Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
σορρυ...αλλα ρε φιλε...αν οι ''εχθροι'' ηταν παντα σωστοι γιατι να ειναι και να λεγονται ''εχθροι''...???
![]()
![]()
![]()
καλά εσύ τώρα γιατί απαντάς σε ... ρητωρικά ερωτήματα;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
![]()
![]()
![]()
σορρυ...αλλα ρε φιλε...αν οι ''εχθροι'' ηταν παντα σωστοι γιατι να ειναι και να λεγονται ''εχθροι''...???
![]()
![]()
![]()
καλά εσύ τώρα γιατί απαντάς σε ... ρητωρικά ερωτήματα;;;
![]()
![]()
![]()
![]()
Η βεντετα αναμεσα σε αστυνομικους και αναρχικους εχει δυο ενεργους παρτενερ. Στο "forum για αστυνομικους και πολιτες" μπορεις να βρεις αρκετους ενστολους οι οποιοι εχουν κυρηξει τον πολεμο στους αναρχικους. Αληθεια με τον administrator "Gandalf" του εν λογω forum εχεις καμμια σχεση; Γιατι εχετε παρομοιο υφος γραφης...Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Κανείς δεν διαφωνεί ότι η αστυνομία κάνει ΚΑΙ μαλακίες ή όπως θες πες τα.
Οι "εχθροί" τους όμως, όπως οι ίδιοι δηλώνουν, είναι πάντοτε σωστοί;;;
![]()
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
Εγω απλα θα σου πω οτι στο εν λογω φορουμ που αναφερεις υπαρχουν πολλα παιδακια τα οποια γουσταρουν να γινουν αστυνομικοι και γραφουν οτι καφριλα τους ερχεται στο κεφαλι.2ον διαβασε τι αναφερει ο gandalf σωστα και μετα χαρακτηρισε το εν λογω υφος του.Δεν χρειαζεται ειρωνειαΑρχικά δημιουργήθηκε από postman
Η βεντετα αναμεσα σε αστυνομικους και αναρχικους εχει δυο ενεργους παρτενερ. Στο "forum για αστυνομικους και πολιτες" μπορεις να βρεις αρκετους ενστολους οι οποιοι εχουν κυρηξει τον πολεμο στους αναρχικους. Αληθεια με τον administrator "Gandalf" του εν λογω forum εχεις καμμια σχεση; Γιατι εχετε παρομοιο υφος γραφης...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από postman
Η βεντετα αναμεσα σε αστυνομικους και αναρχικους εχει δυο ενεργους παρτενερ. Στο "forum για αστυνομικους και πολιτες" μπορεις να βρεις αρκετους ενστολους οι οποιοι εχουν κυρηξει τον πολεμο στους αναρχικους. Αληθεια με τον administrator "Gandalf" του εν λογω forum εχεις καμμια σχεση; Γιατι εχετε παρομοιο υφος γραφης...
γιατί ρωτάς εμένα για τον ... Gandalf;
Μπατσι
Μπατσι
Μπατσινιλας.Εθνικαρααααααααααααααααααααααααααα (εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 4 μερες κι εχω λαλησει λεμε)
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
(εχω κοψει το τσιγαρο εδω και 4 μερες κι εχω λαλησει λεμε)
σιγα τα ωα....9 ΜΕΡΕΣ...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
hey...u talk 2 me???![]()
Το κακο ειναι οτι πολλα απ' αυτα τα ανεγκεφαλα παιδακια εγιναν ειδικοι φρουροι, κι ετσι μας προεκυψε και ο Κορκονεας. Δεν εχω απολυτως τιποτα με τους νομιμοφρονες ενστολους. Τους λυπαμε κιολας που αναγκαζονται να υπερασπιστουν ενα σαπιο καθεστως, ενω εχουν απεναντι τους τους γονεις τους, τα αδελφια τους, ισως τα παιδια τους, και ολη την κοινωνια. Αλλα το καθηκον προσταζει...Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Εγω απλα θα σου πω οτι στο εν λογω φορουμ που αναφερεις υπαρχουν πολλα παιδακια τα οποια γουσταρουν να γινουν αστυνομικοι και γραφουν οτι καφριλα τους ερχεται στο κεφαλι.2ον διαβασε τι αναφερει ο gandalf σωστα και μετα χαρακτηρισε το εν λογω υφος του.Δεν χρειαζεται ειρωνεια![]()
Απ' την αλλη και τους "αναρχικους" τους θεωρω ηλιθιους προβοκατορες χωρις πολιτικο υποβαθρο με κουλτουρα γηπεδου, που καμμια σχεση δεν εχουν με τους γνησιους ιδεολογους αναρχικους της γενιας της μεταπολιτευσης.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑ ΜΙΑ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑ , ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΜΑ ΞΗΓΙΕΣΑΙ ΝΤΡΕΤΑ !
η φωτο ειναι απο τα γεγονοτα που ακολουθησαν,
την εν ψυχρω δολοφονια του αλεξη το δεκεμβρη του 08.
ειχε γινει μεγαλος ντορος για τον δεξι καραγκιοζη τον "κολυμβητη γιατρο"
και για τις μεθοδους της κατα τα αλλα καληςελ/ας
![]()
![]()
no one will judge me..
Μ.Γ.Δ
Δεν καταλαβαίνω το νόημα του thread.![]()
Αν είναι αστυνομικοί και κάνουν προσαγωγή, πάλι στο τέλος θα πέσουν τα τηλέφωνα στους μπαμπάδες στα VP, θα σπεύσουν οι μεγαλοδικηγόροι που θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, πως όλοι οι πιτσιρικάδες ήταν μαζί τους και είχαν πάει να δουν το "αγαπημένε μου Τζων" στο σινεμά και το ίδιο βράδυ θα είναι έξω, ενώ κάποιοι "προνομιούχοι" την επόμενη μέρα θα ψάχνουν για λαμαρινά, ασφαλιστή και τζαμά.
Καλά πρώτη φορά το είδατε το έργο μετά από τόσες επαναλήψεις; Κι εγώ με τα αναρχίδια είμαι! Τι τα τραβάτε στα τμήματα; Αμολήστε τα από 'κει να σπάσουν και να ρημάξουν το σύμπαν και να δούμε μετά αν θα θιχτεί καμμιά "κυρία" στο tea party επειδή "ώ...μα είναι ανήθικον και ανεπίτρεπτον! Δε θα έπρεπε οι αστυνομικοί να φέρουν εις το πέτον, πινάκιον επί του οποίου να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου των;"
![]()
Και οι τζαμαδες δηλαδη κλεφτες θα γινουν; Παλι καλα που υπαρχουν και οι αναρχικοι και βρισκουν καμμια δουλεια αυτες τις δυσκολες εποχες. Ξερεις ποσοι τζαμαδες θα μεινουν ανεργοι αν σταματησουν τα επεισοδια; Ακομα και ματατζηδες μπορει να απολυθουν επειδη θα ειναι αχρηστοι. Προτεινω λοιπον η πολιτεια να χορηγησει τιμητικη συνταξη στους αναρχικους μετα τα 30 για την συνεισφορα τους στην καταπολεμηση της ανεργιας. Και να μην ξεχναμε και την "αναρχομανα" (μανα του αναρχικου). Συνταξη στα προτυπα της πολυτεκνης μητερας, γιατι με τετειο ρεμαλι γιο, ουτε να φαει δεν θα'χει...Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock*
Δεν καταλαβαίνω το νόημα του thread.![]()
Αν είναι αστυνομικοί και κάνουν προσαγωγή, πάλι στο τέλος θα πέσουν τα τηλέφωνα στους μπαμπάδες στα VP, θα σπεύσουν οι μεγαλοδικηγόροι που θα διαρρηγνύουν τα ιμάτιά τους, πως όλοι οι πιτσιρικάδες ήταν μαζί τους και είχαν πάει να δουν το "αγαπημένε μου Τζων" στο σινεμά και το ίδιο βράδυ θα είναι έξω, ενώ κάποιοι "προνομιούχοι" την επόμενη μέρα θα ψάχνουν για λαμαρινά, ασφαλιστή και τζαμά.
Καλά πρώτη φορά το είδατε το έργο μετά από τόσες επαναλήψεις; Κι εγώ με τα αναρχίδια είμαι! Τι τα τραβάτε στα τμήματα; Αμολήστε τα από 'κει να σπάσουν και να ρημάξουν το σύμπαν και να δούμε μετά αν θα θιχτεί καμμιά "κυρία" στο tea party επειδή "ώ...μα είναι ανήθικον και ανεπίτρεπτον! Δε θα έπρεπε οι αστυνομικοί να φέρουν εις το πέτον, πινάκιον επί του οποίου να αναγράφεται ο αριθμός μητρώου των;"
![]()
![]()
Τα ίδια παντελάκη μου...καλά δεν βαρεθήκατε..?
γιατί δεν πάτε να γραφτείτε σε άλλα ''καταλληλότερα'' φόρα, αν έχετε τέτοιες ανησυχίες...
Και παρεπιμπτόντως, ο Μάγος καλά τα λέει.
Ορισμένοι δικάζετε από μία φωτό. Ότι μπορεί κάνει ο καθένας. Κάποιο μπορούν μόνο αυτό.![]()
ρουχα αναρχικων φοραω και εγω :rotflmao: ξαναπειτε κατι διαφορετικο εδω μεσα :rotflmao:![]()
παντως και εμενα και αλλο γνωστο μελος του φορουμ μας εχουν περασει για αστυνομικους και μας ρωταγαν και επιμονα απο ''ποιο ειμαστε''![]()
![]()
το νου σας
![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
αλήθεια;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
ρουχα αναρχικων φοραω και εγω :rotflmao: ξαναπειτε κατι διαφορετικο εδω μεσα :rotflmao:![]()
παντως και εμενα και αλλο γνωστο μελος του φορουμ μας εχουν περασει για αστυνομικους και μας ρωταγαν και επιμονα απο ''ποιο ειμαστε''![]()
![]()
το νου σας
![]()
![]()
.
.
.
.
.
.
.
.