Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 37 από 37

Θέμα: Θεσσαλονικη,Πεμπτη23/06/05και ωρα17:40στην οδο Βασιλεις Ολγας81και Ορεστου γωνια.Τρακ

Αμελές μέλος Το avatar του/της Alki_Viades
    Και μια συμβουλη που πιστευω δεν αναφερθηκε μεχρι στιγμης:

Οταν εμπλεκεσαι σε ατυχημα, δεν υπογραφεις τιποτα, δεν συμπληρωνεις τιποτα. Αν υπαρχει εστω και 1 στις 1000 να εχεις παθει εσυ ή η μηχανη σου ζημια, δεν αφηνεις κανεναν να φυγει και παιρνεις τηλεφωνο την ασφαλιστικη σου να στειλει εμπειρογνωμονα που θα φροντισει να συμπληρωσει εντυπα, δηλωσεις, να παρει στοιχεια απο εμπλεκομενους και μαρτυρες και γενικα ΝΑ ΣΕ ΕΜΠΟΔΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ.

Εννοειται καλεις και την τροχαια.

Δε νομιζω ο τυπος να σε κυνηγησει, δυσκολα θα βγαλει κατι.

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly
    εφόσον υπάρχει νόμος που επιτρέπει την κίνηση στις λεοφορειολωρίδες δεν μπορεί να υπερισχύσει καμία απόφαση δημάρχου.

μου φαίνεται εντελώς κουφό να επιτρέπεται στην αθήνα και να απαγορεύεται στη θεσσαλονίκη

τώρα για πληροφορίες υπάρχει το

http://www.et.gr/ που είναι το σάιτ του εθνικού τυπογραφείου

Αρχικά δημιουργήθηκε από SpyrosTDM
    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΥΑ ΣΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΩ ΑΛΛΑ Η ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΙς ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΛΩΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΟΧΗΜΑ ΠΛΕΟΝ ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ.
    Η ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΣΤΙΣ ΛΕΟΦΩΡΙΕΟΛΩΡΙΔΕΣ ΤΙΣ ΑΘΗΝΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗΧΑΝΕΣ ΒΑΣΕΙ ΤΩΝ ΦΕΚ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑΝΕ.
    ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ
    ρε φιλε που βασιζεσαι και λες κατι τετοιο?
    εμεις σου δειχνουμε ενα νομο, εσυ?
    πως να μην μπλεξουμε τα μπουτια μας αμα ο καθενας πεταγεεται και λεει κατι χωρις να το δικαιολογει...
    και δηλαδη στα Γιαννενα τι γινεται....
    Απολαυστε στη ζωη, καθε γ@μημενη της στιγμη!!!

Λοιπόν από όλα αυτά που διαβάζω:

1) Εφόσον υπάρχει Νόμος, ισχύει παντού.
    Επιτρέπεται στην Αθήνα->επιτρέπεται παντού ειδλάλλως πάει δικαστικά και κερδίζεις σε οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

2) Έπρεπε να έχεις το νού σου στον ταξιτζή και να έχεις προβλέψει την κίνησή του. Δε το κανες και αντ αυτού πλάκωσες τα φρένα κ βρέθηκες πίσω του που σημαίνει ότι έτρεχες χωρίς να λαμβάνεις υπόψην σου ότι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αυτοκίνητο κ όχι μόνο το ταξί μπορούσε να κόψει μέσα στη λωρίδα.

3) Δεν κάλεσες τροχαία. ΠΑΝΤΑ σε ατύχημα το πρώτο πράγμνα είναι να καλέσουμε τροχαία και ασθενοφόρο σε περίπτωση τραυματισμού ή αμφιβολίας. Δε πα να κάνει τούμπες ότι βιάζεται ο ταξιτζής. Επίσης οι περισσότερες ασφαλιστικές έχουν εμπειρογνώμονα για ατυχήματα που σπεύδει επιτόπου καθώς κ ένα τηλέφωνο ανάγκης πληροφοριών επί 24ώρου βάσεως. Δηλαδή αν η ασφάλεια αυτουνού είχε λήξει ή δεν είχε δίπλωμα ή άδεια ταξί???

4) Κρατάμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία του καραγκιόζη κ φωτό χωρίς να μετακινήσουμε οχήματα με κάμερα κινητού (αν δεν έχετε να πάρετε ένα καλό κινητό με κάμερα, έχουν κερδιθεί ΑΠΕΙΡΑ δικαστήρια έτσι)
    ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Η ΠΑΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

Εάν δεν έστριψε κυριολεκτικά ΠΑΝΩ σου τα δικαστήρια συνήθως αποφασίζουν ότι φταίς. Κ ο ταξιτζής από ότι κατάλαβα πήρε τα στοιχεία σου μόνο κ μόνο για να του φτιάξεις το ταξί αν έχει πρόβλημα κ αν δ έχει δε θα σε πάρει ούτε τηλ.

Για μένα?Φτιάξε το μηχανάκι κ άλλη φορά να θυμάσαι τα παραπάνω κ να χεις το νου σου.
    Δεν επιμένω αλλά έχω δίκιο! (niki_kar)
    LS

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Smile Φιλαρακο πραγματι ωραια και σωστα τα ειπες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από lousou76
    Λοιπόν από όλα αυτά που διαβάζω:

1) Εφόσον υπάρχει Νόμος, ισχύει παντού.
    Επιτρέπεται στην Αθήνα->επιτρέπεται παντού ειδλάλλως πάει δικαστικά και κερδίζεις σε οποιαδήποτε αμφισβήτηση.

2) Έπρεπε να έχεις το νού σου στον ταξιτζή και να έχεις προβλέψει την κίνησή του. Δε το κανες και αντ αυτού πλάκωσες τα φρένα κ βρέθηκες πίσω του που σημαίνει ότι έτρεχες χωρίς να λαμβάνεις υπόψην σου ότι ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ αυτοκίνητο κ όχι μόνο το ταξί μπορούσε να κόψει μέσα στη λωρίδα.

3) Δεν κάλεσες τροχαία. ΠΑΝΤΑ σε ατύχημα το πρώτο πράγμνα είναι να καλέσουμε τροχαία και ασθενοφόρο σε περίπτωση τραυματισμού ή αμφιβολίας. Δε πα να κάνει τούμπες ότι βιάζεται ο ταξιτζής. Επίσης οι περισσότερες ασφαλιστικές έχουν εμπειρογνώμονα για ατυχήματα που σπεύδει επιτόπου καθώς κ ένα τηλέφωνο ανάγκης πληροφοριών επί 24ώρου βάσεως. Δηλαδή αν η ασφάλεια αυτουνού είχε λήξει ή δεν είχε δίπλωμα ή άδεια ταξί???

4) Κρατάμε όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία του καραγκιόζη κ φωτό χωρίς να μετακινήσουμε οχήματα με κάμερα κινητού (αν δεν έχετε να πάρετε ένα καλό κινητό με κάμερα, έχουν κερδιθεί ΑΠΕΙΡΑ δικαστήρια έτσι)
    ΓΡΑΦΤΕ ΤΑ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ Η ΠΑΡΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ.

Εάν δεν έστριψε κυριολεκτικά ΠΑΝΩ σου τα δικαστήρια συνήθως αποφασίζουν ότι φταίς. Κ ο ταξιτζής από ότι κατάλαβα πήρε τα στοιχεία σου μόνο κ μόνο για να του φτιάξεις το ταξί αν έχει πρόβλημα κ αν δ έχει δε θα σε πάρει ούτε τηλ.

Για μένα?Φτιάξε το μηχανάκι κ άλλη φορά να θυμάσαι τα παραπάνω κ να χεις το νου σου.
    Φιλαρακο πραγματι ωραια και σωστα τα ειπες.

Ο Πραγματογνωμον της εταιρειας τυχαινει να ειναι φιλος μου αλλα ειναι ολιγοντι "Αργα τα αλογα μου".

Εδω τηλεφωνησα τον ιδων και μου ελεγε οτι ναναι.

Η μανα του ειναι διευθυντρια εδω στην Βορεια Ελλαδα και δεν ηξερε.

Σημαντικο να εισαι γραμμενος σε μια καλη ασφαλιστικη εταιρεια και ατομα που εργαζονται εκει περα να ειναι προθυμα να σε βοηθησουν και να σε ενημερωνουν για το τι πρεπει να κανεις ανα πασα στιγμη.

Τελικα αυτος ο ταξιτζης δεν ηρθε σε επικοινωνια μαζι μου αρα τζαμπα αγχωνομουν για το τιποτα.

Να ρωτησω κατι αν δεν παθαινα εγω τιποτα αλλα ουτε και αυτος τοτε παλι καλουμε την τροχαια για τα τυπικα ή οχι?

μια σκιά μ' ακολουθάει Το avatar του/της cityfly

Re: Φιλαρακο πραγματι ωραια και σωστα τα ειπες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από pavlaras1

Να ρωτησω κατι αν δεν παθαινα εγω τιποτα αλλα ουτε και αυτος τοτε παλι καλουμε την τροχαια για τα τυπικα ή οχι?

άμα δεν χτυπήσει κανείς και δεν γίνει ζημιά τι να την κάνεις την αστυνομία;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της pavlaras1

Smile Εχω δει μεχρι τωρα δυο σκηνικα στην Θεσσαλονικη, ενα στην κρηνη και ενα στην τσιμισκη

Αρχικά δημιουργήθηκε από cityfly
    άμα δεν χτυπήσει κανείς και δεν γίνει ζημιά τι να την κάνεις την αστυνομία;
    Εχω δει μεχρι τωρα δυο σκηνικα στην Θεσσαλονικη, ενα στην κρηνη και ενα στην τσιμισκη που οι οδηγοι των μπροστηνων οχηματων που τους ακουμπησε αυτος που βρισκοταν απο πισω χωρις να υπαρχει ζημια και καλεσε ο μπροστηνος την τροχαια για να ερθει.

Δεν μπορεσα να καταλαβω τον λογο τοτε και με την ευκαιρεια ειπα να το ρωτησω μπας και ξερει κανεις να μου πει.

Αυτα.

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF