Αρχικά δημιουργήθηκε από ΚΑΝΕΝΑΣ
Καλοριζικη και Καλοτάξιδη!!!
![]()
![]()
![]()
πω πω παει χαλασα τελειως
και στα ελεγα >>>> αφου σε χαλαει
τι το θες το ριμάδι????
:rotflmao:![]()
:rotflmao:
Καλοριζικη και Καλοτάξιδη!!!
![]()
![]()
![]()
πω πω παει χαλασα τελειως
τι το θες το ριμάδι????
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
ΚαλλααααΑρχικά δημιουργήθηκε από matmat
τι το θες το ριμάδι????
![]()
Εγώ περιμένω τον φιλο σου τον αφρο, να δω τι θα γράψει
![]()
Καλλαααα![]()
Εγώ περιμένω τον φιλο σου τον αφρο, να δω τι θα γράψει
![]()
![]()
οτι και να γράψει θα το καταλάβη νομίζεις κανείς?
![]()
"Αν είναι να φύγω ας φύγω πρωί
στη σωστή εποχή σε λάθος στροφή"
Θάνος Ανεστόπουλος / Διάφανα Κρίνα
http://smutradio.listen2myradio.com/
...ολα τα γουστα, φιλε ixnilatis-μαν !!!![]()
![]()
Υγ.Αυτο το καζαν ντιπι...ΩΡΑΙΟ φαινεται !!!![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"
Κωστήήήήήή, ε Κωστήήήήή καλοταξίδευτη να είναι και να σου κάνει όλα τα χατήρια...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ
Rise passive MOLF A5 ή Μ60 Α3 είναι το τεθωρακισμένο;;;;;;;;
Πολλά χαιρετίσματα από Κρήτη
![]()
![]()
Το τσιγάρο το έκοψα 9 μήνες τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι πήγα 120 κιλά και τώρα πρέπει να κόψω πολλά άλλα.........Αρχικά δημιουργήθηκε από Lupo
Όχι ρε ρεμαλορέμαλα!
Όχι ρε παρταλοπάρταλα!
(![]()
![]()
![]()
![]()
)
Μην βάζετε φωτογραφίες από γλυκα !
Κόβω και το τσιγάρο, και τρελλαίνομαι που τα βλέπω!
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Το τσιγάρο το έκοψα 9 μήνες τώρα. Το πρόβλημα είναι ότι πήγα 120 κιλά και τώρα πρέπει να κόψω πολλά άλλα.........![]()
![]()
![]()
Βαδίζω στα χνάρια σου!
Μου φαίνεται πως πρέπει να το ξαναρχίσω μπας και το σώσω στα τελευταία λεπτά!
5/2/2008 Καλωσόρισες!
22/1/2013 Καλωσόρισες!
:a07:
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
[B]Για όσους δεν διαθέτουνε χρόνο ή νεύρα για ανάγνωση περιληπτικά τους λέω ότι πήρα επιτέλους την Varadero Travel Edition που τόσα χρόνια ονειρευόμουνα.
Ρε το travel edition βγήκε φέτος,εσύ από πότε το είχες δει στο όνειρο σου;
Μετά ήρθε η ώρα της επιστροφής στο σπίτι γιατί ως συνειδητοποιημένος αναβάτης, όφειλα πρώτα να διαβάσω προσεχτικά όλο το manual της (πολύ κακό το ότι δεν είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική)
Θα σου πρότεινα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ξεχέσεις κάτιτις.Είναι δυνατόν να έδωσες 12000 και κάτι ευρώ και να μην έχουν manual στα ελληνικά;;;;;!!!!Άσε που είναι και υποχρεωμένοι από το νόμο.Τους καραγκιόζηδες....Να πληρώνεις 12000 ευρώ και να μην έχεις ουτέ ένα μεταφρασμένο manual.
Και τώρα οι ευχές:
καλορίζικη,καλοτάξιδη,καλόστρωτη,καλό ξε αύλωμα,καλές βόλτες και σου εύχομαι απίσης να μη διαβάσει η γυναίκα σου το ποστ σου γιατί θα ζηλέψει και πιος ακούει τη γκρίνια της
Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Κωστήήήήήή, ε Κωστήήήήή καλοταξίδευτη να είναι και να σου κάνει όλα τα χατήρια...
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΚΙΕΣ
Rise passive MOLF A5 ή Μ60 Α3 είναι το τεθωρακισμένο;;;;;;;;
Πολλά χαιρετίσματα από Κρήτη
![]()
![]()
Σιγά μην έπαιρνα Αμερικάνικο άρμα....
Μόνο Γερμανικό
[FONT=times new roman]Leopard A5 [/FONT]
πλάκα πλάκα έχω ένα αυτοκολλητάκι ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ και σκέφτομαι να το βάλω...
![]()
[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
[B]Αρχικά δημιουργήθηκε από ixnilatis
Για όσους δεν διαθέτουνε χρόνο ή νεύρα για ανάγνωση περιληπτικά τους λέω ότι πήρα επιτέλους την Varadero Travel Edition που τόσα χρόνια ονειρευόμουνα.
Ρε το travel edition βγήκε φέτος,εσύ από πότε το είχες δει στο όνειρο σου;
Μετά ήρθε η ώρα της επιστροφής στο σπίτι γιατί ως συνειδητοποιημένος αναβάτης, όφειλα πρώτα να διαβάσω προσεχτικά όλο το manual της (πολύ κακό το ότι δεν είναι μεταφρασμένο στην Ελληνική)
Θα σου πρότεινα να τους πάρεις ένα τηλέφωνο να τους ξεχέσεις κάτιτις.Είναι δυνατόν να έδωσες 12000 και κάτι ευρώ και να μην έχουν manual στα ελληνικά;;;;;!!!!Άσε που είναι και υποχρεωμένοι από το νόμο.Τους καραγκιόζηδες....Να πληρώνεις 12000 ευρώ και να μην έχεις ουτέ ένα μεταφρασμένο manual.
Και τώρα οι ευχές:
καλορίζικη,καλοτάξιδη,καλόστρωτη,καλό ξε αύλωμα,καλές βόλτες και σου εύχομαι απίσης να μη διαβάσει η γυναίκα σου το ποστ σου γιατί θα ζηλέψει και πιος ακούει τη γκρίνια της
Σε ευχαριστώ θερμά κι εσένα για τα καλά σου λόγια και αντεύχομαι τα κάλυτερα να σου συμβούν.
Όσο για το manual στα Ελληνικά, το γνωρίζω ότι είναι υποχρεωμένος ο εισαγωγέας του οτιδήποτε είτε αυτό είναι μηχανή είτε είναι πλυντήριο να έχει το βιβλίο οδηγιών στην γλώσσα της χώρας που το εισάγει και αυτό ευτυχώς το επέβαλε η Ε.Ε (να και ένα καλό).
Αλλά επηδεί ζούμε στο Ελλαδιστάν ο καθένας κάνει ότι γουστάρει.
Για αρχή μπήκα στο www.honda.gr και έστειλα ένα mail για το που και πως θα μου στείλουνε το manual στα Ελληνικά (άφησα να εννοηθεί ότι το θεωρώ αυτονόητο ότι το έχουνε μεταφράσει) και αναμένω απάντηση....
Απάντηση..........
Απάντηση.................
Απάντηση....................:rotflmao:![]()
καλά κρασιά...![]()
1540?Είναι το τηλέφωνο για τα παράπονα των καταναλωτών ή κάνω λάθος?Ρίξε κι εκεί ένα τηλέφωνο(αν είναι αυτό το σωστό),δεν λέει να τους αφήνουμε σε ησυχία.Όσο τους αφήνουμε ανενόχλητους τόσο θα γίνονται χειρότεροι.Ρώτα τους και στην honda.gr μήπως θα ήταν καλύτερα να πάρεις ένα "παραεισαγωγής"?Να μην έχεις κι απαιτήσεις.Πόσαα θα γλύτωνες?Σίγουρα με τα λεφτά που θα γλύτωνες θα πλήρωνες τον μεταφραστή και θα σου μένανε κιόλας.Τους παπάρες....
Τέλος πάντων συγχίστηκα.Πάντως για να το δούμε και πιο ήρεμα,μήπως παίζει να σου το στείλουν?Γιατί κι εμένα μου το έστειλαν μαζί με την εγγύηση ένα μήνα αφότου είχα αγοράσει το v-strom.Βέβαια με είχαν ενημερώσει σχετικά από το κατάστημα που το αγόρασα.
Τρώω άρα υπάρχω.Τρώω περισσότερο,υπάρχω περισσότερο.
καλοταξιδο .τοοοο αρμα!
καλες βολτες και φιλια στη θεσ/κη και το ρεμπεσκε το μαλλια το milaber μου το γυρισε σε gay Και αμαξακιας και πεταξε μαυρη πετρα πισω του![]()
Ολοι τις έχουμε περάσει αυτές τις ατελειωτες νύχτες πριν την παράδοση της μηχανής και φυσικά όλοι συμμεριζόμαστε την χαρά σου γκαρντάσι!!!Καλοτάξιδι πάντα όρθιος και πρόσεχε τα κουτιά,τις...γυναίκες και τους ταρίφες!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SVolution has began.... Perhaps...TOO much for your Guts?!
Mπράβο ρε ιχνηλάτη καλορίζικη, και καλά ταξίδια.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SaraMaritis
Υγ.Αυτο το καζαν ντιπι...ΩΡΑΙΟ φαινεται !!!![]()
![]()
Κώστα μη μου πείς ότι πέρασες προχθές απο κει και δεν σταμάτησες για "καζαν ντιπί"?![]()
![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Αμ, δεν το'ξερα !!! το'ξερα ???Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
...Κώστα μη μου πείς ότι πέρασες προχθές απο κει και δεν σταμάτησες για "καζαν ντιπί"?![]()
![]()
![]()
Τωρα...πρεπει να ξαναπαω !!!![]()
![]()
![]()
![]()
"Είμαστε πολλοί...Αλλά είμαστε σκόρπιοι"