@ Ζευκας , λογικα τωρα θα τα εχεις αλλαξει .. για πες την γνωμη σου . σε ktm smr990 λεω να τα βαλω
@ Ζευκας , λογικα τωρα θα τα εχεις αλλαξει .. για πες την γνωμη σου . σε ktm smr990 λεω να τα βαλω
Εγώ τα φοράω ήδη 2η φορά, είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στο βρεγμένο, τηρουμένων των αναλογιών των συνθηκών, δεν με φόβισαν ποτέ, δεν είχα κανένα χαζο-γλίστρημα και στο φρεναρισμά τους πάντα το προβλεπόμενο.
Στο στεγνό, σπάνια εμφανίζει ένα γλίστρημα στις εξόδους των στροφών επιταχύνοντας, όχι κάτι υπερβολικό όμως, αλλά απλά χάνει ελάχιστα την πρόσφυση και την βρίσκει αμέσως. Αυτό βέβαια εαν δεν το ξέρεις, εκείνη την ώρα σίγουρα σε φοβίζει. Το φαίνόμενο αυτό έχει παρατήρηθει και σε άλλο οδηγό με ίδιο μηχανάκι (TDM), ειδικά στις πατημένες στροφές.
Στα 30 χλμ που κάνω στην πόλη για να φτάσω στη δουλειά, έχουν αναπτύξει θερμοκρασία, το οποίο όμως, όπως καταλαβαίνω, ποσώς ενδιαφέρει την αστική άσφαλτο..εαν το παρακάνεις το γλιστρημα εμφανίζεται άμεσα.
Στο επαρχιακό στροφιλίκι, πλαγιάζουν αρκετά γρηγορα και βασικό για μένα οτι δεν με φόβησε ποτέ το μπροστινό, πονεμένο σημείο για τα TDM.
Και μιας και έχω πρόσφατη και την εμπειρία της πίστας, απλά να πώ οτι με ικανοποίησαν πλήρως, χωρίς να γλιστρήσω πουθενά ή να χάσω τα πατήματα μου λόγω ελαστικού.
I’ve got the bike every middle-aged dude dreams of!!
All around ελαστικο.
Εντυπώσεις (είμαι ήδη στο 2ο ζευγάρι):
Γρήγορο ζέσταμα ακόμα και σε συνθήκες πόλης και πολύ καλό κράτημα (και στην πίστα). Στα λεφτά τους είναι πολύ τίμια και καλή επιλογή.
Από αντοχή το μπροστινό τουλάχιστον 10k, το πίσω εάν το πιέζεις στην πίστα και συχνά περίπου τα μισά.
εχεις βαλει 17αρα μπροστα?
αν οχι τοτε εχεις λογικα τα Roadsmart II.
αν ναι το SportSmart ειναι παρα πολυ καλο λαστιχο.
θα σου βγαλει παααααααααρα πολλα χλμ και θα κραταει μεχρι να τα βγαλεις...τηρουμενων των αναλογιων φυσικα...!!!
εχω ηδη 20000 χλμ με διαδρομες Πειραια-Αμπελοκηποι μεσω Συγγρου-Κηφησιας.
στο κεντρο εχουν λιιιιγο ψωμακι ακομα που αντιστοιχει σε κανα 2-3000 χλμ αν το τραβηξω πολυ...που δεν το βλεπω γιατι μεχρι τελος του μηνα θα βαλω καινουργια.
Το πρώτο ζευγάρι "κράτησε" 18 χιλ χλμ, με εμφανές ίσιωμα στο κέντρο του πίσω ελαστικού. Το τωρινό, τοποθετήθηκε Φεβρουάριο '12 και αισίως έχω 13χιλ χλμ και ένα CSS, το μπροστινό ακόμη καλά κρατεί, το δε πίσω στο κέντρο το πέλμα έχει φτάσει στα 3χιλιοστά περίπου. Ακόμη καλά κρατούν σε όλες τις συνθήκες.
Ο μόνος λόγος να το αλλάξω είναι για να δοκιμάσω το Roadsmart 2.
EDIT: @ G_M900:
Με 18άρα είμαι ακόμη. Δεν έχω το 2, γιατί τότε δεν είχε βγάλει για 17άρα ακόμη.
εγω τα εχω στο CBR μου εδω και περιπου 4000χλμ. στην αρχη τα φοβομουν πολυ σε βρεγμενο μιας και δεν εχουν χαραξη στα πλαινα.. τωρα ειμαι πολυ ευχαριστημενος και ανετα θα τα ξαναβαζα.. τα πηρε προσφατα κι ο αδερφος μου (cbr600rr 08) η εντυπωση που μας εκανε και τους δυο ειναι η κορωνη. σε συγκριση με τα Μ1 που φορουσα αλλα και με τα 016 του αδερφου ειναι πολυ πιο τριγωνα.. και κανα δυο φωτο μιας και γυρισα απο ταξιδακι προσφατα.. βεροια κερκυρα απο τον παλιο.
υγ σε αυτη την στροφη εχω τσακιστει με πολλα χιλιομετρα και πλεον βγαζω καθε φορα που περναω απο μια φωτο..
Ξεκαθαρίστε για πιο λάστιχο λέει ο καθένας
(sportsmart OR roadsmart)
Give me fuel, Give me fire
12κ με εξωτερικο κ ταξιδια αρκετα. Πολλες βολτες σε ρυθμους πιεσης... Μεχρι κ αυριο που θα τα αλλαξω το κρατημα παρεμεινε τελειο!! Βρεγμενο κ μπροστινο ουτε που το φοβηθηκα σε σχεση με αλλα ελαστικα!!
Ξανα με κλειστα ματια...(οπως κ με τα qualifier rr πριν 3-4 χρονια)
Ride(s) the wind of change...
μια απορια,τα sportsmart ειναι το ιδιο λαστιχο με το qualifier 2 ??
αν οχι ποιες οι διαφορες??
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Dunlop Sportmax Roadsmart, εγώ έκανα λάθος.