Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 75

Θέμα: eleos me ta armata

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ειστε ΚΟΤΕΣ!

Ουτε αντιπαραθεση μπορειτε να κανετε ουτε χιουμορ!

Κοινως, ειστε για τα μπαζα!

Μητσος ο παπακιας!

Απο δω και περα, οποτε βλεπω χορνετ (σαν horne(y)t μου ακουγεται) θα τον κλεινω να δει οτι δεν το κανουν μονο τα "αρματα" αυτο!

ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ του πληκτρολογιου, ανήμποροι και εποχικοι μοτοσακαδες!

Πφ! :o

Boy Is Back in Town Το avatar του/της soter3gm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ειστε ΚΟΤΕΣ!

Μητσος ο παπακιας!

Απο δω και περα, οποτε βλεπω χορνετ (σαν horne(y)t μου ακουγεται) θα τον κλεινω να δει οτι δεν το κανουν μονο τα "αρματα" αυτο!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	moto3.jpg 
Προβολές:	608 
Μέγεθος:	90,2 KB 
ID:	199647
    SOTER3GM
    "Ride hard live forever"
    soter3gm

----------------

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από soter3gm

Ο,ΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Αρχικά δημιουργήθηκε από caesarsk
    δεν κερνας καμμια μπουγατσα και καφε στους "Μερακληδες" καλυτερα?? ταιριαζει με την ωρα... (κατά τις 8:00)
    Στις 8 ρε μαν θα θελω ενα τριωρο για να σχολασω λεμε.:rotflmao: :rotflmao:
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    Αρχικά δημιουργήθηκε από the who
    Στις 8 ρε μαν θα θελω ενα τριωρο για να σχολασω λεμε.:rotflmao: :rotflmao:

καλα κατέβα Καλογρεζα τότε....εχω και καφε....η ακομη καλυτερα στον Ντιμτσου να κερασει αυτος του καφεδες!!!
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

ΟΡΓΙΣΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της AUFGEBRACHT
    ...Παιδιά ήμουνα μπροστά στο περιστατικό και μάλιστα κατάφερα να τραβήξω και μια φωτογραφία ντοκουμέντο!!!!

Όνομα:	ph416 (medium).jpg 
Προβολές:	557 
Μέγεθος:	77,7 KB 
ID:	199707

Re: eleos me ta armata

Αρχικά δημιουργήθηκε από alucard
    simera sthn kifisias full kinisi einai typas brosta mou me bmw gs psilopalio kai os syni8os den xoraei na perasei anamesa ap ta koutia.ego kyrile akolou8o kai molis mou dinete h eykairia,ena keno aristera pao na ton peraso xoris na ton kleiso h tipota poly kirile.o typas eno eimai dipla tou kai epitaxino gazonei to arma tou kai den me afinei epeita me koitaei me yfos siga mhn se afiso ktl.ego apla kounisa to kefali mou kai tou kerasa to stadar tsagaki tou sto fanari,
    Loipon eleos me ta armata kai tis varkes sas den kanoun gia kinisi pote 8a to katalavete?mono o chuck norris toxei pos na to kanoume.
    Κατ αρχην Συγχαρητηρια! τα καταφερες και κερασες τσαι ενα ' χαρχαλο'

http://www.youtube.com/watch?v=IxAKFlpdcfc

Οσο για τα υπολοιπα ....σου αφιερωνω την κατωθι καγκουργια ( Και πουσε δεν ειναι απλο GS ειναι Adventure ε?)

http://www.youtube.com/watch?v=fgqJ93uu34Y

Ένα μέλος... Το avatar του/της Aggelos_SV
    Λοιπόν επειδή όλοι την πέσατε στον φίλο με το Χόρνετ θα πάρω το μέρος του.

Δηλαδή δε σας τα σπάνε όλοι οι εποχιακοί που εμφανίζονται να το παίξουν "μηχανόβιοι" με γυαλάκι ηλίου (μόνο) ,"αεράτο" παντελόνι και υφάκι 1000 καρδιναλίων που ξεσκίζονται στο γκάζι στα πράσινα φανάρια και μόλις συναντήσουν κίνηση κάνουν κάνα τεταρτάκι μόνο για να αποφασίσουν αν χωράνε να περάσουν ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα???????

Να μην αρχίσω να αναφέρω σκουτεροπαπα (όχι όλα προφανώς) που στέλνουν μηνύματα και μίλάνε σε κινητά εν κινήσει...
    Έλεος πια...δεν αντέχω να με πηγαίνουν καροτσάκι παπιά και σκούτερ με συμπλεκταρισμένη 1η και να ψήνω το μηχανάκι στους 103 Κελσίου με το βεντιλατέρ.

Άμα φοβάσαι ή δεν μπορείς να περάσεις ανάμεσα από τα τουτού κάτσε από πίσω τους και ΜΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΣΤΙΣ ΤΥΦΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΩΝΙΕΣ για πολλή ώρα
    Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
    Λοιπόν επειδή όλοι την πέσατε στον φίλο με το Χόρνετ θα πάρω το μέρος του.

Δηλαδή δε σας τα σπάνε όλοι οι εποχιακοί που εμφανίζονται να το παίξουν "μηχανόβιοι" με γυαλάκι ηλίου (μόνο) ,"αεράτο" παντελόνι και υφάκι 1000 καρδιναλίων που ξεσκίζονται στο γκάζι στα πράσινα φανάρια και μόλις συναντήσουν κίνηση κάνουν κάνα τεταρτάκι μόνο για να αποφασίσουν αν χωράνε να περάσουν ανάμεσα από δύο αυτοκίνητα???????

Να μην αρχίσω να αναφέρω σκουτεροπαπα (όχι όλα προφανώς) που στέλνουν μηνύματα και μίλάνε σε κινητά εν κινήσει...
    Έλεος πια...δεν αντέχω να με πηγαίνουν καροτσάκι παπιά και σκούτερ με συμπλεκταρισμένη 1η και να ψήνω το μηχανάκι στους 103 Κελσίου με το βεντιλατέρ.

Άμα φοβάσαι ή δεν μπορείς να περάσεις ανάμεσα από τα τουτού κάτσε από πίσω τους και ΜΗ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΩ ΣΤΙΣ ΤΥΦΛΕΣ ΤΟΥΣ ΓΩΝΙΕΣ για πολλή ώρα
    Παντα στην κινηση θα υπαρχει ενας καλλυτερος και ποιο ικανος......

Ειτε με βεσπακι...

Ειτε με μεγα ονν φφ....

Ειτε με ςς.....

Ειτε με οτιδηποτε.....

Νομιζετε οτι ποτε δεν ενοχλησατε εσυ και ο χορνετ αλλους οδηγους που και ηθελαν και μπορουσαν να πανε ποιο γρηγορα απο εσας...???

( Αν το νομιζετε ειστε γελασμενοι οσο δεν φανταζεστε......)

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Και οι εποχικοί με εκνευρίζουν.. και τα ΤΑΧΙ... και τα Ι.Χ. .... και η ζέστη... και τελευταία δεν γουστάρω και τον καθρέφτη μου.

Ξεκολάτε... όπως ειπώθηκε και παραπάνω... απο τα 30-40 λεπτά που γλυτώνουμε ανά διαδρομή κάθε μέρα με μοτό, θα αργήσουμε ίσως κανά 2-3λεπτο παραπάνω. Αλλά ... ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ... σώοι και αβλαβείς.

Το να περάσεις ενα επικίνδυνο κινούμενο μπροστά σου απο μια "ρωγμή διύθησης" (θυμίζω οτι και οι δύο είμαστε παράνομα εκεί) μόνο επικίνδυνο μπορεί να γίνει...

Αλήθεια... φίλε Alucard... αν πάνω στο GS υπήρχε κανά ξέκωλο όπως αυτό, τότε θα γκρίνιαζες ή θα πήγαινες κομβόυ απο πίσω ακόμα και μακριά απο την διαδρομή σου;

Όνομα:	motorcycle_thong_cop.jpg 
Προβολές:	477 
Μέγεθος:	35,4 KB 
ID:	199760
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της VASOS
    λοιπόν παλικάρι:

1. Γράφεις σε ελληνικό forum επομένως καλό θα ήταν να γράφεις ελληνικά για να μην βγάζουμε τα μάτια μας.
    2. Κανείς δεν προσπάθησε να το παίξει έξυπνος εκτός βέβαια από εσένα.
    3. Συμφωνώ με τον Caesarsk ότι "του αργού η μάνα δεν έκλαψε ποτέ".
    4. Το τσάι που κέρασες ελπίζω να το ξέρει ο άλλος.
    5. Το σωστό θα ήταν αυτός που προσπέρασες να μην το καταλάβει καν και η συμβουλή μου είναι μην τρομάζεις τον κόσμο (είτε στο κουτί του είτε στο δίτροχό του).

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ειστε ΚΟΤΕΣ!

Μητσος ο παπακιας!

χμμμ Mήτσε ξέρεις καβαλάω κι εγω Hornet, κι αν με κλείσεις επίτηδες δεν θα στην χαρίσω.
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    χμμμ Mήτσε ξέρεις καβαλάω κι εγω Hornet, κι αν με κλείσεις επίτηδες δεν θα στην χαρίσω.
    ελα ντε..και εγω περιμενω να φαω κανα κλεισιμο με το μπουζουκι και να το αφησω να το παρει αγκαλιτσα ο πρωτος ταχα μου ανετος και μαγκας..

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    ελα ντε..και εγω περιμενω να φαω κανα κλεισιμο με το μπουζουκι και να το αφησω να το παρει αγκαλιτσα ο πρωτος ταχα μου ανετος και μαγκας..
    Απ οτι εχω καταλάβει εσυ ψαχνεις καιρό τώρα να βρείς το κατάλληλο κορόιδο.

Αστεία αστεία, οι τύποι με τα GS ειναι το κάτι άλλο. Σούρχονται ανάποδα στο ρεύμα σου καλυμμένοι με τα κάγκελα τα κύλινδρα και τις χούφτες και ειναι σίγουροι οτι θα μασήσεις να κόψεις να περάσουν αυτοί.
    Σχεδόν πάντα πιάνει, αλλα οχι πάντα...

Ο τεέυταίος που μου χτύπησε και τον καθρέφτη και το χέρι ζήταγε συγγνώμη κι ελεγε οτι δεν τόθελε και τέτοια..αφού γύρισα πίσω βέβαια και τον σταμάτησα.
    Κουφάλες GSακηδες ετσι και μου κάνετε κανα τετοιο σκηνικό κι ειμαι με το BMW θα δούμε αν τα καινουρια κάγκελα ειναι πιο γερά απο του 1975, και σειρά εχουν και τα κύλινδρα μετα. Αλλά μολις δούνε αντιπαλο με κάγκελο μαζεύονται..
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing
    ...
    Κουφάλες GSακηδες ετσι και μου κάνετε κανα τετοιο σκηνικό κι ειμαι με το BMW θα δούμε αν τα καινουρια κάγκελα ειναι πιο γερά απο του 1975, και σειρά εχουν και τα κύλινδρα μετα. Αλλά μολις δούνε αντιπαλο με κάγκελο μαζεύονται..
    πφφφ! Σιγα... Παμε μία να στο ξηλωσω ολοκληρο

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ti kaneis enas italos kolimenos me ta elefant!!!
    από wolfman13 στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2004, 20:38
  2. poio einai to rekor me ta pinguinia??
    από anisoropos στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/02/2004, 16:26
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 19/11/2003, 07:48
  4. Pia einai h diefthinsh me ta metaxeirismena apo germania?
    από tryfonidis_g στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2003, 18:11
  5. ti pezetai me ta grammatia ???????
    από ele@s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 03/11/2003, 14:17

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας