σε ποια κοπελια αναφερεσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniskriti
kopelia ekleisa ena crypton r se kalh katastash 700E (t kopeli t eixe anagei)...pantos euxaristo olous gia tis apanthshs..!!
καλοριζικο...
![]()
σε ποια κοπελια αναφερεσαι;Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniskriti
kopelia ekleisa ena crypton r se kalh katastash 700E (t kopeli t eixe anagei)...pantos euxaristo olous gia tis apanthshs..!!
καλοριζικο...
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniskriti
dn t h3era...!!![]()
Ρε φίλε..Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniskriti
9nxx re:rotflmao:![]()
1ον θα μας βγάλεις τα μάτια.
2ον θα ξεχάσουμε τα Ελληνικά που ξέρουμε.
3ον Θα ξεχάσουμε και τα greeklish που έχουμε μάθει.
4ον Καλορίζικη η πάπια.
Κράνος έχεις?
Sent from me using a computer.
μάλλον το κοπέλια.. είναι και αυτό τοπικό μας..Αρχικά δημιουργήθηκε από kalant
σε ποια κοπελια αναφερεσαι;
καλοριζικο...
![]()
![]()
κοπέλια == παίδες, guys, mes pottes και πάει λέγοντας..![]()
![]()
![]()
“Programming today is a race between software engineers striving to build bigger and better idiot-proof programs, and the Universe trying to produce bigger and better idiots. So far, the Universe is winning.” - Rich Cook
tha paro k kranos..!![]()
![]()
r paidia 3erei knc an mporo na kano metabibash sto onama mou(xoris ypografei gonea) an thelo 1 mhna na kleiso ta 18... !!
![]()
![]()
![]()
:hypnotizeΑρχικά δημιουργήθηκε από gianniskriti
3erei knc
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ρε έχεις πλάκα εσύ!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από desklit
crypton λέμεεε
κοντεύει να γυρίσει το κοντέρ και δεν έχει καταλάβει τπτ.λάδια-βενζίνη και τέλος..
αλυσιδογράναζα,μίζα και λάμπες από το 2001 που το έχω.τι να λέμε τώρα
μια απο τα ιδια και εγω,δεν εχει κανα νευρο τρελο σαν παπακι αλλα ειανι τιμιο
τΤΑ ΚΥΒΙΚΑ ΤΗΣ ΜΗΧΑΝΗΣ ΜΟΥ 600/ ΜΟΥΓΚΡΙΖΟΥΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ
re paidia 3erei kaneis an mporo na kano metabibash sto onama mou(xoris ypografei gonea) an thelo 1 mhna na kleiso ta 18... !!
Πέταξες την σκούφια σου για καβγά ε?![]()
Η συζήτηση έχει γίνει:
Αρχικά δημιουργήθηκε από gcrook
Αν επιμενεις εδω να γραφεις γκρηκλις να ξερεις οτι προκειται να χασεις την ευκαιρια να μιλησεις με πολλους ανθρωπους που θα μπορουσαν σιγουρα να σου δωσουν κατι,γιατι οντως ΔΕΝ διαβαζουν και ΔΕΝ απαντουν σε greeklish.
Μηπως πρεπει να το ξανασκεφτεις;
Αν οχι εσυ θα χασεις (αυτο ειναι το μονο σιγουρο) .
Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
Τα greeklish, δεν είναι καταστροφή της γλώσσας μας, αλλά φυσική εξέλιξή της και καθρέπτης της μίζερης και άθλιας εποχής που περνάει το έθνος μας. Αν θες να γράφεις έτσι και εγώ, έχω κάθε δικαίωμα να μην σε διαβάζω. Νόου οφένς και απολύτως καμία παρεξήγηση.
Σου απάντησα?
Και άλλοι γράφουν Greeklish αλλά εσύ με εντυπωσίασες. Μπορείς να συνεχίσεις με όποιον τρόπο θέλεις φυσικά.
Άντε γειάμας!
Ναι μπορείς. Το θέμα είναι αν θα το κάνει ο πωλητής. Πάντως δεν θα σου πρότεινα να το κυκλοφορήσεις χωρίς δίπλωμα ούτε για ένα μήνα. Επίσης χωρίς δίπλωμα δεν θα μπορείς να το ασφαλίσεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniskriti
re paidia 3erei kaneis an mporo na kano metabibash sto onama mou(xoris ypografei gonea) an thelo 1 mhna na kleiso ta 18... !!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΠΛΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ...!!
Ρε 'συ μη κυκλοφορείς χωρίς δίπλωμα καλοκαιριάτικα. Και με όλους αυτούς τους τουρίστες εκεί κάτω. Ειδικά απ' τη στιγμή που μπορείς να βγάλεις δίπλωμα ασχολήσου από τώρα μισή ώρα την ημέρα και σε ένα μήνα που θα κλείσεις τα 18 πας το παίρνεις και ξεμπερδεύεις.Αρχικά δημιουργήθηκε από gianniskriti
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..Ο ΠΩΛΗΤΗΣ ΘΕΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ...ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΠΛΩΜΑ ΘΑ ΤΟ ΒΓΑΛΩ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ...!!
Δεν είναι μόνο η κλήση που θα φας. Αυτό δεν είναι τίποτα. Αν εμπλακείς σε ατύχημα ακόμα και να μην φταις θα πληρώσεις τα πάντα. Υλικές ζημιές που μπορεί να είναι μερικές χιλιάδες ευρώ, αλλά και ψυχικές που μπορεί είναι μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ. Και αν είναι κανένας γέρος και τα παίξει θα τον πληρώνεις για όλη σου τη ζωή.
Καλύτερα δεν είναι να βγάλεις το διπλωματάκι σου, να πάρεις το κρανάκι σου και να μην φοβάσαι τίποτα? Ή τουλάχιστον σχεδόν τίποτα.