Τα αυτοκόλλητα τα εχει στην κατοχή του το παιδι που θα τα μοιράσει;
Τα αυτοκόλλητα τα εχει στην κατοχή του το παιδι που θα τα μοιράσει;
κ γω τέλω 2. Περιμένω νέα συνάντηση
πριν τον αγώνα ελέγχουμε ΟΛΕΣ τις βίδες...
Παιδιά, ο κ. Σακουλάκις στο πρώτο ποστ (και μοναδικό έχω την εντύπωση) έδωσε νούμερο τηλεφώνου.
Προφανώς θα περιμένει να χτυπήσει το κινητό του, για ατομικές παραγγελίες με παραλαβή από την έδρα του. Στο προφίλ του γράφει Καβάλα... εύχομαι να μη χρειαστεί να τρέχουμε προς τα εκεί.![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
παιδια απο καβαλα ειμαι και κατοικω στην θεσσαλονικη δεν χρειαζεται να τρεχεται καβαλα εχω δωσει το κινητο μου γεια να συνεννοουμαστε λογο πολλης δουλειας τωρα το καλοκαιρι σχολαω πολλη αργα αλλα εαν ειναι να δωσο καπου τα αυτοκολλητα παω οπουδηποτε
ακομα μια φορα 6949167815 σακης
ο varaderokav11 εχει παρει
ας κανουμε μια συναντησει καπου και να σας τα δωσω καλη σας μερα σε ολους![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
VALES παρε τα δικα μου αυτοκολλητα και οποτε βρεθουμε μου τα δινεις,η αμοιβη σου ενα φραπε στο menta στην παραλια![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mankam
VALES παρε τα δικα μου αυτοκολλητα και οποτε βρεθουμε μου τα δινεις,η αμοιβη σου ενα φραπε στο menta στην παραλια![]()
Σου έστειλα π.μ.
Προτιμώ καφεδάκι στο Calldera![]()
Με τη μοτοσικλέτα μπορεί να σκοτωθείς είναι αλήθεια, αλλά δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να ζήσεις το χρόνο που σου έχει παραχωρηθεί
Άντε γεια... Blog
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Dennis-
γιατι εχω την εντυπωση οτι το ειπες αυτο για να στα φερουμε στην πορτα?![]()
![]()
![]()
Παρεληφθησαν τα αυτοκολλητα και στην Καβαλα!!!
Ευχαριστουμε τον φιλο "sakoulakis"!!!
![]()
![]()
![]()
Λοιπον εγω μολης μιλησα με τον Σακη και θα παραλαβω καμια 20αρια κομματια οποτε οποιος θελει, Παρασκευη θα γινει συναντιση για καφε-βολτα, να παρετε απο μενα καποια!
Συννενοουμαστε στο link της βολτας την Παρασκευη εδω:http://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=104364
παιδια σημερα παρασκευη και σαββατο τελικα εχω ρεπο παρτε με τηλ για να βρεθουμε να σας δωσο τα αυτοκολλητα οσοι δεν πηραν 6949167815 σακης
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ
εχουμε βολτιτσα σημερα. στις 4 καμαραπαιδια σημερα παρασκευη και σαββατο τελικα εχω ρεπο παρτε με τηλ για να βρεθουμε να σας δωσο τα αυτοκολλητα οσοι δεν πηραν 6949167815 σακηςhttp://www.moto.gr/forums/showthread...hreadid=104364
Κατα τους αλλους..
Ευθειακιας, εποχιακος, coolatza, κρυφοκουτακιας!
παιδια υπαρχει κανενα αυτοκολλητακι να μου στειλετε και μενα φευγω για Βαλκανια σε μερικες μερες αμα ειναι να κολλησω κανενα εκει στα ξενα να δωσο και 1-2 σε φιλαρακια εδω απο κομοτηνη ειμαι θα μπορουσε να μου στιλει κανεις 2-3 κομματια?
το καλυτερο ταξιδι ειναι αυτο που δεν καναμε ακόμα!
Και εγώ θέλω!!!
Υ.Γ.
Γμτο έχασα την συνάντηση της παρασκευής....
Σαν την ασπρούλα μου καμιά!
Κρίμα για μόλις δύο μέρες! Γκαντεμιά!!Αρχικά δημιουργήθηκε από R0t0ras
Και εγώ θέλω!!!
Υ.Γ.
Γμτο έχασα την συνάντηση της παρασκευής....
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll