Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 62

Θέμα: Προς υποψηφίους αγοραστές...

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CONAN_
    Αψογο το post, αύριο κίολας πουρνό πουρνό, θα πάω μια βόλτα στον Χαβέλλα...
    Επίσης ήθελα να ρωτήσω, ο Βύνιος στην Μιχαλακοπούλου, μου έιπε ότι θέλει 250 ευρώ για έξοδα, πινακίδες κλπ...με βάση αυτά που διάβασα εδώ μου φαίνονται πολλα, υπερβολικά πολλά. Τι λέτε εσείς ?
    Την μηχανή την έχω ενάμιση χρόνο και έχω χάσει επεισόδια με τις νέες τιμές (μοντέλο με ABS) καθώς και με τις ¨προσφορές¨...

Αυτό που σου προτείνω είναι να πας σε αρκετά μαγαζιά να πάρεις προσφορά.

Τα 250 ευρώ του Βύνιου δεν μπορώ να τα δικαιολογήσω με τίποτα...

Καλές αγορές σου εύχομαι...
    'Ενα Jameson με πάγο...

Ναι ήδη κράτησα "σκονάκια" απο τα posts σου και θα αρχίσω αύριο εξόρμηση. Θα επανέλθω με νεότερα...Όπως και να έχει σε ευχαριστώ...

Αψογο το post, αύριο κίολας πουρνό πουρνό, θα πάω μια βόλτα στον Χαβέλλα...
    Επίσης ήθελα να ρωτήσω, ο Βύνιος στην Μιχαλακοπούλου, μου έιπε ότι θέλει 250 ευρώ για έξοδα, πινακίδες κλπ...με βάση αυτά που διάβασα εδώ μου φαίνονται πολλα, υπερβολικά πολλά. Τι λέτε εσείς ?
    να του πεις να σου τα κανει δωρο!
    πες του οι άλλοι μου τα κάνουν δώρο!
    σιγα μην του δωσεις 250 για τις πινακιδες!
    ασε ρε πες του θα παω αλλού!

μην μιλας ομως με πωλητη, πήγενε στο βύνιιο στη καλιθέα και μίλα απ ευθείας με την Σταυρούλα Βύνιου. Με έστειλαν φίλοι πες που έχουνε πάρει όλοιθ από εδώ μηχανή και μου είπαν ότι τους κάνατε τα χαρτιά δώρο. Κάνε ότι σου λέω και θα δεις!

Cool

Μάγκες εγώ την πήρα 7500cash με κάγκελα-χούφτες-βαλίτσα της suzuki (παρεπιμπτόντος με βάλανε και υπόγραψα και ένα χαρτί της επίσημης Σφακιανάκης ότι με τη μηχανή πήρα και αυτά).Δώρο συναγερμός χαρτιά κ.λ.π.
    7500 με το κλειδί στο χέρι που λένε.

HUSKY TE450 Το avatar του/της SeNNinhA
    Όλες οι μηχανές καλύπτονται με Πανευρωπαϊκή Εγγύηση. Καμία αντιπροσωπία δεν έχει δικαίωμα να αρνηθέι την επισκευή μηχανής που καλύπτεται από όποια χώρα της Ευρώπης κι αν είναι. Πρέπει βέβαια οι μηχανή παραεισαγωγής να έχει τα χαρτιά της εγγύησής της σφραγισμένα από αντιπροσωπία του εξωτερικού. Αυτό πρέπει να το κάνει ο παραεισαγωγέας και συνήθως γίνεται. Η διαδικασία επισκευής όμως μηχανής από άλλη χώρα είναι κάπως πιιο αργή διότι θα πρέπει κανονικά να βγεί το ανταλλακτικό να πιστοποιηθεί από εδώ ότι είναι ελλατωματικό να σταλεί φαξ στην αντιπροσωπία που είναι καταχωρημένη η μηχανή να δώσουν αυτοί το ΟΚ και μετά να σου επισκευαστεί η βλάβη. Σε κάποιες αντιπροσωπίες κανονικά πρέπει να έρθει το ανταλλακτικό απ' εξω. Δηλαδή 2-4 ημέρες περίπου για το ΟΚ. Βέβαια δεν το κάνουν όλο αυτό συνήθως (σου επισκευάζουν την μηχανή και κάνουν τα τυπικά μετά) αλλά αν θέλουν μόνο αυτό μπορούν να σου κάνουν. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ.

Παρεπιπτώντως φιλαράκι πήρε GSR από Λάρισα παραεισαγωγής και του ήρθε κανονικά εγγύηση Ελλάδας.

Παρακολουθησα τη κουβεντα και για να προλαβω μερικους απο το τσακωνονται και να απαιτουν επισκευη απο το Σφακιανακη σας λεω οτι:

Ολες οι μηχανες καλυπτονται με Πανευρωπαική εγγυηση. Το νοημα ομως αυτης της εγγύησης ειναι η επισκευη της μοτοσυκλετας σε οποιοδηποτε σημειο της ευρωπης (οπως αυτα περιγραφονται στο βιβλιο εγγυησης) ετσι ωστε να ειναι σε κατασταση να ταξιδεψει ως την εδρα της. Δηλαδη αν χαλασει το ψυγειο και προχειρως επισκευαζεται, τοτε ο τοπικος εξουσιοδοτημενος ειναι υποχρεωμενος να το επισκευασει ετσι ωστε να μπορει να επιστρεψει η μοτοσυκλετα στην εδρα της και να την αναλαβει ο επισημος αντιπροσωπος της χωρας απο οπου προερχεται (δηλ εχει αγοραστει).

Τωρα με τα παραεισαγωγης, οπως γνωριζετε ολοι ο Σφακιανακης δεν τα καλυπτει διοτι αυτο το δικαιωμα του εχει δωσει η Suzuki απο τη συμβαση που εχει μαζι της. Με λιγα λογια οσο και να τρεχεις σε δικαστηρια, δικηγορους κλπ δεν υπαρχει περιπτωση η Suzuki και ο Σφακιανακης εν προκειμενω να σου καλυψει με εγγυηση τη μηχανη, η οποια δεν εχει διατεθει απο το δικτυο της Επισημης Αντιπροσωπιας. Το ιδιο βεβαια ισχυει για ολες τις εταιρειες οχι μονο τη Suzuki.

Αυτα περι Πανευρωπαικης Εγγυησης.

Βεβαια ο εμπορος που θα στο πουλησει συνηθως ειναι συμβεβλημενος με κανα δυο συνεργεια οποτε σε καλυπτει εκεινος. ( Και μη νομισει κανεις οτι τα εξουσιοδοτημενα ειναι καλυτερα απο αλλα, διοτι στη πλειονοτητα τους δε ξερουν τη τυφλα τους )

Αυτα

Χαρης

Παλαιό μέλος
    Χαιρετώ την παρέα, μιας και είναι το πρώτο μου ποστ στο forum.

Εδώ και λίγο καιρό έχω πάρει απόφαση να πάρω ένα v-strom. Εδώ και 11 χρόνια έχω αλλάξει 3 μηχανάκια αλλά όλα ήταν κάτω των 125 κυβικών, ενώ η απόκτηση μιας κανονικής μοτοσυκλέτας αποτελούσε ανέκαθεν ένα όνειρο που πλέον έρχεται το πλήρωμα του χρόνου να γίνει πραγματικότητα.

Έχω διαβάσει με προσοχή όλες τις απόψεις που αφορούν την αγορά καινούριας μηχανής περι εισαγωγής και παραεισαγωγής. Με το φτωχό(?) μου το μυαλό έχω καταλήξει πως τελικά μάλλον αξίζει να πάρω παραεισαγωγής, αρκεί βέβαια η αγορά να γίνει από κάποιον έμπορο που να διαθέτει συνεργείο και να μου εγγυηθεί γραπτώς για την καλή λειτουργία της μηχανής. Αυτό βέβαια με την προϋπόθεση ότι η διαφορά στην τιμή θα φτάσει τα 500 ευρώ, αλλιώς δεν αξίζει τον κόπο.

Τα έξτρα που θα ζητήσω είναι κάγκελα, μπαγκαζιέρα, χούφτες και συναγερμό και φυσικά πινακίδα. Αν τα βρώ αυτά γύρω στα 7300-7400 νομίζω πως είναι καλα.

Θέλω να σας ρωτήσω όποιος ξέρει να προτείνει έναν έμπορο που να πληρεί όλες αυτές τις προϋποθέσεις, και φυσικά να είναι σωστός επαγγελματίας. Μιλάω για Αθήνα πάντα.

Συγνώμη αν σας κουράζω και καλώς σας βρήκα!

Επανέρχομαι, μετά την δική μου έρευνα αγοράς και συμβουλευόμενος αυτο το forum.

Στο ψητό λοιπόν...

1. Βύνιος: 7950 εισαγωγής Σφακιανάκη. Δίνει τα γνωστά του δώρα, αλλά αυτό που με χάλασε, είναι οτι μου ζήτησε 250ευρώ!!, για έξοδα τράπεζας, πινακίδες κλπ....τα σχόλια δικά σας...
    2. Τσαραμιάδης (Πειραιώς 71): Εχει 2 επιλογές. Με 7950 απο Σφακιανάκη, και με 7400 δικής του εισαγωγής. 160 ευρώ τα γνωστά πρώτα έξοδα.Τώρα δεν ξέρω τι διαφορά θα έχει μια τέτοια αγορά, όποιος μπορεί να δώσει λεπτομέρειες θα ήτανε διαφωτιστικό...Επίσης δεν δίνει δώρα, παρά μόνο ένα συναγερμό.
    3. Χαβέλλας. Πήγα εκεί μετά απο τα σχόλια που διάβασα στο post του athandim. Πάρα πολύ καλός και εξυπηρετικός. Και συνεργείο έχει, και μαγαζί με ανταλλακτικά και αναλώσιμα για μοτο. Δεν ξέρω πως να το πώ αλλά μου έδωσε να καταλάβω οτι με είδε σαν φίλο που θα πάρει μια μηχανή και όχι σαν έναν πελάτη που θα την πάρει και μετά δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις. Η τιμή που μου έδωσε ήταν 7950 με 400 ευρώ δώρα οτι θέλω και 7400 χωρίς δώρα.
    4. Πέτσας-Καλλιθέα. Στην ίδια τιμή και αυτός, 7950, αλλά μαζί με συναγερμό με ειδική καλωδίωση για να μην χαθεί εγγύηση (αυτό μόνο αυτός μου το είπε, και εγω βέβαια δεν ρώτησα και στους άλλους περί συναγερμό και εγγυήσεις), επίσης δίνει κάγκελα, μπαγκαζιέρα, μπάξτερ και χούφτες.150 ευρώ τα έξοδα τραπέζης και πινακίδες. Μου άρεσε σε αυτόν γιατί έκατσε και μου τα έιπε όλα αναλυτικα, και μου τα έδωσε και γραπτά σε ένα χαρτάκι. Με τους άλλους μίλησα στο "πόδι". Δεν ρώτησα αν είναι δικιά του εισαγωγή ή Σφακιανάκη, αλλά όπως έιπα και πιο πάνω δεν ξέρω τι διαφορές μπορεί να έχουν. Όποιος ξέρει ας πεί.
    Επίσης όλοι έχουν συνεργαζόμενα συνεργεία.
    Είμαι μεταξύ Τσαραμιάδη, Χαβέλλα και Πέτσα. θα την ψάξω κιάλλο την υπόθεση μήπως βρώ κάτι καλύτερο. Εμένα με ενδιαφέρουν τα δώρα μιας και αυτά που δίνουν, ούτως η άλλως θα τα βάλω.

Ακούω γνώμες-σχόλια...

Cool

Επιτρέπεται να πω μια διαφορετική άποψη;Όπως όλοι σας απ'το καλοκαίρι γυρνάω στα μαγαζιά(της Θεσσαλονίκης)και ρωτάω για καινούργιο V strom 650. Η Τιμή συμφωνεί μαζί σας.Περίπου 7900-8000 με 800Ε δωροεπιταγή η καλύτερη προσφορά(για εισαγωγής μιλάμε).Αυτό που έκανα λοιπόν ήταν να βρω ένα μεταχειρισμένο 650 με extra βαλιτσα, καγκελα, χουφτες, συναγερμο, και μόνο 12000χλμ. στην τιμη των 5700Ε και το αγόρασα. Και η μηχανή κούκλα. Καινουργιά. Τι λέει η εμπειρία σας, ήταν καλή η κίνηση που έκανα; [COLOR=red][SIZE=3]

Παλαιό μέλος
    Προφανως εκανες καλα στα 5700€!Αν και η μηχανη δουλευει καλα. Εγω πηρα καινουργια με ΑΒS τον Αυγουστο, χμ χμ εχει αλλη πλακα η καινουργια! Παιδες τα λεφτα ειναι παντου τα ιδια στην τελικη. Πιστευω πως αν σου κανει κλικ ο πωλητης, το μαγαζι ή εισαι συστημενος τοτε αξιζει να χασεις 50€. π.χ οταν εψαχνα πηγα Γκουντουφα νομιζω και ουτε σηκωθηκαν επι 10 λεπτα να με ρωτησουν τι διαολο θελω! ΛΑΘΟΣ -8000€ στον τζιρο τους.
    Το ιδιο στον Χαβελλα Λιοσιων. Διαλογος
    -Γεια σας, μου γραφετε την προσφορα σας για V strom μπλα μπλα - Σορυ φιλαρακι σε ενας που την εγραψα μου ζηταγε λεφτα μετα... ΛΑΘΟΣ -8000€ στον τζιρο....
    Παντως θελει ηρεμια το ψαξιμο, εχει και πλακα!!!!
    mustili

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MUSTILI
    Το ιδιο στον Χαβελλα Λιοσιων. Διαλογος
    -Γεια σας, μου γραφετε την προσφορα σας για V strom μπλα μπλα - Σορυ φιλαρακι σε ενας που την εγραψα μου ζηταγε λεφτα μετα... ΛΑΘΟΣ -8000€ στον τζιρο....
    Παντως θελει ηρεμια το ψαξιμο, εχει και πλακα!!!!
    Το καλύτερο είναι να έχεις εσύ ένα χαρτάκι και να σημειώνεις την προσφορά που σου κάνει ο καθένας με λεπτομέρειες (μηχανή, αξεσουάρ, χαρτιά κτλ...) και πάντα από κοντά (όχι τηλέφωνο).

Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός και μυστικοπάθεια, ίσως λόγω αποκλίσεων από την επίσημη γραμμή της αντιπροσωπίας...εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Δεν είμαι όμως σίγουρος....και δεν ξέρω αν τελικά θα μπορούσα να πάρω τη μηχανή "γυμνή" με 7.400 από το Χαβέλλα (χωρίς τα έξτρα). Πώς θα δικαιολογούσε μετά στο Σφακ ένα τιμολόγιο 7.400, όταν είναι υποχρεωμένος να πουλά με 7.900+; Μου έχει μείνει αυτή η απορία...

Σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του Χαβέλλα, ίσως δεν πέτυχες τον ίδιο (το Γιώργο), αλλά τον Κώστα. Ο Γιώργος ήταν άψογος (με ΄μένα τουλάχιστον)....

Α..και συμφωνώ απόλυτα με την πλάκα που έχει το ψάξιμο.

'Ενα Jameson με πάγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
    Το καλύτερο είναι να έχεις εσύ ένα χαρτάκι και να σημειώνεις την προσφορά που σου κάνει ο καθένας με λεπτομέρειες (μηχανή, αξεσουάρ, χαρτιά κτλ...) και πάντα από κοντά (όχι τηλέφωνο).

Υπάρχει σκληρός ανταγωνισμός και μυστικοπάθεια, ίσως λόγω αποκλίσεων από την επίσημη γραμμή της αντιπροσωπίας...εγώ τουλάχιστον αυτό κατάλαβα. Δεν είμαι όμως σίγουρος....και δεν ξέρω αν τελικά θα μπορούσα να πάρω τη μηχανή "γυμνή" με 7.400 από το Χαβέλλα (χωρίς τα έξτρα). Πώς θα δικαιολογούσε μετά στο Σφακ ένα τιμολόγιο 7.400, όταν είναι υποχρεωμένος να πουλά με 7.900+; Μου έχει μείνει αυτή η απορία...

Σε ό,τι αφορά τη συμπεριφορά του Χαβέλλα, ίσως δεν πέτυχες τον ίδιο (το Γιώργο), αλλά τον Κώστα. Ο Γιώργος ήταν άψογος (με ΄μένα τουλάχιστον)....

Α..και συμφωνώ απόλυτα με την πλάκα που έχει το ψάξιμο.

θα στο έκοβε με έκπτωση ή μετά στην εκκαθάριση (δεν ξέρω ακριβώς πως δουλεύουν αυτά τα μαγαζιά) θα έκοβε από την προμήθεια του.Δεν είναι δύσκολο να γίνει θαρρώ.
    it's the Nexus of the crisis...and the origin of storms

Επανέρχομαι, μετά την δική μου έρευνα αγοράς και συμβουλευόμενος αυτο το forum.
    ..... Δεν ρώτησα αν είναι δικιά του εισαγωγή ή Σφακιανάκη, αλλά όπως έιπα και πιο πάνω δεν ξέρω τι διαφορές μπορεί να έχουν. Όποιος ξέρει ας πεί.....

.... Εμένα με ενδιαφέρουν τα δώρα μιας και αυτά που δίνουν, ούτως η άλλως θα τα βάλω......

Ακούω γνώμες-σχόλια...
    Δώρα φίλε μου δίνουν όλοι.... αντε να χάσεις εκατο - εκατον πενήντα γιουρια ανα έμπορο..... το θεμα είναι να είναι αντιπροσωπείας και μόνον.....

Ακου τώρα μία ωραία ιστορία και θα καταλαβεις τι εννοώ.

Το 1000 μου το αγόρασα από τον MOTOJAPAN στην Καλλιρόης.... Παραεισαγωγής 9.800 όταν είχε 11.000 επίσημο....
    Υποσχέσεις για εγγύηση καργα "όπως της αντιπροσωπείας"...(ο Σπύρος αυτά)

α. Το 1000 ως γνωστόν έχει πρόβλημα με τον ψεκασμό .... "Ρε παιδιά σβήνει κανει ράνει"..... "όλα έτσι κάνουν, και μάλιστα με τον Γερμανό που συνεργάζομαι και φέρνω τα μηχανάκια μου λέει οτι εκεί δεν έχουν προβλήματα.... Πρέπει να φταίει η αλλαγή του βαρομετρικού...." (!!!!!!!!!!! ο Γιώργος αυτά)
    β.Μετά από 4 μήνες με αφήνει στο Πήλιο από πηνία.... "δεν καλύπτονται από την εγγύηση τα ηλεκτρικά...." (πάλι ο Σπυράκος)
    γ. Ο ψεκασμός στα μαύρα του τα χάλια..... Τι power commander και ρυθμίσεις στον Μόνο (Καρπου 22 - Νέος Κόσμος - ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ) πέη μπλε.... Καποια στιγμή ανάβει στο καντραν το φωτάκι της ηλεκτρονικής..... Πίσω πάλι στο MOTOJAPAN.... Οι τύποι μου κρατήσανε το μηχανάκι 3 μέρες, υποτίθεται το τσεκάρανε και μόλις το πήρα στα 100 μέτρα άναψε πάλι το φωτάκι.... (Αντώνης ο μαστρο καστανάς)
    δ. ΤΑ παίρνω κρανίο και λέω στον Γιώργο οτι "αφού δεν μπορείτε εσείς πάω στην suzuki (κεντρικά - σφακιανάκη)". Ημουν εκεί όλο το πρωι....Διάγνωση??? καμένο TPS....κόστος??? 50 γιούρια.... Παίρνω τηλέφωνο τον Γιώργο να συνεννοηθούμε πως θα γίνει με την εγγύηση που μου παρέχει.... "Πες τους να στο δέσουνε το μηχανακι και έλα απο δω να το τσεκάρουμε και εμείς και αν είναι έτσι θα στο φτιάξουμε..." "Και τα εργατικά εδώ?".... "Δεν σου είπα να το πας εκει, μόνος σου το πήγες"... "Αφού εσύ τρεις μέρες δεν μπορούσες εγώ φταίω??? δεν πήγα στον μαστρο νίκο της γειτονιάς, στην επίσημη αντιπροσωπεία πήγα"... "Λυπάμαι δεν μπορώ να σε καλύψω".....

ΗΘΙΚΟ ΔΙΔΑΓΜΑ:
    1. Οσον αφορά τα παραεισαγωγής και την εγγύηση που σου παρέχουν είσαι στο έλεος του κάθε εμπόρου.... Αν και δεν είμαι νέος στο χώρο για να την πατήσω έτσι δεν περίμενα ποτέ να εχει το v strom προβλήματα ψεκασμού καθότι είναι "made in japan" και χρησιμοποιεί τον σύστημα ψεκασμού του GSXR το οποίο δεν έχει προβλήματα.....

2. Το MOTOJAPAN είναι απάτη (Γιώργος - Σπύρος - Μαστρο Αντώνης ο καστανάς)

3. Τα κεντρικά δεν έχουν τον καλύτερο μάστορα αλλά τουλάχιστον έχουν πρώτη ενημέρωση απο την μαμα- εταιρία για τα προβλήματα των διαφόρων μοντέλων και την αντιμετώπισή τους.

φιλικά

Συγκλονιστική η ιστορία σου φίλε μου . Ελπίζω τώρα να είναι όλα εντάξει, και να μην έχεις άλλα τρεξίματα...

Πραγματικά με έβαλαν σε σκέψεις όλα αυτά που έγραψες. Ίσως το ξανασκεφτώ για παραεισαγωγή...

Βόρειο μέλος Το avatar του/της xtreme69
    Φιλοι sorry που επεμβαινω στην πολυ ενδιαφερουσα συζητηση αλλα γνωριζω καποια πραγματα
    και απο τις δυο πλευρες (αντ/που & εμπορου & πελατη).
    Λοιπον ειναι δυνατον να μην καταλαβαινουμε οτι η yamaha, suzuki και ολες οι αντ/ποιες εχουν
    τεραστια εξοδα διατηρησης μιας εθνικης αντ/πειας, προσωπικο, κοστος οικονομικο για το stock
    των αντ/κων, διαφημηση, επιμορφωση μηχ/κων, στελεχων, σεμιναρια αντ/πων & μηχανικων δικτυου, κλπ, ερχεται μετα ο καθε παραεισαγωγεας και θελει να εκμεταλευτει ολα αυτα για το οποια εχει πληρωσει η αντ/ποια δισεκατομυρια κερδιζοντας απο καθε αρπαχτη που θα βρει στην υπολοιπη ευρωπη. Εμεις ολοι θελουμε να μας υποστηριξει η αντ/ποια στην καθε μας αναγκη αλλα θελουμε αυτο να γινει δωρεαν γι΄αυτην. Σκεφτειτε οτι αυτα τα 500 εως 1500
    € που ειναι η διαφορα τιμης μεταξυ τους αντιπροσωπευει και το κοστος ολων των παραπανω που εγραψα, μην μου πει καποιος για την Γερμανια η την Γαλλια γιατι εκει ο αριθμος των πωλησεων ειναι τεραστιος, ετσι μπορουν οι τιμες να ειναι χαμηλοτερες και απο τις ιδιες τις αντ/πειες.

καθε παρατηρηση δεκτη.
    good days are Xtreme days.

Σελίδα 3 από 5 ΠρώτοΠρώτο 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF