Ανωτερα βιαΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αυτός όχι μόνο περπατάει στο νερό, σε λίγο θα πετάξει κιόλας. :rotflmao:![]()
![]()
Ανωτερα βιαΑρχικά δημιουργήθηκε από daz
Αυτός όχι μόνο περπατάει στο νερό, σε λίγο θα πετάξει κιόλας. :rotflmao:![]()
![]()
Ciao Super Sic...
Αρχικά δημιουργήθηκε από keepdreaming
http://i88.photobucket.com/albums/k1...er-1242351.jpg
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Κούλη, υπάρχει και ένα βίντεο με τους ίδιους τύπους που κάνουν με τα πόδια slip streaming στον Rossi...
Βαλτο,βαλτο.Αλλα θελω και να εξηγησεις πως γινεταιΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Κούλη, υπάρχει και ένα βίντεο με τους ίδιους τύπους που κάνουν με τα πόδια slip streaming στον Rossi...![]()
![]()
Πάντως κι ο Lorenzo περπάτησε στη λιμνούλα μόλις τερμάτισε στο Jerez αλλά επίτηδες δεν το έδειξε η τηλεόραση γιατί θα μάθουν το κόλπο όλοι...Άκουσα επίσης ότι στην Ολυμπιάδα την επόμενη θα καταργηθεί το ύπτιο και τα 100μ ταχύτητας δε θα γίνονται σε στάδιο αλλά σε πισίνα...
Δηλαδη ο μπολτ παλι χρυσο θα παρει.Οχι ρε γαμωτο.Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Πάντως κι ο Lorenzo περπάτησε στη λιμνούλα μόλις τερμάτισε στο Jerez αλλά επίτηδες δεν το έδειξε η τηλεόραση γιατί θα μάθουν το κόλπο όλοι...Άκουσα επίσης ότι στην Ολυμπιάδα την επόμενη θα καταργηθεί το ύπτιο και τα 100μ ταχύτητας δε θα γίνονται σε στάδιο αλλά σε πισίνα...
Ρε Κούλη, αντί να ξημεροβραδυάζεσαι εδώ μέσα νέο παιδί που είσαι, δε βγαίνεις μια βολτίτσα να βρεις και καμιά γκομενίτσα τώρα που είναι και άνοιξη κι ανθίζει η φύση;;...Ρεεεε,ας πει κάποιος στο παιδί ότι δεν υπάρχει δώρο μοτοσυκλέτα για όποιον στέλνει κάθε μέρα τα περισσότερα μηνύματα εδώ μέσα και παιδεύεται άδικα...
Οταν εχεις 39 πυρετο δεν σκεφτεσαι πως θα πας βολτα φιλε.Αρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
Ρε Κούλη, αντί να ξημεροβραδυάζεσαι εδώ μέσα νέο παιδί που είσαι, δε βγαίνεις μια βολτίτσα να βρεις και καμιά γκομενίτσα τώρα που είναι και άνοιξη κι ανθίζει η φύση;;...Ρεεεε,ας πει κάποιος στο παιδί ότι δεν υπάρχει δώρο μοτοσυκλέτα για όποιον στέλνει κάθε μέρα τα περισσότερα μηνύματα εδώ μέσα και παιδεύεται άδικα...
3 μήνες τώρα πυρετό έχεις;;; Είμαι γραμμένος 3 χρόνια εδώ μέσα κι εσύ 3 μήνες και έχεις στείλει περισσότερα μηνύματα από εμένα...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Οταν εχεις 39 πυρετο δεν σκεφτεσαι πως θα πας βολτα φιλε.
Περαστικά πάντως![]()
![]()
![]()
![]()
Να'σαι καλα.Παντως σχετικα με τα μηνυματα απογευματα τα στελνω αφου το πρωι δουλευω.Τωρα που σε κανα 2 μερες απολυομαι θα στελνω και το πρωι.ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ.Και παλι σε ευχαριστωΑρχικά δημιουργήθηκε από AUFGEBRACHT
3 μήνες τώρα πυρετό έχεις;;; Είμαι γραμμένος 3 χρόνια εδώ μέσα κι εσύ 3 μήνες και έχεις στείλει περισσότερα μηνύματα από εμένα...
Περαστικά πάντως![]()
![]()
![]()
![]()
Αυτό δεν είναι τίποτα ο Chuck norris κολυμπάει στη στεριά...![]()
Experience is something you don't get until just after you need it.
Παλιά ήμουν αναποφάσιστος αλλά τώρα πια δεν είμαι σίγουρος.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Hiro
Αυτό δεν είναι τίποτα ο Chuck norris κολυμπάει στη στεριά...![]()
:rotflmao: Σωστός..
Sent from me using a computer.
το βίντεο το δείχνει τώρα στο Άλτερ (ειδήσεις)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
και θα γεμίσουν το καλόκαιρι όλες οι παραλίες με βλάκες που θα προσπαθούν να περπατήσουν στο νερό ......Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
Μάλλον θα το είδε εδώ μέσα ο Παυλόπουλος που είναι μηχανόβιος...Αρχικά δημιουργήθηκε από lioulios
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: