Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 63

Θέμα: Καβαλώντας ενα 50αρι χωρίς δίπλωμα! κίνδυνος?

Μοναχικός καβαλάρης Το avatar του/της castoras
    Αρχικά δημιουργήθηκε από erstyle
    επειδή πολλά ακούστηκαν από τους κάποιους εδώ,προσβλητικά τις περισσότερες φορές θα γράψω 2 λογάκια :

το θέμα του χρόνου:ξέρετε στα 17 [ αυτό σημαίνει σε ένα χρόνο πανελλήνιες για όσους δν έχουν δώσει ποτέ ή δν έχουν διαβάσει ποτέ ],πέφτει το διάβασμα του κερατά και όχι δν έχω πλέον χρόνο να διαβάσω για το δίπλωμα αλλα να βγώ μια βόλτα με τους φίλους μου βλάκες.

όσο για το γεγονός του ότι δν ξέρω από οδήγηση ,σας ενημερώνω οτι το κολομηχανάκι το καβαλάω από 12 χρονών στα πλαίσια της γειτονιάς.

ευχαριστώ όσους απλά απάντησαν στην ερώτηση, και με ενημερώσαν σχετικά με τη νομοθεσία.

Υ.Γ. : Μην αρχίσετε τις γνωστές παπαριές περί ''θέλαμε να σε προστατέψουμε''.

Αν θεωρείς παπαριά το να θέλουν κάποιοι να σε προστατεύσουν,τότε καλύτερα μην καβαλήσεις ποτέ.Σκέψου μόνο ότι πολλά μέλη εδω μέσα έχουν παιδιά και νιώθουν ''γονείς'' ακόμα και απέναντί σου.
    Αφού λοιπόν ρε παλικάρι μας λες ότι είσαι τόσο συνειδητοποιημένος,γιατί θες να παρανομίσεις(κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει τα καλύτερα χρόνια της ζωής σου ή τη ζωή κάποιου άλλου)και δεν περιμένεις μέχρι να βρεις χρόνο και να βγάλεις το δίπλωμα????

Κάτι τελευταίο,μπες και διάβασε όλη την ενότητα ''ΣΤΡΑΒΑ & ΑΝΑΠΟΔΑ'',όλη όμως για να δεις τί συμβαίνει κάθε μέρα και τι έχεις να αντιμετωπίσεις και γιατί σου τα λένε όλα αυτά

ο γ@μω τα κυβικα σας... Το avatar του/της mikes
    : όσο για το γεγονός του ότι δν ξέρω από οδήγηση ,σας ενημερώνω οτι το κολομηχανάκι το καβαλάω από 12 χρονών στα πλαίσια της γειτονιάς.

φιλαρακι συνελθε!! το οτι καβαλας το μηχανακι 5 χρονια στη ΓΕΙΤΟΝΙΑ σου δεν σε κανει καλο οδηγο!! ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙΣ! ξερεις απλα να χειριζεσαι ενα μοτοποδηλατο! εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα!!!

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    προσωπικα φιλαρακι στα παπαρια μου να σε προστατευσω
    ουτε σε ξερω κ κατα πασα πιθανοτητα δε θα προλαβω κ να σε μαθω κιολας

απο τη στιγμη που μπαινεις σε ενα χωρο κ ζητας τη γνωμη καποιων, σου αρεσει δε σου αρεσει θα την ακουσεις

το αν θα την ακολουθησεις ειναι δικο σου θεμα.
    Αν ειχες την εντυπωση οτι εδω μεσα θα ακουσεις λογια συμπαραστασης κ καβατζες για να γλυτωσεις τον μαλακα τον τροχαιο... επαιξες κ εχασες

life sucks.. προσπαθησε να το σκεφτεις τωρα, παρα να το μαθεις με τον κακο τροπο. Δε θα σου αρεσει πιστεψε με

υγ. καλου κακου βαλε ενα κρανακι. Τουλαχιστον οταν τσακιστεις να κλαινε μονο την τσεπη τους οι δικοι σου

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    erstyle

φίλε μου θα στο πω "ωμά" όπως εύχομαι και χτύπα ξύλο μην σου συμβεί ποτέ.

1. Στην κλήση κτλ... θα είσαι απλά "φάρδος" γιατί πέρα απο το πρόστιμο και την δικάσιμο δεν θα έχεις παρενέργειες ΕΣΥ... γιατί είναι στην διακριτική ευχέρεια δικαστηρίου και αστυνομικού να κάνουν και μήνυση για "αμέλεια ανηλίκου" στους γονείς σου.

2. Στην περίπτωση ατυχήματος... πως το λέτε ώς πιτσιρικάδες;... α... ναι...θα σε "φασώσει" το δικαστήριο , η ασφαλιστική μαζί με όλη την οικογένεια σου.

Και ξέρει ποιό είναι το άσχημο;... ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ... όποιος ανεβαίνει σε μηχανή 110% θα έχει πτώση.. χαζή και ακίνδυνη μπορεί να είναι ,... όπως μπορεί να είναι και πολύ σοβαρό ατύχημα.

Να στο πω και πολύ ωμά... αν με πετύχαινε ο οποιοσδήποτε πιτσιρικάς χωρίς δίπλωμα θα τον τύλιγα σε μια κόλα χαρτί και τους γονείς του μαζί και θα με πληρώναν μια ζωή. ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΥΤΟ... οχι Πανελλήνιες μετά... αλλά ούτε να πας βόλτα δεν θα μπορείς απο το τρέξιμο σε δικαστήρια και αστυνομίες.

Και γιατί;... αναρρωτήσου το γιατί μόνο... γιατί δεν είχες 1-2 μέρες να δώσεις για εξετάσεις... στην τελική βρε φίλε, πήγαινε και δώσε μετά τις Πανελλήνιες. Τον Ιούνιο τελειώνουν οι γ#$@#! ... μόλις θα αρχιζουν οι ζέστες και θα έχεις χρόνο ακόμα να το πάρεις για βόλτα και να είσαι και μάγκας και καλυμένος για πάσης φύσεως μαλακία.

Εντάξει κατανοώ οτι είσαι πιτσιρίκος και το αίμα τρέχει πιο γρήγορα απο την σκέψη... αλλά σου ξαναλέω πως δεν αξίζει... 30 μέρες είναι για να λήξουν οι Πανελλήνιες... 17 χρόνια περίμενες.. θα πεθάνεις για 30 μέρες;

Δικό σου κεφάλι είναι.. δική σου οικογένεια.. μεγάλο παιδί είσαι.. κάνε οτι νομίζεις, αλλά να είσαι έτοιμος να αναλάβεις και ευθύνες μετά.

Φιλικά.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Καλη τυχη στις πανελληνιες. η ζωη σου ομως δεν εξαρταται μονο απο αυτες. Και οπως ειπαν και οι προλαλησαντες οι οποιοι βασικα και στα @@ τους αν σκοτωθεις ή πληρωνεις μιας ζωη γιατι δεν ειχες χρονο παρα μονο για να διαβαζεις αλλα μην παρεις και κανεναν αλλον στο λαιμο σου. κανε υπομονη και μην αναφερεις οτι οδηγας απ τα 12 σαν ενδειξη ωριμοτητας και εμπειριας γιατι τα νεκροταφεια ειναι γεματα απο δαυτους.
    done.

Μέλος
    Ηθελα να ξερα, αν σε καποια συναντηση για καφε ερχοταν ο 17χρονος και σας εκανε αυτη την ερωτηση κατιδιαν, ποσοι απο εσας θα τον κραζατε ετσι καταμουτρα. Αντι να κατσετε να τον συμβουλεψετε πεσατε να τον φατε. Μπορει να εχετε δικιο σε αυτα που λετε αλλα γιατι δεν του τα λετε με σωστο τροπο. Προς τι το κραξιμο? Εσεις οταν ησασταν πιτσιρικαδες δεν κανατε μαλακιες?

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Καλοστον
    Εσεις οταν ησασταν πιτσιρικαδες δεν κανατε μαλακιες?
    Φυσικά, και το πληρώσαμε.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Μήπως λέω μήπως, πριν το 50αρκι σου πήρε δώρο ο μπαμπάς Hayabusa?

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
    Μήπως λέω μήπως, πριν το 50αρκι σου πήρε δώρο ο μπαμπάς Hayabusa?

αντε πατηστε το χρονομετρο καποιος γιατι πολυ κρατησε.... πεθανε και η πρωτοτυπια... :a12: :a16:
    Accipere quam facere praestat injuriam

Καραμελος Το avatar του/της kalesin
    Ηθελα να ξερα, αν σε καποια συναντηση για καφε ερχοταν ο 17χρονος και σας εκανε αυτη την ερωτηση κατιδιαν, ποσοι απο εσας θα τον κραζατε ετσι καταμουτρα. Αντι να κατσετε να τον συμβουλεψετε πεσατε να τον φατε. Μπορει να εχετε δικιο σε αυτα που λετε αλλα γιατι δεν του τα λετε με σωστο τροπο. Προς τι το κραξιμο? Εσεις οταν ησασταν πιτσιρικαδες δεν κανατε μαλακιες?
    αν ερχοταν σε μια συναντηση κ μου εκανε αυτη την ερωτηση κ μετα με ελεγε κ βλακα, τοτε το να καβαλησει μηχανη θα ηταν το τελευταιο που θα τον ενοιαζε.

Το οτι εκανα μαλακιες δε σημαινει οτι τις κανω ακομα [οκ .. κανω αλλου ειδους μαλακιες, αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα]
    Αμα θελει καποιος να του χαιδεψω τα αυτια, σορυ, δεν ειμαι η γκομενα του.

Το κραξιμο το εριξα κ θα συνεχισω να το ριχνω οσο με αντιμετωπιζει σαν ηλιθιο. Τις συμβουλες τις ακουσε, του αρεσαν δε του αρεσαν.. αυτες ειναι. Το νομο με τα καλα κ τα κακα του τον ακουσε..
    Εδω δυστυχως δεν ειναι η καφετερια που αραζει με τους κολλητους του ουτε τιποτα τετοιο.

Στην τελικη αν δεν του αρεσει ας φαει μονο τις πατατες*...

*copyright reserved

Re: Καβαλώντας ενα 50αρι χωρίς δίπλωμα! κίνδυνος?

παιδιά θα οδηγάω ένα 50αρι του πατέρα μου καμιά φορα.ειμαι 17.ξέρω πολύ καλή οδήγηση και δν έχω χρόνο να βγάλω δίπλωμα αν μας πιάσουν οι αγαπημένοι μας τροχονόμοι διατρέχω σοβαρώ κινδυνο?
    Ο πατερας σου σε αφηνει?Αν ναι,γιατι δεν τον ρωτας?Προφανως θα ξερει οτι αφου εισαι ανηλικος κατηγορειται και αυτος.Αν σκοπευεις να το παιρνεις κρυφα καλα κανεις και ρωτας.Σου εξηγησαν ολες τις κυρωσεις οι προηγουμενοι.Παντως ο χρονος για να βγαλεις το διπλωμα μαζι με το διαβασμα ειναι δεν ειναι 2ωρες συνολο.Αυτη η δικαιολογια για τις πανελληνιες σβηστει καλυτερα φιλε.Και πρωτος βαθμολογικα στον πανελληνιο να θες να βγεις 2ωρες τις εχεις καθως και 20 ευρω πιστευω.Να ξερεις οτι σε περναω μολις 2 χρονια και δεν εχεις να κανεις με καποιον συντηρητικο γονιο.Μην ρισκαρεις να καταστρεψεις τη ζωη σου για μια βαρεμαρα 2 ωρων.Πηγαινε βγαλε το διπλωμα

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    το θέμα του χρόνου:ξέρετε στα 17 [ αυτό σημαίνει σε ένα χρόνο πανελλήνιες για όσους δν έχουν δώσει ποτέ ή δν έχουν διαβάσει ποτέ ],πέφτει το διάβασμα του κερατά και όχι δν έχω πλέον χρόνο να διαβάσω για το δίπλωμα αλλα να βγώ μια βόλτα με τους φίλους μου βλάκες.
    Αν νομίζεις ότι είσαι ο μόνος εδώ μέσα που έδωσε ή έχει δώσει πανελλήνιες είσαι πολύ γελασμένος.

Όσο για το
    Υ.Γ. : Μην αρχίσετε τις γνωστές παπαριές περί ''θέλαμε να σε προστατέψουμε''.
    μην ξεχνάς ότι με το να αποτρέψεις κάποιον από το να οδηγεί χωρίς δίπλωμα δεν προστατεύει ΜΟΝΟ τον ίδιο, προστατεύει και τους ΑΛΛΟΥΣ που θα συναντήσει στο διάβα του.

Η ζωή είναι δική σου και φυσικά κανείς από εδώ δεν μπορεί να σε αποτρέψει από το να καβαλάς χωρίς δίπλωμα. Πρόσεξε μόνο να μην κάνεις καμιά μ@λ@κία που θα γ@μήσει και τη δική σου ζωή και τη ζωή της οικογένειας σου και τη ζωή κάποιου άλλου.

Αυτά. Πάρτα ως συμβουλή, ως νουθεσία, ως ό,τι θέλεις

Re: Re: Καβαλώντας ενα 50αρι χωρίς δίπλωμα! κίνδυνος?

Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
    Πιο πολυ με φοβιζει ο κινδυνος που διατρεχεις μεγαλωνοντας,απο την στιγμη που σε ενα ανοιχτο δημοσιο φορουμ ρωτας κατι για το οποιο θα επρεπε να ειχες κανει τουμπεκι.
    17 χρονων εισαι ρεπουστμου δε σου κοβει ντιπ;

Ναι φυσικα και διατρεχεις κινδυνο και εσυ και οι δικοι σου και το ξερεις.
    Κανε την βολτα σου αλλα μην περιμενεις απο δω να σε καθυσυχασει ο καθε αγνωστος που χεστηκε για σενα και τους δικους σου.

Υ.Γ Ο τροχονομος ειναι το τελευταιο πραγμα που θα επρεπε να σε αποσχολει.Και συ ρε μακταλα ελεος να πουμε.Το να εισαι "κουλ" ενηλιξ και ετσι ναουμ απεχει μια σπιθαμη απο το να εισαι εντελως μην πω....

+Οσα!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook
    Εσεις οταν ησασταν πιτσιρικαδες δεν κανατε μαλακιες?
    Αλλος ενα που απλα "δεν το πιανει" .
    Στα 14 καβατζωναμε τα αυτοκινητα των γονιων μας και κοβαμε βολτες μεσα την πολη.
    Απορω ακομα πως δεν πηραμε κανεναν σβαρνα αλλα δεν ειναι αυτο το ζητουμενο.

Το ζητουμενο ειναι το εξης:
    1) Ξεραμε οτι ηταν παρανομο.
    2) ΔΕΝ κυκλοφορουσαμε με πλακατ στους δρομους που εγραφε "Καβατζωνω το αμαξι του μπαμπα χωρις διπλωμα.Διατρεχω κινδυνο; " (δεν ειχαμε ιντερνετ τοτε οποτε το πλακατ θα ηταν κατι αντιστοιχο)

Θεωρω οτι το να κανεις τις μαλακιες σου μικρος ειναι μεγιστη εμπειρια (ειδικα αν την βγαλεις ανωδυνα, αλλιως κλαφτα) .Αλα δεν συνηγορω δεν παροτρυνω και δεν το παιζω κουλ ειδικα οταν η ζωη καποιων ανθρωπων μπορει να κριθει απο αυτο.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της gcrook

Re: Re: Re: Καβαλώντας ενα 50αρι χωρίς δίπλωμα! κίνδυνος?

όχι φίλαρακο δν μου κόβει.δν ξέρω τη νομοθεσία δν έιχα ασχολιθεί ποτε με θέματα σχετικά με το μηχανάκι.μόνο να οδηγώ ξέρω.
    Newsflash φιλαρακο.

Για να οδηγησεις θες ενα πραγμα που λεγεται "διπλωμα".Ειναι νεα τεχνολογια, οποτε λογικο να μην το εχεις ακουσει, αλλα αν οδηγεις χωρις αυτο το "διπλωμα" και σε σταματησουν η εμπλακεις σε ατυχημα (αλλος θα φταιει στανταρ) σε πανε πιπα κωλα εσενα και το μπαμπα σου.Επισης ποναει πιο πολυ αμα πρεπει ο μπαμπας σου να πληρωνει παραλλημα με ζημιες και τα νοσηλεια σου απο την τσεπη του.

Και μεις στα 17 οδηγαρες ημασταν.Λογω τιμης.Και σε ειχαμε και χαλαρα.
    -Have you any famous last words?
    -..Not Yet!
    -"Not yet"!? Is that famous?

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 17/10/2010, 04:33
  2. Απαντήσεις: 66
    Τελευταίο μήνυμα: 02/12/2008, 16:44
  3. Ασφάλεια Χωρίς Δίπλωμα
    από GodLess στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 24