εγω θελω να γραφτει κανα καινουριο μελος σημερα και να μπει στις αντιπαραθεσεις για να δει καναν ζορικο τσαμπουκα μεταξυ μηχανοβιων...
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
εγω θελω να γραφτει κανα καινουριο μελος σημερα και να μπει στις αντιπαραθεσεις για να δει καναν ζορικο τσαμπουκα μεταξυ μηχανοβιων...
![]()
![]()
![]()
Γι'αυτό προτείνω να μεταφερθεί στο "Προστατευτικός Εξοπλισμός"
Fortis Fortuna Adiuvat
Εύκολο αλλά θα πέσει παντόφλα..Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Γι'αυτό προτείνω να μεταφερθεί στο "Προστατευτικός Εξοπλισμός":rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
ναι σε εσας μιλαω τους σαγιοναρες, διχαλους, 4-1, παντοφλακηδες, πεδιλακηδες κ λοιπους αναβατες ανεξαρτητως φυλου,
εχτες το μεσημερι στην νταλα της πατησιων σας εβλεπα κ σκεφτομουν αν σας κατσει καμια στραβη στον δρομο κ χρειαστει να ακουμπησετε ποδαρακι κατω, ατσαλα, θα ξαναφορεσετε παπουτσι περι τα μεσα του δεκεβρη...
σημερα λοιπον μεσαια λωριδα αλεξανδρας περιμενα στο φαναρι κ περασε διπλα μου ενας απο την φυλη για την οποια βγηκε το εξης logo :"αν ο καρκινος ειχε χρωμα θα ηταν κιτρινος" και μου πατησε το αριστερο ποδι...
παλι καλα που δεν φοραγα κανα διχαλο "δηλαδης"....
για την ιστορια κοκκινο ειχαμε απλα ηταν απο τους βιαστικους που ξεκινανε πριν το πρασινο αργα κ βασανιστικα σε φαση μεχρι να περασω ολη την διαβαση κ το φαναρι, θα εχει γινει πρασινο..![]()
![]()
αδελφέ "από πίτα που δεν τρώς μην σε μέλει κι αν καεί"
αν δεν κοιτάς εκεί που πας ΠΡΟΣΕΧΕ γιατί θα πας εκεί που κοιτάς.
«Μόνο σ’ αυτούς που δεν φοβούνται να πεθάνουν, τους αξίζει να ζουν.»
Θίοντορ Ρούσβελτ
«Όταν πρόκειται να λάβεις μια συμβουλή από κάποιον, εξέτασε πρώτα τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τις δικές του υποθέσεις. Διότι, ο άνθρωπος που διαχειρίστηκε άσχημα τις υποθέσεις του, δεν μπορεί να συμβουλέψει σωστά τους άλλους.»
Ισοκράτης
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Νάτο έτοιμο σας το έχω :rotflmao::rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Kατι τετοιο σκεφτομουν και γω...μου φαινεται θα προτιμησω και φετος το "ωχρα" για τον παραπανω λογο....:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
να ομοιάζει με τη φυσική μπίχλα χωρίς να την θυμίζει και απόλυτα, αφήνοντας διφορούμενα υποννοούμενα στον αδαή παρατηρητή.
![]()
:rotflmao:
:rotflmao:
Αντωνη το "γαλλικο" πιανει σε μαυρο η σκουρο καφε φυσικης μπιχλας?![]()
Μην βγουμε και στην παραλια ετσι ωσαν χωριατες ρε πστ μου...να ξερουμε τι παιζει και φετο.![]()
Keep spamming!!!:a13:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
nio1981
πολυ ζουζουνι ο καμπος....:a37: :a37:
ΕσενανΕ σου εχω βρει την λυση Mακη....Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
Αναποφάσιστος είμαι σήμερα...![]()
....madison να ειναι και το χρωμα θα το βρουμε μαζι τουτο το καλοκαρι.![]()
Δες και το bahama beige σε αποχρώσεις του γκρενά προς σομόν. Φοριέται πολύ εδώ Κρήτη.Αρχικά δημιουργήθηκε από GIXXERAKIAS
Μην βγουμε και στην παραλια ετσι ωσαν χωριατες ρε πστ μου...να ξερουμε τι παιζει και φετο.![]()
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Σωραιος λεμε!!!Μην κατεβω και ειμαι off (topic?Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δες και το bahama beige σε αποχρώσεις του γκρενά προς σομόν. Φοριέται πολύ εδώ Κρήτη.
![]()
) μοδός....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
Δες και το bahama beige σε αποχρώσεις του γκρενά προς σομόν
Αυτοί είναι άντρες ρε! :rotflmao:
Fortis Fortuna Adiuvat
Kαι φυσικά το παρεό λαχανί με ασλί γραμμές και κρεμ στίξεις. Ή όλα ή τίποτε.Αρχικά δημιουργήθηκε από project.breeze
Αυτοί είναι άντρες ρε! :rotflmao:
Και άνε σου πούνε και πράμα στο δρόμο, η απάντηση να αρκεσθεί στο σπαρτιάτικο
"α να χαθείς, βλάκα"
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)