Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 51

Θέμα: Sos για οικ.ενισχυση:eπιβαλλεται ανοιγμα Λογαριασμου!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    Θές να σου πώ και εγώ για ανιψιό βουλευτή, που δεν του ανανέωσαν σύμβαση για να πάρουν πολύτεκνη ??

Ο κανόνας είναι το ΑΣΕΠ .
    Είμαι υπάλληλος του υπουργείου πολιτισμού απο το 95 και δεν έχει προσληφθεί μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια ( μιλάω για τον δικό μου τομέα , που γνωρίζω) κανένας που δεν ήταν μέσω ΑΣΕΠ .
    Μηπως ξερεις πως μπηκαν οι τεχνικοι στο καναλι της βουλης?Με ασεπ?η με γλυψιμο?
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    ...με τη αξια τους φιλαρακι
    "Στον πατέρα μου οφείλω το ζην, στον δάσκαλό μου το ευ ζην"
    Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

@marios8
    Μάλλον είσαι η εξαίρεση, Μάριε...κάτι λιγότερο από 100 νοματαίους είχαν πάρει και δούλευαν (χωρίς καμία προκύρηξη αν και ρητά αναφερόταν στο καταστατικό του/της άντε μην πω υπηρεσίας) εκεί που εργαζόταν ο συγγενής μου. Τους 5 τελευταίους, δε, 2 ημέρες πριν τις εκλογές. Ουδείς εκ των 100 αυτών ανθρώπων είχε συγκεκριμένο αντικείμενο εργασίας και πίναν φραπέ όλη μέρα πάνω σε άδεια γραφεία. Δεν ήταν με stage, μην προτρέξει κανείς.
    Προ 2 μήνες ο Γιωργάκης τους πέταξε όλους στο δρόμο (σωστό/λάθος καθείς ας το σκεφτεί) και την επομένη προσλαμβάνει (άνευ ΑΣΕΠ και λοιπών τεφροδοχοειδών για τα ματάκια του κόσμου υπηρεσιών) άλλους για να συνεχίσουν να πίνουν φραπέ σε άδεια γραφεία.
    Ονόματα, στοιχεία και δνσεις έχουν πλεον οι νομικοί που χειρίζονται (και) αυτή την υπόθεση...
    Κοίτα φίλε Εχετλαίος (με το ωραίο avatar) .
    Αν δεν ήταν stage, θα ήταν ωρομίσθιοι υπάλληλοι, ή υπάλληλοι έργου ή εποχιακοί υπάλληλοι ή πρακτικάριοι ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο . Πάντως δεν μιλάμε για διορισμούς .
    Όλοι όσοι δουλεύουν με τις παραπάνω συμβάσεις είναι θύματα μικροπολιτικής . Και λέω "θύματα" γιατί αυτοί οι άνθρωποι σε λίγο καιρό θα είναι στο δρόμο .
    Το Ελληνικό δημόσιο δεν σου επιτρέπει να δουλεύεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου περισσότερο απο 2 χρόνια, γιατί μετά σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία αποκτάς δικαιώματα . Οπότε μετά τον π@υλο , εκτός και αν αλλάξεις ειδικότητα .
    Αυτή την στιγμή υπάρχει στην δουλειά αρχαιολόγος, που ενώ τελείωσε η 2ετία τώρα δουλεύει σαν φύλακας και την άλλη 2ετία δεν ξέρω και εγώ τί , αρκεί να μην του κατοχυρώσουν δικαιώματα.
    Προφανώς όμως δεν μιλάμε για αυτούς . Διορισμοί στο δημόσιο γίνονται ΜΟΝΟ μέσω ΑΣΕΠ
    Και μην πεταχτούν μερικοί και πουν οτι ο ΑΣΕΠ δεν είναι δίκαιος και αξιοκρατικός γιατί προφανώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Οπότε αξιοκρατία υπάρχει , ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα .

Μερικοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν στην ζωή τους είναι να μυξοκλαίγονται
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kyko
    δημ.υπαλληλος:
    -μισθος μονιμος επ αοριστον(σε πααααρα πολλες των περιπτωσεων εξωφρενικες αποδοχες)
    τις εξωφρενικές αποδοχές τις τοποθετείς κάπου στα 1000-1500 ευρώ να υποθέσω?
    -τυχον επιδοματα bonus κατα καιρους
    bonus? πλάκα κάνεις...επιδόματα μπας και μπορεί να ζήσει αξιοπρεπώς κανείς και ανέβει ο μισθός στο χιλιάρικο. Μάλιστα δεν μετράν στον υπολογισμό σύνταξης..
    -εφαπαξ ενα παχυλοτατο ποσο ?
    το οποίο στο κρατάνε απ'το μισθό σου όσα χρόνια δουλεύεις
    -συνταξη πολλες φορες πριν τα 55 για να μην πω πριν τα 50 σε πολλες θεσεις
    με το παλιό καθεστώς και αν δούλευες από τα 20-22 σου μπορεί...
    -σε συγκεκριμενα επαγγελματα εργασια 9μηνο με ενδιαμεσες διακοπες(αναφερομαι σε δασκαλους-καθηγητες....δασκαλα ειναι ΚΑΙ η μανα μου στην οποια κατα καιρους τα χωνω γιατι εχει κ παραπονο)
    γι'αυτό δεν έχω να πώ πολλά είναι όντως μεγάλο το διάστημα που αράζουν
    -ασφαλιση δωρεαν απο το κρατος με παροχες επισης δωρεαν στις περισσοτερες περιπτωσεις ή με πολυ χαμηλο ποσοστο
    πληρώνεται από τις κρατήσεις κάθε μήνα, το δωρεάν πού το είδες?

εξακολουθει να μην σε ενδιαφερει ποσα παιρνουν?
    δικαιοσυνη φιλε μου....μια λεξη με πολυυυυ νοημα κ καθολου αντικρυσμα στην βρωμοελλαδα....εγω σαν ελευθ.επαγγλεματιας γιατι δεν εχω αυτα τα προνομια ή εστω καποια απ'αυτα?αντ'αυτου ερχεται το γμημενο κωλοκρατος κ με αρμεγει κααααθε μερα ολο κ πιο πολυ...
    Επίσης είναι ο μοναδικός που δεν φοροδιαφεύγει ή φοροδιαφεύγει ελάχιστα μιας και δεν μπορεί να δηλώσει αναληθές εισόδημα.

Μην είστε και πολύ εμπαθείς με τους δημοσίους υπαλλήλους, είναι απ'τους τελευταίους που φταίνε.

Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Όλοι στην βουλή μπαίνουν μέσω μετακλητών υπαλλήλων.
    Είναι θέμα νομοθεσίας . Αν δεν ξέρετε καλύτερα να μην παραπληροφορείτε

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Κοίτα φίλε Εχετλαίος (με το ωραίο avatar) .
    Αν δεν ήταν stage, θα ήταν ωρομίσθιοι υπάλληλοι, ή υπάλληλοι έργου ή εποχιακοί υπάλληλοι ή πρακτικάριοι ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλο . Πάντως δεν μιλάμε για διορισμούς .
    Όλοι όσοι δουλεύουν με τις παραπάνω συμβάσεις είναι θύματα μικροπολιτικής . Και λέω "θύματα" γιατί αυτοί οι άνθρωποι σε λίγο καιρό θα είναι στο δρόμο .
    Το Ελληνικό δημόσιο δεν σου επιτρέπει να δουλεύεις με συμβάσεις ορισμένου χρόνου περισσότερο απο 2 χρόνια, γιατί μετά σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία αποκτάς δικαιώματα . Οπότε μετά τον π@υλο , εκτός και αν αλλάξεις ειδικότητα .
    Αυτή την στιγμή υπάρχει στην δουλειά αρχαιολόγος, που ενώ τελείωσε η 2ετία τώρα δουλεύει σαν φύλακας και την άλλη 2ετία δεν ξέρω και εγώ τί , αρκεί να μην του κατοχυρώσουν δικαιώματα.
    Προφανώς όμως δεν μιλάμε για αυτούς . Διορισμοί στο δημόσιο γίνονται ΜΟΝΟ μέσω ΑΣΕΠ
    Και μην πεταχτούν μερικοί και πουν οτι ο ΑΣΕΠ δεν είναι δίκαιος και αξιοκρατικός γιατί προφανώς δεν ξέρουν τι τους γίνεται.

Οπότε αξιοκρατία υπάρχει , ο δρόμος είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα .

Μερικοί το μόνο που ξέρουν να κάνουν στην ζωή τους είναι να μυξοκλαίγονται
    Φίλε μου μάλλον δεν τα ξέρεις καλά.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Φίλε μου μάλλον δεν τα ξέρεις καλά.
    Για πέστα μου

Οι περισσότεροι εξ αυτών "εργάζονταν" εκεί από το 1991. Σχεδόν 20 χρόνια με μισθούς μεν, χωρίς αντικείμενο εργασίας δε. 20 χρόνια! Κάποιοι εξ αυτών στάθηκαν πιο τυχεροί και- άγνωστο πως- μετετέθηκαν με κανονική μονιμότητα και συμβάσεις αορίστου στις τοπικές εφορίες και στη νομαρχία. Αυτοί γλύτωσαν απ τον ΓΑΠ.
    Αξιοκρατία; Μα για τη χώρα μας ομιλούμε, Μάριε...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Για πέστα μου
    Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν έχουν πάρει τα αυτιά σου για φωτογραφικές προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Φιλε μη με διαολιζεις σημερα ...

Μπες σε ταξη και κανε μαθημα , προσπαθησε να μεταδοσεις ΓΝΩΣΕΙΣ και μετα ελα εδω να μας πεις
    για συγκρισεις με αλλους δημοσιους υπαλληλους.

Αλλο μεγαλοδημοσιοι αχρηστοι και ΑΛΛΟ δασκαλοι ,καθηγητες ,γιατρουδακια των 850 ,νοσηλευτες με ψευτομισθο του κωλου.

υγ.Θα δωσεις τιποτα για τους υπαλληλους της Βουλης ????
    η μονο η αφεντια μου ευαισθητοποιηθηκε ???
    Οι εκπαιδευτικοί είναι οι ΜΟΝΟΙ δημόσιοι υπάλληλοι στην Ελλάδα που στους διορισμούς τους δεν μπαίνει ποτέ βύσμα. Επίσης οι θέσεις στις οποίες διορίζονται είναι πραγματικές για αυτό οι περισσότεροι έχουν γυρίσει τη μισή Ελλάδα. Οποιος τους κατακρίνει έχει το δικαίωμα ελεύθερα να διεκδικήσει μια θέση χωρίς κανένα βύσμα, βουλευτή κλπ αφού βέβαια πρώτα τελειώσει πανεπιστημιακή σχολή τετραετούς τουλάχιστον φοίτησης και μετά δώσει ΑΣΕΠ. Αφού μπει σε τάξη και καταλάβει ότι η δουλειά τους δεν είναι ποσοτική και δεν μετριέται με ώρες σύντομα θα συνειδητοποιήσει ότι ο μισθός του είναι μικρότερος από του σχολικού φύλακα που είναι δημοτικός υπάλληλος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    Κάποιοι εξ αυτών στάθηκαν πιο τυχεροί και- άγνωστο πως- μετετέθηκαν με κανονική μονιμότητα και συμβάσεις αορίστου .

