Και βέβαια είναι πρόβλημα ο χώρος.
Έτσι όπως έχει δομηθεί η Αθήνα, ούτε πεζοδρομια υπάρχουν, ούτε πλατείες ούτε πάρκα. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ. Εκτός και αν ισοπεδοθεί η Αθήνα και ξαναχτιστεί. Οχι από Ελληνες όμως.
Έτσι όπως έχει δομηθεί η Αθήνα, ούτε πεζοδρομια υπάρχουν, ούτε πλατείες ούτε πάρκα. Και αυτό είναι κάτι που δεν θα αλλάξει ποτέ. Εκτός και αν ισοπεδοθεί η Αθήνα και ξαναχτιστεί. Οχι από Ελληνες όμως.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Λαθος.Τωρα φτιαχνουν μια πλατεια στην Γερανιου νομιζω.Αρα ολα καλα.Ειρωνια ειναι ετσι.Και φυσικα δεν υπαρχουν χωροι για τα παιδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
Εχει καταντησει το μεγαλυτερο κλουβι να λεμε την αληθεια.
![]()
![]()
![]()
Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω
Στη Γερανίου? :rotflmao: :rotflmao: Καλό.Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
Λαθος.Τωρα φτιαχνουν μια πλατεια στην Γερανιου νομιζω.Αρα ολα καλα.Ειρωνια ειναι ετσι.Και φυσικα δεν υπαρχουν χωροι για τα παιδια.
Εχει καταντησει το μεγαλυτερο κλουβι να λεμε την αληθεια.
![]()
![]()
![]()
Μια που το λες, στη Γερανιου πριν από 15-20 χρόνια, είχε ένα τυπογραφείο ένας φίλος. Πολύ ήσυχος δρόμος ήταν τότε, γραφικός, πήγαινα και επινα το καφεδάκι μου στο γραφείο του. Χθες διάβασα ότι πλακώθηκαν στη Γερανίου με ρόπαλα και πέτρες καμιά 100αρια Μπαγκλαντεσιανοί με Μαροκινούς. Ζούγκλα.
....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.
Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
Εγω απο το ρετιρε μου στην Γλυφαδα τα βλεπω καπως διαφορετικα.....![]()
Οι συναγωνιστές σου στο Κεφαλάρι στέλνουν αγωνιστικούς χαιρετισμούς σύντροφε :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
ξερετε ποια ειναι τα 3 χ που μας λειπουν;
χρονος ,χρημα ,χωρος
αν ενα χ μας λειπει , τοτε η ζωη μας ειναι σκ@τα
ετσι ειναι ...δυστηχως τα πραγματα.
Βρε το γειτονάκι..Αρχικά δημιουργήθηκε από GABBER
Εγώ την "έκανα" πέρσι τέτοια εποχή από Τερψιθέα-Γλυφάδα που έμενα και κατέβηκα Rabbit -Island και είμαι super!!!!
![]()
Το καθυστέρησα λιγάκι αλλά τελικά την κοπάνησα από Αγ.Δημήτριο και πήγα πλέον μόνιμα ανάμεσα στα Καλύβια και Μαρκόπουλο...
4 στρεμ κτήμα με ένα σπιτάκι 60τμ. με μιά μικρή σοφιτούλα από πάνω...
Μόλις τελείωσα και ένα σχετικά μικρό γκαραζάκι για μερικά από τα μηχανάκια με ένα πρόχειρο πάγκο εργασίας για τα''ψΗλά'' και είμαι ΟΚ.
Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά...
Το μόνο αρνητικό τα 60χλμ πήγαιν-έλα γραφείο + τα όσα παραπάνω χλμ κάνω για τα επαγγελματικά μου ραντεβού ημερησίως.
![]()
![]()
Εισαι ωραιοςΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Βρε το γειτονάκι..![]()
Το καθυστέρησα λιγάκι αλλά τελικά την κοπάνησα από Αγ.Δημήτριο και πήγα πλέον μόνιμα ανάμεσα στα Καλύβια και Μαρκόπουλο...
Μόλις τελείωσα και ένα σχετικά μικρό γκαραζάκι για μερικά από τα μηχανάκια με ένα πρόχειρο πάγκο εργασίας για τα''ψΗλά'' και είμαι ΟΚ.
Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά...
Το μόνο αρνητικό τα 60χλμ πήγαιν-έλα γραφείο + τα όσα παραπάνω χλμ κάνω για τα επαγγελματικά μου ραντεβού ημερησίως.
![]()
![]()
![]()
The only easy day was yesterday.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Βρε το γειτονάκι..![]()
Τα υπόλοιπα σιγά-σιγά...
![]()
![]()
![]()
Αυριο θα βαλω φωτο απο τον καινουργιο μου ηλιακο αξιας 30?.![]()
30 εβρά ηλιακό θερμοσίφωνο, έγραψες σωστά...?Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
![]()
Αυριο θα βαλω φωτο απο τον καινουργιο μου ηλιακο αξιας 30?.![]()
![]()
Από που ωρέ κ πόσα λτ...?
Θέλω κι εγώ, ρίψε πμ να μην ενοχλΑμε.![]()
![]()
Γιατι να μην ενοχλαμε?Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
30 εβρά ηλιακό θερμοσίφωνο, έγραψες σωστά...?![]()
Από που ωρέ κ πόσα λτ...?
Θέλω κι εγώ, ρίψε πμ να μην ενοχλΑμε.![]()
![]()
![]()
Δωσε στο λαο φθηνο ηλιακο.![]()
Λοιπον ειναι 70 λιτρα, με τα τελευταια επιτευγματα της τεχνολογιας οπως βαλβιδες ελεγχου και μπλα,μπλα,μπλα, και την καλυτερη σχεση τιμης-αποδοσης σε συγκριση με οποιονδηπωτε ηλιακο της αγορας.![]()
:rotflmao:
![]()
Τα stabilizer tsimendolithou ειναι στον εξτρα εξοπλισμο?![]()
The only easy day was yesterday.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Παγκόσμια πατέντα!!!!
Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.