Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 60

Θέμα: ηλίθιος και η παν ηλίθια ελληνική κοινωνία!

Εισπνοή.... εκπνοή....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Antwnis
    Οι μαμημένες οι τύπισσες ερχόντουσαν το πρωί κρατώντας από ένα κύπελο starbucks στο χέρι που είχαν πληρώσει 4? και πολλές φορές καθυστερούσαν λέγοντας ότι έιχε πολυ κόσμο στην ουρά!
    Δεν φτιάχνει το πράμα λέμε, δεν φτιάχνει με τίποτα, trust me!
    χαχαχαχα καλά αυτό είναι η κουλαμάρα των γυναικών... τα έχω ζήσει κι εγώ όταν δούλευα Βουπου. το πρωί καφέ από τα σταρμπακς (με 8.500 θερμίδες η γουλιά) και όλη την υπόλοιπη μέρα κάνανε δίαιτα. :rotflmao: :rotflmao:

(και να πεις ότι πίνοντε αυτές οι υπέργλυκες μαλακίες....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από LiakosVstrom
    χαχαχαχα καλά αυτό είναι η κουλαμάρα των γυναικών... τα έχω ζήσει κι εγώ όταν δούλευα Βουπου. το πρωί καφέ από τα σταρμπακς (με 8.500 θερμίδες η γουλιά) και όλη την υπόλοιπη μέρα κάνανε δίαιτα. :rotflmao: :rotflmao:

(και να πεις ότι πίνοντε αυτές οι υπέργλυκες μαλακίες....)
    δεν ειναι θεμα γυναικων φιλε.... !!!!

μιζέρια λέγετε.......!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από jimmis5
    LARISEOS χωρις να διαφωνω για το κοστος που μπορει να πληρωνεις το μηνα ή το χρονο απλα να ξερεις οτι ειναι ζητουμενο ακομα και αυτο για να γυρισει το χρημα και να ερθει καισ την δικη σου τσεπη,ακομα και αυτοι που εκλεψαν και πηγαν και εφτιαξαν βιλες κοτερα κτλ καποιοι αλλοι πληρωθηκαν γι αυτα και γυριζε το χρημα.Το θεμα τωρα ειναι οτι ΔΕΝ υπαρχει χρημα και εκεινο το λιγο που υπηρχε εχει ΠΕΤΑΞΕΙ σε αλλες πολιτειες
    τσακο μια γιατι ακριβηναν και αυτες

φιλε...το χρήμα κ φυσικά πρεπει να γυρίζει,,,,και το ειπα δεν πρεπει να γίνουμε τωρα οι πιο extrem τσιγκούνηδες απλα πρεπει να καταλάβουμε και να μειώσουμε τα πάγια έξοδα!!!

-τσιγάρα
    -καφέδες
    -ποτά
    -συμβόλαια κινητής τηλ
    -σουπερ μαρκετ........(ας ψαχτουμε λιγο σε πιο φτηνά και να μην νομίζουμε οτι μονο τα ακριβά ειναι τα καλύτερα)
    -εννοικιο

ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΉΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS

ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΝΕΡΓΉΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΠΈΣΟΥΝ ΟΙ ΤΙΜΕΣ!

Aν εχω καταλαβει σωστα πιστευεις οτι ενας πολιτης που σκεφτεται προσεχτικα τις
    οικονομικες του επιλογες (από τον καφε μεχρι τον οικιακο εξοπλισμο ή και το δανειο )

θα ειναι πιο εξυπνος σε οποιες πολιτικες λιτοτητας του πασαρουνε και φυσικα πολυ πιο αντιδραστικος, συμμμετεχοντας στα κοινα ειτε αυτο λεγεται εκλογες ειτε κινητοποιησεις για το ΔΝΤ.
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

ti ta 8elete ta kafe re ftiakste ena seiker kafe ke araxte opou goustarete paralia platia vouno
    ti arazete sta kafe na poulisete mouri?
    afou den to fisate..:rotflmao: :rotflmao:

psari xoris doloma pate na piasete?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Εισπνοή.... εκπνοή....
    δεν ειναι θεμα γυναικων φιλε.... !!!!

μιζέρια λέγετε.......!
    μιζέρια είναι το να κάθεσαι σπίτι σου και να μην κάνεις τίποτα.
    να μην χαίρεσαι τη ζωή σου. αυτό με τα σταρμπακς είναι η μαλακία των γυναικών-πιτσιρικάδων-gay (δεν έχω κάτι με τους τελευταίους, μακριά από τον κώλο μας μόνο).

