εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ανάκτηση τού ηθικού σου, μιάς που γλύτωσες πολύ χειρότερα![]()
εύχομαι ταχεία ανάρρωση και ανάκτηση τού ηθικού σου, μιάς που γλύτωσες πολύ χειρότερα![]()
Περαστικα...σιδερενιος..και γρηγορα...
![]()
![]()
φιλε θα ταλαιπωρηθεις για καποιο καιρο,
αλλα να σκεφτεσαι απο τι γλιτωσες, και οτι εισαι πολυ τυχερος μεσα στην ατυχια σου
γρηγορη αναρωση και ποτε ξανα!![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
τι άλλο.. περαστικά.. εύχομαι τις σκατοώρες αυτές να έχεις τουλάχιστον για συντροφιά δικούς σου ανθρώπους και να περάσει ο καιρός γρήγορα για να ξανακαβαλήσεις..
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
Είναι ιδέα μου ή προ καλοκαιριού έχουμε βγει πάρα πολλοί off???
Κάθε μέρα βλέπω και 2-3 άτομα με σπασμένα πόδια.
Ξεχάσαμε να οδηγούμε λόγο χειμώνα ή απλά οι δρόμοι έχουν παραγίνει επικίνδυνοι???
Χθες πέσανε και 2 φίλοι μου την ώρα που ερχόντουσαν να με δούνε με 2 διαφορετικές μηχανές και τρέχαμε πάλι στα νοσοκομεία.Απολογισμός, από ένα πόδι σπασμένο έκαστος.Τους μάζεψε ένα αυτοκίνητο στο φανάρι.
Περαστικά φίλε μου και εύχομαι όλα καλά και υπομονή
Περαστικα, καλη υπομονη... Μακαρι ποτε ξανα..![]()
Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
Marie Curie
Περαστικά φίλε μου, γρήγορη ανάρρωση εύχομαι, και πάλι δυνατός να ξανακαβαλήσεις το θεριό σου... δυστυχώς η υπομονή είναι το μόνο που μπορείς να κάνεις σε τέτοιες περιπτώσεις...
Κοίτα να θεραπευτείς καλά, και μην ακούω ηλικίες και τούμπανα...
Δεν μας πήραν και τα χρόνια...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Κουραγιο και δυναμη ευχομαι.
Περαστικα και σιδερενιος !!!
![]()
περαστικα και υπομονη...
frankly my dear, i dont give a damn...
Περαστικά και γρήγορα σιδερενιος φίλε μου
![]()
The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.
ουχ...ζορι...φιλε περαστικα !!!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
ΥΠΟΜΟΝΗ...........ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
Εύχομαι γρήγορη άνάρρωση,ή ύγεία είναι πρώτα άπ'όλα........τά ύπόλοιπα γάμισε τα....
Σιδερένιος.........