Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 38 από 38

Θέμα: ΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΣΤΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dmf
    ναι

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    για να δούμε τι λέει ο Αργυρόπουλος και οι αριθμοί...:

http://www.youtube.com/watch?v=0h2WQ...eature=related

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτος εχει ξεφυγει εντελως ρε

οχι μονο σε καθε γραμμα δινει εναν αριθμο και βγαζει αθροισματα κλπ κλπ

αυτος παιρνει τις γραμμουλες

και τις κολαει ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ προκειμενου να βγαλει αυτο που θελει :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

αυτος εχει ξεφυγει εντελως ρε

οχι μονο σε καθε γραμμα δινει εναν αριθμο και βγαζει αθροισματα κλπ κλπ

αυτος παιρνει τις γραμμουλες

και τις κολαει ΟΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΟΠΩς ΘΕΛΕΙ προκειμενου να βγαλει αυτο που θελει :rotflmao: :rotflmao:

Καλα εκει στην αρχη που λεει κατι για γραμμικο μετασχηματισμο.... Τελικα κυριολεκτουσε!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: αυτος εχει ξεφυγει εντελως ρε...
    μόνο...?

Δεν ξέρω πόσες φορές έχει μπεί στο Γκίνες...ψάξε να δείς.

+ ότι είναι υπερμαραθωνοδρόμος...!!

Πάρτε ματι το παλλικάρι...:

1. http://www.youtube.com/watch?v=YKehY...eature=related

2. http://www.youtube.com/watch?v=dgOHN...eature=related

3. CERN: http://www.youtube.com/watch?v=MssTT...eature=related

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Ενα πραγμα που μου ερχεται στο μυαλο ειναι η φαντασια. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Τι ειναι?
    Δεν μου ειναι απλο να απαντησω, αλλα θα προσπαθησω.

Η 'κατανοηση' ειναι κατι περα απο την απλη κατανοηση των μαθηματικων που περιγραφουν ενα φαινομενο η μια θεωρια. Η κβαντικη για παραδειγμα (οπως και η σχετικοτητα), ειναι κατανοητη μονο στο επιπεδο των μαθηματικων. Μια ολοκληρη δε κοινωνια την αγνοει παντελως και μονο οι ειδικοι του χωρου καταλαβαινουν πεντε πραγματα. Και αυτο γιατι τα συμπερασματα της ειναι ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο την κοινη εμπειρια.

Αν ομως πηγαινες 500 χρονια πισω και συζητουσες αυτες τις τοσο δυσνοητες εννοιες για τον δυτικο ανθρωπο με ινδιανους της κεντρικης αμερικης (λεω ενα παραδειγμα) τοτε θα εβλεπες με εκπληξη, οτι σε αυτους τους ανθρωπους (οι οποιοι δεν ειχαν παιδεια οπως την εννοουμε σημερα) οι εννοιες οπως η σχετικοτητα του χρονου (και οχι μονο) ηταν πολυ προσφιλεις και ευλογες. Γιατι αυτο? Διοτι η κουλτουρα τους ηταν τετοια που τους επετρεπε να εχουν μια διαισθητκη σχεση με το κοσμο, καταχραστικα ειπομενο, ενα τριτο ματι ανοιχτο. Ακομα οι αποψεις αυτες, δεν ζουσαν σε βιβλια, ουτε στα μυαλα λιγων. Ηταν κοινος τοπος ολοκληρων φυλων, και σαν τετοιες, ηταν ΖΩΝΤΑΝΕΣ και εξελισσονταν απο το κοινωνικο συνολο. Με αλλα λογια, δεν ηταν ξενες εννοιες απο αυτα που οι αισθησεις τους, τους ελεγαν.

Σε γενικες γραμμες, αυτο στο οποιο ειναι πολυ καλη η δυτικη επιστημη, ειναι να χωριζει ενα πολυσυνθετο συστημα σε πολυ απλα υποσυστηματα και να τα μελεταει οπως μελεταει ενας γυαλακιας εντομολογος τις τριχες στα φτερα μιας κατσαριδας. Αλλα δεν εχουμε καμια δυνατοτητα (ουτε και το λεξιλογιο) για να μιλησουμε ποιοτικα για το υπερσυνολο. Σαν να μην υπαρχει.

Νομιζω λοιπον οτι θα καταφερουμε κατι εμεις οι δυτικοι στην προσπαθεια μας να καταλαβουμε το συμπαν (οτι κι αν σημαινει αυτο) μονο αν αλλαξει η κουλτουρα μας και πλεον δεν περιμενουμε απο τα μαθηματικα για να καταλαβουμε κατι, αλλα το 'βλεπουμε' και απλα χρησιμοποιουμε τα μαθηματικα δια τα περαιτερω. Και μονο αν αυτο το μοιραζομαστε ολοι, ωστε η γνωση να ζωντανεψει και να γινει εμπειρια.

Ειμαστε απλα τεχνολογοι, τιποτε παραπανω, και καθε χρονο που περναει τα τελευταια 2,500 χρονια παμε και απο ενα βημα πισω, διοτι απομακρυνομαστε απο την ουσια της εννοιας 'κατανοηση'.
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    Δεν μου ειναι απλο να απαντησω, αλλα θα προσπαθησω.

Η 'κατανοηση' ειναι κατι περα απο την απλη κατανοηση των μαθηματικων που περιγραφουν ενα φαινομενο η μια θεωρια. Η κβαντικη για παραδειγμα (οπως και η σχετικοτητα), ειναι κατανοητη μονο στο επιπεδο των μαθηματικων. Μια ολοκληρη δε κοινωνια την αγνοει παντελως και μονο οι ειδικοι του χωρου καταλαβαινουν πεντε πραγματα. Και αυτο γιατι τα συμπερασματα της ειναι ΑΝΤΙΘΕΤΑ απο την κοινη εμπειρια.

Αν ομως πηγαινες 500 χρονια πισω και συζητουσες αυτες τις τοσο δυσνοητες εννοιες για τον δυτικο ανθρωπο με ινδιανους της κεντρικης αμερικης (λεω ενα παραδειγμα) τοτε θα εβλεπες με εκπληξη, οτι σε αυτους τους ανθρωπους (οι οποιοι δεν ειχαν παιδεια οπως την εννοουμε σημερα) οι εννοιες οπως η σχετικοτητα του χρονου (και οχι μονο) ηταν πολυ προσφιλεις και ευλογες. Γιατι αυτο? Διοτι η κουλτουρα τους ηταν τετοια που τους επετρεπε να εχουν μια διαισθητκη σχεση με το κοσμο, καταχραστικα ειπομενο, ενα τριτο ματι ανοιχτο. Ακομα οι αποψεις αυτες, δεν ζουσαν σε βιβλια, ουτε στα μυαλα λιγων. Ηταν κοινος τοπος ολοκληρων φυλων, και σαν τετοιες, ηταν ΖΩΝΤΑΝΕΣ και εξελισσονταν απο το κοινωνικο συνολο. Με αλλα λογια, δεν ηταν ξενες εννοιες απο αυτα που οι αισθησεις τους, τους ελεγαν.

Σε γενικες γραμμες, αυτο στο οποιο ειναι πολυ καλη η δυτικη επιστημη, ειναι να χωριζει ενα πολυσυνθετο συστημα σε πολυ απλα υποσυστηματα και να τα μελεταει οπως μελεταει ενας γυαλακιας εντομολογος τις τριχες στα φτερα μιας κατσαριδας. Αλλα δεν εχουμε καμια δυνατοτητα (ουτε και το λεξιλογιο) για να μιλησουμε ποιοτικα για το υπερσυνολο. Σαν να μην υπαρχει.

Νομιζω λοιπον οτι θα καταφερουμε κατι εμεις οι δυτικοι στην προσπαθεια μας να καταλαβουμε το συμπαν (οτι κι αν σημαινει αυτο) μονο αν αλλαξει η κουλτουρα μας και πλεον δεν περιμενουμε απο τα μαθηματικα για να καταλαβουμε κατι, αλλα το 'βλεπουμε' και απλα χρησιμοποιουμε τα μαθηματικα δια τα περαιτερω. Και μονο αν αυτο το μοιραζομαστε ολοι, ωστε η γνωση να ζωντανεψει και να γινει εμπειρια.

Ειμαστε απλα τεχνολογοι, τιποτε παραπανω, και καθε χρονο που περναει τα τελευταια 2,500 χρονια παμε και απο ενα βημα πισω, διοτι απομακρυνομαστε απο την ουσια της εννοιας 'κατανοηση'.

Η αληθεια ειναι οτι ανοιγεις τεραστια κουβεντα τωρα! Σε καποια σημεια συμφωνω, σε καποια αλλα μπορω να εκφρασω εναν αντιλογο. Δυστυχως δεν εχω χρονο τωρα, αλλα επισης δεν ειμαι και σιγουρος οτι μπορω να εκφρασω αυτα που σκεφτομαι αυτη τη στιγμη, σωστα μεσω του γραπτου λογου.
    Ευχαριστω παντως που μπηκες στον κοπο να το αναπτυξεις.

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Η αληθεια ειναι οτι ανοιγεις τεραστια κουβεντα τωρα! Σε καποια σημεια συμφωνω, σε καποια αλλα μπορω να εκφρασω εναν αντιλογο. Δυστυχως δεν εχω χρονο τωρα, αλλα επισης δεν ειμαι και σιγουρος οτι μπορω να εκφρασω αυτα που σκεφτομαι αυτη τη στιγμη, σωστα μεσω του γραπτου λογου.
    Ευχαριστω παντως που μπηκες στον κοπο να το αναπτυξεις.

χαρα μου να συμμετεχω σε τετοιες κουβεντες!
    Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    μόνο...?

Δεν ξέρω πόσες φορές έχει μπεί στο Γκίνες...ψάξε να δείς.

+ ότι είναι υπερμαραθωνοδρόμος...!!

δεν ξερω

απο μια συντομη ερευνα ειδα οτι ο ανθρωπος χωρις αμφιβολια

ειχε/εχει δεν ξερω πολυ μυαλο

νομιζω οτι καπου στην διαδρομη χαθηκε..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. Παιδες ερωτηση για κάγκελα στο transalp
    από petridist στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 11/10/2005, 09:20
  2. ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ στο YARD..(24/12/2003)
    από ireneepi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 11/01/2004, 15:50
  3. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 23/12/2003, 10:53
  4. 7 Χρονια Στο Θιβετ!!!
    από Adventure-R στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/12/2003, 10:26
  5. Χαμος στο wild thing!!!!!!!!!!!!!!!!!
    από BIKENEST στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 27/11/2003, 13:09

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF