Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: Μηχανη ss! Γνωμες....

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Hondakias23
    Κανεναν μηχανικο μπορειτε να μου προτεινεται για ελεγχο. Δεν γνωριζω απο Αθηνα. Οπου και αν ειναι στην Αθηνα, θα το παω. Αρκει να ειναι καλος. Και με πμ, αν δεν θελει καποιος να πει δημοσιως, μηπως και θεωρηθει διαφημηση.
    να σου πω κ γιο αυτο κατι..αντε κ το πηγες σε μηχανικο..και?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    οκ φιλαρακι αστο απο μενα τοτε..γιατι μηχανακι να δωσω εγω και να παρακαλαω να βγει καλο μη φαω κραξιμο για απατεωνια η οτι αλλο δε παιζει.

να σου πω παντως αν παρεις σσ μη το χεις για καθε μερα γιατι αυτα τα αξιοπιστια κτλ δεν υπαρχουν.
    Απ οτι γραφω και πιο πανω δεν ενδιαφερομαι για καθημερινη χρηση, ενδιαφερομαι για μηχανη τετοιου ειδους σαν ειδος αναψυχης. Ενα μηχανημα το οποιο ειναι καλα συντηρημενο και προσεγμενο δεν βγαζει προβληματα νομιζω. Απ αυτη την αποψη λοιπον μπορω εγω σαν κατοχος ενος τροχοφορου να πω στον μετεπειτα ιδιοκτητη αν ενδεχεται να βγαλει προβληματα γνωριζοντας στο περιπου αν το εχω σκισμενο η οχι κτλ κτλ. Μπορει να κανω και λαθος ομως. Δεν σου ζηταει λοιπον κανεις να υπογραψεις και κανενα συμβολαιο, απλως να πεις δυο πραγματα για το εργαλειο σου. Αυτα.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    Αφου εισαι κρυφός χεράς, λοιπον....

Δεν εχει να κανει με χερα, αλλα με απλη εξασκηση.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    να σου πω κ γιο αυτο κατι..αντε κ το πηγες σε μηχανικο..και?
    Δηλαδη προτεινεις να μην το παω καθολου σε μηχανικο? Θα ειναι πιο καλο λες? Μπορει να δει κατι με την εμπειρια του που μπορει να μην καταλαβω εγω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Δηλαδη προτεινεις να μην το παω καθολου σε μηχανικο? Θα ειναι πιο καλο λες? Μπορει να δει κατι με την εμπειρια του που μπορει να μην καταλαβω εγω.

Σίγουρα θα δει κάποια πράγματα και θα ακούσει το μοτέρ...δεν μπορεί να σου εγγυηθεί όμως πως στο επόμενο (μικρό) διάστημα δεν θα σου βγάλει τίποτα.
    Μπορεί δλδ να σου πει ''Καλό είναι'' και σε ένα μήνα το μηχανάκι να θελήσει κάποια σημαντικά ή μη, πράγματα.
    Μεταχείρο με 3.000 αγοράζεις, και μάλιστα από αυτά που δεν τα πηγαίνουν οι κάτοχοί τους ''όμορφα''.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Σίγουρα θα δει κάποια πράγματα και θα ακούσει το μοτέρ...δεν μπορεί να σου εγγυηθεί όμως πως στο επόμενο (μικρό) διάστημα δεν θα σου βγάλει τίποτα.
    Μπορεί δλδ να σου πει ''Καλό είναι'' και σε ένα μήνα το μηχανάκι να θελήσει κάποια σημαντικά ή μη, πράγματα.
    Μεταχείρο με 3.000 αγοράζεις, και μάλιστα από αυτά που δεν τα πηγαίνουν οι κάτοχοί τους ''όμορφα''.
    Ναι. Δηλαδη λες να μαζεψω παραπανω χρηματα. Το μηχανακη θα το εχω για μια βολτα την εβδομαδα αντε 2, και καμια πιστα μια φορα τον μηνα. Μου φαινεται δεν αξιζει.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VALES
    Ναι. Δηλαδη λες να μαζεψω παραπανω χρηματα. Το μηχανακη θα το εχω για μια βολτα την εβδομαδα αντε 2, και καμια πιστα μια φορα τον μηνα. Μου φαινεται δεν αξιζει.

Δεν σου λέω αυτό, γιατί την τσέπη σου εσύ την ξέρεις. Σου λέω να μη περιμένεις και πολλά πράγματα από ένα ss σε αυτά τα λεφτά.
    Με 3000 δεν μπορεί να είναι έτοιμο για βόλτες, έτοιμο για πίστα, χωρίς να χρειαστεί ''κάτι''.
    Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου, ή πιες ρετσίνα. Αυτό λέω.
    Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί

Άντε γεια... Blog

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από VALES
    Δεν σου λέω αυτό, γιατί την τσέπη σου εσύ την ξέρεις. Σου λέω να μη περιμένεις και πολλά πράγματα από ένα ss σε αυτά τα λεφτά.
    Με 3000 δεν μπορεί να είναι έτοιμο για βόλτες, έτοιμο για πίστα, χωρίς να χρειαστεί ''κάτι''.
    Ρίξε λίγο νερό στο κρασί σου, ή πιες ρετσίνα. Αυτό λέω.
    Εχεις δικιο

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Μηχανή Ss για (πολύ) ψηλούς?
    από shinedown στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 16/09/2009, 12:50
  2. Νέα μηχανή --- Street --- Γνώμες
    από spiridaus στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 03/04/2009, 16:24
  3. Απαντήσεις: 33
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2007, 14:51
  4. Φωτογραφική μηχανή - γνώμες
    από ruyjin στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 34
    Τελευταίο μήνυμα: 16/07/2007, 22:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία