ΟΚ. Θα τα πούμε![]()
Kαλο ταξιδι παιδακια και να προσεχετε...![]()
![]()
![]()
![]()
Παρτε μια στροφη και για εμενα pleeeaseeeeeee![]()
![]()
![]()
Δεν το βλέπω να πηγαίνω, είμαι σερί 4 μέρες μαγαζί και είμαι λιωμένος από κούραση. Ένας Θεός ξέρει πόσο θέλω να την κοπανήσω αλλά το χρήμα που θα παντελονιάσω με το τελείωμα της δουλειάς είναι μπόλικο και ζεστό, οπότε θα προτιμήσω να παραμείνω εντός και να συνεχίσω, μπας και βουλώσουμε καμία τρύπα και δεν μας πάνε μέσα (ψειρού) δετούς.
![]()
![]()
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
"These violent delights have violent ends
And in their triumph die, like fire and powder
Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).
λοιπον οσοι πατρινοι ψηνεστε, κανονιζουμε για απογευματακι κανα καφεδακι στα γρηγορα...εμενα το μυαλο μου απο το διαβασμα εχει γινει γιαουρτι και μια ωριτσα χαλαρωσης θα τη χρειαστω...οποιος εινα μεσα ας πει να κανονισουμε να τον πιουμε καπου(τον γκαιφε)...
Πάνο έχεις π.μ.
ki esy:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
Πάνο έχεις π.μ.
Εγώ ξύπνησα κατά τις 09:30 και μιας και δεν έχω net στην Πάτρα μπήκα από το (άθλιο) κινητό μου...
Ευτυχώς κατάφερα και διάβασα το μήνυμα του vaska και δεν βιάστηκα να γυρίσω Ναύπακτο = πρωινό καφεδάκι στο W![]()
P@nos και Vaska αν ψήνεστε ελάτε απόγευμα για καφέ Ναύπακτο, το τηλ μου το έχετε και οι δύο![]()
Πάντως η παραπάνω διαδρομή έχει μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού μου! Κάποιο από τα προσεχή ΣΚ που θα έχετε χαλαρώσει και οι υπόλοιποι με εξεταστικές + δουλειές να την πραγματοποιήσουμε!Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Πάτρα - Ναύπακτος (στην πρώτη έξοδο της περιμετρικής) - Γέφυρα Μπανιά - Κάτω Μακρινού - Πετροχώρι - Θέρμο - Πλάτανος - Περδικόβρυση - Κρυονέρια - Άνω Χώρα - Λιμνίτσα - Ναύπακτος - Πάτρα
Καλό δρόμο και καλή επιστροφή στους Μεσολογγίτες!!!![]()
Μόλις μίλησα με το Μεσολογγίτικο group... Τα παιδιά είναι στα 1300 μέτρα υψόμετρο, μες στα έλατα... κακοπέραση σκέτη....![]()
Περιμένουμε photos και info για τη διαδρομή!![]()
Επιστρέψαμε όλοι πίσω τελικά από Θέρμο.
Το χωμάτινο κομμάτι περνιέται με οποιαδήποτε μηχανή (πατημένο κοκκινόχωμα είναι) και είναι περίπου 2,5km.
Η διαδρομή είναι απίθανη, με πολλές εναλλαγές, με το μεγαλύτερο μέρος της μέσα στα έλατα.
Δεν έβρεξε. Έκανε κρύο. Πρέπει στο χωριό να είχε κοντά στους 10 βαθμούς.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα αφού τις μικρύνω.![]()
Mπραβο ρε παιδακια...Αρχικά δημιουργήθηκε από ikarosk
Επιστρέψαμε όλοι πίσω τελικά από Θέρμο.
Το χωμάτινο κομμάτι περνιέται με οποιαδήποτε μηχανή (πατημένο κοκκινόχωμα είναι) και είναι περίπου 2,5km.
Η διαδρομή είναι απίθανη, με πολλές εναλλαγές, με το μεγαλύτερο μέρος της μέσα στα έλατα.
Δεν έβρεξε. Έκανε κρύο. Πρέπει στο χωριό να είχε κοντά στους 10 βαθμούς.
Θα ανεβάσω φωτογραφίες αργότερα αφού τις μικρύνω.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Περιμενουμε τις φωτο....![]()
Να την κάνουμε φίλε μου. Απ' όλους ακούω τα ίδια "άσχημα" λόγια για την διαδρομή, οπότε στην πρώτη ευκαιρία να την κάνουμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από perastikos
Εγώ ξύπνησα κατά τις 09:30 και μιας και δεν έχω net στην Πάτρα μπήκα από το (άθλιο) κινητό μου...
Ευτυχώς κατάφερα και διάβασα το μήνυμα του vaska και δεν βιάστηκα να γυρίσω Ναύπακτο = πρωινό καφεδάκι στο W![]()
P@nos και Vaska αν ψήνεστε ελάτε απόγευμα για καφέ Ναύπακτο, το τηλ μου το έχετε και οι δύο![]()
Πάντως η παραπάνω διαδρομή έχει μείνει στο πίσω μέρος του μυαλού μου! Κάποιο από τα προσεχή ΣΚ που θα έχετε χαλαρώσει και οι υπόλοιποι με εξεταστικές + δουλειές να την πραγματοποιήσουμε!
Καλό δρόμο και καλή επιστροφή στους Μεσολογγίτες!!!![]()
Εγώ με τον Πάνο καταφέραμε να βρεθούμε για έναν καφέ και πάλι πίσω στα κλουβιά μας.