Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: Χέστηκα πάνω μου...

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Π@παριές δεν έγραψα ποτέ μου σεβομαι τους συνομιλητές, "προσβλητικός΄" δεν ήταν στις προθέσεις μου αν σε πρόσβαλα συγνώμη, τώρα για το "εμπειρικά" που λες το κουβεντιάζουμε αλλά όχι τώρα γιατί παράλληλα με το φορουμ δουλεύω κιόλας, όσο για το ότι εκτίθεμαι.... τι να πω αν σε βολεύει πάρε χαρτί και μολύβι σχεδίασε τα οχήματα, σχεδίασε τις δυνάμεις που αναπτύσσονται, βάλε τιμές και βγάλε αποτελέσματα. Θα μου τα δείξεις στην επόμενη συνάντηση όπως επίσης θα μου εξηγήσεις γιατί το παράδειγμα το δικό μου είναι άκυρο...
    Γηράσκω Αεί Διδασκόμενος...

βασκα οπως σου πα...επιμενεις χωρις να ξερεις...αυτο ειναι το κακο...
    σου ειπα, παρε βιβλιο φυσικης λυκειου, τα λεει αναλυτικα και απλουστατα...δεν χρειαζεσαι διαφορικες εξισωσεις για να το καταλαβεις...

το παραδειγμα σου μπορω να σου εξηγησω γιατι ειαν ιακυρο, απλα μεσα στο φορουμ δε γινεται...επισης βαριεμαι να κατσω να σου γραψω κατι, που ειναι βασικοι νομοι φυσικης...και δεν εχει κανενα νοημα...τελος παντων, αφου θες να το δεις καπου γραμμενο και επισημα, δες εδω...

στην 3η σελιδα:

http://api.ning.com/files/-cuV9ywh5J...ArHgI/file.pdf

gia kapoio logo den ανοιγει το λινκ, οποτε δες το απο δω...
    http://rapidshare.com/files/38534184...5Dd01.pdf.html

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
    λοιπον βασκα ετσι για νατο κανω λιγο πιο ενδιαφερον...

ενα τελευταιο παραδειγμα...

ΕΙΣΑΓΩΓΗ:
    καθε τροχος που κυλιεται χωρις να ολισθαινει, μπορει να περιγραφει μεσω ενος περιστρεφομενου τροχου, ακτινας ιση με τη διαμετρο του τροχου, κεντρο το κατωτερο σημειο του τροχου(το οποιο ειναι συνεχως μεταβαλομενο)...

φαντασου λοιπον μια μπαλαρινα με κολλητο βινυλ και μεγαλα βυζια(αυτες οι λεπτομεριες δε παιζουν ρολο στο να καταλαβεις αλλα κανουν το μαθημα πιο ενδιαφερον:rotflmao: )

φαντασου λοιπον τωρα τη βυζαρου να κανει ροδα(ξερεις τι ειναι φανταζομαι)

και φαντασου, να εισαι ξαπλωμενος, και κανει ροδα με τα χερια της επανω σου και τα ποδια στον αερα...εσυ το μονο που νιωθεις ειναι το βαρος της που πεφτει επανω σου(ειπαμε βεβαια βυζαρου σε κινηση οποτε μπορει να νιωσεις και αλλα πραγματα)...

τωρα φαντασου την ιδια, καθως κανει ροδα, εσυ να εισαι ορθιος και να σε πετυχαινει οπως ηταν πριν, αλλα με τα ποδια στον αερα καθως κανει τη ροδα...

εσυ θα φας μια μεγαλοπρεπη τουμπα και θα βλεπεις αστερακια:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

βαρεθηκα, τα υπολοιπα στα αναλυω απο κοντα

Βρε μανάρι μου πάλι σε τσόντα το γυρίσαμε αλλά εννοείς να μην καταλαβαίνεις. Το γαμολάστιχο ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ ΛΕΜΕ. Δεν σου λέει τίποτα αυτό. ΞΕΚΟΛΛΗΣΕ κι έφυγε από τον τροχό κι εγώ δεν είμαι ο δρόμος που πραγματικά θα καταλάβαινα μόνο το βάρος του οχήματος, είμαι το δεύτερο κινητό που ακολουθεί το πρώτο.

Άραγε το κομμάτι έρχεται κατά πάνω μου με κάποια ταχύτητα.Τώρα θα μου πεις "Μπιλάκο δεν ξέρεις , εγώ έγραψα 100 στις Πανελλήνιες και μη μιλάς εκτίθεσαι" . Κάποιο δίκιο θα έχεις δεν μπορεί.

Τες πα κουράστηκα (ένας από τους λόγους που έφυγα από την δευτεροβάθμια εκπαίδευση), είμαι και γέρος άνθρωπος, έχω και δουλειά, οπότε τα λοιπά από κοντά.

LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

το ξερω οτι εχω δικιο...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και για το λαστιχο μπορω να σου εξηγησω απο κοντα...εν τω μεταξυ διαβασε το pdf τοση ωρα το εψαχνα

το ξερω οτι εχω δικιο...

και για το λαστιχο μπορω να σου εξηγησω απο κοντα...εν τω μεταξυ διαβασε το pdf τοση ωρα το εψαχνα

Διαβάζω διαβάζω αλλά δεν καταλαβαίνω τπτ, είμαι κουμπούρας τι να κάνουμε, αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματά του, αλλά το πείραμα με τη φάπα θα το κάνουμε και θα είναι και ο camen στο λέω.

Διαβάζω διαβάζω αλλά δεν καταλαβαίνω τπτ, είμαι κουμπούρας τι να κάνουμε, αγάπα τον πλησίον σου με τα ελαττώματά του...

ειπαμε παραδιδουμε και ιδιαιτερα στο χωρο σας

ειπαμε παραδιδουμε και ιδιαιτερα στο χωρο σας

Δεν τα λες όπως τα ξέρω θα πάρω άλλον ιδιαιτεράκια να μου τα λέει όπως θέλω.

Δεν τα λες όπως τα ξέρω θα πάρω άλλον ιδιαιτεράκια να μου τα λέει όπως θέλω.

η μπαλαρινα με τα βυνιλ φταιει εε?

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Επειδή έχουν ανέβει οι τόνοι..

Ένα αεροπλάνο κινείτε με σταθερή ταχύτητα χ. Κάποιος πετάει από το αεροπλάνο ένα μπαλάκι του τένις. Το αεροπλάνο συνεχίζει να κινείτε με την ίδια ταχύτητα χωρίς να αλλάξει κατεύθυνση. Όταν το μπαλάκι ακουμπήσει στην γη ποια θα είναι η θέση του αεροπλάνου?

Όποιος δεν απαντήσει σωστά του αφαιρείτε το δικαίωμα σχολιασμού σε αυτό το θρεντ.

Σοβαρά τώρα. Ξέρει κάποιος να απαντήσει?
    Sent from me using a computer.

Μέλος
    Νομίζω το παράδειγμα με τις λάσπες είναι το καλύτερο,εξαρτάται και η γωνία που ξεκόλαει κάθε κομμάτι,αν έχει κατεύθυνση ίδια με την δικιά μου και ίδια ταχύτητα,τότε ίσα που θα μ'άκουμπήσει.
    Αν όμως τρέχω με 200χαω και βρω σε ένα κομμάτι με μικρότερη ταχύτητα ή με διαφορετίκη κατεύθυνση απο την δική μου τοτε ασ'τα να πάνε.
    Θα μπορούσε να ήταν και μια καλή
    πρόταση για την εκπομπή Mythbasters...
    Σας ευχαριστώ όλους για τις ποιο επιστημονικές απαντήσεις που έχω λάβει στο forum...
    Θα καβαλάω μηχανή,μέχρι να πάθω αλτσχα'ι'μερ.

η μπαλαρινα με τα βυνιλ φταιει εε?

Όχι φταίει ότι το κομμάτι εκτελεί σύνθετη κίνηση, της οποίας η διεύθυνση και η φορά ορίζεται από την συνισταμένη των επιμέρους δυνάμεων που ασκούνται στο κομμάτι. Επίσης επειδή η ταχύτητα είναι διανυσματικό μέγεθος ....... μπλα μπλα μπλα.....συνισταμένη ....μπλα μπλα.... .
    Είπαμε από κοντά. Μη βιάζεσαι θα γεράσεις γρήγορα.

Μέλος
    Φανταστικό σενάριο β'

Αφού απέφυγα τον κίνδυνο, κάνω αναστροφή και κυνηγώ τον ασυνήδητο οδηγό.
    Πλησιάζοντας το φονικό αύτό όχημα είχα τον χρόνο να αφαιρέσω τις εκδικητικές μου τάσεις και αποφάσισα να δώσω έμφαση στη λογική.
    Κάνω νόημα στον οδηγό να σταματήσει και κατεβαίνοντας απο την μοτοσυκλέτα μου τον ρωτάω ήρεμα...
    -Συγνώμη κύριε, ξέρετε οτι αυτό που κάνετε είναι επικίνδυνο?
    -Ποιό?αυτό? όχι δεν είναι, έχω ρύθμίσει τα φθαρμένα κομμάτια του ελαστικού να αποσχίζονται μόνο κατα την κατώτερη θέση έτσι ώστε να μην είναι επικίνδυνα για τους διερχόμενους οδηγούς.
    -Τί λέτε κύριε? αυτό είναι άσχετο αν εστω οτι οχημα α κινήτε με ταχύτητα υ και συγκρουσθει με αντικείμενο ακίνητο προς αυτό.
    -Συμφωνώ, πρέπει όμως να λάβετε υπόψιν και την γραμμική.
    -Όχι όμως με 225 μοίρες΄ως προς τον άξονα.
    -Μιλάμε τώρα με ύπαρξη τριβής ή οχι?.....
    Και τότε ακούω τον ήχο μιάς bmw r 1200 gs του vaska ο οποίος ήταν τραυματισμένος στον ώμο απο ένα κομμάτι ελαστικού, και γυρνώντας το χέρι του δεξιόστροφα χτυπά τον γύφτο (στην κατώτερη θέση του χεριού του) στο κεφάλι, με ταχύτητα υ ίση με την αναγραφόμενη στο κοντέρ της bmw.....
    αυτά .....
    τέλος
    :a5:

Μέλος
    Y.Γ. χωρίς παρεξήγηση,σάτυρα κάνω...

Αρχικά δημιουργήθηκε από akissakis
    Y.Γ. χωρίς παρεξήγηση,σάτυρα κάνω...
    Απίστευτος ..... χα χα χα, κάτσε να φας και καμία από το λάστιχο του γύφτου και να του πεις μετά ότι πόνεσες ....... Θ' αρχίσει περί γραμμικών,γωνιακών ταχυτήτων, κατώτατου σημείου και τελικά θα σε πείσει ότι δεν σε ακούμπησε καθόλου το κομμάτι γιατί εκτοξεύτηκε με μηδενική ταχύτητα, όπερ και έμεινε κολλημένο στο οδόστρωμα, άρα λες ψέματα, άρα τσίμπα και μια μύνηση για συκοφαντική δυσφήμηση ΑΛΗΤΗ ΜΗΧΑΝΟΒΙΕ.

Μου θυμίζει το πρόβλημα με τον Αχιλλέα και το βέλος στην Τροία, ότι δλδ για να πετύχει το βέλος στην φτέρνα τον Αχιλλέα έπρεπε να διανύσει το μισό τουλάχιστον της απόστασης Έκτορα - Αχιλλέα. Μετά το υπόλοιπο μισό, μετά το υπόλοιπο μισό και ούτω καθ εξής. Τελικά όποια κι αν ήταν η απόσταση που χώριζε τον Έκτορα από τον Αχιλλέα και υπό την προϋπόθεση ότι κάθε φορά το βέλος διανύει τουλάχιστον τη μισή, τελικά το βέλος δεν έφτασε ποτέ τον Αχιλλέα και ο φουκαράς πήγε από βαθιά γεράματα. (όσο και να διαιρείς έναν αριθμό μεγαλύτερο του 0 με το 2 πάντα θα υπάρχει αποτέλεσμα μεγαλύτερο του 0). Οπότε γ@ματα ούτε φυσική ξέρουμε αλλά ούτε και ιστορία.
    Θα πηδηχτώ απ' το παράθυρο, θα ξαναπάω σχολείο (Ο φαλακρός Μαθητής Νο 2).

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Αρχικά δημιουργήθηκε από akissakis
    Αφού απέφυγα τον κίνδυνο, κάνω αναστροφή και κυνηγώ τον ασυνήδητο οδηγό.
    Τώρα μας τα 'μπλεξες... τόση ώρα η ανάλυση γίνεται με εσένα πίσω από το αγροτικό... με αποτέλεσμα το κομμάτι από το λάστιχο να συνεχίζει προς τα μπροστά την πορεία του και έτσι η ταχύτητα πρόσκρουσης να είναι μικρότερη από τη δική σου ταχύτητα... γιατί αλλιώς είναι μεγαλύτερη αφού το κομμάτι κινείται προς τα σένα...

Βέβαια για να συμβεί αυτό πρέπει να είσαι σε αριστερή στροφή τέρμα πλαγιασμένος οπότε το κομμάτι αφού αποκοληθεί από το λάστιχο να μην μπορεί να συνεχίσει πλέον την τροχιά του αυτοκινήτου και επομένως της στροφής, δεξιά για αυτόν, αλλά να κινηθεί ευθύγραμμα και ομαλά μέχρι να χτυπήσει εσένα... δεν ξέρω αν με καταλαβαίνεις...

εννοείται φυσικά ότι σε Αγγλία, Κύπρο και Νότια Αφρική η στροφή πρέπει να είναι δεξιά για εσένα ώστε το αντίθετο ρεύμα με το αγροτικό να είναι αριστερά κλπ κλπ κλπ :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της georgio
    Μου θυμίζει το πρόβλημα με τον Αχιλλέα και το βέλος στην Τροία, ότι δλδ για να πετύχει το βέλος στην φτέρνα τον Αχιλλέα έπρεπε να διανύσει το μισό τουλάχιστον της απόστασης Έκτορα - Αχιλλέα. Μετά το υπόλοιπο μισό, μετά το υπόλοιπο μισό και ούτω καθ εξής. Τελικά όποια κι αν ήταν η απόσταση που χώριζε τον Έκτορα από τον Αχιλλέα και υπό την προϋπόθεση ότι κάθε φορά το βέλος διανύει τουλάχιστον τη μισή, τελικά το βέλος δεν έφτασε ποτέ τον Αχιλλέα και ο φουκαράς πήγε από βαθιά γεράματα. (όσο και να διαιρείς έναν αριθμό μεγαλύτερο του 0 με το 2 πάντα θα υπάρχει αποτέλεσμα μεγαλύτερο του 0).
    Ωραία πράματα!!

Αυτό είναι ένα από τα παράδοξα του Ζήνωνα. Αρχαίος φιλόσοφος ο οποίος υποστήριζε ότι η κίνηση είναι αδύνατη...

σκέφτηκα να το γράψω κάποια στιγμή αλλά λέω θα με πάρουν με τις πέτρες...

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προσπερνοντας εμενα.... πανω μου...
    από Lilith_tzw στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 19/09/2008, 13:39
  2. Πάνω στη τρέλα μου...
    από daddy78 στο forum Χωμάτινο τερέν
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 04/04/2008, 23:57
  3. Απαντήσεις: 44
    Τελευταίο μήνυμα: 18/01/2007, 13:34