στην Αθήνα ο καφές στις τοπικές καγκουροπλατείες είναι πιο ακριβός από Κωλωνάκι πλέον. για πέρνα μια βόλτα από Πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό.... όπου σε κάθε αύξηση της τιμής για δώρο Πάσχα, Χριστουγέννων ξεχνάνε να την ξανακατεβάσουν τα λαμόγια. Οι καφετέριες όμως είναι πήχτρα στους καγκούρηδες που πάνε για να κάνουν μόστρα τα SS τους και τις αγκράπες στα τουδουμου τους. 4,20 ο καφές... και είναι και καραμάπα. νερομπούλι.

τα ποτά έχει αρχίσει ο κόσμος και τα μειώνει. πριν καιρό είχα πάει Villa Mercedes με τη κοπέλα μου (είχε αρχίσει η κρίση). όλοι ήταν με 1 ποτό. οι μπαρμεν-γούμεν καθόντουσαν με σταυρωμένα χέρια και κοίταζαν τις χορεύτριες μη έχοντας δουλειά. το ίδιο μου έλεγε και ένας φίλος που δούλευε νύχτα. πεσμένα τα πράγματα.

τσιγάρο-καφέ-κινητό όμως ο έλληνας δεν τα μειώνει.
    και πως να τα μειώσει όταν για πολλούς ο καφές είναι διασκέδαση. όταν μιλάνε άπειρες ώρες στο κινητό πηγμένοι στην κίνηση και μπαίνουν στο facebook από το κινητό τους. το τσιγάρο έτσι κι αλλιώς είναι ναρκωτικό.

Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Aν εχω καταλαβει σωστα πιστευεις οτι ενας πολιτης που σκεφτεται προσεχτικα τις
    οικονομικες του επιλογες (από τον καφε μεχρι τον οικιακο εξοπλισμο ή και το δανειο )

θα ειναι πιο εξυπνος σε οποιες πολιτικες λιτοτητας του πασαρουνε και φυσικα πολυ πιο αντιδραστικος, συμμμετεχοντας στα κοινα ειτε αυτο λεγεται εκλογες ειτε κινητοποιησεις για το ΔΝΤ.
    ετσι θέλω να πιστεύω φίλε......

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    και εγω το πιστευω.

Οι πραξεις και η εξυπναδα στις προσωπικες μας επιλογες σιγουρα καθοριζουν αν ειμαστε

σωστοι ενεργοι πολιτες και οχι προβατα
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    ετσι θέλω να πιστεύω φίλε......
    έτσι....

το θέμα είναι ότι πχ. εγώ πάντα ήμουνα σφιχτός από το σπίτι μου γιατί δεν περισσεύανε για φαστ φουντ και καφέ γκλάμουρ...πήρα μικρό αυτοκινητάκι 1400 , πήρα 10ετίας μηχανή,δεν πληρώνω κινητό, δεν έχω σταθερό, λυπάμαι τα 8-9 ευρώ στο people και δεν πάω,δουλεύω 70 ώρες την εβδομάδα,σάββατα και ενίοτε κυριακές, μετακόμισα από λάρισα αθήνα για δουλειά(βέβαια γύρισα), σπούδαζα με 80.000 δρχ το μήνα το 1999, ΤΙ ΦΤΑΙΩ ΤΩΡΑ ΡΕ Π@ΥΣΤΗ ΜΟΥ ??? τί φταίω να πληρώνω 41% κρατήσεις στο μισθό, να μην παίρνω δώρο, τί φταίει ο οδηγός-χειριστής πατέρας μου που πλήρωνε ΙΚΑ 37 χρόνια και επειδή παίρνει 1600 σύνταξη να του κόψουν 300 ευρώ ??????

μία είναι η απάντηση ->>> ΜΠΟΥΡΔ@ΛΟ

σσ.ακόμα μετανιώνω που δεν έφυγα σουηδία στα 25μου αντί να πάω αθήνα.....αλλά είναι κακό να θες να γυρίσεις στον τόπο σου ?
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
    [...].....αλλά είναι κακό να θες να γυρίσεις στον τόπο σου ?
    αν αυτός ο τόπος ειναι η Ελλάδα, ναι
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Γυρίστε όλοι στην επαρχία Το avatar του/της glargkatzis
    και φτάνουμε στο σημείο πλέον να χαιρόμαστε και να θεωρούμαστε τυχεροί που έχουμε δουλειά, κανένας δεν ρωτά τί απαιτήσεις εχει , πόσα παίρνεις κτλ κτλ.....το αυτονόητο έγινε προνόμιο....
    Vstrom 650
    PieceLand,Larissa

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Χρυσή τομή που λέμε δεν υπάρχει;

Σαφώς και οι περισσότεροι ξοδεύουν περισσότερα απο όσα βγάζουν.. και το μυαλό δεν κόβει.

Απο την άλλη όμως... ρε γμτ... δουλεύεις σαν το σκύλο απο την αυγή μέχρι την δύση (μπορεί και μέχρι την επόμενη αυγή) και να σκέφτεσαι πως θα μειώσεις δαπάνες σε βασικά πράγματα; (γάμησε τον τον καφέ... εδώ μιλάμε για βασικά πράγματα διατροφής και ένδυσης).

Δεν μιλώ για έξυπνες αγορές και έρευνα τιμών... μιλώ οτι πραγματικά σκέφτεται να δώσει 40 ευρώ ας πούμε σε κάτι που του αρέσει και τον εξυπηρετεί (οτι και αν είναι αυτό)... και θα δώσει 25 μόνο και μόνο για κάτι ώς ημί-μετρο με μόνο σκεπτικό την τιμή.

Γιατί;... γιατί κάποιοι έκλεψαν... λεηλάτησαν καλύτερα και τώρα καλείται ο πολιτης να συμμετέχει στην αποπληρωμή των λεηλατημένων. Σύμφωνοι οτι και αυτός δεν είναι αμέτοχος ευθυνών και έχει και αυτός χρέος. Όμως σίγουρα οχι σε τέτοιο βαθμό που να καλείται να γίνει ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΤΗΣ των σπασμένων.

Όσον αφορά τις τιμές...

Όσο αγοράζουμε απο μαγαζιά και φίρμες που χρεώνουν τρίδιπλα σε προϊόντα που ακριβώς τα ίδια πωλούνται στο εξωτερικό σε υποδιπλάσιες τιμές... καλά να πάθουμε.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

καλα μην νομηζεις πως στο εξωτερικό ειναι τΑ πραγματα γαματα.........επισης πολυ πήγανε σουηδια κ γυρίζανε σφαίρα ελλαδα.............

γιοργω παμε μια αστροφεγγια το βραδάκι??? να πνίξουμε τα φαρμάκια? και να πιουμε κανα κρασακι???

να φαμε κ λιγο κοτοπουλάκι???

Καμια σχεση δεν εχει με την κριση το ποσα και πως ξοδευει ο καθενας, το αντιθετο θα ελεγα.

Το συγκεκριμενο νημα βεβαια εχει σχεση με οσους παραπονιουνται οτι δεν τους φτανουν τα λεφτα αλλα καθε μερα δινουν 2 ευρω μινιμουμ για τον καφε στη δουλεια(αμα πινουν πανω απο 1 καφε ακομα καλυτερα) και επεκτεινεται σε πολλες αλλες πτυχες της ζωης (πχ οταν θελω να δω μπαλα στο νοβα, θα παω στο καφενειο της γειτονιας που ειναι τελειο για αυτο που θελω και θα πληρωσω τον καφε 1,5 αντε 2 αμα ειναι σπεσιαλ. Δεν θα παω στο τρεντυ καφε να δωσω τα υπερδιπλασια) κτλπ κτλπ

Αρχικά δημιουργήθηκε από ego_o_idios
    ti ta 8elete ta kafe re ftiakste ena seiker kafe ke araxte opou goustarete paralia platia vouno
    ti arazete sta kafe na poulisete mouri?
    afou den to fisate..:rotflmao: :rotflmao:

psari xoris doloma pate na piasete?:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

:rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Η εκπαίδευση και η κοινωνία στην Φιλλανδία
    από Nikoskazer2000 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 62
    Τελευταίο μήνυμα: 12/12/2011, 02:51
  2. Υπάκουη, όχι όμως και ... ηλίθια
    από sergiosm στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/10/2009, 18:50
  3. Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 26/11/2004, 22:42
  4. Προς admins, moderatores και όποιος άλλος...
    από TManiac στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 08:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF