Εγώ που θέλω να ρίξεις και μία πλημμελή άσκηση καθήκοντος στο μ@λάκα τροχαίο είμαι υπερβολικός;
Αν σε παίρνει σκίσε τον τον κάφρο με το αμάξι, δεν του αξίζει ούτε το σάλιο για φτύσιμο.
Εγώ που θέλω να ρίξεις και μία πλημμελή άσκηση καθήκοντος στο μ@λάκα τροχαίο είμαι υπερβολικός;
Αν σε παίρνει σκίσε τον τον κάφρο με το αμάξι, δεν του αξίζει ούτε το σάλιο για φτύσιμο.
μην ακούς ότι να ναι.δεν έχει σημασία αν δεν πηγές αμέσως στο γιατρό.πέρυσι που με χτύπησε αυτοκίνητο δεν πηγα στο νοσοκομείο .είχα κάποιες κακώσεις και πόνους αλλά επειδή ήμουν μακριά από την έδρα μου δεν ήθελα να αφήσω το μηχανάκι μόνο του(κακώς βέβαια γιατί πάνω από όλα η υγεια) και μόλις τελειώσαμε με τα διαδικαστικά με πήγε ο πατέρας μου.δεν είχα τίποτα,αλλά ύστερη από ένα μήνα εμφάνισα αιμάτωμα στον αριστερό μηρο(αριστερά είχα πεσει)και χρειάστηκα χειρουργείο.τελικά δεν χρειάστηκε να το παω δικαστικα(αν και η δικηγόρος μου επέμενε λόγω του ότι υπήρχε τραυματισμός τελικά)και η ασφαλιστική του αλλού μου πλήρωσε και υλικές ζημίες και το χειρουργείο.
Η περίπτωση σου κατά την γνώμη μου είναι μονόδρομος το δικαστήριο.να πας στη τροχαία και να ζητήσεις την ποινική δίωξη του υπανθρώπου που σε χτύπησε ,χωρίς να δώσεις εξηγήσεις στους τροχαίους για ποιο λόγο το κανείς. Οι δουλειά τους είναι να καταγραφούν τα συμβάντα και όχι να δικάζουν και να βγάζουν πορίσματα,ωσάν να είναι ο Judje Dred.
Αντε πάλι με τα φαντάσματα καθενός...
Η ΤΟΤΑ ....πέρνει απλά καταθέσεις.....και κάνει σχεδιάγραμμά βάση των στοιχείων που υπάρχουν στόν χώρο...
Στην έκθεσή της(την πήρες???) θα γράψει τα πάντα και θα πεί τι παραβάσεις έκανε ο καθένας...
Που δείχνει το σημείο σύγκρουσης???Στην διασταύρωση η εκεί που λές στο σχεδιάγραμμα???
Αυτό απο που θα το πάρω, δεν πηρα καποιο αντιγραφο απο καποιον αστυνομικο δεν μου δωσανε.
Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?
Πάντως φιλαράκι ...το σημείο ΄συγκρουσης στο αμάξι είναι πίσω από την μπροστά του ρόδα..
Αρα ερχόμενος από εκεί που λές ....είναι αδύνατον να σε χτύπησε ενώ ήσουν σταματημένος...με την πόρτα του...
Ο προφυλακτήρας του που λές έχει απλά ένα σημείο μπλε που μπορεί να επικαλεστέι ότι δεν έιναι από την μηχανή σου...Ασε που απλά είναι μια γρατζουνια....Δεν δικαιολογήται σημείο σύγκρουσης στον προφυλακτήρα τόσο μικρό και μετά τόσο μεγάλη ζημιά στην πόρτα..
Απλα σου λέω ότι η υπόθεση δεν είναι έυκολη....Πιό καλα θα ήταν να μιλήσουν οι δικηγόροι σας μεταξύ τους....Το αμάξι του δεν κάνει ούτε 3000...Το θηρίο σου 13000...Για σκέψου το λιγο.....
![]()
![]()
Θα πας στην τροχαία που επιλήφθηκε.....και θα το ζητήσεις..
Οι μάρτυρες είδαν όλο το σκηνικό??? Εσένα με αλαρμ και το αυτοκίνητο να τραβάει χειρόφρενο???
Ειναι απλο το τι θα κανεις. Δε φταις, εχεις και μεγαλη ζημια και τραυματισμο. Μιλα με ενα δικηγορο που ασχολειται με τετοια και ασε τα φορουμ.
Δε σου λεω τι επρεπε να κανεις και δεν εκανες αλλα τι θα κανεις απο δω και περα.Βαλε τον δικηγορο να τον παρει τηλεφωνο.
Το οτι ερχεται η Τροχαια σε ενα σημειο δε σημαινει οτι βγαζει ενοχο κι αθωο σημαινει οτι κανει καταγραφη. Η ενοχη αποδικνυεται δικαστικως. Αλλη επιλογη δε βλεπω να εχεις.
Δε μπορει ο τροχονομος να γραψει οτι βγηκες απο το στοπ αυτο που μπορει να γραψει ειναι οτι ο αλλος δηλωσε οτι βγηκες απο το στοπ η οτι το μηχανακι σου βρεθηκε 3 μετρα απο το στοπ αν με καταλαβαινεις...
Περαστικα και καλο κουραγιο.
Ευχαριστώ.
Ναι οι μαρτυρες ηταν ακινητοποιημενοι στο στοπ περιμεναν να περασει ο μαλ....για να περασουν αυτοι. ειχαν οπτικη με εμενα διαγωνια μαλιστα το ενα παλικαρι μου ειπε σε καναμε χαζι γιατι ζαχαρωνα κ εγω να παρω ενα μπουσα.
Why do we kill people , that kill people just to prove to these people that killing is wrong?
ο μπατσος ειναι ''δικος του''...δυσκολα τα πραγματα για εσενα δηλαδη...αν και απο την ζημια στην μηχανη φαινετε καθαρα οτι σε πηρε παραμαζωμα....απο την στιγμη που θα δηλωσεις τραυματισμο πρεπει να γινει δικογραφια...παρε ενα καλο δικηγορο και ξεκινα διαδικασιες...θα σου πει αυτος τι θα κανεις...α ναι...και αν μπορεσεις σκιστονα τον παλιομπουστα...
υ.γ. τα θραυσματα τη κατευθυνση εχουνε???ελπιζω να εχει τραβηξει πολλες φωτογραφιες αυτος απο την ασφαλεια σου....
Για να υποβάλλεις μήνυση (για τραυματισμό) χρειάζεται η καθοδήγηση δικηγόρου ή είναι κάτι απλό? Συμπληρώνεις και τα περί οδύνης, ταλαιπωρίας, εξόδων κτλ στο ίδιο χαρτί ή αυτά αργότερα στα δικαστήρια?
Περαστικά, φίλε μου και εύχομαι να βγάλεις άκρη. Μην κάνεις πίσω. Δε βάζουν μυαλό έτσι.
Life begins at 45°.
έχω μια απορία: στο δικαστήριο μετράει περισσότερο αυτό που λέει ο αστυνομικός που δεν ήταν εκεί από τη κατάθεση του αυτοπτη μάρτυρα?
ρε παιδια δεν θελω να το παιξω καλο παιδι και σωστος πολιτης κ.α ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ?
γιατι υπαρχουν τοσοι πολλα κολοπαιδα εξω για ποιο λογο αφου εκανες την μαλακια παραδεξου την για αυτο την πληρωνω την γαμημ..... την ασφαλεια για να μην πληρωνω εγω οταν κατσει η στραβη. Σκεψου και λιγο τον αλλον τον ανθρωπο που του εκανες ζημια. Πως αλλαξε ετσι ο κοσμος γαμω την πουτ..... μου.Δηλαδη ειμαι τοσο μαλ.... που αμα κανω την μαλα.... θα κατεβω κατω θα ζητησω συγνωμη και θα δω αν ειναι ολα καλα? Αμα ηταν αυτος στην θεση σου?Δηλαδη την μια κανει θετικη και μετα παει και κανει αρνητικη τι να πω δεν ξερω.... Ζητω συγνωμη για τα μπινελικια αλλα νευριασα παρα πολυ.Ευχομαι να πανε ολα καλα αδελφε .....
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
παλιομπουστα
![]()
![]()
συγνώμη ,αλλά ακούγεται κάπως...
![]()
![]()
![]()
![]()
Το μεγαλυτερο ποσοστο της υποθεσης κρινεται απο τους μαρτυρες σε μια δικη,γιαυτο λοιπον τους μαρτυρες απο κοντα και τα ματια σου! γνωριστητε με τα παιδια και διατηρηστε επαφη.
οσο αφορα το αλκοοτεστ επρεπε να γινει μια και το ζητησες αλλα μου εχει τυχει και εμενα σε τροχαιο να το ζητησω(ηταν σκνιπα ο αλλος) και να κανουν τους κινεζους,εμαθα μετα οτι το αποφευγουν γιατι πρεπει να πανε και μαρτυρες στο δικαστηριο που θα γινει ,δεν ξερω κατα ποσο ισχυει αυτο,ας μας πει καποιος αστυνομικος.