Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 91

Θέμα: Μπατσοι με ρουχα αναρχικων..

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa

σορρυ...αλλα ρε φιλε...αν οι ''εχθροι'' ηταν παντα σωστοι γιατι να ειναι και να λεγονται ''εχθροι''...???

καλά εσύ τώρα γιατί απαντάς σε ... ρητωρικά ερωτήματα;;;

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Κανείς δεν διαφωνεί ότι η αστυνομία κάνει ΚΑΙ μαλακίες ή όπως θες πες τα.

Οι "εχθροί" τους όμως, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι πάντοτε σωστοί;;;

Η βεντετα αναμεσα σε αστυνομικους και αναρχικους εχει δυο ενεργους παρτενερ. Στο "forum για αστυνομικους και πολιτες" μπορεις να βρεις αρκετους ενστολους οι οποιοι εχουν κυρηξει τον πολεμο στους αναρχικους. Αληθεια με τον administrator "Gandalf" του εν λογω forum εχεις καμμια σχεση; Γιατι εχετε παρομοιο υφος γραφης...
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
    Η βεντετα αναμεσα σε αστυνομικους και αναρχικους εχει δυο ενεργους παρτενερ. Στο "forum για αστυνομικους και πολιτες" μπορεις να βρεις αρκετους ενστολους οι οποιοι εχουν κυρηξει τον πολεμο στους αναρχικους. Αληθεια με τον administrator "Gandalf" του εν λογω forum εχεις καμμια σχεση; Γιατι εχετε παρομοιο υφος γραφης...
    Εγω απλα θα σου πω οτι στο εν λογω φορουμ που αναφερεις υπαρχουν πολλα παιδακια τα οποια γουσταρουν να γινουν αστυνομικοι και γραφουν οτι καφριλα τους ερχεται στο κεφαλι.2ον διαβασε τι αναφερει ο gandalf σωστα και μετα χαρακτηρισε το εν λογω υφος του.Δεν χρειαζεται ειρωνεια

Αρχικά δημιουργήθηκε από postman

γιατί ρωτάς εμένα για τον ... Gandalf;

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Μπατσι
    Μπατσι

Μπατσινιλας.Εθνικαρααααααααααααααααααααααααααα (εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 4 μερες κι εχω λαλησει λεμε)
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    (εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 4 μερες κι εχω λαλησει λεμε)
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σιγα τα ωα....9 ΜΕΡΕΣ...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	some_things_never_change.jpg 
Προβολές:	284 
Μέγεθος:	92,8 KB 
ID:	198065

hey...u talk 2 me???

Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Εγω απλα θα σου πω οτι στο εν λογω φορουμ που αναφερεις υπαρχουν πολλα παιδακια τα οποια γουσταρουν να γινουν αστυνομικοι και γραφουν οτι καφριλα τους ερχεται στο κεφαλι.2ον διαβασε τι αναφερει ο gandalf σωστα και μετα χαρακτηρισε το εν λογω υφος του.Δεν χρειαζεται ειρωνεια
    Το κακο ειναι οτι πολλα απ' αυτα τα ανεγκεφαλα παιδακια εγιναν ειδικοι φρουροι, κι ετσι μας προεκυψε και ο Κορκονεας. Δεν εχω απολυτως τιποτα με τους νομιμοφρονες ενστολους. Τους λυπαμε κιολας που αναγκαζονται να υπερασπιστουν ενα σαπιο καθεστως, ενω εχουν απεναντι τους τους γονεις τους, τα αδελφια τους, ισως τα παιδια τους, και ολη την κοινωνια. Αλλα το καθηκον προσταζει...
    Απ' την αλλη και τους "αναρχικους" τους θεωρω ηλιθιους προβοκατορες χωρις πολιτικο υποβαθρο με κουλτουρα γηπεδου, που καμμια σχεση δεν εχουν με τους γνησιους ιδεολογους αναρχικους της γενιας της μεταπολιτευσης.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !

original Mελος Το avatar του/της nic mor
    η φωτο ειναι απο τα γεγονοτα που ακολουθησαν,
    την εν ψυχρω δολοφονια του αλεξη το δεκεμβρη του 08.
    ειχε γινει μεγαλος ντορος για τον δεξι καραγκιοζη τον "κολυμβητη γιατρο"
    και για τις μεθοδους της κατα τα αλλα καλης ελ/ας
    no one will judge me..

Μ.Γ.Δ

Δεν καταλαβαίνω το νόημα του thread.
    Αν είναι αστυνομικοί και κάνουν προσαγωγή, πάλι στο τέλος θα πέσουν τα τηλέφωνα στους μπαμπάδες στα VP, θα σπεύσουν οι μεγαλοδικηγόροι που θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, πως όλοι οι πιτσιρικάδες ήταν μαζί τους και είχαν πάει να δουν το "αγαπημένε μου Τζων" στο σινεμά και το ίδιο βράδυ θα είναι έξω, ενώ κάποιοι "προνομιούχοι" την επόμενη μέρα θα ψάχνουν για λαμαρινά, ασφαλιστή και τζαμά.
    Καλά πρώτη φορά το είδατε το έργο μετά από τόσες επαναλήψεις; Κι εγώ με τα αναρχίδια είμαι! Τι τα τραβάτε στα τμήματα; Αμολήστε τα από 'κει να σπάσουν και να ρημάξουν το σύμπαν και να δούμε μετά αν θα θιχτεί καμμιά "κυρία" στο tea party επειδή "ώ... μα είναι ανήθικον και ανεπίτρεπτον! Δε θα έπρεπε οι αστυνομικοί να φέρουν εις το πέτον, πινάκιον επί του οποίου να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου των;"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
    Δεν καταλαβαίνω το νόημα του thread.
    Αν είναι αστυνομικοί και κάνουν προσαγωγή, πάλι στο τέλος θα πέσουν τα τηλέφωνα στους μπαμπάδες στα VP, θα σπεύσουν οι μεγαλοδικηγόροι που θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, πως όλοι οι πιτσιρικάδες ήταν μαζί τους και είχαν πάει να δουν το "αγαπημένε μου Τζων" στο σινεμά και το ίδιο βράδυ θα είναι έξω, ενώ κάποιοι "προνομιούχοι" την επόμενη μέρα θα ψάχνουν για λαμαρινά, ασφαλιστή και τζαμά.
    Καλά πρώτη φορά το είδατε το έργο μετά από τόσες επαναλήψεις; Κι εγώ με τα αναρχίδια είμαι! Τι τα τραβάτε στα τμήματα; Αμολήστε τα από 'κει να σπάσουν και να ρημάξουν το σύμπαν και να δούμε μετά αν θα θιχτεί καμμιά "κυρία" στο tea party επειδή "ώ... μα είναι ανήθικον και ανεπίτρεπτον! Δε θα έπρεπε οι αστυνομικοί να φέρουν εις το πέτον, πινάκιον επί του οποίου να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου των;"
    Και οι τζαμαδες δηλαδη κλεφτες θα γινουν; Παλι καλα που υπαρχουν και οι αναρχικοι και βρισκουν καμμια δουλεια αυτες τις δυσκολες εποχες. Ξερεις ποσοι τζαμαδες θα μεινουν ανεργοι αν σταματησουν τα επεισοδια; Ακομα και ματατζηδες μπορει να απολυθουν επειδη θα ειναι αχρηστοι. Προτεινω λοιπον η πολιτεια να χορηγησει τιμητικη συνταξη στους αναρχικους μετα τα 30 για την συνεισφορα τους στην καταπολεμηση της ανεργιας. Και να μην ξεχναμε και την "αναρχομανα" (μανα του αναρχικου). Συνταξη στα προτυπα της πολυτεκνης μητερας, γιατι με τετειο ρεμαλι γιο, ουτε να φαει δεν θα'χει...

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Τα ίδια παντελάκη μου...καλά δεν βαρεθήκατε..?

γιατί δεν πάτε να γραφτείτε σε άλλα ''καταλληλότερα'' φόρα, αν έχετε τέτοιες ανησυχίες...

Και παρεπιμπτόντως, ο Μάγος καλά τα λέει.

Ορισμένοι δικάζετε από μία φωτό. Ότι μπορεί κάνει ο καθένας. Κάποιο μπορούν μόνο αυτό.

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    ρουχα αναρχικων φοραω και εγω :rotflmao: ξαναπειτε κατι διαφορετικο εδω μεσα :rotflmao:
    παντως και εμενα και αλλο γνωστο μελος του φορουμ μας εχουν περασει για αστυνομικους και μας ρωταγαν και επιμονα απο ''ποιο ειμαστε''

το νου σας

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    ρουχα αναρχικων φοραω και εγω :rotflmao: ξαναπειτε κατι διαφορετικο εδω μεσα :rotflmao:
    παντως και εμενα και αλλο γνωστο μελος του φορουμ μας εχουν περασει για αστυνομικους και μας ρωταγαν και επιμονα απο ''ποιο ειμαστε''

το νου σας

αλήθεια;;;
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .