Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 82

Θέμα: Κουλάδια ενωμένα ...

Αρχικουλάδι #2 αναφέρει...:a47:

Οδήγα όπως γουστάρεις φίλτατε τενερέ!!
    Η κουλαδοσύνη είναι παγκόσμιο φαινόμενο και σε μερικούς όπως ο γράφων αθεράπευτη...

Πρέπει να ιδρύσουμε κανά κουλαδοκλαμπ, σε στυλ Nerds κι έτσι... :a5:

:o

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
    Έχεις δοκιμάσει να ακολουθήσεις κάποιον που πηγαίνει με περισσότερα?
    λες να ξεχαστώ και να τα περάσω εεεεεε??

ναι αυτό μπορεί να παίξει ....αλλά οκ δε καίγομαι κιόλας να τα περάσω .

πιο πολλύ κουβέντα να γίνεται .

μου κάνει εντύπωση όμως που δεν έχουν γράψει και άλλη 160 αρηδες μέχρι στιγμής ....

τι στο διάολο όλοι 200 αριζεται ??

Μέλος χωρίς V-Strom Το avatar του/της Hiro
    Εγώ πάντως πάω μέχρι 200 γιατί εκεί κοφτάρει αυτό που έχω τώρα.
    Και ξαναλέω: Πας όσο γουστάρεις για να γουστάρεις
    Experience is something you don't get until just after you need it.
    Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.

έλα ρε xt billy και έλεγα δε μπορεί να είμαι ο μόνος

ναι ναι να φτιάξουμε club κουλών και να οργανώνουμε 5αημερες εκδομές μέχρι τη Πάτρα ,

με 2 διανυκτερέυσεις και 3 μέρες οδοιπορικά :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Έχω δλδ στο μυαλό μου, πως όταν ο αέρας αρχίζει και ''δείχνει επιθετικός'', όταν τα πάντα γύρω μου κινούνται γρηγορότερα από ότι έχω συνηθήσει, τότε το σήμα στον εγκέφαλο είναι περίπου στα ίδια χλμ/ώρα που έχω συνηθήσει εδώ και τόσο καιρό. Έτσι νομίζω τουλάχιστον.
    Μάλλον πρέπει να επικεντρωθούμε στον σημαντικότερο παράγοντα που δεν είναι άλλος από τη μοτοσυκλέτα που καβαλάς γιατί θεωρώ ότι αυτή από μόνη της μπορεί να σου μεταφέρει διαφορετικά την εικόνα και τον αέρα που ουσιαστικά φέρνουν σε δεύτερη φάση την τρομάρα στον ανθρώπινο εγκέφαλο (λέω δεύτερη γιατί σε πρώτη φάση βάζω την εμπειρία του αναβάτη).

Αυτά μπορούν να επιρρεαστούν βασικά από τον τύπο της μοτοσυκλέτας, τη θέση οδήγησης που προσφέρει, το ύψος της σέλας της, το πλαίσιό της, τους τροχούς της, ελαστικά, αναρτήσεις, κάλυψη από αέρα, κέντρο βάρους, τύπος κινητήρα (έχεις ακούσει CBR-250 στις 16000; ), φρένα και τη σιγουριά που σου προσφέρουν.. χίλια δυο! Ανάλογα απ'όλους αυτούς τους παράγοντες λοιπόν θεωρώ ότι εξαρτάται και η στιγμή που το καμπανάκι σου λέει "κόψε κουλέεεε.."

Άλλος ένα σημαντικός παράγοντας είναι το ντύσιμο, ο εξοπλισμός! Αρκεί να πω ότι είχα +10χιλ/ώρα τον καιρό που πήρα το πρώτο μου Shoei αντικαθιστώντας το κράνος των 150 ευρώ τη στιγμή που θα ορκιζόμουν ότι πήγαινα όπως κάθε άλλη φορά..!
    Μην αναφερθώ στο πως αισθάνομαι όταν μπαίνω μέσα στα δέρματα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ..και λίγο kinky οφείλω να παραδεχτώ..

