Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
επειδή πολλά ακούστηκαν από τους κάποιους εδώ,προσβλητικά τις περισσότερες φορές θα γράψω 2 λογάκια :
το θέμα του χρόνου:ξέρετε στα 17 [ αυτό σημαίνει σε ένα χρόνο πανελλήνιες για όσους δν έχουν δώσει ποτέ ή δν έχουν διαβάσει ποτέ ],πέφτει το διάβασμα του κερατά και όχι δν έχω πλέον χρόνο να διαβάσω για το δίπλωμα αλλα να βγώ μια βόλτα με τους φίλους μου βλάκες.
όσο για το γεγονός του ότι δν ξέρω από οδήγηση ,σας ενημερώνω οτι το κολομηχανάκι το καβαλάω από 12 χρονών στα πλαίσια της γειτονιάς.
ευχαριστώ όσους απλά απάντησαν στην ερώτηση, και με ενημερώσαν σχετικά με τη νομοθεσία.
Υ.Γ. : Μην αρχίσετε τις γνωστές παπαριές περί ''θέλαμε να σε προστατέψουμε''.
Αν θεωρείς παπαριά το να θέλουν κάποιοι να σε προστατεύσουν,τότε καλύτερα μην καβαλήσεις ποτέ.Σκέψου μόνο ότι πολλά μέλη εδω μέσα έχουν παιδιά και νιώθουν ''γονείς'' ακόμα και απέναντί σου.
Αφού λοιπόν ρε παλικάρι μας λες ότι είσαι τόσο συνειδητοποιημένος,γιατί θες να παρανομίσεις(κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου ή τη ζωή κάποιου άλλου)και δεν περιμένεις μέχρι να βρεις χρόνο και να βγάλεις το δίπλωμα????
Κάτι τελευταίο,μπες και διάβασε όλη την ενότητα ''ΣΤΡΑΒΑ & ΑΝΑΠΟΔΑ'',όλη όμως για να δεις τί συμβαίνει κάθε μέρα και τι έχεις να αντιμετωπίσεις και γιατί σου τα λένε όλα αυτά