Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 164

Θέμα: Δεν γ@μιεται ,ας σβηστει κ αυτο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από menelaos46
    Δυστυχως δεν αλλαζουν τα πραγματα ετσι ως διαμαγειας σε μια μερα
    γιατι απλουστατα οι ιδιοι ανθρωποι που δημιουργησαν αυτη την κατασταση ειναι οι περισσοτεροι πολιτες της χωρας μας και αυτη θα συνεχισουν να υπαρχουν και την επομενη μερα....

μην είσαι τόσο απαισιόδοξος, πλέον ο κόσμος έχει αφυπνιστεί αρκετά, μόνο το φόβο του πρέπει να ξεπεράσει ...

όπως και να χει όμως, είμαστε αδικαιολόγητοι να μένουμε άπραγοι θεατές, χρησιμοποιώντας ως δικαιολογία ότι και οι επόμενοι τα ίδια θα κάνουν, δε νομίζεις?
    στιγμές ...

Τα βόδια τα δένουν απ' τα κέρατα, τον άνθρωπο απ' το λόγο του ...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Δυστυχως δεν αλλαζουν τα πραγματα ετσι ως διαμαγειας σε μια μερα
    γιατι απλουστατα οι ιδιοι ανθρωποι που δημιουργησαν αυτη την κατασταση ειναι οι περισσοτεροι πολιτες της χωρας μας και αυτη θα συνεχισουν να υπαρχουν και την επομενη μερα....
    Μενελαε , δεν ειναι σε μια μερα,γραφτηκε πολλες φορες εδω μεσα και οχι μονο ,ειναι πολλα τα χρονια της ρουφιανιας,της υποκρισιας,της λαμογιας και της ξεφτιλας.

Η συσσωρευση αυτων των συναισθηματων ,ναι σε μια μερα θα τ'αλλαξει γιατι η αλλαγη παντα γινεται σε μια στιγμη ,δεν συμβαινει παντα.

Οταν σε ολες της συζητησεις εκφραζεται μια λογικη-συνηδειτη αποψη , καποια στιγμη πρεπει να γινει πραγματικοτητα, μπορει να ειναι αυτη η ωρα μπορει και οχι.

Συγνωμη αλλα εγω στο κοσμο γυρω μου αυτο βλεπω, ανθρωπους ετοιμους να δεχθουν-πραξουν μια αλλαγη που θα τους παει καπου καλυτερα,κουραστηκαμε και θελουμε πλεον να ξερουμε γιατι δουλευουμε,ποιος ειναι ο σκοπος μας,πως θα κανουμε την ζωη μας καλυτερη και πως θα ζησουμε.

Και ρε γαμωτω να ξεκινησουμε απο το μηδεν ,ναι απο το μηδεν,σε 1 σε 2 χρονια να κανουμε το +1,
    οχι ομως τα μ@υνοπανα να τραβανε τα χαλακι κατω απο τα ποδια μας και να πηγαινουμε στο -2.

Ρε pap , σαν πολυ δεν συμφωνουμε?

Εχεις κανα ερειπιο να παμε μια ΑΟ να σε σκισω.

Μπήκε ο Τζιξερπάπ με ένα προβληματισμό κι εκεί που ο Πάνος τά'χε με τον κόσμο του moto.gr, ξαφνικά τα βάλαμε με όλο το GR...!

Γ@μ@με ρε φ@υστη μου! :a19: :rotflmao:

(με χιούμορ και χωρίς καμμία ειρωνία προς κανέναν)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Οταν η κοινωνικη αδικια ειναι τετοια που υπερβαινει ενα βαθμο κανεις δε θα μεινει να υποστηριξει αυτους που τη δημιουργουν. Αυτο ειναι σιγουρο και εχει γινει πραξη ατελειωτες φορες ανα την ιστορια.
    Εκτιμηση μου ειναι οτι δεν απεχουμε παρα πολυ απο το σημειο αυτο.Επισης εκτιμηση μου ειναι πως παραδειγματικη τιμωρια μερικων απο αυτους θα φερει νεα ελπιδα οπως και καποιες βασικες αλλαγες στον τροπο λειτουργιας του πολιτευματος μας.
    Και ποιός είναι ο βαθμός που πρέπει να υπερβεί η κοινωνική αδικία για να γίνουν αυτά που λες?

Δηλαδή τι περισσότερο πρέπει να γίνει? Να φτάσουμε στο σημείο οι ζωές των απλών πολιτών να προσφέρονται θυσία στους αληταράδες από πάνω?
    Γιατι μόνο το αγαθό της ζωής δεν έχει καταπατηθεί ακόμα άμεσα. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο ο εκάστοτε πολιτικός, επιχειρήματίας , δημοσιογράφος, να αρχίσει να σκοτώνει με το προσωπικό του περίστροφο απλό κοσμάκη, για να αφυπνιστού αυτοι στους οποίους αναφέρεσαι?

Έβλεπα στο γουτιουμπ, μόλις, τον Βγενό να αποχωρεί από την Μαρφίν, στην οποία έγινε το περιστατικό.
    Ακραίος σουρεαλισμός. Αυτός τοιχο τοίχο, γύρω του πεντε-εξι μπράβοι, γύρω από τους μπράβους καμια δεκαριά ματατζήδες.
    Και καλά ο μπράβος κάνα τετραχίλιαρο το μήνα θα το καθαρίζει. Ο ματατζής? Με 1000 ευρώ το μήνα να προστατεύει τον Βγενό? Όταν γύρισε σπίτι του και πήγε να πλυθεί, δεν είδε τον εαυτό του στον καθρέπτη? Του έριξε καμιά ροχάλα? Η περιμένει και αυτός να ανέβασει βαθμούς η κοινωνική αδικία.

Μη με παρεξηγησεις δεν επιτίθεμαι σε σένα, αλλά μερικά πράγματα δεν τα καταλαβαίνω.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

(με χιούμορ και χωρίς καμμία ειρωνία προς κανέναν)
    Δεν νομιζω οτι υπαρχει στο DNA σου η ειρωνια.:a17:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα απο τον Γιωργο. (παπ)...

well said man..

Να πώ και γω τη γνώμη μου για το θέμα

Ένα forum πρέπει να λειτουργεί απόλυτα ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Μόνο σε περιπτώσεις που άπτονται του ποινικού δικαίου θα δεχόμουν παρεμβάσεις. Ένα forum είναι ένα virtual πεζοδρόμιο σαν το κανονικό πεζοδρόμιο που μπορούμε αύριο μεθαύριο να βρεθούμε και κάποιοι να μιλήσουμε, κάποιοι να γελάσουμε ενώ κάποιοι άλλοι να βριστούμε και γιατί όχι να παίξουμε και ξύλο. Τι να κάνουμε έτσι είναι η ίδια η ζωή.

Πάντα κατά την δική μου ταπεινή γνώμη, και επιτρέψτε μου να την έχω, ενέργειες των mods, του τύπου "κλειδώνω το θέμα" ΔΕΝ είναι σωστές. Αν θέλουν κάποιοι να γίνουν ΚΩΛΟΣ και να κατεβάσουν το επίπεδό τους , αφήστε τους να εκτεθούν. Ο κόσμος διαβάζει καταλαβαίνει και θυμάται. Δεν χρειάζεται πάτρονες.

Απο την άλλη εσείς mods κλειδώνοντας ένα θέμα τι πετυχαίνετε? Ακυρώνετε το ίδιο το forum σας λέγοντας: "Α εδώ ΕΓΩ βάζω τα όρια. Όλοι εσείς θα συμπεριφέρεστε όπως θέλω ΕΓΩ". Συγχαρητήρια, μόλις πετύχατε τον πρώτο πόντο στο reality "O δικτατορίσκος της ψηφιακής εποχής".

Θέλετε κάτι πρωτότυπο, κάτι διαφορετκό? Κάντε ψηφοφορία στο forum και αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει το κλείδωμα ή όχι του θέματος. Γνώμη μου. Ότι θέμα και άν είναι αυτό, όσο και αν σας ενοχλεί ο τίτλος ή το περιεχόμενο. Ο κόσμος έχει ακόμα το δικαίωμα της συνάθρισης και της συζήτησης, φυσικής ή ηλεκτρονικής...

υ.γ.1 έχω αποχωρίσει απο αρκετά forum επειδή οι mods τους εμφάνιζαν ανάλογες τάσεις. Το προτιμώ απο το να επιτρέπω σε κάποιον να λογοκρίνει συζητήσεις, ακόμα και άν συμφωνώ μαζί του, όπως τώρα. Συμφωνώ 100% με τον mod όσον αφορά στο ότι και εμένα δεν μου άρεσε το περιεχόμενο των χαρακτηρισμών, ΔΕΝ θα το κλείδωνα όμως.

υ.γ.2 Και βέβαια είναι ανείπωτα τραγικό αυτό που συνέβει σήμερα. Όμως είναι πολύ τραγικότερο το πλιάτσικο σε βάρος του ελληνικού λαού απο τους διεθνείς πλουτοκράτες και τα εγχώρια ανδρίκελά τους, πολλές δεκαετίες τώρα. Αυτοί αφαίρεσαν όχι μόνο 3 ζωές όπως έκαναν κάποιοι ΚΡΕΤΙΝΟΙ σήμερα, άλλα την ζωή όλων των ελλήνων σήμερα και για πολλές γενιές ακόμα.
    2€ η αμόλυβδη. Μάλιστα...

Παλαιό μέλος
    τότε γιατί σήμερα σχηματίζανε προστατευτικό κλοιό γύρω απο αυτόν που είχε το θράσος να μας δείξει με το χέρι του ότι έχει 3 κότερα? αυτόν που ακόμα και με τόση οργή γύρω του, είναι αρκετά ψύχραιμος ώστε να χαμογελάει ειρωνικά?

Γιατι πολυ απλα δεν εχουμε φτασει ακομη στο σημειο αυτο. Ωστοσο ειμαστε κοντα.
    Δες παραδειγματα αρχαιων εποχων οπου αυτοκρατορες που ειχαν τρελαθει πεσαν επειδη ο κοσμος εφτασε στο αμην και οι ιδιοι οι φρουροι τους αφησαν τα οπλα.
    Απο δω και στο εξης αν οι ηγετες μας κανουν λαθος επιλογες οι επιπτωσεις θα ειναι φανερες.

Θα ηταν τολμηρη κινηση καποιοι να μπουν μεσα αλλα δεν ειναι απλη για πολλους λογους
    για παραδειγμα αυτος που θα μπει μεσα θα ξεστομησει πολλα...

Μια και μιλάμε για την αστυνομία που απροκλητα δέχεται καθε φορα επιθεσεις ...

δειτε το παρακάτω video... http://www.youtube.com/watch?v=hkQ4YsRlFxI

Αυτα παντως δεν τα δειχνουν στα καναλια ποτε... γιατι άραγε...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ακυρο βαριεμε να ασχολουμε
    i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ακυρο βαριεμε να ασχολουμε

Κριμα... Γιατι περιεγραψες με λιγα λογια τον εφιαλτη που περνουν καθε μερα τοσα παιδια. Που ισως πολλοι απο μας δεν θα καταλαβουμε ποτε...

Nothing in life is to be feard. It is only to be understood.
    Marie Curie

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tzarot
    Να πώ και γω τη γνώμη μου για το θέμα

Ένα forum πρέπει να λειτουργεί απόλυτα ΕΛΕΥΘΕΡΑ. Μόνο σε περιπτώσεις που άπτονται του ποινικού δικαίου θα δεχόμουν παρεμβάσεις. Ένα forum είναι ένα virtual πεζοδρόμιο σαν το κανονικό πεζοδρόμιο που μπορούμε αύριο μεθαύριο να βρεθούμε και κάποιοι να μιλήσουμε, κάποιοι να γελάσουμε ενώ κάποιοι άλλοι να βριστούμε και γιατί όχι να παίξουμε και ξύλο. Τι να κάνουμε έτσι είναι η ίδια η ζωή.

Πάντα κατά την δική μου ταπεινή γνώμη, και επιτρέψτε μου να την έχω, ενέργειες των mods, του τύπου "κλειδώνω το θέμα" ΔΕΝ είναι σωστές. Αν θέλουν κάποιοι να γίνουν ΚΩΛΟΣ και να κατεβάσουν το επίπεδό τους , αφήστε τους να εκτεθούν. Ο κόσμος διαβάζει καταλαβαίνει και θυμάται. Δεν χρειάζεται πάτρονες.

Απο την άλλη εσείς mods κλειδώνοντας ένα θέμα τι πετυχαίνετε? Ακυρώνετε το ίδιο το forum σας λέγοντας: "Α εδώ ΕΓΩ βάζω τα όρια. Όλοι εσείς θα συμπεριφέρεστε όπως θέλω ΕΓΩ". Συγχαρητήρια, μόλις πετύχατε τον πρώτο πόντο στο reality "O δικτατορίσκος της ψηφιακής εποχής".

Θέλετε κάτι πρωτότυπο, κάτι διαφορετκό? Κάντε ψηφοφορία στο forum και αφήστε τον κόσμο να αποφασίσει το κλείδωμα ή όχι του θέματος. Γνώμη μου. Ότι θέμα και άν είναι αυτό, όσο και αν σας ενοχλεί ο τίτλος ή το περιεχόμενο. Ο κόσμος έχει ακόμα το δικαίωμα της συνάθρισης και της συζήτησης, φυσικής ή ηλεκτρονικής...

υ.γ.1 έχω αποχωρίσει απο αρκετά forum επειδή οι mods τους εμφάνιζαν ανάλογες τάσεις. Το προτιμώ απο το να επιτρέπω σε κάποιον να λογοκρίνει συζητήσεις, ακόμα και άν συμφωνώ μαζί του, όπως τώρα. Συμφωνώ 100% με τον mod όσον αφορά στο ότι και εμένα δεν μου άρεσε το περιεχόμενο των χαρακτηρισμών, ΔΕΝ θα το κλείδωνα όμως.
    Τα έχουμε γράψει 1000δες φορές. Όχι το moto.gr δεν είναι το ελεύθερο φόρουμ που αυτορυθμίζεται από τους χρήστες του. Γιατί οι χρήστες σε ένα τόσο μεγάλο φόρουμ δεν έχουν κοινά. Όπως δεν έχει και μια μικρή κοινωνία. Η ψηφοφορία σαν κριτήριο παραμονής ή "δημοκρατική διαδικασία" είναι εντελώς άσχετη. Ο ένας που θεωρεί ότι λογοκρίνεται, θα εξακολουθήσει να το πιστεύει ακόμα και αν οι υπόλοιποι 99 του λένε ότι λέει μαλακίες.
    Επομένως το στυλ διαχείρισης, άστο να δούμε που θα καταλήξει, καταλήγει από μπινελίκι μέχρι απειλές για σπασμένα κεφάλια, όταν ξεφεύγει.....φεύγει.

Εδώ, όπως και στην καθημερινή ζωή, θεωρούμε αδιαμφισβήτητο δικαίωμα το να γράψουμε ότι μαλακία μας κατέβει με απίστευτη ευκολία λόγω της ανωνυμίας και της εξ αποστάσεως επικοινωνίας, και κατάχρηση εξουσίας ή λογοκρισία την αντίδραση του mod που θεωρεί ότι το post είναι για τα μπάζα. Πιθανότατα σε κάποιους δεν αρέσει. Sorry αλλά έτσι έχουν τα πράγματα. Όποιος έχει αντίρρηση ας μετρήσει σε πόσο χρόνο ένα οποιοδήποτε φόρουμ με 250-350 χρήστες on line θα γίνει μπουρδέλο.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Shaolin Monk
    Κριμα... Γιατι περιεγραψες με λιγα λογια τον εφιαλτη που περνουν καθε μερα τοσα παιδια. Που ισως πολλοι απο μας δεν θα καταλαβουμε ποτε...
    Παιδια... και εμεις που εχουμε δουλειά τωρα ... στο ιδιο καζάνι βράζουμε. Δλδ τι μου εξασφαλιζει οτι θα εχω δουλεια αυριο?

Ολοι μας εχουμε ανοιγματα και ζουμε με το φοβο της απολυσης καθημερινά ...αλλα μην φαγωνομαστε και μεταξυ μας ελεος...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

θα ηθελα να πω κατι....δεν εχω παρακολούθησή ολη την κουβέντα και τι παίχτηκε με το thread......

αλλα πρώτον συλλυπητήρια για αυτους που χάσανε καπιον σήμερα και ιδιαίτερα στην μανα με το 4 μηνών!!!!

ΑΛΛΆ......!

Ποίος ειναι υπεύθυνος ασφαλείας σε μια εταιρεία όπως η marfin ??

πως επέτρεψαν τραπεζα που ειναι ο πιο βασικός στοχος να ειναι ανοιχτή σε σημείο που εχει κοντα πορεία? και μαλιστα σε τετοιο βαθμο πορεια με πολυ μεγαλο κίνδυνο !?

ποιος κράτησε άτομα με ρισκο την ζωη τους μεσα στην τράπεζα για να διαφυλάξει την τράπεζα??
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Σελίδα 3 από 11 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Σιγά που δεν θα τό'κανα κι αυτό !
    από makis206 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 259
    Τελευταίο μήνυμα: 04/05/2006, 09:51
  2. Αυτό δεν το έχω ξαναδεί! τι είναι;
    από michalispap στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 12