σωστά τα λες maki ,

να κάνω απλά μία επισύμανση όταν κομπλάρω στα 160 δεν είναι λογο φόβου ,

δεν έχω δλδ αδρεναλίνες και natural high καταστάσεις ,

πιο πολλύ φρενάρω με ένα αίσθημα δικής μου λογικής !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Μάλλον πρέπει να επικεντρωθούμε στον σημαντικότερο παράγοντα που δεν είναι άλλος από τη μοτοσυκλέτα που καβαλάς γιατί θεωρώ ότι αυτή από μόνη της μπορεί να σου μεταφέρει διαφορετικά την εικόνα και τον αέρα που ουσιαστικά φέρνουν σε δεύτερη φάση την τρομάρα στον ανθρώπινο εγκέφαλο (λέω δεύτερη γιατί σε πρώτη φάση βάζω την εμπειρία του αναβάτη).

Αυτά μπορούν να επιρρεαστούν βασικά από τον τύπο της μοτοσυκλέτας, τη θέση οδήγησης που προσφέρει, το ύψος της σέλας της, το πλαίσιό της, τους τροχούς της, ελαστικά, αναρτήσεις, κάλυψη από αέρα, κέντρο βάρους, τύπος κινητήρα (έχεις ακούσει CBR-250 στις 16000; ), φρένα και τη σιγουριά που σου προσφέρουν.. χίλια δυο! Ανάλογα απ'όλους αυτούς τους παράγοντες λοιπόν θεωρώ ότι εξαρτάται και η στιγμή που το καμπανάκι σου λέει "κόψε κουλέεεε.."

Άλλος ένα σημαντικός παράγοντας είναι το ντύσιμο, ο εξοπλισμός! Αρκεί να πω ότι είχα +10χιλ/ώρα τον καιρό που πήρα το πρώτο μου Shoei αντικαθιστώντας το κράνος των 150 ευρώ τη στιγμή που θα ορκιζόμουν ότι πήγαινα όπως κάθε άλλη φορά..!

Συμφωνώ και σε όλα αυτά. Είμουν έτοιμος να τα γράψω αλλά με πρόλαβες.

Απλά αν χρησιμοποιείς τον εγκέφαλό σου σωστά και όπως πρέπει, σταματάς εκεί που σου λέει αυτός.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Αρχικά δημιουργήθηκε από teneres
    σωστά τα λες maki ,
    να κάνω απλά μία επισύμανση όταν κομπλάρω στα 160 δεν είναι λογο φόβου ,
    δεν έχω δλδ αδρεναλίνες και natural high καταστάσεις ,
    πιο πολλύ φρενάρω με ένα αίσθημα δικής μου λογικής !!!!
    Και πράττεις ορθότατα φίλε, δεν χρειάζεται να πιέζεις τον εαυτό σου για κανέναν λόγο πόσο μάλλον όταν πρόκειται για κάτι που ναι μεν σε φτιάχνει, δεν παύει όμως να είναι ταυτόχρονα κι επικίνδυνο. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου και με βήματα αργά και σταθερά άνοιξε το γκάζι μέχρι εκεί που αισθάνεσαι σίγουρος εσύ!

Το "κουλάδι" είναι μία λέξη που ναι μεν ακούγεται αστεία και χαβαλαδιάρα, σκέψου όμως ότι από πίσω δεν κρύβει και τόσο ευχάριστα συναισθήματα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Απλά αν χρησιμοποιείς τον εγκέφαλό σου σωστά και όπως πρέπει, σταματάς εκεί που σου λέει αυτός.
    Το σημαντικότερο όλων Βασίλη!

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI

ρε τι κουλαδια που ειστε :rotflmao: :rotflmao:
    Κάτσε ντε,δε μάς πήρανε και τα χρόνια.

Μη γράφει 250φεύγα όταν αισθάνεσαι 150 να λες..!
    Σοβαρά μιλάω ρε συ!Ήταν η πρώτη μου βόλτα μ' ένα μπούσα τού 99,σε μια ανοιχτή καμπή κάπου στο Αρτεμίσιο.

Εκεί που νόμιζα πως πήγαινα με 140-150,κοίταξα το κοντέρ.Βέβαια είχα το Στρόμα τότες κι ήμουν εξοικειωμένος.
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    καλύτερα κουλαδι ,παρά μακαρίτης...
    Φιλαράκι μου με Κ9,πάει παντού χωρίς αύριο,έχει γυρίσει όλη την ελλάδα αυθημερόν.μιλάμε να το κάνει λουτράκι -σαλόνικα σε 2 ώρες.και αναρωτιέμαι πολλές φορές ,με τις ταχύτητες που πάει μια φορά να συμβεί κάτι θα βρούνε τίποτα να μαζέψουν από δαύτον;
    γνωστός μου αγωνιζόμενος και μηχανικός μου είχε πει κάποτε ,που είχα και γω ιαπωνικό μηχανάκι(όλοι κάνουμε λάθη ),ότι στο δρόμο καλύτερα να είμαστε κότες λυρατες παρά να μας κλαίνε οι δικοί μας.

Προσωπικα και γω στο δρόμο φοβάμαι αλλά στα μέγαρα ο υπέρδούκας μου όλο κοφτες βαραει...και δεν εννοώ με νεκρα ρε κουλαδια.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nobody
    κουλαδι νουμερο 3 παρων!

εδω και με το τρανσαλπ δεν ειδα πανω απο 100 λεμε!!!!!:rotflmao:

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    τενερε και γω συμπασχων κουλος ειμαι αν και το χω τελικιασει καποιες φορες το ταπεινο σουπερφορακι δλδ τα 180φευγα τα χω δει...
    φανταζομαι αν καποτε την αλλαξω με χορνετακι θα την τελικιαζω και αυτη που και που αλλα η μεση μου ταχυτητα θα ναι μαλλον κατω απ τα 200...
    παντως προσπαθω συνειδητα σε συνθηκες που δεν μου εμπνεουν εμπιστοσυνη να μαι γυρω στα 150 για ενα πολυ απλο ψυχολογικο λογο:

εχω ακουσει για περιπτωσεις ατομων να πεφτουν με 150 και να την βγαζουν καθαρη, οσο ομως πλησιαζεις στα 200 αρκει μια λακουβα για να σε κανει ...αερα.

απ την στιγμη λοιπον που δεν εχω εμφυτο το μικροβιο της ταχυτητας (την μηχανη την πηρα για να "περιπλανωμαι ελευθερα" και οχι για κοντρες ) και για να μη χτυπαω μετα το κεφαλι μου, αφηνω τις τρακοσαρες για τους τρελαμενους και κοιταζω να κανω αυτο που οντως με γεμιζει...

οποτε μη χολοσκας και πολυ...

H μοτοσυκλέτα είναι ιδέα όσο και να πηγαίνεις .

Αν όμως είχα μία ευθεία μπροστά μου και ένα στημένο μπούσα ...Πόσο θα ήθελα να
    +300αρίσω !!!

Μην ξεχνιόμαστε όμως ....Πάμε με την ταχύτητα που αισθανόμαστε ασφαλείς .

Σελίδα 3 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 10/03/2008, 23:18
  2. τα ενωμενα ?!!!!!!!! και ?!!!!!!!!2
    από villy στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 13/10/2006, 10:03
  3. Απαντήσεις: 57
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 20:14
  4. 1η πανελλήνια συνάντηση Vfr στον Βόλο(2 ενωμενα threads)
    από gregorgeous89 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 252
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2006, 13:59
  5. 1-4-2006 Πορεια- μοτοσυκλετιστων (ενωμένα ποστ)
    από africanos31 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 206
    Τελευταίο μήνυμα: 06/04/2006, 16:03

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF