Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 34 από 34

Θέμα: Hepco & Becker βαλίτσες (Gobi)

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator

Re: Re: Re: Re: Re: Ίσως αν αφιερώσεις την μία βαλίστα να μεταφέρει βενζίνα

Αρχικά δημιουργήθηκε από PanVas
    Και επειδή πολύ σε συμπαθήσαμε, θες να περάσεις από Πάτρα να πάρεις τις βαλίτσες μου και να τελειώνουμε με το θέμα; (δανεικές)
    Κάθονται που κάθονται.
    Πάρε να κάνεις την δουλεία σου, με μπιτόνια, με παγούρια, vga τα πάντα ολα...

Άντε όσο γυρνάει σήμερα που έχω κέφια. Χωρίς καμία υποχρέωση φυσικά. Να τις χαλάσεις δεν μπορείς ή να τις σπάσεις... Δοκιμασμένες σε τούμπες και τρίτες επαφές... :rotflmao:

Παναγιώτη είσαι ωραίος ρε φίλε!
    Δημήτρη σού φεξε!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Προς στιγμήν νόμιζα ότι το έλεγες σε μένα...
    Σωστή κίνηση...μπράβο...αλλά δεν του λες και μια τιμούλα να δει και πόσο μπορει να σπρώξει τις πλαστικές και να κάνει τα κουμάντα του...

Προς KOSTAS... όντως με τις πλαστικές μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα η πατέντα που πρότεινα αλλά για τις αλουμινένιες είναι σχεδόν απαραιτητη. Τέλος για τρελό φόρτωμα δικάβαλο και ταξίδι εξωτερικό πολλών ημερών νομίζω ότι τανκ μπαγκ όπωσδήποτε και όχι topcase... καλύτερα σακίδιο δεμένο... εγώ έτσι και αλλιώς βάζω σκηνή, υπνόσακους, υποστρώματα, και άλλα πολλά...

Προς Gallo... όντως το ταξίδι που σχεδιάζεις θέλει οργάνωση και προετοιμασία ειδικά μιας και θα είσαι μόνο μία μηχανή... αυτό βέβαια είναι και ένα κομμάτι της χαρά του ταξιδιού...απόλαυσέ το...

Τέλος προς Παναγιώτη...συμφωνώ με τις συμβουλές σου και θέλω να ρωτήσω κάτι πρακτικό... με την ντόπια βενζίνη στην Β.Αφρική τι παίζει; πως ζητάς αμόλυβδη; βρίσκεις; πρέπει από πριν να κάνεις ρυθμίσεις στο μηχανάκι; είδες κάμια διαφορά στην απόδοση του κινητήρα; (οποιος άλλος γνωρίζει ευπρόσδεκτος...)

καλές βόλτες παλικάρια σε όλους σας...

υ.γ. Εμένα τα σχέδια άλλαξαν και οι μέρες συρικνώθηκαν... Θα το παλέψω όμως...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

όχι παλιός... Το avatar του/της PanVas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK

Δανεικές οι βαλίτσες για το ταξίδι είπαμε.

Βόρεια Αφρική ζητάς την βενζίνα όπως και στην Γαλλία, καθότι τους φόρμαραν για μπόλικα χρόνια και αυτούς...

Σανς Πλαμπ... (Και την απλή (essence ordinaire) μια χαρά την καίει...)

Καμία ρύθμιση, χειρότερη από Ελλάδα δύσκολα βρίσκεις...
    Τα μπεεμβέ έκαναν κάποια σχόλια για κάτι τακ τακ ήχους, αλλά τίποτα ιδιαίτερο και οι αυτονομίες ήταν σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα...

Πωπω απαντήσεις Έχουμε και λέμε λοιπόν,τις πλαστικές(φορεμένες μια φορά) θα τις βγάλω στο κλαρί μετά το ταξίδι και θα πάρω αλουμινένιες, μάλλον. Η πρόταση σου Παναγιώτη είναι σούπερ ενδιαφέρουσα και με τιμάει. Θα έχω και άποψη μετά το ταξίδι για τις αλουμινένιες. Ερώτηση,οι βάσεις μου, κάνουν?Για να μην κουράζουμε και τα παιδιά,θα σου στείλω πμ αν δεν το έχεις μετανιώσει ακομα . Φίλε LOUKILOUK Μαρόκο έχει παντού αμόλυβδη,ακόμα και στο Νότο που πάντα ήταν το πρόβλημα. Τελικά θα έρθει και άλλη μηχανη στο ταξίδι, όσο για την προετοιμασία που λες, όντως πρέπει να την απολαμβάνεις. Άργησα αλλά το κατάλαβα.
    Το σκάλωμα με τα μπετονάκια το είχα φάει γιατί όλοι που πάνε Αφρική κουβαλάνε μαζί τους. Ελλάδα δεν μου χρειάστηκε πότε. Όσο για αυτό που είπε ο Παναγιώτης, πόσο ποιο μακριά μπορείς να πας με 2L ,την ίδια απορία είχα και εγώ. Αυτά αγορίνες, καλές βόλτες σε όλους και για αυτό το καλοκαίρι.
    Me gusta la moto, me gustas tu....

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2012, 00:57
  2. ΒΑΛΙΤΣΕΣ Hepco And Becker
    από bamboozler στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 30/08/2007, 16:57

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε