Αφου ξεκινησαμε με ιστοριες που εχουν συμβει στον καθενα να σας πω κατι που ειχε συμβει σε μενα πριν απο 3χρονια.Ιουνιος ηταν κ ξεκιναγα με τον bro απο Αθηνα για Αρτα-Πρεβεζα(σπουδαζαμε εκει)θα καναμε και μια σταση να παρουμε 1φιλαρακι,δεν προλαβαινω να ξεκινησω λοιπον κ στο πρωτα φαναρι που συναντω απο το σπιτι μου να'σου ενας τυπος με την γυναικα του κ το παιδι του(περιπου 2-3χρονων)διπλα μου,αναβει το φαναρι κ τον παρατηρω οτι προσπαθει απο την αριστερη λωριδα που βρισκεται να ερθει στην δεξια που βρισκομαι εγω πανω στην στροφη(ισως δεν προσεχε του καθρεφτεσ)αναγκαζοντας με να φρεναρω δυνατα για να τον αποφυγω ενω ταυτοχρονο του κορναρω για να δωσει σημασια σε αυτο που παει να γινει ευτυχως ολα καλα.Ησυχος κ ανακουφισμενος περναω απο διπλα του κ του φωναζω να κοιτα καθρεπτες κ να βγαζει φλας ομως αντι να τελειωσει η ιστορια εκει ο τυπος τρελενεται κ με κυνηγα,κανωντας μου μια σφηνα στο επομενο φαναρι ο τυπος κατεβαινει απο το αμαξι αρπαζει ενα γκλοπ απο το πορτπαγκαζ.Χωρις να τα πολυλογο πεφτει το ξυλο της αρκουδας μεσα στο δρομο(για καλη μας τυχη ο οδηγος ενος λεωφορειου που εχει δει ολο το σκηνικο μας δινει τα στοιχεια του σε περπτωση που ο τυπος μας εκανε μυνηση...)κατα την διαρκεια λοιπον του ταξιδιου στο μυαλο μου γυριζαν οι εικονες αυτες κ σκεφτομουν πως << ανθρωποι 40 + που κυκλοφορουν με γκλοπ στο αυτοκινητο(δεν ειναι μπατσος)κατεβαινουν στα φαναρια κ πλακωνονται με 23-24 τι μπορουν να διδαξουν τα παιδια τους κ καταποσο μπορουν να θεωρηθουν υπευθυνοι>>> αυτα απο μενα κ παντα οδηγουμε ΑΜΥΝΤΙΚΑ......