Πρώτα θα πρέπει να μάθουμε αυτό το "άγνωστο πως" ώστε να μπορέσω να βγάλω νόημα .
    Σίγουρα δεν έγινε ως δια μαγείας .
    Το πιο πιθανό σενάριο σε αυτή την περίπτωση (μόνο απο προσωπική εμπειρία και μιλάμε πάντα για εικασία ) είναι να πάτησαν πάνω σε κάποιο νόμο (προφανώς ευρωπαϊκό) , και να διεκδίκησαν νομικά τον διορισμό τους .

Πρώτα θα πρέπει να μάθουμε αυτό το "άγνωστο πως" ώστε να μπορέσω να βγάλω νόημα .
    Το πιο πιθανό σενάριο σε αυτή την περίπτωση (μόνο απο προσωπική εμπειρία και μιλάμε πάντα για εικασία ) είναι να πάτησαν πάνω σε κάποιο νόμο (προφανώς ευρωπαϊκό) , και να διεκδίκησαν νομικά τον διορισμό τους .
    OK...
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Δηλαδή θες να μου πεις ότι δεν έχουν πάρει τα αυτιά σου για φωτογραφικές προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ?

Μια προκήρυξη δεν μπορεί να πάρει όλους πχ τους αρχαιολόγους της χώρας .
    Έχει κάποια όρια . Όσοι μένουν έξω κατηγορούν για φωτογραφικές προσλήψεις .

Ας σταματήσουμε κάποια στιγμή να μιλάμε με γενικότητες του στιλ "μου είπανε" , "δεν έχεις ακούσει"κτλπ

Αν 2 εργαζόμενοι τηρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης , την θέση θα την πάρει αυτός με τα μεγαλύτερα μόρια . Δεν πα να είναι ο άλλος ο γιός του Ομπάμα . Το έχω δεί με τα μάτια μου να συμβαίνει (όχι με τον γιό του Ομπάμα )

Δεν είναι καθόλου άγνωστο το πως.
    Ο νόμος έχει ενα σωρό παραθυράκια τα οποία εκμεταλλεύονται στο έπακρον τα κομματόσκυλα

Ριξε μια ματιά εδώ

Προσωπικά γνωρίζω άτομο ο οποίος προσελήφθει σε υπουργείο ως συμβασιούχος. Κάθε 8μηνο του ανανεώνονταν η σύμβαση με αλλαγή ειδικότητας. Έτσι κάποια στιγμή προκυρήχθηκε από το υπουργείο θέση που απαιτούσε πέρα από τις υπόλοιοπες προϋποθέσεις και προϋπηρεσία στις 3 ειδικότητες του ατόμου για το οποίο συζητάμε. Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ήταν ο μόνος στην Ελλάδα που πληρούσε τις προϋποθέσεις. Και φυσικά προσελήφθει ως μόνιμος αφήνοντας τον ΑΣΕΠ απλά να επιβέβαιώσει την νομιμοτητα της πρόσληψης.

Άσε τωρα...

Μια προκήρυξη δεν μπορεί να πάρει όλους πχ τους αρχαιολόγους της χώρας .
    Έχει κάποια όρια . Όσοι μένουν έξω κατηγορούν για φωτογραφικές προσλήψεις .

Ας σταματήσουμε κάποια στιγμή να μιλάμε με γενικότητες του στιλ "μου είπανε" , "δεν έχεις ακούσει"κτλπ

Αν 2 εργαζόμενοι τηρούν τις προϋποθέσεις της προκήρυξης , την θέση θα την πάρει αυτός με τα μεγαλύτερα μόρια . Δεν πα να είναι ο άλλος ο γιός του Ομπάμα . Το έχω δεί με τα μάτια μου να συμβαίνει (όχι με τον γιό του Ομπάμα )
    Σε πρόλαβα όμως...
    Δες πιο πάνω.

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 30/01/2010, 17:42
  2. Sos ΓΙΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ Patrol!!!!!!
    από dinosd στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 19/08/2008, 15:42
  3. sos για δερματινο dainese
    από marmel.gr στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 13/08/2007, 12:37