Ειπα και γω η Μοτοε ξεκιναει δραση...![]()
police η νεκροκεφαλα τι σημαινει ?
Ξεθαμα?![]()
Ειπα και γω η Μοτοε ξεκιναει δραση...![]()
Ξεθαμα?![]()
PIRATES m8.......& όχι Police παρακαλώ....(πολύσέξυ..Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ξεθαμα?![]()
)
Αρχικά δημιουργήθηκε από POLICE6
όχι Police παρακαλώ....(πολύσέξυ..)
![]()
Κατ αρχήν να θυμίσω ότι η ΜΟΤΟΕ κάποτε πήγε στο υπουργείο και παρέδωσε μια σελίδα «θέσεις» μέσα από τις οποίες ζητούσε το ΚΤΕΟ.
(αυτό για να μη ξεχνιόμαστε)
Εγώ θεωρώ ότι οι άνθρωποι της ΜΟΤΟΕ είναι πέρα βρέχει (το λιγότερο) και δεν έχω σκοπό να ξαναπάω σε καμιά πανελλήνια.
Δεν έχω σκοπό επίσης να πληρώσω ΟΥΤΕ το ΚΤΕΟ (όπως δεν πληρώνω πολλά άλλα πράγματα) και στα παπάκια μου.
Όλα αυτά που γράφουν για φτηνά ΚΤΕΟ και σημεία ελέγχου είναι απλά σε συνάρτηση με το ότι είναι πέρα βρέχει.
Όλοι ξέρουν πως απλά ανοίγοντας μια ΧΕ μπορείς να περάσεις ΚΤΕΟ οποιοδήποτε όχημα.
Υγ
Θα σας παρακαλέσω όμως θερμά για ένα πράγμα.
ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗΤΕ ΠΛΕΩΝ !
Μιλάτε για τη πάρτη σας !
![]()
μας φαγανε οι λεσχες κ οι αγαμητοι προεδροι στη ψωροκοστενα.βλαχοροκαδες.εγωιστες ξερολες κ φαταουλ.πεταμενους στο welcome μας εχουνε.κ αλλα πολλα παρα πολλα!ημουνα νιος κ γερασα.
γεροξεκουτης
κατι ξεχασεςΑρχικά δημιουργήθηκε από POLICE6
..ξεσκούφωτος???![]()
Πωλείται Ποδηλατο commencal supernormal 2 29"
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=153604
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
κατι ξεχασες
τι?τι?Αρχικά δημιουργήθηκε από 7gibernau
κατι ξεχασες:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από POLICE6
PIRATES m8.......& όχι Police παρακαλώ....(πολύσέξυ..)
![]()
![]()
![]()
![]()
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.
+650Αρχικά δημιουργήθηκε από MG-KTiNoS
![]()
Κατ αρχήν να θυμίσω ότι η ΜΟΤΟΕ κάποτε πήγε στο υπουργείο και παρέδωσε μια σελίδα «θέσεις» μέσα από τις οποίες ζητούσε το ΚΤΕΟ.
(αυτό για να μη ξεχνιόμαστε)
Εγώ θεωρώ ότι οι άνθρωποι της ΜΟΤΟΕ είναι πέρα βρέχει (το λιγότερο) και δεν έχω σκοπό να ξαναπάω σε καμιά πανελλήνια.
Δεν έχω σκοπό επίσης να πληρώσω ΟΥΤΕ το ΚΤΕΟ (όπως δεν πληρώνω πολλά άλλα πράγματα) και στα παπάκια μου.
Όλα αυτά που γράφουν για φτηνά ΚΤΕΟ και σημεία ελέγχου είναι απλά σε συνάρτηση με το ότι είναι πέρα βρέχει.
Όλοι ξέρουν πως απλά ανοίγοντας μια ΧΕ μπορείς να περάσεις ΚΤΕΟ οποιοδήποτε όχημα.
Υγ
Θα σας παρακαλέσω όμως θερμά για ένα πράγμα.
ΜΗΝ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΟΠΗΤΕ ΠΛΕΩΝ !
Μιλάτε για τη πάρτη σας !
![]()
Μόνο απαξίωση για αυτο το έκτρωμα που λέγεται ΜΟΤΟΕ λαμόγια και παρτάκι δες ......δέν φτάνει που φάγανε λεφτά πήγαν και τήν ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ στα τάρταρα ......ΜΟ απο το τίτλο πρέπει να το βγάλουν......δέν είναι ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΙΣΤΕΣ
Ηξερα πώς απάνω στη γή όσο ζούμε αυτό δέν είναι το λιμάνι όπου αράζεις είναι το λιμάνι απ'όπου ξεκινάς, ξανοίγεσαι σέ άγρια τρικυμισμένη θάλασσα και μάχεσαι ολοζωής ν'αράξεις