Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 96

Θέμα: Ο Schwantz O Capirossi O Bautista Kai O ΔΔ!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    νομισα οτι ηθελες κατι να εξηγησω, και γι αυτο εβαλες το εμοτικον
    μπα δεν χρειαζεται...
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    μπα δεν χρειαζεται...
    οκ

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
    οκ

oK?

What ok?

You BETA believe...

Χωρίς να έχω άποψη για τα παραπάνω (ή να έχω διαφορετική για τον ΔΔ), μου φαίνεται αδιανόητο να απογοητεύομαι που συνάντησα τον Schwantz αντί του - πραγματικά συμπαθέστατου- Capirossi.

Ίσως να φταίνε τα παιδικά μου βιώματα γμτ.

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Χωρίς να έχω άποψη για τα παραπάνω (ή να έχω διαφορετική για τον ΔΔ), μου φαίνεται αδιανόητο να απογοητεύομαι που συνάντησα τον Schwantz αντί του - πραγματικά συμπαθέστατου- Capirossi.

Ίσως να φταίνε τα παιδικά μου βιώματα γμτ.
    Φυσικα και δεν πρεπει να απογοητευται καποιος που συναντησε τον Μεγαλο KEVIN!!
    αν ομως τον εχει ξανασυναντησει???
    και τωρα πηγε για τους αλλους δυο?? (Capirossi-Bautista)

εε, νομιζω εχει δικαιωμα!!.........να απογοητευτει!!

και τελικα ξερεις δεν ειναι η απογοητευσει για τον ποιον συναντησε!! η οχι καποιος
    αλλα η ολη "πλανη!!" που παιχτηκε!! εις βαρος του!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

Λαβωμένο μέλος Το avatar του/της Tigas
    οι προσκλήσεις πάντως όπως ανακοίνωσε ο Διατσίδης εκείνη την βραδυά ισχύουν κανονικά για το MotoGp Party που θα γίνει το Σεπτέμβριο.

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Hθελα να ξερα ρε μαγκες αυτον που τοσο ευκολα βριζετε αν δεν υπηρχε, το kevin θα τον ειχατε δει μονο απο φωτογραφιες και μοτο GP αυτη τη στιγμη δεν θα βλεπατε

Υ.Γ. Αλλα ετσι ειμαστε ολοι εμεις οι Ελληνες μην κανει κανεις κατι, γιατι ολοι οι αλλοι ποτε δεν θα ειναι ευχαριστημενοι
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Hθελα να ξερα ρε μαγκες αυτον που τοσο ευκολα βριζετε αν δεν υπηρχε, το kevin θα τον ειχατε δει μονο απο φωτογραφιες και μοτο GP αυτη τη στιγμη δεν θα βλεπατε

Υ.Γ. Αλλα ετσι ειμαστε ολοι εμεις οι Ελληνες μην κανει κανεις κατι, γιατι ολοι οι αλλοι ποτε δεν θα ειναι ευχαριστημενοι
    Οκ. Δικιο εχεις.

Να σου στειλω τωρα και λογαριασμο τραπεζης να μου βαλεις 10 Ε που τα εδωσα μετα απο κοροιδια?
    Γιατι το να μην ερθουν οι 2, αντε πες, οντως φταινε τα αεροπλανα και δε μπορουσε να το ξερει.

Τη συνεννοηση που εχει κανει για το μαγαζι και την εισοδο, ουτε αυτο το ηξερε και το διατυμπανιζε σαν δωρεαν?

Υ.Γ.
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της AKIS BUSA

αγαπητε φιλε δεν εχεις εν μερη αδικο!!

πιστευω ομως να ξερεις, που φαινεται οτι ξερεις καθ"οτι εισαι ανθρωπος των αγωνων και οχι μονο!!
    οτι σαφως και δεν βλεπεις τον Kevin καθε μερα!! και σαφως ειναι τιμη για καποιον να τον γνωρισει απο κοντα!! (εαν δεν τον εχει ξαναδει)

και ουτε βεβαια θα "εβριζε" κανεις τον ΔΔ εαν ηταν ποιο σωστος!! στο ολο θεμα!!

δηλαδη να ενημερωσει ποιο αμεσα τον κοσμο για το οτι δεν θα ηταν οι 2 αναβατες
    της Suzuki εκει!! και πολλα αλλα που τα ειδαν (ειδαμε) και τα βιωσαν οσοι ηταν εκει!!
    και οχι να τους μαζεψει σαν τα "προβατα" στην εισοδο του club και να μαθαινεις
    το "δυσαρεστο" αφου εχεις φαει ολη την ταλαιπωρεια στις σκαλες της εισοδου!! κλπ.κλπ!!

νομιζω οτι γι"αυτο το λογο και μονο, εχουν καθε δικαιωμα, και εχουμε, να μην επικροτουμε τετοιες κινησεις!!
    δεν κατακρινουμε δηλαδη την ολη σκεψη που σαφως ειναι πολυ καλη!!!
    την "εκτελεση" της κινησης κατακρινουμε!!
    ο καλυτερος τροπος να κρατας
    το λογο σου ειναι
    να μην το δινεις

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Gi_4ce
    Οκ. Δικιο εχεις.

Να σου στειλω τωρα και λογαριασμο τραπεζης να μου βαλεις 10 Ε που τα εδωσα μετα απο κοροιδια?
    Γιατι το να μην ερθουν οι 2, αντε πες, οντως φταινε τα αεροπλανα και δε μπορουσε να το ξερει.

Τη συνεννοηση που εχει κανει για το μαγαζι και την εισοδο, ουτε αυτο το ηξερε και το διατυμπανιζε σαν δωρεαν?

Υ.Γ.

Θελω να πιστευω το ολο σκηνικο δεν εγινε εσκεμμενα, εξαλλου κανεις δεν ειναι τελειος ( τουλαχιστον προσπαθησε )

Το πως εχασες οπως λες 10 ευρω δεν εγινε και κατι εδω καθημερινος αλλοι μας κλεβουν πολλα περισσοτερα και δεν λεμε τιποτα

Υ.Γ. O αναμαρτητος πρωτος τον λιθο ριξει
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

ΡΕ Jim συγνωμη και με το συμπαθιο, αλλα θεωρω πως ο ΔΔ δεν προσφερει τιποτα πλεον στο χωρο...
    Δεν τον χρειαζομαστε για να βλεπουμε motogp k moto2 υπαρχουν και τα ξενα δυκτια με πιο καλη καλυψη, με συνεντευξεις και φυσικα την απονομη και ΧΩΡΙσ τις χαζοδιαφιμησεις του!!!
    προσωπικα ουτε ο kevin με απασχολει, δλδ να τον δω σε ενα club, να τον δω στην πιστα μεσα ναι, αλλα σε ενα club τι νοημα εχει...
    τεσπα εχει πεσει πολυ κοροιδια και απορω πως υπαρχουν ακομα ατομα που τον βλεπουν και διαβαζουν τα περιοδικα του.
    και ας σταματισει να κανει αυτον τον γυρο της ντροπης στα Motogp με το bmw γιατι μας κανει ρομπα ως οδηγους.
    ειχα ολη την καλη διαθεση γιατι μεσω αυτου ειδα για πρωτη φορα motogp αλλα δεν παει αλλο...
    Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

skid in broadside Το avatar του/της chr1s_86
    και μοτο GP αυτη τη στιγμη δεν θα βλεπατε
    Μια χαρά θα βλέπαμε, όπως βλέπουμε και τώρα...

Το πως εχασες οπως λες 10 ευρω δεν εγινε και κατι εδω καθημερινος αλλοι μας κλεβουν πολλα περισσοτερα και δεν λεμε τιποτα
    ότι να'ναι ...
    Give me fuel, Give me fire

Παλαιό μέλος

Ασχετως με το αν επωφελειται χοντρα απο την ιστορια αυτη και το οτι ειναι αθλιος σχολιαστης νομιζω πως πρεπει να του αναγνωρισουμε οτι εχει βοηθησει το μηχανοκινητο αθλητισμο στην Ελλαδα αρκετα σε πολλους τομεις.

Δίτροχος Κένταυρος Το avatar του/της Gi_4ce
    jim, εμενα μου λειπουν τα 10 Ε. Ειμαι τσιγκουνης. τα 10 Ε ειναι οι βενζίνες για τη βδομαδα μου.

Σου στελνω λογαριασμο ή οχι?

Και δε λεω οτι ο ΔΔ δεν εχει κανει τιποτα... Αλλα γι αυτο το "κατι" δεν πρεπει να μας παταει στο λαιμο με το ετσι θελω...
    ::Τάσος::
    παπιοανταλλακτικά, ζάντα πίσω για άφρικα και ανταλλακτικά απο ΑΧ-1 σε καλές τιμές λέμε...

Θελω να πιστευω το ολο σκηνικο δεν εγινε εσκεμμενα, εξαλλου κανεις δεν ειναι τελειος ( τουλαχιστον προσπαθησε )

Υ.Γ. O αναμαρτητος πρωτος τον λιθο ριξει

jim ,,,,,,,,,,,,,
    η συνεχεια απο αυτα που λες ειναι να βγεις να ευχαριστισεις τους βουευτες και μετα τους αμερικανους
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Capirossi & Bautista ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΝ ΜΑΗ του 2010!
    από fzr1000exup στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2010, 16:40
  2. Epesa kai poios tha me sikwsei...Odiki Voitheia??
    από Traveller στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 20/11/2003, 13:50
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 07:48
  4. mia mikri istorias agapis kai erota teleiose......
    από crying_freeman στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 08:21
  5. kalimera se olous kai deite....
    από kalgeorge στο forum Off topic
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 20:04

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας