Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Ψάχνω σπίτι - δουλειά στην Χίο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Χρήστος Χ
    και απο μενα μπραβο για την αποφαση σου, και εγω μετα απο 30 χρονια θεσσαλονικη εχω σκοπο μες στα επομενα 2 χρονια το πολυ να την κανω για επαρχια (λειβαδια μαλλον)
    Στη χιο φετος εχω κατεβει 7 φορες (!) μες στο χειμωνα (ειναι το αμορε εκει φετος διορισμενη) , το σαβ/κο θα ειμαι εκει επισης αν δω κατι θα ενημερωσω,τα ενοικια παντως που ψαχναμε τον σεπτεμβρη για επιπλωμενο βεβαια, δεν επεφταν κατω απο τα 300. παντως κι εγω για την χιο και τους ανθρωπους της κι εγω τα καλυτερα εχω να πω, ειναι μπροστα το νησι σε πολλα θεματα και το καλο επισης ειναι οτι δεν στηριζεται μονο στον τουρισμο και εχει κοσμο ολο το χρονο. Καλη επιλογη!σιγουρα θα την βρεις την ακρη εκει, και η ψυχολογια τους ειναι αλλιως αφου απ οτι εχω καταλαβει για την κριση ακουν μονο απο τις ειδησεις

Σαββατοκύριακο θα είμαι και εγώ Χίο για να ψάξω. Δεν ψάχνω κάτι επιπλωμένο, μια και έχω όλα τα πράγματα και θα γίνει κανονική μετακόμιση. Πιστεύω λίγο πιο έξω την πόλη θα είναι λιγο φτηνότερα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif

μια απορια μονο: γιατί χίο και όχι πχ μυτιλήνη ή κρήτη? [/B]
    Έχω και εγω τους λόγους μου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Κι ένα χωμάτινο να πάρεις Γιώργη, θα σου χρειαστεί!

Άμα πάρω εγώ χωμάτινο μετά από το V-strom, θα "αγοράσω" όλα τα κτήματα του νησιού... Δεν είμαι εγώ για χωμάτινα.... Άντε να πατήσω το πολύ πολύ κάνα χωματόδρομο και καμιά παραλία με το στρομα απαλά και χαλαρά. (αλλά και πάλι ποτέ μην λες ποτέ.... )

Και πάλι σας ευχαριστώ όλους παίδες για τις ευχές σας. Άντε και μέσα στο καλοκαίρι να κανονίσουμε καμιά συνάντηση του moto.gr στην Χιο.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το ξεκίνημά σου.
    Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις την ησυχία σου και θα ξεφύγεις από τους ρυθμούς και την κίνηση της Αθήνας.

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Σου εύχομαι ότι καλύτερο για το ξεκίνημά σου.
    Το σίγουρο είναι ότι θα βρεις την ησυχία σου και θα ξεφύγεις από τους ρυθμούς και την κίνηση της Αθήνας.
    Γιάννη σε ευχαριστώ, αν είναι ο δρόμος σου μπρος τα εκεί μέσα στο καλοκαίρι στείλε μου μήνυμα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    καλη τυχη φιλε
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    γεια κ χαρα και απο μενα...

οπως εγραψες κ εσυ ναι εξω απο την πολη ειναι πιο φτηνα τα ενοικια...
    με διαφορα τα πιο φτηνα ενοικια για αυτο που ψαχνεις ειναι στον φραγκομαχαλα-που δεν ειναι-ωραια κ προς αγια ερμιονη κ μεγα λημιωνα...
    μεσα στην πολη ειναι δυκολο να βρεις κατι καλο και φτηνο...
    επισης σκεφτεσαι καθολου το ενδεχομενο να πας σε χωριο? 5-15 χλμ εκτος πολης?

υσ...για τους ανθρωπους τους φανταστικους κτλ κρατα επιφυλαξεις...

καλη τυχη-καλη ανταμωση

τσεκαρε κ μια τα pm σου
    panta vromikoi panta laspomenoi

Νέο μέλος
    πριν 1-2 χρονια σε μια εκπομπή στην τηλεόραση εδειξε ενα νέο ζευγάρι (μαλιστα τυχαινει να γνωριζω το ενα απο τα παιδια) που παρατησαν τη δουλεια τους στην Αθηνα (πληροφορικαριοι) και πηγαν στη Χιο να καλλιεργουν μαστιχα!

Ισως και για σενα η καλλιεργεια μαστιχας ειναι μια καλη επαγγελματικη προοπτικη.

δεν το πουλαω το ζετακι Το avatar του/της veletzas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από krama22
    πριν 1-2 χρονια σε μια εκπομπή στην τηλεόραση εδειξε ενα νέο ζευγάρι (μαλιστα τυχαινει να γνωριζω το ενα απο τα παιδια) που παρατησαν τη δουλεια τους στην Αθηνα (πληροφορικαριοι) και πηγαν στη Χιο να καλλιεργουν μαστιχα!

Ισως και για σενα η καλλιεργεια μαστιχας ειναι μια καλη επαγγελματικη προοπτικη.
    αν εχεις καποιον να σου δειξει για τουλαχιστον 2 σεζον το πως γινονται ολες οι διαδικασιες μετα 2 ατομα βγαζουν γυρω στα 10 χιλιαρικα τον χρονο χωρις πολυ δουλεια-απαραιτητη προυποθεση ομως ειναι να εχεις κ τις ριζες-, οποτε για καποιον που ξεκιναει κ δεν εχει τα χιλιαρικα να αγορασει γη, ειναι λιγο δυσκολο...
    panta vromikoi panta laspomenoi

Αρχικά δημιουργήθηκε από krama22

Καλα είναι αλλα θέλει φράγκα, και φράγκα δεν υπάρχουν... ίσως αργότερα να το σκεφτώ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από veletzas
    γεια κ χαρα και απο μενα...

οπως εγραψες κ εσυ ναι εξω απο την πολη ειναι πιο φτηνα τα ενοικια...
    με διαφορα τα πιο φτηνα ενοικια για αυτο που ψαχνεις ειναι στον φραγκομαχαλα-που δεν ειναι-ωραια κ προς αγια ερμιονη κ μεγα λημιωνα...
    μεσα στην πολη ειναι δυκολο να βρεις κατι καλο και φτηνο...
    επισης σκεφτεσαι καθολου το ενδεχομενο να πας σε χωριο? 5-15 χλμ εκτος πολης?

υσ...για τους ανθρωπους τους φανταστικους κτλ κρατα επιφυλαξεις...

καλη τυχη-καλη ανταμωση

τσεκαρε κ μια τα pm σου

Εχεις πμ.

Οσο για τους ανθρώπους, παντού υπάρχουν καλοί και κακοί. Έχω ζήσει και στην επαρχία και ξέρω κάποια πράγματα.

Νέο προς Παλιό μέλος Το avatar του/της georgemark
    Καλησπέρα και από μένα , γενναία απόφαση που πιστεύω ότι θα σου βγεί σε καλό.
    Λίγοι ξεκινάνε κάτι τέτοιο και ο λόγος είναι δυστυχώς η συνήθεια , ακόμα και εάν τα πράγματα στην πόλη δεν πάνε καλά πάντα η φράση ''μακάρι να μπορούσα και εγώ '' βγάινει πιο έυκολα από τη φράση '' το πήρα απόφαση και φεύγω''.
    Έχοντας μεγαλώσει στο νησί (Νεχώρι) μπορώ να σου πω ότι η ποιότητα ζωής είναι απείρως
    καλύτερη, μπορεί το χειμώνα εάν είσαι μαθημένος από την πόλη να σου κακοφανεί αλλά πίστεψέ με με τον καιρό θα ακούς Αθήνα και θα αηδιάζεις.
    Οι δουλειές εκεί δεν είναι πολλές αλλά (που πιστεύω) εάν βρείς και μπείς στο ρυθμό ζωής τον εκεί θα δείς καταρχήν ποιές είναι οι ''τεχνητές ανάγκες'' που δημιουργεί το σύστημα στους κατοίκους των πόλεων, θα διαπιστώσεις ότι έκανες βλακεία που έμενες στην Αθήνα και θα δείς πως είναι να πίνεις τα ουζάκια σου δίπλα στη θάλασσα και να μοιράζεσαι την κουβέντα με άτομα που τα βλέπουν τα πράγματα από διαφορετικό πρίσμα.

Σου εύχομαι ότι καλύτερο.
    ...αξίζει να ζουν σαν παιδιά εκείνοι που έχουν καρδιά............

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    υπηρετησα στη χιο 9 μηνες στο χωριο χαλκειος.οι εντυπωσεις μου οι καλυτερες απο το νησι και τους κατοικους.φοβαμαι ομως οτι το νησι μαστιζεται απο ανεργεια,οπως ολα τα ακριτικα μερη.αν το θελεις πραγματικα ομως ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις.και αν ναι ας γινεις παραδειγμα και για αλλους για να πετυχουμε αποκεντρωση.πληροφοριακα το νησι εχει μεγαλη μοτοπαρεα

Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    υπηρετησα στη χιο 9 μηνες στο χωριο χαλκειος.οι εντυπωσεις μου οι καλυτερες απο το νησι και τους κατοικους.φοβαμαι ομως οτι το νησι μαστιζεται απο ανεργεια,οπως ολα τα ακριτικα μερη.αν το θελεις πραγματικα ομως ειμαι σιγουρος οτι θα τα καταφερεις.και αν ναι ας γινεις παραδειγμα και για αλλους για να πετυχουμε αποκεντρωση.πληροφοριακα το νησι εχει μεγαλη μοτοπαρεα

Ειμαι Άνεργος αρκετό καιρό στην Αθήνα οπότε θα τα δώσω όλα. Όσο για την μοτοπαρεα... μακάρι να βρω παιδιά εκεί που ασχολούνται με το αντικείμενο..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    πληροφοριακα το νησι εχει μεγαλη μοτοπαρεα

ναι, εχει πολλους καγκουρες!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της ares_tz

μετακόμιση στην Χίο

Nα είσαι καλά για την απόφασή σου..να ξέρεις όμως ότι το γεγονός ότι είδες κάποιος φιλόξενους ανθρώπους το διάστημα που ήσουν εκεί, πιθανών περίοδο καλοκαιρινή, να μην αποτελεί χαρακτηριστικό γνώρισμα για τον πληθυσμό όλη την περίοδο του χρόνου..σήμερα έχουμε στριμωχτεί γενικά όλοι και αποξενώμοαστε..η επιβίωση δυστυχώς είναι προσωπικό θέμα και μην βασίζεσαι τόσο πολύ στις υποσχέσεις διαφόρων που αν και θέλουν να βοηθήσουν τελικά εσύ θα κουμαντάρεις τα οικονομικά σου και την τσέπη σου..ελπίζω να βρεθεί ομως κάποια δουλειά αλλά είσαι έτοιμος να κάνεις συμβιβασμούς?

καλη επιτυχία λοιπόν..

Re: Ψάχνω σπίτι - δουλειά στην Χίο

Αρχικά δημιουργήθηκε από Georgaras
    Παίδες καλημέρα...

Έφτασε η ώρα να την κάνω από το χάος της Αθήνας στο τέλος του μήνα, και ψάχνω σπίτι στην όμορφη Χίο.

Αν κάποιος συμφορουμιτης μένει εκεί - έχει άκρες και μπορεί να με κατατοπίσει ας μου στείλει πμ.

Ψάχνω γκαρσονιέρα ή δυάρι και δεν με νοιάζει αν θα είναι στο κέντρο ή πιο έξω. Σημαντικό για εμένα είναι να μην είναι παλιό, να είναι σε λογική τιμή, και να έχει σκεπαστό χώρο για την μηχανή μου για να μην την τρώει ο ήλιος.

Βέβαια ταυτόχρονα ψάχνω και για δουλειά εκεί οπότε αν έχει κάποιος κάτι υπόψιν του, θα βοηθήσει πολύ την κατάσταση.

(Είναι ένα ξεκίνημα δύσκολο για εμένα με πολύ ρίσκο, αλλά είμαι αποφασισμένος να τα δώσω όλα για όλα για να τα καταφέρω.)

Σας ευχαριστώ πολύ παίδες, κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη
    oute doulia 8a vris oute spiti
    :rotflmao: :rotflmao:
    afrotwin
    egkegramenos apo 9/12/2003

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ψάχνω σπίτι στην Δράμα
    από drspeed στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2010, 18:44
  2. Επείγον, ψάχνω για δουλειά!