Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 99

Θέμα: τι μελλον εχω εγω??

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    στ αρματα στ αρματα:rotflmao:

το χειροτερο ειναι οτι μερικοι δεν εχετε καταλαβει

πως ακομα και τωρα, αυτην την υστατη στιγμη απο τα @@ του παπανδρεου και του καραμανλη κρεμομαστε

και αυριο να γινουν εκλογες ενας απο τους δυο θα βγει..

και θα μου πειτε,

-τετοιους καιρους τι αλλο να βγαλεις ρε ακατανομαστε?

και θα σου απαντησω εγω,

παντα υπαρχει μια δικαιολογια για να βγαλεις αυτα τα λαμογια,
    μια οι δυσκολιες
    μια οι ευμαρια και τα ρουσφετια
    ..

αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Παιδιά να σας πω κάτι, χωρίς όμως να το πάρετε στραβά.

Προσωπικά στα @@ μου η Ελλάδα, και η Κρήτη και όλα. Επειδή τα έκαναν πουτάνα οι σημερινοί μεσήλικες, που είναι οι ίδιοι που θέλουν να μας βγάλουν από τα σκατά, που είναι οι ίδιοι που έχουν βολευτεί & το πίνω εγώ 28 χρονών και όλοι η γενιά μου και οι επόμενες, δε θα κάτσω εγώ να φάω τα σκ@τ@ τους.

Όπου Γης και πατρίς φίλοι μου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sfigas
    και οπως ειπε ο ζευκας!!
    το πουλο ελληνες
    ziste tin kathe strofi..tin kathe euthia,,,

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    στ αρματα στ αρματα:rotflmao:

το χειροτερο ειναι οτι μερικοι δεν εχετε καταλαβει

πως ακομα και τωρα, αυτην την υστατη στιγμη απο τα @@ του παπανδρεου και του καραμανλη κρεμομαστε

και αυριο να γινουν εκλογες ενας απο τους δυο θα βγει..

και θα μου πειτε,

-τετοιους καιρους τι αλλο να βγαλεις ρε ακατανομαστε?

και θα σου απαντησω εγω,

παντα υπαρχει μια δικαιολογια για να βγαλεις αυτα τα λαμογια,
    μια οι δυσκολιες
    μια οι ευμαρια και τα ρουσφετια
    ..

αποτελεσμα ΜΗΔΕΝ

Κάνεις το κλασικό λάθος.
    Δεν υπάρχουμε εμείς και οι άλλοι. Οι πολίτες φταίνε διαχρονικά & μόνον αυτοί.
    Τους εκάστοτε πολιτικούς, οι πολίτες τους διαμορφώνουν.

Υπάρχουμε μόνο εμείς & φταίμε μόνο εμείς για όλα.

Λεωφορειολωριδάκιας
    Τι λες τώρα στο παλίκαρο;
    να φύγει ή οχι;

Να φύγεις γιατί αξίζει να κυνηγήσεις αυτό που γουστάρεις και να τα έχεις καλά με την πάρτη σου. Θα το σέφτεσαι μετά απο χρόνια και θα λες γιατί δεν την έκανα σε καθε φάση που θα σε ξενερώνει η Ελλάς.

Να μη φύγεις για να μείνεις και να σπρώξεις. Χρείαζεται κόσμος με οργή για να αλλάξει κάτι και εννοείται οτι δεν εννοώ καφρίλες.

Να τσαμπουκαλευτουμε με όλα αυτά και να το ξεπεράσουμε. Ξέρουμε πλέον τι έγινε και γιατί τον ήπιαμε. Να οργανωθουμε σαν κοινωνία, νέοι ανθρωποι είμαστε. Ένα μπουκοτάζ μιάς εβδομάδας απο καταναλωτικούς συλλόγους στην Ιταλία έριξε την τιμή στα μακαρόνια. Να καλυτερέψουμε σαν κοινωνία ρε γαμωτο αυτο είναι το σημαντικό να τους δείξουμε οτι τα έχουμε πάρει.

Ας κάνουμε κάτι για τα πιτσιρίκια μας. Και όσοι δεν έχετε θα έρθουν..

Έχω φρικάρει πολύ, αλλά οχι τελείως. Σορυ αν κούρασα.:smilea:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της hidefnick
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    κινητρα η γεωργια? αμφιβαλω. ποια κινητρα? το λαδι η το κρασι? απο κρητη ειμαι. οι γονεις μου σε χωριο γεννηθηκαν εγω εκει μεγαλωσα. ειδα τον εξευτελισμο της σταφιδας απο πρωτο χερι. ειδα την ξεφτιλα να σ αγοραζουν ενα κιλο σταφυλι για κρασι 30 λεπτα. ειδα την ξεφτιλα το λαδια να πεφτει ενα ευρο οσο το νερο. ειδα την ξεφτιλα να προσπαθεις να δημιουργησεις οικολογικα προιοντα με αποτελεσμα αν δεν εχεις να τα σπρωξεις καπου να χανεις τα παντα. ειδα την ξεφτιλα ο παραγωγος να παιρνει τα αρχι. οσο κα να προσπαθει.. μην με ρωτας λοιπον γιατι δεν στραφηκα στην γεωργια.. οχι γιατι δεν μου αρεσει.. αλλα γιατι πλεον την εχουν εκμηδενισει δημιουργοντας συνθηκες εντελως αρνητικες για οποιον παει να κανει κατι..
    οσο αναφορα την ψυχολογια το οτι ειναι πεθαμενη μαλλον δεν εισαι καλα πληροφορημενος.. η ψυχολογια ανθει απλα και μονο γιατι ο συγχρονος τροπος ζωης την κανει αναγκαια οχι μονο για τον καθημερινο ανθρωπο αλλα και για τον ανθρωπο του μελλοντος.
    χωρις παρεξηγηση ε?
    Τωρα βέβαια, πως ανθεί η βιολογική γεωργία στην άλλη χώρα της λαμογιάς, την Ιταλία, και πως αρνούνται να δουν οι περισσότεροι έλληνες παραγωγοί ΕΛΛΗΝΙΚΑ παραδείγματα συνεταιρισμών κλπ που πάνε πραγματικά καλά, δεν θες να το αναλύσουμε εδώ. Ούτε το γεγονός ότι έξω από κάθε χωριό έχει και 1-2 κωλάδικα που δουλεύουν 24/7.

Το θέμα είναι ότι αν θες να δουλέψεις θα δουλέψεις. Ισως δίπλα σε αλβανούς και πολωνούς να σπας χαρμάνι σε καμία επέκταση του μετρό (οι οικοδομή μάλλον πέθανε επιτέλους) ίσως κάπου αλλού. Αν πραγματικά πεινάσεις σίγουρα θα το κάνεις. Αν θες να κάθεσε να συζητάς τι ωραία που είναι στην Αγγλία, περίμενε 4-5 μήνες και να δεις που θα πάει η "κρίση" φεύγωντας απο εδώ.

Γιατί ωραία η θεωρία ότι εκτός ευρώ είμασταν καλύτερα, αλλά να δώ τι θα τρώγαμε αν αναγκαζόμασταν σε μια υποτίμηση της δραχμής 30-40-50% Και ευτυχώς ή δυστυχώς, όσοι έμειναν απ' έξω από το ευρώ είναι τόσο ευάλωτοι αυτή τη στιγμή που δεν τολμάνε ούτε να το σκεφτούν. Αλήθεια, τι ποσοστό ανεργίας έχει η Αγγλία? Η μήπως να τα δώσουμε όλα στους κινέζους μπας και σωθούμε (Volvo)

@mike (αν και το να φύγω δεν το σκέφτομαι πια εδώ και χρόννια)
    "Growing old is inevitable. Growing up is optional"...

Λεωφορειολωριδάκιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Στο τέλος θα σκεφτόμαστε και τη "γυναίκα" Γιώργη.. αλλά και πάλι θα βρουν να μας χτυπήσουν με φόρο στη μ@λακία..

Βλέπω τον κόσμο γύρω μου κι απογοητεύεται μέρα με τη μέρα όλο και πιο πολύ αλλά μέχρι στιγμής αντιστέκομαι, για να δούμε..
    @makis206

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Μου φανηκε πως ακουσα οτι η βενζινη θα ξανα αυξηθει.
    Για ενημερωστε με
    I find your lack of faith disturbing.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sfigas
    κινητρα η γεωργια? αμφιβαλω. ποια κινητρα? το λαδι η το κρασι? απο κρητη ειμαι. οι γονεις μου σε χωριο γεννηθηκαν εγω εκει μεγαλωσα. ειδα τον εξευτελισμο της σταφιδας απο πρωτο χερι. ειδα την ξεφτιλα να σ αγοραζουν ενα κιλο σταφυλι για κρασι 30 λεπτα. ειδα την ξεφτιλα το λαδια να πεφτει ενα ευρο οσο το νερο. ειδα την ξεφτιλα να προσπαθεις να δημιουργησεις οικολογικα προιοντα με αποτελεσμα αν δεν εχεις να τα σπρωξεις καπου να χανεις τα παντα. ειδα την ξεφτιλα ο παραγωγος να παιρνει τα αρχι. οσο κα να προσπαθει.. μην με ρωτας λοιπον γιατι δεν στραφηκα στην γεωργια.. οχι γιατι δεν μου αρεσει.. αλλα γιατι πλεον την εχουν εκμηδενισει δημιουργοντας συνθηκες εντελως αρνητικες για οποιον παει να κανει κατι..
    οσο αναφορα την ψυχολογια το οτι ειναι πεθαμενη μαλλον δεν εισαι καλα πληροφορημενος.. η ψυχολογια ανθει απλα και μονο γιατι ο συγχρονος τροπος ζωης την κανει αναγκαια οχι μονο για τον καθημερινο ανθρωπο αλλα και για τον ανθρωπο του μελλοντος.
    χωρις παρεξηγηση ε?

Φίλε μου sfiga, είμαι από Κρήτη και ζω εδώ. Μαζεύω ελιές, σταφύλια, βάζω κήπο και όλα τα κλασικά που ξέρεις.
    Για αυτά που περιγράφεις φταίνε οι ίδιοι οι αγρότες και κανείς άλλος.
    Τις επιδοτήσεις αντι να τις επενδύσουν τις έκαναν 4χ4 και πουτάνες. Οι βοσκοί είναι η μεγαλύτερη πληγή του νησιού. Οι συνετεριστικές ενώσεις φαλήρισαν και πέθαναν γιατί όλοι θέλαν να φάνε φράγκα και να καβατζωθούν.

Όλοι ξέρουν μόνο να κράζουν και να πουλάνε τσαμπουκά. Κανείς δε διαβάζει, προσπαθεί, επενδύει...

& στη τελική, καλά να πάθουν! Τόσο καιρό έξυναν τα @@ τους και έβγαζαν 30 000 το χρόνο..
    Τώρα θα πληρώσουν...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Gia
    Να μη φύγεις για να μείνεις και να σπρώξεις. Χρείαζεται κόσμος με οργή για να αλλάξει κάτι και εννοείται οτι δεν εννοώ καφρίλες.
    +1
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sephiroth5
    Μου φανηκε πως ακουσα οτι η βενζινη θα ξανα αυξηθει.
    Για ενημερωστε με
    Όλοι οι έμμεσοι φόροι θα αυξηθούν, δηλαδή, τσιγάρα, βενζίνη, ποτά..

Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Τις επιδοτήσεις αντι να τις επενδύσουν τις έκαναν 4χ4 και πουτάνες.
    Και κουμάρι! Και κουμάρι!
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Κάνεις το κλασικό λάθος.
    Δεν υπάρχουμε εμείς και οι άλλοι. Οι πολίτες φταίνε διαχρονικά & μόνον αυτοί.
    Τους εκάστοτε πολιτικούς, οι πολίτες τους διαμορφώνουν.

Υπάρχουμε μόνο εμείς & φταίμε μόνο εμείς για όλα.
    αυτο που λες μαικ ισχυει σε καποια αλλη χωρα

στην ελλαδα υπαρχει ενα ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ το οποιο χτιζετε 30 χρονια τωρα

και δεν αλλαζει ευκολα..

αμφιβαλεις οτι τους ιδιους θα βγαζουμε για πολλα χρονια ακομα?

το κατεστημενο που ανεφερα, εχει φτασει σε ενα σημειο ο πολιτης να ειναι απροστατευτος απο αυτους τους εγκληματιες
    που ακομα και σημερα, μετα απο ολα αυτα που εχουν γινει

βγαινει ο ενας υπουργος και λεει κατι, και το ιδιο βραδυ αλλος υπουργος λεει το εντελως αντιθετο

η κοροιδια σε απλησιαστο βαθμο..

ο κοσμος ειναι ανυμπορος να κανει οτιδηποτε γιατι αυτα τα καθικια εχουν φροντιστει να ειναι προστατευμενα, και απλησιαστα
    πως?
    με τα ΜΜΕ, με συνδικατα, οργανισμους, ακομα και τις νεολαιες τους..

υ.γ. να συμπληρωσω λοιπον, προφανως φταινε οι πολιτες
    αυτοι φταινει που υπαρχουν αυτοι και εμεις, εγω ετσι θεωρω οτι ειναι ετσι η κατασταση
    και αυτο ειναι που πρεπει να σταματησει πρωτο..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ο κοσμος ειναι ανυμπορος να κανει οτιδηποτε γιατι αυτα τα καθικια εχουν φροντιστει να ειναι προστατευμενα, και απλησιαστα
    πως?
    με τα ΜΜΕ, με συνδικατα, οργανισμους, ακομα και τις νεολαιες τους..

Κάτσε, με αγχώνεις τώρα!
    Βρε δε συμφωνήσαμε ότι το μπαμ θα γίνει κάποια στιγμή; Γιάντα με ξενερώνεις εδά;

Saiyan Το avatar του/της Sephiroth5
    Όλοι οι έμμεσοι φόροι θα αυξηθούν, δηλαδή, τσιγάρα, βενζίνη, ποτά..

ποοοοοοοοοοο
    Δεν το πιστευω.
    Μια απολαυση ειχα να πηγαινω καμια βολτα που κ που αλλα @@ βολτες απο δω κ περα.
    Α ρε καλες εποχες που ερχοντε.
    Σε κανα 2 χρονια θα την φτασουν 2 ευρω/λιτρο κ θα πηγαινουμε σαν την προεδραρα μας με το κανο η με το ποδηλατο.
    Δεν βαζετε ο καθενας απο 30,000 να ξεχρεωσετε?
    Φθηνοτερα θα σας ερθει.
    I find your lack of faith disturbing.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τι θα εχω σε 2 μηνες ???
    από EKEINOS στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 32
    Τελευταίο μήνυμα: 22/10/2007, 13:38
  2. Gixxxerpap κοίτα τί σου έχω...
    από project.breeze στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 24/03/2007, 10:27
  3. Τι τις ήθελα εγώ σήμερα τις καλημέρες;
    από Respect στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 03/02/2007, 17:09
  4. αν τις τρωγατε, τι θα κανατε? εγω τις εφαγα παντως
    από konnos01 στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 52
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2006, 23:24
  5. Τι σας εχω εγώ
    από SpyrosTDM στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 01/03/2005, 17:19

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα