Πολύ καλή μηχανή, δεν είναι έτοιμη από την βιτρίνα θέλει 1-2 πράγματα να είναι έτοιμη...αλλά είναι και πανάκριβη...οπότε και 1-2 ακόμη στην τιμή...εκεί ίσως χαλάει την εικόνα...αλλιώς...μιλάμε για μια διαχρονική μηχανή που τα κάνει όλα.
Πολύ καλή μηχανή, δεν είναι έτοιμη από την βιτρίνα θέλει 1-2 πράγματα να είναι έτοιμη...αλλά είναι και πανάκριβη...οπότε και 1-2 ακόμη στην τιμή...εκεί ίσως χαλάει την εικόνα...αλλιώς...μιλάμε για μια διαχρονική μηχανή που τα κάνει όλα.
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Μαλλον το μπερδεψες με το 600αρι. Κοιτα κανα Dyno με αλλα της ιδιας κατηγοριας.Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
ωραιο μηχανακι...το μονο του προβλημα ειναι πως εινι απελπιστικα ψοφιο χαμηλα...
Ανεβα ισως κ πανω να δεις τι ψοφιο ειναι.
I find your lack of faith disturbing.
Εγω παντως στα ιδια λεφτα θα επερνα ή το R6 ή το R1 του 2008.Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
....σοβαρά τώρα...δεν είναι μανάρ?
Αν το παρεις μετεχειρο τοτε ναι.
Η και μια καλυτερη επιλογη: κρατα το μπουσα.![]()
I find your lack of faith disturbing.
Ρε, παλΟΥκάρια/παρεξηγιάρηδες με τα fazer. Μιά χαρά μοτό είναι και καρατούμπανη, απλά -άποψή μου δηλαδή, μη με δείρετε- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΝΑΡ
![]()
![]()
Ότι δεν φτάνει η αλεπού....
Και εμένα μου έτυχε όταν είχα ...τρακάρει πάνω σε ένα κοριτσάκι όλα τα λεφτά και την είχε ψωνίσει η δικιά μου, να μου λέει πόσο χάλια είναι και πόσο bus class παπούτσια φοράει!!!![]()
![]()
![]()
ΚΟΥΚΛΑ είναι το μηχανάκι![]()
![]()
, μόνο αν το πάρεις μεταχ. τσέκαρε προσεκτικά πλαίσιο και τεντωτήρες
2 young 2 die,
2 old 2 rock n' roll
Η μηχανη απλα κανει τα ΠΑΝΤΑ. Αν θελεις μονο πιστα, παιρνεις SuperSport, αν θελεις μονο ταξιδια, παιρνεις GTR 1400 ή κανα BMW. Με αυτη ομως κανεις ολα αυτα και ειναι και ΜΑΝΑΡ' το κοκκινο (ιδιο με του R1 ειναι?).
Πολυ θα ηθελα να ηταν η επομενη μηχανη μου.
δικαιωμα εχουνε να γραφουνε ολοι την αποψη τους.
φρονιμα λοιπον.![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
να εκφρασω και την δικη μου λοιπον για το περι ου ο λογος μοτοσακο...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
frankly my dear, i dont give a damn...
Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Βρες μου εσυ ανταλλαγη το δικο μου με gen 2....και βγαίνω και εγώ δημοσια με κράζω, και βριζω ολημερίς τα fazer....
![]()
![]()
πραγματικα δεν καταλαβαινω το λογο που εχεις αυτη την απεχθεια προς τα fz.......Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Και εγω σκεφτομαι να δωσω το 600αρι μου και να παρω το fazer 1000 για τον απλο λογο οτι τα ss κουραζουν πολυ στα ταξιδια![]()
Το μηχανακι ειναι πανεμορφο!!!![]()