εαν το έχεις οδηγήσει από φίλο πχ, ή εαν ήθελες και εσύ να το πάρεις και τελικά δεν το πήρες για τον α ή β λόγο δεν μπορείς να πεις την γνώμη σου? Ακόμη και εαν δεν συμβάινει κάτι από τα παραπάνω γιατί δεν μπορείς να έχεις γνώμη?

Ο καθένας ακούει, μετράει την κάθε γνώμη ανάλογα και στο τέλος αποφασίζει αυτός με τα δικά του κριτήρια.

Εγώ σε ανάλογη περίπτωση θα ήθελα να ακούσω τις γνώμες όλων και θα τις στάθμιζα ανάλογα.

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Φυσικά και μιλάμε φιλικά πάντα όμως απλά το παλικάρι που άνοιξε το post ενώ είναι 100% σίγουρος ότι γουστάρει και τελικά θα αγοράσει το adv βάζει το αστείο κατ εμέ δίλημμα, το απλό ή το κτήνος.

Και τελικά θα κάνει το λάθος που κάνει σχεδόν το 90% των κατόχων adv, να αγοράσει κάτι που ΔΕΝ χρειάζεται και ΔΕΝ πρόκειται να εκμεταλευτεί πλήρως.

Οταν προσωπικά το αγόρασα δεν μπήκα στη διαδικασία να ρωτάω στο forum για κάτι που το ήθελα και τελικά το αγόρασα. Εμένα μου φαινόταν κάπως αυτό. Το κατα πόσο το χρειαζόμουν το ξέρω μόνο εγώ.

Πάντως το μοναδικό που ξέρω είναι ότι μόνο 2 φορές έκανα την μ@λ@κία και μπηκα στο κέντρο της Αθήνας και το μηχανάκι άναψε. Ακόμα και στα Γιάννενα ελάχιστοι ξέρουν ότι το έχω καθώς δεν κυκλοφορώ με αυτό στην πόλη αλλά με το σκούτερ. Και μάλιστα την παρασκευή που ήμουν πειραιά με τον trooper και πίναμε καφέ και είχα κάνει το λάθος να περάσω με το adv από το κέντρο του έλεγα πόσα όμοια είδα να αγκωμαχούν να τα κουμαντάρουν ανάμεσα στα αμάξια.

+40 περίπου κιλά δεν είναι και λίγο αν κινείται κάποιος στο κέντρο μία οποιαδήποτε πόλης
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. KTM 990 Adventure VS R1200GS Adventure
    από Spike στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 79
    Τελευταίο μήνυμα: 25/06/2009, 23:18
  2. Απαντήσεις: 40
    Τελευταίο μήνυμα: 01/05/2006, 14:37
  3. r1200gs adventure
    από christos34 στο forum BMW
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 01/04/2005, 07:59
  4. Adventure R1200GS γνωριζει κανεις???
    από oxygen στο forum Νέα
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2004, 10:35